Új hozzászólás Aktív témák

• Csabroncka

Topikgazda

válasz attiati #20899 üzenetére

Márkát nem lehet mondani.

Nehéz konkrét választ adni, mert a Miele kimondottan prémium. És mosógép gyártásban valamint mosástechnikában egyszerűen azért verhetetleneken, mert a legtöbb gyártó az ő vívmányaikat utánozza több-kevesebb sikerrel.
    Hasonlóan van pl az LG. Ezt a DD-s meghajtású technológiát valószínűleg ők tudják a legjobban, hiszen ők találták ki és fejlesztették.

Én sokszor elmondtam itt a topicban, hogy egyedül a mosógép és mosogatógép esetén érzem azt, hogy tényleg a mérleg nyelve a Miele oldalára billen. Na most erre vagy van valakinek pénze, vagy nem, ezen ne vitatkozunk.
    Az viszont vitathatatlan a cégtől, hogy ezeknek a gépeknek a műszaki megoldása, valamint maga a mosástechnológia teljesen egyedi - volt is idejük erre az évtizedek alatt a fanatikus német mérnököknek agyalni. (kár azt hinni, hogy a gépi mosás csak egy fémdob ruhalötykölése jobbra vagy balra)

pjen: Energiatakarékosságban azt mondom igazad van, de szolgáltatások terén ez azért kevésbé igaz, mert a prémiumból 5-10 év alatt csorognak le a kommersz kategóriába. Én pl nem cserélném csak azért le a W142-őt mert 10 évesen csak A-s.

[ Szerkesztve ]

"in medias res"

Új hozzászólás Aktív témák