Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz bajnokpityu #21695 üzenetére
Jah, kugli megtalálta. Most megint ott van "elfogyott" plecsnivel, nem tudom az előbb hová tűnt...
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
törölt tag
válasz zoltan6 #21680 üzenetére
Mióta ajánlott a Sencor, az nem egy noname márka ? Én nem mertem megvenni, mert rossz kritikákat olvastam róla. Talán Bosch, Electrolux, Miele, meg a komolyabb Philips-ekre emlékszem itt, mint ajánlottak, és csakis porzsákos kivitelben.
attiati Amelyiknél a tetejében van a mosószertartó, azokkal gond volt, akár WP, akár Indesit márka.[ Szerkesztve ]
-
emitter
őstag
Zöldség/gyümölcsaprítót használ valaki? Milyet ajánlotok? Esetleg tapasztalat konkrétan ezzel kapcsolatban?
köszi! -
Gstyler
senior tag
válasz canniball #21685 üzenetére
Félreérthetően fogalmaztam valóban
Tehát: az e-digi kínálatában van több száz féle hűtő, amelyből összvissz 6 félét árazott le. Valószínűleg azt a hatot, amik a kutyának sem kellenek.Nyilván nem gondoltam, hogy mindet leárazzák, de felírtam 20 darabot és reménykedtem, hogy az egyiknél becsúszik egy kisebb nagyobb kedvezmény. Hát sajnos nem...
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz bajnokpityu #21692 üzenetére
Megtaláltam, az a MM-ban van, 142k-ért.
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz bajnokpityu #21692 üzenetére
-
canniball
nagyúr
válasz bajnokpityu #21689 üzenetére
Vagy mindketten benéztünk valamit vagy levették, mert most ránéztem még egyszer és Wh-ból csak mosógép van fent. Szárítógép már csak Candy van 120k-ért, 1 év garival.
-
bajnokpityu
félisten
válasz canniball #21687 üzenetére
Hát, én előtte levő nap beleraktam a kosárba. majd ma hajnalban megrendeltem, akkor már BF-ből elfogytak a cuccok. Imént hivtam ügyfélszolgálatot, h ezzel a rendeléssel mi lesz, mert úgy látszik, hogy sikerült a megrendelés, és beérkezés alatt van. De a webshopoknál csak azt hiszem el, ami már megtörtént. Szóval vagy lesz nekem bekom, vagy nem.
vörpúl is ad 4 év garit, nem hiszem, hogy annyira gyenge. de persze katelógusadatok, ár, és külső alapján is jobb a beko.
zola:jokkmokk ikeából.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Nem gép ugyan, de konyhája van mindenkinek.
Valami olcsó asztal + 4 székes étkezőgarnitúrát tudnátok ajánlani, ami már használatban is bevált és nem esik szét azonnal?
Körülbelül 2 évig lesz meg, így sokat nem költenénk rá, 30e-max 40.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
canniball
nagyúr
válasz bajnokpityu #21686 üzenetére
A Wh nem kell. Beko meg ezek szerint neked sem jutott. Gondolom volt belőle 3db ami 5 perc alatt elfogyott...
-
canniball
nagyúr
válasz Gstyler #21677 üzenetére
Egyrészt honnan tudod hogy több száz volt belőle? Másrészt nem kell parázni (vagy épp örülni), úgyis csak egyet kaphatsz meg.Én annyinak is örültem volna (a szárítógépből), de jó szokásukhoz híven ismét megszívattak...Mod. (a (#21684) fényében)
Így már más, félreérthető volt az előbbi post...
De ugye nem gondoltad komolyan hogy majd mindegyiket leakciózzák?[ Szerkesztve ]
-
Gstyler
senior tag
válasz bajnokpityu #21683 üzenetére
Az edigitalnak sikerült a 400db hűtője közül 6 darabot betenni az akcióba, nem nekem ...
-
zoltan6
őstag
Ebben a topikban sűrűn ajánlgatott Sencor SVC 8YL-EUE2 porzsákos porszívó 19990ft edigitalnál BF-ben akinek kell.
(#21681) k.sanyi92 nemtudom,majd megmondják a szakértők.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Whirlpool Zen TDLR 70230 ---- 100e ft, DD-s motor 20 év, minden másra 2+2év gari, ingyen házhozszállítás
Whirlpool Inverter 65220 ----- 90e ft, inverteres motor 10 év gari, minden másra 2+2, ingyen házhozszállítás
Electrolux EWT1276 ----100e, 1 év gari, elvileg ingyen házhozszállítás. Plusz gari nem tudom mennyibe kerül MM-ben.
Melyiket vinnétek? Első kettő gépről 0 vélemény van neten
Whirlpool-tól tartok, de ott a 4 év gari.
Elecrolux-ot szívesebben vinném, de csak 1 év gari.[ Szerkesztve ]
-
Gstyler
senior tag
5:40kor elindult az ediginél a black friday. Sikerült a több száz hűtőből 6dbot betenni
-
w.miki
veterán
Bosch porszívót akartam venni BF-ben, de nincs semmi jó akció.
Philips-ek vannak leárazva (picit), meg a korábban ajánlott Sencor 8yl, 19e, de az nem tudom, ajánlott-e még.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
KilgoreTrout
senior tag
Az edigital korai black friday akciójában rendeltem egy Whirlpool ACM 750/BA főzőlapot.
Felmerült még a ma MediaMarktban akciós ACM 912 BF is, ami komolyabbnak néz ki (van rajta 2 összevonható főzőzóna, meg a típusszám is erre enged következtetni), viszont régebbi, már sehol sem árulják. Ez utóbbi 5 ezerrel lett volna drágább, de nem hinném, hogy valaha is tepsit akarnék a tűzhelyen melegíteni, illetve az előbbi 4 oldalon élcsiszolt, ami jobban tetszik.
Jól döntöttem?
Illetve rendeltem még egy BOSCH BGL3A117 porszívót is (a hosszú gariidő miatt lett ez a Sencor helyett).
Mivel netes vásárlás, még el tudok állni bármelyiktől, ha van esetleg valamelyiket nem ajánljátok.
[ Szerkesztve ]
-
Leshrac
csendes tag
Sziasztok!
Mikróvásárlás előtt állok, van esetleg 30k-ig valami bestbuy? Milyen márkák ajánlottak? Legyen viszonylag nagy (22l körül), a teljesítménye legalább 900 watt és néha grilleznénk is benne. Az sem árt ha könnyen tisztítható
Porszívót is szeretnék venni, azt olvastam már a fórumban hogy a Sencor SVC 8YL az ajánlott, ez azóta sem változott? A keret itt is 30k lenne.
Köszi!
-
Voice24
őstag
Kérdezni szeretnék:
Egy whirlpool mosógépünk van (természetesen elöltöltős ), annak a tetejére elvileg bármilyen szárítógépet fel tudok tenni biztonságosan? Továbbá mindenképpen kell egy keret közéjük, vagy anélkül is megy a dolog? -
gg72
veterán
válasz w.miki #21660 üzenetére
Ma hosszabb ideig használtam, összességében nagyon pozitív a véleményem a Bosch BGB45330 típusról: nagyon jól szív (szőnyegen, parkettán és járólapon egyaránt), könnyű lavírozni vele a lakásban, az univerzális szívófej remek, viszonylag halk, semmilyen kellemetlen szag nem jön át a szűrőkön, tényleg szinte csak a fényes fekete lakkozást tudom felhozni hátrányának. Remélem tartós is lesz.
-
zoltan6
őstag
válasz Voice24 #21669 üzenetére
Tv-ben is orrba-szájba reklámozzák mindennap minden magyar csatornán termékekkel együtt.
De egyébként igen,email,meg black friyday topik. -
Gstyler
senior tag
Sziasztok!
Hűtőgép vásárlása előtt állunk.
Van olyan márka vagy konkrét típus ami kimondottan ajánlott vagy esetleg olyan, amit mindenképpen kerüljünk el?Egyébként alulfagyasztós hűtőt nézünk, inox, min. A++ és a keret 150-200e.
Előre is köszi -
zoltan6
őstag
válasz bajnokpityu #21663 üzenetére
BF-ben lesz most pénteken edigitalba 160 helyett 110-ért [link] vagy azért kérdezted?
-
bajnokpityu
félisten
beko hőszivettyús szárítógépekről van valakinek véleménye, esetleg tapasztalta?
-
margithid
veterán
Bosch hűtőnket most üzemeltük be, és az oldala langyos. Ezeknek az új hűtőknek igy van megoldva a hőelvezetése vagy ez valami rendelenesség lesz?
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
Porszívózni milyen vele?
Írsz róla még egy kicsit bővebben?Csabroncka: Milyen klímát tervezel venni?
írnál még a légmosókról? Mi a különbség a többi típus, a drágábbak közt?
Ez segíthet allergiás ember esetén?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Csabroncka
Topikgazda
Gyakorlatilag igen, csak nyilván fordítva működne és elsősorban részecskeszűrő lenne, ezeket nézegettem. Nyilván légcsatornáznom kell, ebbe kell beleépítenem a szűrőt, illetve kitalálni, hogy hogyan tudom elrejteni, de mégis cserélni és tisztítani.
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #21657 üzenetére
Végeredményben valami olyan szűrőre gondolsz mint ami a konyhai eszívóban,vagy a gázállarcban van?
-
Csabroncka
Topikgazda
Gondolhatod, hogy nem a szúnyogok miatt Erős elszívás a fürdőben és a WC-ben, ezért passzívan is be fog jönni a beltérin keresztül a levegő.
Itt Gazdagréten nem mondom, hogy irgalmatlan retkes a levegő, de nem is tiszta, sőt ilyenkor ősszel, de még nyáron is néha előfordult, hogy gáz.Nekem sem önmagában a szellőztetéssel (kinyitom az ablakot) van gondom
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #21655 üzenetére
Erre nem gondoltam,bocs.Mondjuk én ilyenkor ablakot nyitok,van rajta szunyog háló.
-
Csabroncka
Topikgazda
Nem érted, vagy lehet rosszul forgalmaztam. Van olyan beltéri egység amihez lehet csatlakoztatni kültéri levegőbeömlőt, vagyis a kültéri levegőt szívja be a klíma, értelemszerűen ezt a beszívott levegőt akarom megszűrni.
Ez több okból praktikus, és ne elsősorban arra gondolj, hogy a kinti 40 fokos meleget akarom lehűteni!
-szabad szellőzés
-nyári hidegfront, vagy éjszaka esetén könnyen át lehet szellőztetni a lakást (anélkül, hogy maga a klíma hűtene)
-szellőztetés kánikulában megoldva
+sorolhatnám még, szóval hasznos[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #21653 üzenetére
A kültérire miért akarszszűrőt tenni,csak lefékezed a légáramlást.
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz attiati #21651 üzenetére
A tárcsás légmosó mellé nem kell párásító (működéséből fakadóan párásít) - na például ez is egy plusz előny
Nekem idén klímát kell szereltetnem, egyelőre azon gondolkozom (mert jó elszívás is van a lakásban), hogy a klíma kültéri levegő beömlőjére milyen légszűrőt tegyek....... ,de légmosót tervezek venni, már csak a klíma miatt is!
A virágoknál a Dracéna család nagyon jó (info 1., info 2., info 3.)
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Zola007
veterán
Van egy ilyesmi tapadókorongos szappantartóm, ami állandóan elenged 2-3 hét után
a csempe tiszta, alkohollal lemosom mielőtt felrakom.
kicsit nedvesítve rányomom cuppanásig, aztán becsavarom. Felrakás után letépni se lenne könnyű, pár hét után mégis leesik magától.
Ötlet?Nem fúrhatom fel, mert nem az enyém a lakás
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
attiati
veterán
válasz Csabroncka #21649 üzenetére
növényeket elkezdtem venni. Utánaolvasok a tárcsás légmosónak. Valami párásító is mindenképpen lesz.
Te használsz valami légtisztító, párásító berendezést?
-
Geripapa
aktív tag
Sziasztok,
zöldség/gyümölcs prést keresek, de már ott elakadtam hogy mi a lényegi különbség az egycsigás ill kétcsigás között. Melyiknek mi az előnye ill hátránya?Valaki tud segíteni?
Segítségkéréshez: NSA320+FFP; Raspberry Pi2 Openelec/Kodi ;
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz attiati #21647 üzenetére
Szóval ne úgy általában a port akard kiszűrni a városi lakás levegőjéből (ez a marketinges f@szság), hanem a káros anyagot.
Pontosan emiatt és a fenntartási költségek miatt írtam a tárcsás légmosókat! A légmosók kiviszik az ionizálható és "tapadó, hirdofil és kevésbé hidrofób" részeket. Ezzel gyakorlatilag a fizikailag kivehetőt kiveszik . De ott vannak még a növények (ezekről kevés szó esik) pedig nagyban lehet velük trükközve tisztítani (kémiailag) a szobalevegőt.
A bútorokból gyakorlatilag ömlik a formaldehid, kintről jön a kén, nitrogén oxidok és ózon. Mindre van jó kis "gaz", nézz utána.....
Elsorolhatom neked, hogy mi jön be kint az utcáról (minden ami kopik az autón, aszfalton, fékbetétekből, a katalizátorból...stb) és miért retkelődnek az ablakok és házfalak, de ehhez képest a kirázott lepedőd lófing egészségügyi szempontból
Persze nem lebeszélni akarlak róla, sőt!
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
gg72
veterán
Megvan és ki is próbáltam a Bosch BGB45330 ProPower 2.0 porszívót, pár gondolat róla:
+ igen erős szívóerő
+ remek kombinált szívófej + padlótisztító fej + 2 kisebb fej alaptartozék
+ hosszú hálózati kábel (10m)
+ viszonylag könnyű
+ nagy porszák
+ mosható szűrő
+ most 5 év garancia
- fényes fekete lakkozás (nem is értem miért kell egy porszívónak csillogó feketének lennie)
- kicsit merev szívőcsó
- a fejek csatlakoztatása csak sima bedugós (már egyszer ott is maradt a szőnyegen az egyik, olyan erős a szívóhatás)
Atz vicces, hogy a "Made in Germany" felirat többször és nagyobb betűkkel szerepel a dobozon, mint a Bosch márkajelzés, de hát manapság az már szinte csoda kategória, ha valami nem Kínában készül. -
attiati
veterán
válasz Csabroncka #21644 üzenetére
Nem tudom mennyi volt ebből a marketing. De egyáltalán nem nyomult, vagy akart eladni bármit. Pedig 1 órát itt volt, este 7kor, tök ingyen.
Volt egy mérőberendezés, 1 liter vagy (1 légköbméter?) levegő durva és finom porszemcse tartalmát néztük.
A finom volt 250, a durva 17.
Porral teli lepedőt megpüföltük előtte, felugrott 550 és 220-ra ez a két szám. De fél perc múlva, ahogy elült a por, ismét visszaálltak az értékek a szoba levegőjének átlagos pormennyiségére (250-17)Azt mondta, hogy nem a kültéri levegő minősége határozza meg a bentit, hanem a benti falak, használt festék, fa bútorok mennyisége, minden más....
Csak simán szálló porról van szó, lebeg a levegőben (nem házipor, hanem bármi).
Persze nem tesz jót, ha a szálló por egy része nagyvárosi szennyező anyag, amit belélegez az ember. De nem csak a szennyező anyagtól tűnhet "nehéz"-nek a levegő a belégzéssel.Azt mondta, hogy az ionizáló segít a földön tartani a porszemeket és nem szállnak fel a levegőbe. És képes az egész lakás légterét tisztítani, ionizálni, nem csak egy helyiséget.
Tényleg sokkal könnyebben lélegezhető a levegő. De bakker, 10-100-1000 évvel ezelőtt is éltek az emberek levegő ionizáló nélkül Érzetre meg tényleg jó, meggyőzött, de az ára brutális.
[ Szerkesztve ]
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz attiati #21643 üzenetére
Levegőtisztító oda kell ahol nagyon piszkos a levegő!
Nem elsősorban az ülepedő porra gondolok, hanem a szállópor és azon belül a korom részecskék.Érdekes dolog, hogy mikor éppen hol mennyire retkes. Nagyvárosokban van értelme, főleg Budapesten. Én több dolgon gondolkozom. A klíma beszívón aktív szűrőt használnék (ez a passzívan beáramlót is szűrné), de magában a lakásban inkább légmosót használnék. Ez fizikailag és kémiailag is jobban kimossa a retket a lakás levegőjéből + sok szobanövény.
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
attiati
veterán
Electrolux support válasza, és elég komolyan vették a kérdésemet. Ez pozitív. Mondjuk már a porszívónál is készségesek voltak.
A Time Manager funkcióval ellátott készülékek nem időt jelölnek, hanem a ruha szennyezettség fokát.
Az elektronika a betett ruha mennyisége, nedv szívó képessége, a választott program függvényében a memóriában tárolt programhoz képest rövidít, nincsenek fix értékek. Általában15-45perc a rövidítés mértéke, mely rész ciklus idők rövidüléséből adódik össze. Ha a töltet teljes, vagy több a megengedettnél, a program nem rövidül. a 20-30 perces mosás nem teljes értékű, azt inkább frissítő mosásnak nevezném, ha nincs ilyen külön program akkor ez az idő tartam nem elérhető egyetlen programnál sem. Egy átlag pamut mosás
minimum másfél óra hosszú, még rövidítéssel is. LCD kijelző nélkül (mely jelzi a várhatót, és ténylegest is) csak kalkulálni tud a kezelésiben megadott értékek alapján.Légtisztító témában:
Éppen most volt itt nálam a lakásban egy értékesítő bemutatni egy légtisztítót gépet.
Durva ez a téma. Utána kell olvasnom, mert kb olyan, mintha eddig sötétségben éltem volna. Használ valaki légtisztítót, ionizálót, levegő baktérium mentesítőt?
Kiderült, hogy 46% volt most nálam a páratartalom, ami nem sok. -
ribarszki
őstag
Aki használható, értelmes, 3 év garis robotporszívót akar venni ne fogja vissza magát. Amit most árulnak az Aldiban, RVC 5000 típus, elképesztően jól dolgozik. Előtte az RVC 3000-esem volt, de ég és föld. Az alig ment fel a szőnyegre, mindig elakadt, hangosabb is, nagyobb is volt. Na ahhoz képest az új brutál jó. Mindenen átmegy, és mindenre fölmegy mint a traktor. Lithium akksi, nagyon csendes, mosható hepa, jó szívóteljesítmény, 3év garancia. Egy hátrányt sem tudok írni. Ide csak ennyit akit bővebben érdekel írjon privátot. Esetleg ha lesz időm csinálok róla egy hosszabb blogbejegyzést.
-
Antonio
senior tag
válasz estikornel #21633 üzenetére
Szia,
kérlek keress rá mert ugyanezt a kérdést kb 100 hozzászólásonként felteszik, én is csak copy paste eznék. de most rohannom kell ...
Röviden:
portartályost nem ajánlunk szívesen
15 e Ft nem ajánlunk porszívót, pláne nem portartályost (mert az csak jóval drágább árkategóriában éri el egy olcsóbb porzsákos teljesítményét), + allergia esetén meg pláne nem lehet jó szívvel ebben az árkategóriában ajánlani, inkább nézegess akkor belépő szintű porzsákost ha van 15 Ft-értSamsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
estikornel
tag
Sziasztok!
Milyen tartályos porszívót érdemes venni 15 ezer környékén de leginkább alatta? Most egy 1600w-os beez van és egy rakás sz. nem ér, olyan hangja van mintha beleszorult volna valami és a szűrők mosása után is marha büdös, hangos, és minden alkalom után takarítani kell.
Egy nagyszobára kell ahol már eléggé szét van taposva a szőnyeg, háziállat nincsen és kb hetente használnám, nyáron allergia miatt 2-3 naponta szóval nem lenne olyan sűrűn használva, így nem kell egy ipari készülék.
Nagyszülőnél egy tesco porszívó van aminek semmi szaga, nagyon csendes és kb 18e volt úgy tudom. Ahhoz képest, hogy tesco-s fényévekkel jobb az enyémnél... [link]
[ Szerkesztve ]
-
Antonio
senior tag
válasz attiati #21631 üzenetére
De ha csinált levegőztető rendszert, akkor mi a baj mégis penészesedés van?
Mi azzal oldottuk meg hogy penészt kinyírtuk, újrafestettünk az egész lakásban (penészedést gátló jobban ellenálló mosható festék), + beszereztünk egy párátlanítót.
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
-
bigdee888
tag
Mi panelban lakunk, ami nincs korbeszigetelve, de csereltek a nyilaszarok, es alacsony a paratartalom a lakasban. 30-35% kozott ingadozik. Tudtommal 40-60% kozott az optimalis...
-
Antonio
senior tag
válasz attiati #21602 üzenetére
Mikor épült a ház/lakás ahol laksz, milyen a fűtés/szigetelés/nyílászárók?
Ha új építésűben laksz akkor inkább a párásodás a baj.
Nekünk télen 47nm lakásban (Trotec TTK 51 E) párátlanító simán teleszedte tartályát (2,3l) fél nap alatt ... mikor elsőre ürítettem nehéz volt elhinni hogy ez a víz mind a levegőből csapódott ki.
El se tudom képzelni hogy valakinek meg éppen párásítania kell
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Antonio
senior tag
válasz 7Sony7 #21621 üzenetére
Fix padló szőnyeg a gyerekszobában? vagy felcsavarható, szállítható (hosszú szálú vagy rövid tömött stb)? Lehet érdemesebb elvitetni kitisztítani (pláne ha kényesebb a szőnyeg), valszeg kicsit drágább, de szárazon és tuti tisztán kapod vissza.
-
törölt tag
válasz w.miki #21620 üzenetére
A szenzoros zsák nélküliről olvastam, hogy a szenzor letiltja a működést egy bizonyos telítettség elérésekor(nem csak ha tele van), és akkor lehet menni kiporolni, kiüríteni, szóval avval vigyáznék, meg itt nem sokan javasolnak tartályos porszívókat, ha olvastad a hsz-eket, de ha neked olyan kell....
-
7Sony7
addikt
Köszi fiúk, akkor lehet keresek valami kölcsönzőt, és nekiesek itthon.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Srácok, szőnyegtisztító gépet (takarítógépet) használt már itt valaki?
Kölcsönöznék egyet, ha van értelme. Kisgyerekkel járó dolgok (kaja, gyurma, egyéb ismeretlen eredetű foltok) miatt. Kiszedi rendesen ezeket?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
w.miki
veterán
válasz w.miki #21048 üzenetére
Összeszedtem arukereso alapján ezek a Bosch porszívók jók szőnyegre (C) (Már ha ez a céges energiatáblácska ér valamit...)
Bosch BGB45331 ProSilence 43e
Bosch BGB45330 ProPower 2.0 43e
Bosch BGC3U330 porzsák nélküli porszívó 55e
Ha lesz valamelyik fekete pénteken valamelyikből, akkor egyet megkockáztatok.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
zoltan6
őstag
válasz -secret- #21610 üzenetére
Nekem az van,szabadon álló,alul villany,felül gáz,én beáldoztam a garanciát,gáz részét ismerős gázos kötötte 2 doboz sörért,villany ugye meg dugvillás,egy 15-20-at biztos elkérnek érte,hogy két hollanderrel bekössék a gázt,ha gond lett volna vele,bármikor tudtam volna szerezni utólag pecsétet egy 5-ösért regisztrált szerelőtől.De most lesz 2 éves,és nem volt baja eddig.
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz Vesztor87 #21613 üzenetére
Szerintem nézd meg először, hogy mi lehet a probléma! Ha kijön a hivatalos szerviz, akkor 5000-Ft minimum és még semmit nem csinált! (20-30 nem feltétlen sok pénz pláne szervizes fejjel) Ebből a szempontból akkor inkább használd addig amíg szét nem esik!
"in medias res"
-
Vesztor87
senior tag
válasz Csabroncka #21612 üzenetére
Nem csináltam ilyet, igazából ha nem nagy pénz az sem baj ha a szervíz jön ki, csak ne kérjen 20-30e ft-ot érte, mert ha ez annyi akkor inkább újat veszünk. Szerinted mi pénz lehet? Hétfőn lehet felhívom a samsungot.
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz Vesztor87 #21611 üzenetére
Le kell bontani az oldalát, megnézni, mert lehet csapágy is ez ugye a rosszabb eset. Ha kicsit ügyesebb vagy, vagy van ismerősöd aki szerelt már ilyet, akkor nem egy túlságosan bonyolult folyamat!
Ha megvan a hiba forrása innen tudsz rendelni jó áron alkatrészt, vagy e-bay!
"in medias res"
-
Vesztor87
senior tag
-
Arcképgyáros
Gorenje tűzhelye van valakinek? Nincs véletlen információtok arról, hogy a szakszervizes mennyiért köti be?
-
margithid
veterán
Erről a hütőről vélemény?
Állami támogatással most 105k lenne kiszállítással, 5 év garancia elég jónak tűnik.
Noforst technológia miatt is választanám. -
gg72
veterán
Például egy ilyet? [BOSCH BGB45330]
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz attiati #21596 üzenetére
"Egy darab pulóvert talán nem luxus kimosni egyedül."
Lehet 60-80 forintról beszélünk, de az Ökológiai lábnyomod ezek alapján akkorra, mint két másik emberé! Nem vitázni akarok, sőt nem is akartam emiatt ide írni, de feltalálták már a kézi átlöttyintős módszert a mosdóban!
Másik dolog amit nem értek, hogy mi a gyerek ruháit külön mossuk, de úgy általában színes (sötét) és világosra válogatjuk szét a sajátunkat, nem többre, kivéve a blúzok és ingek. Mindegyikbe az 5 kiló ruha mellé megy 1db színfogó - eddig nem volt problémánk.
Lehet azért mert igénytelenek vagyunk, vagy mert nem több százeres ruhadarabjaink vannak, ez is benne lehet a dologban .
"in medias res"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest