Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
A 2200W-os motor indulási áramlökését röhögve kibírja a 10A B-és vagy C-és kismegszakító.
Nem azonnali a megszakítás, csak relatíve hosszabb terhelésre kapcsolnak, rövid csúcsokra nem.
Illetve de, ha öreg vagy hibás a kismegszakító."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
attiati
veterán
Whirlpool is megerősítette: gyártói + x év gari nem jár, ha nem Mo-on hozták forgalomba a terméket. Vagyis az emag, mall.hu .... -nál vett cuccokra nagyon jó eséllyel nem jár.
Gondolom ugyanez vonatkozik AEG-re, és minden termékregisztrációs plusz év garanciára.
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Ez jó választás lehet? Mai akcióban van...[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
Srácok, az nem 2200w -os. Az valami elírás. Egyébként egy villanymotor induláskor akár a névleges teljesítményének a 2-3 szorosát is felveheti.
Teodor52: Felkapcsolsz minden lámpát, egyenként lekapcsolgatod a kismegszakítókat, és vegigjárod a konnektorokat egy bedugós valamivel. ( hajszárító, éjjeli lámpa, mindegy.)
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Teodor52
senior tag
válasz luciferk #21888 üzenetére
Ezzel kapcsolatban volna egy kérdésem:
Hogy lehet megtudni a teljesítménytényező értékét,mert ugye nem elég csak az UxI érték az csak látszólagos?
Az értékek alapján(látszólagos teljesítmény: 16x230=3680), hogy tud egyszerre működni egy 2200W-os mosógép és egy villanybójler ami 1500W plusz szobavilágítás stb?(B megszakító)
Neked 0,95 az cos?
Hogy lehet kideríteni hogy melyik megszakító melyik szobához vagy konnektorokhoz tartozik?
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Ezeket a videókat találtam:
Rohnson R760
Ariete Lipton Aroma 2894Ha ez nem akkor mit ajánlanál, egy sima forralót?
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
ribarszki
őstag
válasz DonThomasino #21883 üzenetére
Ha lesz időm írok. Nem vagyok szakavatott, de az utóbbi időben egészen jól atragtam magam a témán. Ráadásul itthon is takarít egy robot.
Dluinet: És a Neato. És a szisztematikusan takarító lg, samsung ami pásztázza a mennyezete. Az irobotnak csak a 980as modellje tárolja el a lakás alaprajzat. Bár ez nem jelenti azt, hogy a véletlenszerűen mozgó ne lenne jó. Az iRobot pedig garancia a minőségre. De már lehet kapni értelmes alternatívát és olcsóbban is jót.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz DonThomasino #21883 üzenetére
persze
van az IRobot és a többi
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
DonThomasino
veterán
Valaki tudna egy rövid eligigazítást taratani a mostani
robot porszívók világában ?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
attiati
veterán
az megvan nektek, hogy aeg mosógépekre +2 év gar van szept. óta, nov 30-ig?
-
törölt tag
válasz chrascal #21867 üzenetére
Ha akarsz kínlódni a tisztogatásával, akkor vedd ezt.
De porzsákosból az előbbi hsz-ben nem megfelelőt választottál, ugyanis csak az "A" por visszabocsájtású kap 5 év garit, a "B"-s nem.már linkeltük nemrég a listát is.
AthlonXP A Bosch hűtőket nézd meg, egyes típusokat 5 év garival adják most. Itt a kereső. -
oszy
veterán
válasz KilgoreTrout #21853 üzenetére
Ma kihozták a Sencor-t. Hát... nem én vettem át. Úgy néz ki marad. Nem akarok már így variálni a visszaküldéssel.
---
Tudtok jó áron most párásítót?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #21872 üzenetére
Akkor.....
-
emre
veterán
válasz Csabroncka #21871 üzenetére
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Csabroncka
Topikgazda
Mi Bosch TWK 8611-át használunk 3 éve. Most megnéztem olyan ára van, hogy eldobtam az agyam. Szerintem a hőmérséklet állítás az energiafelhasználásra és a gép élettartamára is jótékony hatással van. Ebben van melegen tartás funkció (30 perces).
- amikor kész hangosan sípol
- szigetelt, egyáltalán nem tudod leforrázni magad
- 70/80/90/100 hőmérsékletállítás
- nagyon strapabíró minőség (nem fém)Teát vagy kávét soha ne magában a forralóban keverd ki, ez a teáskanna kiváló, gyümölcsteának meg fedeles bögre kell.
megjegyzem én olyan 17 környékén vettem, de mai árán is ezt venném, mert nagyon megvagyok vele elégedve!
"in medias res"
-
Bacusuz
addikt
[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Zeki
nagyúr
válasz chrascal #21867 üzenetére
Ez valami régi kimaradt porszívó lehet...
vagyis a Bosch oldalán más néven megy az a porszívó, ha a képet nézzük.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Sokan gyártanak jobb meg kevésbé jobb dolgokat, mikor hogy sikerül, vagy hogy terveződik...
De sem te, sem más, nem tudja megmondani, hogy akármelyik porszívó elromlik-e 5 éven belül vagy nem.
Oké, ha valaki 2 hetente egy kis aprócska takarításra előveszi, akkor lehet kibírja (ha eleve nem öregszik el benne valami gagyi műanyag).[ Szerkesztve ]
-
Atesz 666
aktív tag
"Van egy Bosch KGV36UL30S hűtőm, át szeretném szerelni a másik oldalra az ajtaját, tudjátok hogy milyen szerszámok kellenek hozzá? Még nem dobozoltam ki de felkészülnék rá."
Üdv.
-Szerintem ez benne lesz a használatiban is.de szerintem egy csillag és egy sima csavarhúzón kívül nem kel más szerszám?
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
chrascal
újonc
A "tudásban" látok eltérést ... DEB kontra ADA
Bosch:
Energiahatékonysági osztály A
Tisztítási hatékonyság kemény padlón D
Tisztítási hatékonyság szőnyegen E
Por visszabocsátási osztály BETA:
Energiahatékonysági osztály A
Tisztítási hatékonyság kemény padlón A
Tisztítási hatékonyság szőnyegen D
Por visszabocsátási osztály A -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy kombi hűtőszekrényt, alul fagyasztósat, no frost-osat.
Kb. 120k lenne rá, milyen típusokat tudnátok ajánlani, milyet lenne érdemes venni? -
Bacusuz
addikt
válasz ribarszki #21728 üzenetére
Engem is érdekelne egy ilyen bosch robotgép.
Van ezek közül olyan tartozék amivel zsemlemorzsának tudok darálni kenyeret?
Annyi kenyeret kidobunk(ráadásul finom teljes kiőrlésűt).
Szívesebben használnám panírnak mint amit a boltban veszek meg.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
emre
veterán
Jobbfajta elektromos vízforralót használ valaki?
Asszonypajtást szeretném meglepni egy ilyennel, mert elég sokat teázik és tök tanácstalan vagyok, hogy milyen alternatívák vannak a témában.
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #21851 üzenetére
Kár!az összefoglalóban a mosógép tisztításnál még szerepelt a citromsav és az ecet.
-
BaLee
addikt
Van egy Bosch KGV36UL30S hűtőm, át szeretném szerelni a másik oldalra az ajtaját, tudjátok hogy milyen szerszámok kellenek hozzá? Még nem dobozoltam ki de felkészülnék rá.
-
Zola007
veterán
válasz Voice24 #21847 üzenetére
ó hogy sszameg, hogy nem lehet már kapni
pont ilyet keresek egy idejeMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Csabroncka
Topikgazda
Mint látható átalakulóban van a topik! A témaösszefoglaló összeállításában minden aktív topiklakóra számítok!
Aki szeretne részt venni az összeállításban, kérem privátban jelezze nekem, a megjelölt eszközökkel (pl.: mosógépek, proszívók, hűtőgépek) együtt."in medias res"
-
Teodor52
senior tag
válasz Csabroncka #21849 üzenetére
Köszi az infót!
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz Teodor52 #21846 üzenetére
Félévente 1x használom, egyébként 1500 Ft. Trisót külön érdemes használni (főleg az idősebb gépeknél), ez lehozza a makacs mosószer és öblítő maradványokat....
A Leifheit német cég, igen jó minőségű termékeket gyárt. Nálunk pl a szárogató is tőlük van és nagyon strapabíró!
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Gsx-rr
veterán
válasz balazs1956 #21840 üzenetére
Köszönöm!
Alázógyikeked is. Elmegyek megnézem ,remélem van
-
Teodor52
senior tag
válasz Csabroncka #21839 üzenetére
Leifheit-el kapcsolatban:
Kicsit más kategória mert felmosó
Kipróbáltunk vileda,és hurrican spin mop felmosókat de sajnos nem vált be.Se kényelem se tartósság szempontjából.
Kb két hete vettünk egy Leifheit felmosót és még nem tudom tartósságra milyen lesz de várhatóan jó mert 3 év garit kaptunk viszont kényelemre már csillagos ötös.
50négyzetmétert mostunk fel de ahogy végigértünk már lehetett is rálépni.
Még valamit:
Szóba jött itt az elektrokémiai korrózió és az ecet mi elektrolit szerepét töltheti be.
Erre nem gondoltam ezért lehet és egyszerűbb biztonságosabb, ha nem kotyvasztok itt össze vissza hanem beruháznék egy általad kitűnő szernek ítélt polly-ra.
Polly esetében akkor semmi triso ecet nem kell igaz?
Milyen gyakorisággal használod?
Bocsi az ismét láma kérdésemért!
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Zola007 #21833 üzenetére
Nekem ezek nem jönnek be
A Samunak kikapcsolható a csipogása? Este megtennéd, hogy leméred a forgótányért?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
balazs1956
senior tag
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz Zola007 #21834 üzenetére
Én a Leifheit termékeit javaslom! Hozzátszem egy normális vasalódeszka 10.000 forint környékén kezdődik, alatta az összes szó szerint ipari hulladék!
Szerintem a beépített hosszabbító és a zsinórtartó jelentősen növeli a vasalózsinór élettartamát, és "kényelmessé" teszi a vasalást. Ezek a modellek általában 12-13 ezer környékén vannak......
Persze minél nehezebb és összetettebb a vasalód, gőzállomás..stb, annál strapabíróbb deszka kell!
"in medias res"
-
Gsx-rr
veterán
Sracok!
Valaki nem tud egy jo paratlanito gepet? Min 40-50 negyzetmeteres lakasba kene.
-
Zola007
veterán
Kérnék ajánlást normális, de nem túl drága VASALÓDESZKA-ra
Vettem egyet a Pepcoban, de az egy ipari hulladék. Alig áll meg a lábán, gyakorlatilag balesetveszélyes.
Ami előtte volt szintén valami noname, de az stabil volt és nyúztuk 10 évig.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Mercutio_ #21832 üzenetére
Nekünk Samsung ME732 van
Eddig még minden megmelegítettem benne, pedig szép nagy lapostányéraim vannak, mert sokat eszek egyszerre.Egyébként még ezt ajánlom, 3 év gari [link]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Mercutio_
félisten
válasz Mercutio_ #21817 üzenetére
Egy katasztrófa ez a mikrosütő választék
A mostani egy halál egyszerű darab, teljesítményt (potméter) gombbal lehet szabályozni, időt szintén potméterrel 5 mp-s lépésekben, 1 perc fölött 10mp 5 perc után 30 mp-s lépésekben. Mutatja a hátralévő időt, kinyitásnál pillanatstopp, menet közben a potis szabályzóval +/- lehet módosítani az időt.
Mindezt 850W max teljesítménnyel, 21(?) literes űrméret és 19x29x31 cm-es belső és 27x37x49 cm-es külső méret mellett, 28cm-es forgótányérral.
Ehhez képest, vagy 24-25 cm-es tányérú max 20 literes modellek vannak (egy lapostányért nem lehet btenni kaját melegíteni ), vagy 30k körül/fölötti áron 23-28 literesek 50x50 alapterülettel, a kettő között semmi
Valami tipp?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Zeki
nagyúr
válasz w.miki #21830 üzenetére
Az a baj, hogy oda azt hazudnak amit akarnak. Sehol egy független mérőlabor, ami bekéri az ÖSSZES porszívót, és majd ő leméri hogy melyik milyen a valóságban.
Addig meg a marketing sokat elbír.
A Bosch-ra 5 év gyártói garancia van, NINCS JOBB ajánlat annál a 22ezres árnál a piacon! -
Arcképgyáros
Édesanyám krumpli darálót keres, esetleg tudtok ajánlani?
-
Mercutio_
félisten
Nekem ez túl nagy, egyébként a honlapján található manuál szerint "5 mp - 95 perc közötti idő állítható be"
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #21822 üzenetére
Így igaz,én nem akarlak rábeszélni.
-
pjen
félisten
válasz #40553216 #21820 üzenetére
Mindegy, az alkalmazás egy mosógépben nem sűrűn jöhet létre,a kávé főzőben pedig végképp nem.Ha bele gondolok például vannak a fütés rendszerekben AL-Fe passzdarabok,vagy csatlakozik horgany csőhöz réz idom és még sorolhatnám.De nagyon jó példa mikor a vas sárvédőt kemény forrasztással rögzítik a kasznihoz,pedig az igazán kap mindent.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mindegy, milyen fém, csak az elektródpotenciál különbségétől függ, milyen erős a hatás.
Galvánelem.
A réz és a cink két dolog miatt szerepel az eredetiben: ez a kettő volt a legolcsóbb, legkönnyebben elérhető és a legnagyobb feszültséget adó két fém. De az elektródpotenciálok különbsége miatt nem használnak semmilyen fémet másfajta szegeccsel együtt.[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #21816 üzenetére
LElsősorban a mosógépben és a kávé főzőben nemigen vannak réz alkatrészek,másrészt a mosógépben rögtön hígítva van.A kávé főző szintén em rézből van hanem korr anyagból.Volta bármilyen okos is volt nem rozsdamentes anyagból állította össze a galván elemet.Ráadásul a kávé főzőben 1-2 percnél nem is időzik többet az ecet.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Mikrosütőt keresek az alábbi paraméterekkel: Min 21 liter, 5mp-s lépésenkénti állítás 1 perc alatt, fölötte már lehetnek nagyobb lépésközök is. ~850W teljesítmény, legalább 28 centis forgótányér méret. Grill nem feltétel, ezüst szín előny, de nem kötelező.
Jó lenne max. 25-30 körül megúszniEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Csabroncka
Topikgazda
Alessandro Volta egy nagyon okos ember volt! Feltalálta ezt a berendezést:
A sematikus ábra egy egyszerű galvánelem, ami a Volta oszlop nevet kapta. Az itatóspapír ecettel volt átitatva, így a rézionok szabadon áramolhattak az elektrolitba.
Az elektrokémiai és maga a kémiai fém korrózió is savas környezetben káros sav eróziót okoz a fémek felületén. A normálisan kikevert vízkőoldószerek többsége tartalmaz inhibitort, mely megakadályozza a fémek sav erózióját (persze tartalmaz meghatározott koncentrációjú savat is, jellemzően foszforsav, vagy citromsav)!
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #21814 üzenetére
Én sem vitázni akarok és 20% os ecetről irók.Viszont Te úgy ellenzed az ecetet,hogy ki sem próbálod,én viszont több évtizedes tapasztalat alapján használom.Egyébkén sokáig melóztam a műanyagfeldolgozásban ahol rengeteg hőcserélő van,kutya közönséges O gyűrűkkel és gumi tömlőkkel.Az éves karbantartásoknál mégis váltakozva használtunk ecetsava,evipaszt,végszügségben foszforsavat is.A réz,gumi és korr alkatrészeknek semmi bajuk sém lett.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #21809 üzenetére
Ecet miért nem?Energomat komfort böbb mint 20 évet ment,minimum kéthavonta kapott egy flakon ecetet.A mostani Fagor kb 9 éves, szintén kap átlag kéthavonta egy flakon 20% ecetet egy 90 fokos progival pár konyharuhával kiegészítve.Van egy Delonghi kávéfőzőm azt is évek óta ecettel kezelem méghozzá töményen,birja.
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
válasz Csabroncka #21809 üzenetére
Okés!
-
Csabroncka
Topikgazda
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Olvasva az összefoglalót azon belül a mosógép vízkőmentesítését és fertőtlenítését, volna kérdésem.
A 3 púpozott kanál trisó mehet az előmosó adagolójába és 3 púpozott a főmosó adagolójába?
Biztos nem lesz sok?
Lg f12b8qd1 gépem van és a 3 órás 95 fokos program nem lehetséges a töltetérzékelő miatt.
Másfél óra üres dobbal plusz választhatom az intenzív opciót ami megnöveli 20 percel kb.Van saját dobtisztító üzemmódja ott használjam inkább a trisót,de ott meg nem tudom hány fokos a víz és a trisót hova érdemes tenni,mert ami használatit(ver.22102013.02) a kezemben tartok és a géphez kaptam ott azt írja, hogy az öblítő rekeszébe tegyünk klóros tisztítószert az Lg weboldalán lévő használati(ver.01092015.00) pedig azt írja, hogy adagoljak calgont a fő mosórekeszbe.
Melyiket érdemesebb?
Még egy kérdés:Ha megvolnék a trisós mosással, akkor mehet a vízkőmentesítés pl fél liter 20%-os ecettel igaz vagy először a vízkőmentesítés fusson le és azután a trisós?
Végül:
Fentebb említettem az intenzív funkciót ami meghosszabbítja a programok idejét,de tulajdonképpen mi a lényege? -
increst
csendes tag
válasz ribarszki #21789 üzenetére
Nem jelentettem ki, hogy általánosságban jobb a tartályos mint a porzsákos, csak nekem, személy szerint sokkal-sokkal komfortosabb. Számomra közel sem akkora macera a tartály tisztítása, elmosása mint esetleg neked vagy másnak. A szűrőt nem mosom el minden porszívózás után, ahogy Te sem dobod ki a porzsákot Számoma a porzsák akár papír, akár szintetikus macera. Venni, cserélni, kidobni stb. A víz kéznél van, nem fogy el. Nem kell boltról-boltra járni, ha nincs az én porzsívómhoz való. Nem kell időt tölteni a megrendeléssel, meg átvenni a futártól a cuccot stb.stb. Persze azt is meg tudom érteni, hogy beteszed a zsákot 2-3 havonta kidobod és jöhet a következő. Még jó, hogy mindenkinek más a kényelmes így megfér több technológia is a piacon
-
mzso
veterán
válasz ribarszki #21805 üzenetére
Szerintem akkor akár jelentkezhetsz is téma gazdának:
A Topikgazda rendszer -
attiati
veterán
penteken edigiben valamelyik bosh porszivo 22e lesz 29e helyett
-
kstcsk
tag
válasz kstcsk #21799 üzenetére
BOSCH BSG6B130 < konkrétan őt néztem ki
Milyen porzsákkal kompatibilis?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest