Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• naja

aktív tag

válasz Elemental #15905 üzenetére

Ha egyszer rászoksz az indukciósra, utána eszedbe se fog jutni a hagyományos fűtőszálasat bekapcsolni. Az elfelejtett inkompatibilis edények meg csak fogják majd a port a szekrény mélyén. Őszintén megvallva, nekünk nem is nagyon voltak ilyen nem megfelelő edényeink, csak gondoltam jelzem, hogy jobb előre ezt leellenőrizni.

Mint próbáltam rá utalni, ha jól tudom nincs ajánlott vagy nem ajánlott márka. Nekem legalábbis ezt mondta minden szerelő/eladó egy évvel ezelőtt.

Személyszerin, én összegyűjteném azokat amelyek tudják azt ami nekem fontos (zónák mérete és száma, GUI, garancia stb. korábban leírtak), és abból a legolcsóbbat választanám. Ennyi.

Ha sütőt is kell, akkor érdemes lehet összenézni a kettőt előre, nem azután válogatni, hogy megvan a főzőlap.
    Hátha van valamilyen kombinált dolog (pl a főzőlapról vezérelhető mind a kettő), de ehhez már nem értek, így inkább csak halkan jegyeztem ezt meg.

UI: legkedvesebb anyósomnak 2 éve vettünk egy egyszerű, alap ind. főzőlapot 70-80e-ért. Épp hogy időzítő van benne, és kész. Ettől függetlenül nagyon boldog mindig amikor szóba kerül, hogy de jó, hogy lecseréltük a gáz főzőlapot. A nagy előre lépés maga az indukciós technológia volt, annyira, hogy nem érdekli csúszka, meg intelligens főzőzóna stb. Ezt persze mindenki eldönti magának, hogy akar-e 10-20 eFt pluszt kiadni egy-egy extráért.

Új hozzászólás Aktív témák