Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• gorbep

senior tag

válasz whatnot #98136 üzenetére

igen lehet... ha SPDIF koax az átvitel......ez pont olyan, mintha elveszítené néha a szinkront..... próbáld meg optikával összekötni....( ha nem azzal van...) De a PC is csinálhat ilyet optikával, ez sajna az SPDIF átvitel gyengesége, mert itt most nincs külső ütemeződ (world clock)... Nekem is csinálta néha a a PC-- UMC-1 kapcsolatom optikával, ha a PC-t beterhelte valami nagyon...... azt hittem kiesik a sugárzó.... áttértem HDMI-re, azóta semmi gond

szóval én arra tippelek, széthullik a szinkron.... ezt sok minden okozhatja, akár földhurok is.... CD-lejátszóról is ilyen?

Nyugi...próbálunk segíteni..... sajna a PC tápügyileg nem szerencsés, mert az elektronika 0-ja rajta van a hálózati védőföldön :W emiatt sokat lehet vele szívni.... ezért próbálj meg valami más forrást....

De lehet erősítő fokozati , vagy DAC hiba is..... az érdekes, hogy Mute-ra megjavul....lehet hogy ójra szinkronizál......attól függ a DAC chip csinálja e a mute-ot..... vagy az interface némít vagy a végfok.....

Új hozzászólás Aktív témák