- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
Hirdetés
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
liszi70 #87967 üzenetére
"Én is tőle vettem a denonomat. Megbízható csávó, nekem jó tapasztalatom van vele."
Nem csak a megbízhatósága a kérdés, hanem sok egyéb dolog is játszhat még szerepet.
Pl. mivel nem ő használta ezeket a cuccokat, így semmilyen rálátása nincs arra, van-e rejtett hiba a gépezetben. Gondolom egyszer kipróbálta, aztán kb. annyi. Nekem is kellett néhány nap, mire előjöttek azok a hibák, amikkel már nem tudtam volna együtt élni, de ezt egy használt cucc esetében nem tudod megtenni, mert szerintem senki sem adja oda 3-4 napra kipróbálásra. Ha mégis, akkor elkéri a teljes összeget letétként, amit egy esetleges hiba feltárása után vagy visszaad, vagy nem.Aztán az is felmerül, ha Angliába kell küldeni a gépet szervizbe, ki fizeti a révészt? Persze állítólag Ő, de volt már ilyen irányú tapasztalatod Vele? Valóban végigviszi a kiküldéstől a hazaszállíttatásig?
Félre ne érts, nem mondom, ha 1000%-ig biztos lennék a dolgomban, akkor belevágnék, mert iszonyú jó ez az Arcam, de 300e Ft nekem kisebb vagyonnak számít, így nem merek belevágni egy ilyen manőverbe, hiába is kerül másfélszer annyiba, mint a Nad T757-es.
Ezek után érted, mik az okaim és indokaim, amik miatt újat szeretnék venni? Még ha 100e-ről beszélnénk, azt talán megkockáztatnám, de így....???
Úgy lefosztom a családi kasszát, hogy kb. 10 évig nem kérhetek semmit, sem karácsonyra, sem szülinapra, sem semmire.
Még jó, hogy csak 10 hónapos az 50ST60, így azt mostanában nem kell cserélnem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Notebook hibák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest