- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz perempe #182628 üzenetére
Kb 25x olvastam már tőled a tornatanárokról. Nyugdíjas német tornatanár, 70+-os tornatanár.
Mikor iskolába jártál, miről szólt a tornaóra? Az nem "gyúrás", testépítés, de még nem is feltétlen tart kondiban, el kéne engedni ezeket.
Továbbra is zemélyi edzőre van szükséged, ha olyat keresel aki elvállal és segít fejlődni a testépítésben, fejlődésben.
-
akooos
veterán
válasz persil #181920 üzenetére
De igen, itt a lényeg, életében nem járt még teremben, akkor milyen alapon menne simán a 60-80 kg Kezdésnek az üres rúddal kellene megpróbálni, de a linkelt fizikuma alapján inkább a mosószeres flakonnal kezdésnek.
Egyre inkább érlelődik bennem, hogy full troll a csávó és csak szórakozni jár ide, ennyire nem lehet durva senki. -
akooos
veterán
válasz tibcsi0407 #167483 üzenetére
1-2 hónap? Az nagyon jó lenne már, és nem csak a terem miatt
-
akooos
veterán
válasz benfolds #167469 üzenetére
Ajánlom Kárpáti Márk kommentjeit is, azon is lehet mosolyogni
"Plusz még annyit hozzá tennék ehhez az egészhez hogy a kutyát se érdekelné ez a mihaszna vírus. Csak hát valamit csinálni kellett hogy eltereljék azt a mérhetetlen lopást ami itthon megy. Ennyiről szól az egész. Fel hypeolták az egészet hogy mennyire veszélyes..azt ahonnan kiindult ott már élnek és virultak még a vakcina bevezetése előtt."
Itthon robbantották ki mesterségesen, hogy ne vegyük észre a lopást
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Hali,
most hogy a Lidlben baromi jó áron van Kettlebell, vettem 2-2 6 és 8 kilósat, kiegészíteném a szabadsúlyos edzésemet vele.
Van valakinek bevált gyakorlatsorozata, amit ajánlana? Lehet koncentrált is vagy teljes testes, mindenre vevő vagyok
Köszi! -
akooos
veterán
válasz szabi325 #167027 üzenetére
Hopsz, azt nem láttam, hogy szerkesztetted a hsz-t, sorry
Itt korábban a [Gazofitnesst] ajánlották nekem. Pénteken töltenek fel készletet a facebook oldaluk alapján.
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Kellene nekem egy kis segítség, hátha vannak itt nálam jobban informáltak (tudom, hogy vannak).
Van nekem egy régi golden sport kombinált kondigépem, amin kerekeket és bowdent / sodronyt kéne cserélnem.
Van bárkinek tippje, hol tudnék venni ilyeneket?
Egy holt egyszerű, ilyen gépről van szó:Plusz ugyanehhez szeretnék plusz súlyokat is venni, jelenleg 140 font van rajta ami 63 kiló és pár gyakorlathoz kevésnek érzem néha.
Másik eszköz, egy állítható pad ami minimum tud 0, 30 és 45 fokot. van ebből ajánlott, vagy vegyem azt ami van még bárhol készleten?
Köszi!
-
akooos
veterán
Frissítés: Cikkünk első verziójában azt írtuk, hogy a korlátozásokat február 8-ig fenntartja a kormány, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szerda délelőtti közleménye szerint erről nincs szó. Mint írják, "a ma megjelent sajtóhírekkel ellentétben a jelenleg hatályban lévő korlátozó intézkedéseket nem hosszabbította meg a kormány, azok 2020. december 11-ig alkalmazandóak. A kormány a veszélyhelyzetet hosszabbította meg az Országgyűlés döntése alapján 2021. február 8. napjáig".
-
akooos
veterán
Sziasztok,
Próbáltam használni a keresőt, de vagy rosszul írtam be mit szeretnék, vagy nem volt róla szó Most, hogy lakásba kényszerült mindenki, szeretném lecserélni a régi súlyzóimat valami állítható szettre. Egykezes súlyzóra gondolok. Biztos sokan gondolkodnak így, mert sehol nincs készleten Találtam egy helyen 20 kilós szettet, de nem tudom mennyire szabad műanyag markolattal megvenni, teremben csak fém markolatossal találkoztam az elmúlt években.
Szabad ilyet venni, vagy van esetleg valami ajánlat, hogy hol találok fém markolatos állítható, viszonylag nagyobb szettet? Decathlonban van még 7.000-ért egy kezes, de annak a terhelhetősége 6 kiló oldalanként, mert nem menetes szorító van rajta.Köszönöm a választ és sorry, ha volt már szó ilyenről az elmúlt 15 topikban
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest