Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogil99
aktív tag
válasz margithid #75005 üzenetére
Onnan erednek az előítéleteim, hogy amikor elolvastam anno a Norbi könyvet, akkor még nem volt divat a cukormentes kaja, és még nem is ismertek olyat hogy Xillit, Eritrit, Stevia. Ő már akkor olyan mesterséges édesítőket preferált amik a fentiek hiányában erősen szintetikus cuccok voltak. A többit asszem nem kell magyarázzam.
Mondjuk mivel húson és zöldségféléken kívül mást csak ritkán eszek így ez a kérdés nem igazán érint. Persze azért anyósom xillites túrós rétesét én sem viszem át a szomszédnak kóstolóba...N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
Zola007
veterán
válasz margithid #75001 üzenetére
Ő üzletember, nem biokémikus
Cserébe neki van 4 milliárdos vagyona, nem nekem[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Ribi
nagyúr
válasz margithid #75973 üzenetére
Lehet kikopott az izület, lehet begyulladt. Esélytelen diagnózist mondani. Ha monduk is valamit, úgyis dokihoz kell menned. Valahol olvastam (lehet bulvár hülyeség volt) hogy valaki egyik kezén ropogtatta az ujját, másikon nem több évtizeden keresztül. Nem igazán volt hatása. Szóval ennek magában elvileg nem kellene bajt okozni. De majd a doki megmondja.
-
userxy
őstag
válasz margithid #75973 üzenetére
Fekvő közbe fáj akk ne a labujjadon tamaszkodj hanem síp csontod alatt tamaszd be. Labdaval trx kötéllel stb. Panasz végleges megoldására pedig szakorvos.
Emberek nem veszik komolyan eléggé a bajokat. Majd csak akkor mikor már tényleg nagy a baj.
Egy ismerősnek egy köröm gyulladás miatt láb amputácio lett a vége.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
proof88
addikt
válasz margithid #76053 üzenetére
Hát én a reggeli 150 gramm zabpehellyel nyomok be 1 adag fehérje port. Amióta zabpelyhet fogyasztok, egyáltalán nem kemény, kicsit lazább mint kéne lennie. Mondjuk a helyzet rosszabb volt a rozskenyérrel. Várom hogy hozzászokjon a belem, mondjuk már hónapok óta várom ... lehet nem is fog hozzászokni?
-
Zola007
veterán
válasz margithid #76720 üzenetére
ne a tisztaságon spóroljon, hanem a csomagolóanyagon, reklámon, fölösleggyártáson (mert bizony jelentős százaléka megy az élelmiszereknek megsemmisítésre vagy disznókajának), illetve gyártás-optimalizáljon.
Miért van az hogy pl. Németországban, Angliában tudnak itthoni árakon minőségi portékát gyártani, jóval magasabb gyártósori dolgozói bérek mellett?
felvágott és Spar darált hús meg nem a legjobb példa, de majd ezt leírják a többiek[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
userxy
őstag
válasz margithid #76720 üzenetére
Nem a nagyüzemi módszerekről, hanem az emberi nem törődésről szól.
Itthon levágom a disznót minden minőségbiztosítás és sterilitás nélkül úgy, hogy abba semmi rossz nem kerül, a garázsba..
Azért mert én úgy akarom, hogy jó legyen. Na ez az akarás hiányzik a nagyüzemekből, azért mert profit orientált. Az alkalmazottakat meg kihasználják aprópénzért és csodálkozik az ember, hogy nincs kedvük dolgozni és beleszarnak az egészbe jóvan az úgy hozzáállással. A minőségbiztosítás meg ezt az élelmiszereknél megengedi. Gyógyszernél nem.
-
-
margithid
veterán
válasz margithid #77926 üzenetére
Hm, most is van 25% kedvezmény whey proteinre, egy csokis-kókuszos, meg egy rocky road 5-5 kg együtt lenne 86 font, kb 36000 Forint. Ez igencsak megérné, főleg ha ingyen szállítják ki. Ennél nagyobb leárazás is szokott lenni? Ízre ki mire esküszik náluk?
[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
válasz margithid #77931 üzenetére
Ez a 25% akció most elég jó, azért ilyen mértékű nem sűrűn van.
Amúgy én nem igazán szeretem ízre a Whey Impactokat. Nagyon kevés, ami tényleg finom és szívesen tolom a reggeli zabra. Most kijött pár új íz, amit ki fogok próbálni, sajttorta pl amire azt írták nagyon finom. De nekem eddig amiket próbáltam, cookies&cream, peanut butter, choco smooth, chocko-nut, toffee egyik se volt az a katartikus "úristen ez de jó" feeling. Reggeliz tolom, hogy 1 kanál ízesitetlen 1 kanál valamilyen ízesítés, de az edzés utáni turmix az 3 kanál unflav.[ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
válasz margithid #77926 üzenetére
Most egyelőre tolom még ezt aztán májprotko. Én májprotkotól csak izesítetlent toltam,nem tetszett az íze ,igaz akkor makrózgattam.
Legközelebb ha mondjuk a dzsámbó nem jönne be,rendelek valami ízesítettet a májprotkótól.
Én olyan állásponton vagyok,hogy próbálgatok mindenfélét,azt ami jobban bejön azt tolom egy darabig.
Egyébként edzéssekkel is így vagyok,állandóan változtatok valamin,nincs 2- egyforma edzésem. -
Zola007
veterán
válasz margithid #77952 üzenetére
Azt javaslon fotelt ne vegyél
Jó minőség, de annyit nem ér az biztos
-
syl5
őstag
válasz margithid #78004 üzenetére
5 % tuti van, de ha jól emlékszem 10 %-ot is behúztunk már.
Ha még nem regeltél, megadod a ref kódom regisztrációkor?
Bármilyen címre kiszállítanak.
Mi már csináltunk olyat is, hogy barátnőm account-jával rendeltünk, de az én kártyámmal fizettünk, és az én munkahelyemre rendeltük.[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz margithid #78018 üzenetére
Merész vagy!
Nekem a csokis kókuszos semmilyen ízű volt. Szeretem ha édesebb...
A sütikrémes 2,5 kilós is nagyon nehezen csúszott le. Elején nagyon jó volt majd egyszer csak inkább jött visszafele mint lefele. Toffee-t nem tudom.
Nekem a legnagyobb tanulság az, hogy nem gyártották még le azt a fehérje ízt a világba amiből én 5 kilót folyamat megtudok inni.
-
userxy
őstag
válasz margithid #78020 üzenetére
Nagyon sok finom van csak nem nagy mennyiségbe és folyamatosan egy.
Mindenki mondja, hogy íz nem számít meg gyúrós mindent megeszik....
Hát én inkább kibaszok az ablakon 4 ezerrel többet de az legyen finom és essen jól.Am én is egyszerre több ízt futtatok.
Most eper fehér csoki és banán megy.
-
csababarca
őstag
válasz margithid #78022 üzenetére
Nekem is édességként funkcionál sokszor...olyan proteines sütiket csinálok,hogy ihajj...
Tegnapelőtt túrós-proteines tortát csináltam.
Sovány túró, vaníliás fehérje,kevés mandulaliszt, 2 egész tojás, két tojásfehérje ment a tésztának.
rá meg sovány túró+vaníliás protein+zselépor...egy nap a hűzőben,jól összeállt, megdermedt, finom is volt, még diétásnak is mondanám..Most a sztracsatellásra vagyok rágyógyulva,ki akarom próbálni,de nem találok jó árban most olyat,ami nocukor,nozsír...
[ Szerkesztve ]
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
littlelion21
addikt
válasz margithid #78046 üzenetére
Az enyémhez még hozzá se szagolt. Azért is érdekes, mert először az egyik nem használt (egyenleg nélküli) kártyámra adtam meg a megbízást, 1 óra múlva jött is az sms hogy nem tudott teljesülni, erre meg se kép se hang.
Ezért is gondolok arra hogy talán a kártyanév került rosszul kitöltésre, a sorrend, ékezetek miatt. -
Zoo123
senior tag
válasz margithid #78018 üzenetére
Én a Strawberry cream és a Chocolate Smooth ízt próbáltam eddig, mindkettő iható, de a Chocolate Smooth kiütéssel győzött: valami isteni finom, mintha nesquick kakaót innék, csak nem olyan geil édes, szinte sóvárgok utána, alig várom hogy ihassam...
Pont ma rendeltem belőle 15 Kg-ot.
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
nagyúr
válasz margithid #78957 üzenetére
Az nem az a darált izé? Én is sok tonhalat nyomok, igaz úgy, hogy 1 konzerv, 6 tojás meg némi sajt rántottának.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Dexar007
veterán
válasz margithid #78964 üzenetére
Tonhalseggbol van
Segget eszel.Hal segget
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
nagyúr
válasz margithid #78964 üzenetére
Undi. Nincs benne semmi, ami halra emlékeztetne. Nincsenek rostok, ízek, tónus. Undi, na.
Én mondjuk a saját leves konzerveket nem szeretem, mert száraz mind, mint a tapló. Az olajosat szoktam venni az Eva-ból, aztán jól leöntöm róla, és máris jó az állag mindenféléhez.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Zola007
veterán
válasz margithid #90209 üzenetére
nem volt más az íze, csak melegben nem vagy éhes, nem kívánsz semmit.
Én is finomabbnak érzem, pedig ugyanabból a zacskóból van, amit 2 hónapja bontottam és jól van tárolva is.Az étvágy jön meg, ha jön egy kis lehűlés. Legalábbis magamon ezt vettem már többször észre.
Most is ki tudnám enni a hűtőszekrényt. Nem diétázom, de már így is többet eszek mint kellene , és éhes vagyok naponta többször, pedig a makróim már egy ideje túl vannak a szintentartó mennyiségen.A kérdés, hogy egyek-e többet és hízzak be még jobban vagy mit csináljak. Zöldség mint ballaszt nem megoldás, abból 1-1,5 kilót eszek naponta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nyaralás topik
- Suzuki topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ukrajnai háború
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest