- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #167789 üzenetére
Ezért kell beáztatni mind a barna mind a fekete rízst elötte éjszaka vízbe citromlével. Tápértékben sokkal jobb, egészségesebb is s a beátatás hatására a fitát legnagyobb része lebomlik. Finomabb is lesz, fitát tartalma meg kb azonos a fehér rízsével
De egyébként jogos a felvetésed, ezekkel valóban foglalkozni kell valamennyire. Szvsz jobb opció barna rízst, teljes kiőrlésű dolgokat fogyasztani, csak nem mindegy hogy. Babot se eszik az ember amit nem áztat be, pl. (a konzervesek ezen már túl vannak, nyers babot véve 1 napig azt is áztatni kell...)
Pár hasznos iromány:
[link] [link] -
diegho
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #167789 üzenetére
Rizsből nálam csakis basmati.
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #167676 üzenetére
Faxa én azt gondolom ezek a czintula anglából behozott gépei amit én is ajánlottam nektek korábban. Engem is átvert 3 milla gépparknyi résszel ami járna nekem úgy kellett a pénzem után rohangálnom.Meg nagyon sok terem is oanaszkodik vida fitnes2000 hogy megigéri a szervízelést de nem megy ki.
-
M-63
tag
válasz
tibcsi0407 #167579 üzenetére
Mar csak azt nem ertem, hogy miert kene barkinek is felelnie az egeszsegemert egy kerdes felelek miatt? Foglalkoztat ez a téma es fog is. Mas forumokon nem utkozik btk-ba? Igen le lett futva, de azok elegge mas keszitmenyek amik nalunk legalisan kaphatoak a gyuros shopokban. (Nem Magyarország)
-
akooos
veterán
válasz
tibcsi0407 #167483 üzenetére
1-2 hónap? Az nagyon jó lenne már, és nem csak a terem miatt
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #167480 üzenetére
Tudom, de itt most kifejezettem testépítésre világítottam rá és az itt felmerülő félreértésekre/hiányosságokra ezzel kapcsolatban.
-
myckey
veterán
válasz
tibcsi0407 #167480 üzenetére
Persze, nekem is áll ez, más sportágak,szövetségek/ egyesületek kapcsán...
-
benfolds
őstag
válasz
tibcsi0407 #167458 üzenetére
-
-
myckey
veterán
válasz
tibcsi0407 #167341 üzenetére
A kondit a tegnapi predjudging, és a mai napra értettem, majd megnézem, hogy voltak -e változások, amit észre is lehet venni, innen a világ másik feléről. Összességében, a top 6 versenyzők között.
Ramy hátban, Brandon alsótestben javulhat,( meg amiben éppen... profi sportolók, ők nagyon jól tudják ezt, jobban mint én ) aztán remélem mindketten a legjobb formájukban tudnak majd később kiállni, egymásnak "esni" . Ez az igazi élmény nekünk, meg a sportnak is ez a legjobb. sztm.
Jó hogy betévedtem ide, aztán elcsíptem a rendezvényt, gondoltam, nem is lesz a mai helyzetben.....
-
válasz
tibcsi0407 #167341 üzenetére
Nekem mindig is favorit volt, de régebben, még ha a kondíciója nem is volt ilyen, a törzse nem szaladt el ennyire, az összkép nekem akkor jobban bejött.
-
myckey
veterán
válasz
tibcsi0407 #167305 üzenetére
Manapság nem versenyzek, testépítésben. Más van a terítéken, aminek néha köze van az edzőteremhez is. ( trx, cf, önsúlyos, stabilizáló-mobilizáló, core...de akad testépítő,erőemelő és súlyemelő gyak. is...de mostanság erre kevesebb a figyelem a részemről )
Képet? Van képem a sufniban, bár akkor sem fényképezgettem magam sűrűn, pedig nem ártott volna sűrűbben, szakmaiság miatt is. De én leginkább a terem tükrére hagyatkoztam.
#167301gyuri860213
Egyébként pedig..mindig, minden körülmények között, a legokosabb,legügyesebb,legerősebb, legszebb leg leg stb...Mindig.
Topik átlagról meg gőzöm sincs, de nem is kell hogy legyen. Meg ne mis érdekel.
Az viszont kva élet, hogy abból a szertornász csapatból, rajtam maradt/lett a legtöbb hús.
Másra nem emlékszem hogy mondtam volna, ja nem is mondtam ilyet. Csak hogy mennyire hitetlenkednek az emberek, de ez azért van, mert a pofa megy, ismeretek nélkül.Ez ilyen buli, az embereket megszólják, ha valami szokatlan, ha már nem mindennapi, és megy a duma, holott semmit nem tudnak adott egyénről. De szöveg az van. -
marked one94
őstag
válasz
tibcsi0407 #167303 üzenetére
Én ismerem Mikit a topic átlagot bőven hozzá
-
bbmt
senior tag
válasz
tibcsi0407 #167190 üzenetére
Szia,
Mi a véleményed a minőségről?
Többféle gorillasport oldal van és ahonnan te rendeltél arról azt a véleményt olvastam, hogy gagyi a minősége. Ez az oldal megeggyezik a gorillas.hu-val? -
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #167252 üzenetére
Most mégis mit vársz amikor az átlagember a tápkiegre azt hiszi, hogy koksz?
Aztán elmegy beveszi este a frontint és pattint rá egy sört...
-
myckey
veterán
válasz
tibcsi0407 #167249 üzenetére
Az biztos, hogy az észosztás nem kifizetődő.Jól látod.
-
myckey
veterán
válasz
tibcsi0407 #167240 üzenetére
Kolléga érdeklődött, legális úton beszerezhető készítményekről, kiegészítőkről, amik már szóba kerültek sok évvel ezelőtt is a topicban.
Egészen szépen ki lettek tárgyalva, korábban is.
Senki nem vétett semmi ellen, sem most, sem évek ezelőtt.máskor. -
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #167237 üzenetére
Nagyon jártas vagy a témában
-
M-63
tag
válasz
tibcsi0407 #167235 üzenetére
Igen, ezt értem és köszi, csak simán vélemény érdekelne, még nagyon az elején járok ezek ismeretével, de lényegében a legjobb ilyen készítményt keresem, aztán át tanulmányozok mindent róla, mérlegelek, hogy kellene vagy tudok még fejlődni, aztán csak ha minden jó akkor kezdeném el használni. Van quantum regonancia gépem és tudom figyelni a szerveim működését + vérnyomás mérő is van, meg egy természet gyógyász barátom is van, szóval az egészséggel minden rendben lesz, szóval ezekkel nincs gond, csak vélemények érdekelnek róla :) ahogy a swiss pharma ibutamorenrol is.
-
dybo
tag
válasz
tibcsi0407 #167186 üzenetére
Na milyen a csiga?
-
dybo
tag
válasz
tibcsi0407 #167186 üzenetére
Faszom. Kár volt linkelned, most én is akarok még egy ilyet a pad mellé...
-
csul1
tag
válasz
tibcsi0407 #167182 üzenetére
Tulajdonképpen ez lenne a befutó nálam : [link]
Egyre jobban úgy gondolom inkább csak ez lesz : [link]
Tamoo:
Most resistance band-el edzegetek de szeretném kipróbálni a saját testsúlyos edzést és ehhez kell egy húzódzkodó és tolódzkodó. Lábfejlődéshez azért szeretnék súlyokat használni ehhez kéne az erőkeret. Később súlyos edzéskre is használnám plusz pad beszerzésével. -
T_Stark
őstag
válasz
tibcsi0407 #167126 üzenetére
Megkóstolom. 7200-ért a 2,5 kg most nagyon jó áron van.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #167119 üzenetére
Csak yohimbe érdekel, és már tavaly sem tudtam venni, pedig nekem az használ fogyókúrakor a legjobban termo zsírégetővel kávéval (koffeinnel). -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #167115 üzenetére
Innen szállítanak hazánkba?
Te vásároltak már náluk? -
medica
senior tag
válasz
tibcsi0407 #167089 üzenetére
a máját meg a hollók
patbrit: adhatsz nyugodtan -
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #167068 üzenetére
Ha az ízületeket bírják próbáld ki az egylábasat, hátizsák + súly és nem kell a rúd, ha beválik happy van,ha nem még mindig próbálhatod rúddal
-
dybo
tag
válasz
tibcsi0407 #167072 üzenetére
[link] Ez ugyanaz mint neked?
-
dybo
tag
válasz
tibcsi0407 #167065 üzenetére
És ennek akkor csak a tárogató része a szar? Guggolni tudsz vele, ha megfordítotod?
-
dybo
tag
válasz
tibcsi0407 #167062 üzenetére
Te mit vettél tavasszal? Amit először linkeltem azzal lehet tényleg nem lehet egyenesen nyomni...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
tibcsi0407 #166893 üzenetére
Igen, de ezért is írtam, hogy ha nem ezt részét nézzük, akkor a magyar gyúrós jobban járt...
Azt még hozzáteszem, hogy amikor britben bezártak mindent, 1-2 hét után értelmes súlyzókészletet amazonon és ebayen se lehetett kapni.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #166871 üzenetére
Láttam hogy lesznek korlátozások de kondira nem láttam ilyet.
-
Madwe
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #166783 üzenetére
Az a baj, hogy ha annyira megölöm magam, akkor ott a formával lesznek gondjaim akkora súlyoknál. ami sok szempontból nem jó s könnyen sérülés lesz a vége nekem. Néha van hogy kísérletezek vele, de nekem hosszabb távon ez biztosabban hozható, nagyjából azonos terhelést kapok a héten, hasonlóan fejlődök, de végig biztos a formám is. Valószínű több rutinnal s tapasztalattal biztosabban hozható közel személyi maxnál is a gyakorlat jó formával de nekem ez a kicsit kevesebb mint 1 éves tapasztalattal még nehezen megy.
-
Madwe
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #166780 üzenetére
Az egy visszautalás volt pár héttel ezelöttre, merthát a rendes lábedzés valakinek ott kezdődik hogy széthánnya magát utána, van akinek csak onnan h 2 napig nem tud utána lábra állni, s van pár puhap akinek már az is rendes lábedzés ha beleremeg a lába
De egyébként igen, nem véletlen van a magasabb súlyos 6-8as szettem s a kisebb súlyos 12es nekem 1 héten, mert ugyan kb 3 naponta érek vissza azonos izomcsoporthoz, de nagyobb súlyos szetteket másodszor már közel sem bírnék annyira
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #166780 üzenetére
-
Madwe
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #166778 üzenetére
Én ugyan nem szúrom magam, s a rendesen is erősen szubjektív
de én heti 2x edzek egy izomcsoportot, igaz egyik napon egy 12es másikon pedig 6-8as szettek vannak valamint vannak azért deload heteim is időnként, amikor úgy érzem ráférne az idegrendszeremre...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
tibcsi0407 #166717 üzenetére
- A túl sok C vitamin amúgy is hatástalan
- Ez nemtommi, de biztos nem tragédia
- Szerintem ezt is túléljük
- Ez meg úgyis csak pénzkidobás... -
redXIII
senior tag
válasz
tibcsi0407 #166634 üzenetére
Mint vak gyereknek a mozipremier.
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #166619 üzenetére
Becsülöm az őszinteségedet! Pont az ilyen hozzászólásoktól lesz építő jellegű a topik működése!
Etikátlan volt amit csináltatok de sebaj..
Előddel nem fogok többet vitába szállni mert annyit nem ér az ember.
Most már követik az újpesti iskola tanítványai is a topikot ahol személyi edzőként tanult és akik elmondták ott ugyan ezt az okoskodást csinálta mindenkivel, majd ők megcáfolják majd őt itt.
A másik Kiss Jenőt vagy Bunnit sértegetni nem erkölcsös ők azért tettek le az asztalra az Old Scholl iskolával még ha Bunni el is ment más irányba megél belőle.
-
benfolds
őstag
válasz
tibcsi0407 #166629 üzenetére
jóaz.
-
benfolds
őstag
válasz
tibcsi0407 #166613 üzenetére
amúgy ti mit sütögettek kerti partin? mályvacukrot?
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #166624 üzenetére
Igen V12 vel. Még iskolás voltam mikor a lutra albumból az lett a kedvencem. Na jó meg a Ferrari F40
-
t256
őstag
válasz
Félre ne érts, nem a BMW-vel van bajom.
Vágott már be elém Mondeo, Clio, Octavia is index nélkül.Most a baráti társaságomban történt baleset. Figyelem felkeltésnek szántam. Tehát, aki vezet az csak óvatosan!
-
atee_13
őstag
válasz
850 CSi re jobban felnéznék
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #166616 üzenetére
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #166613 üzenetére
Persze mert a péjemvében feszengsz inkább
Asszony nálunk speciel utálja amikor romszáraz vagyok verseny felkészülésben.
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #166610 üzenetére
De miattad vagy az asszony miatt nem szempont?
-
válasz
tibcsi0407 #166610 üzenetére
Nem azért lesz oké, mert nincs csajod. A csajozás nem úgy működik, hogy leszálkásítasz és akkor húzzák a sorszámot, hogy leszopjanak. Ha azért pucolod le magad, hogy csajozz, akkor elég frusztrált leszel a végére.
De még ha így is lenne, az meg a másik mindfuck, hogy ha meg összejön a csaj, onnantól elengeded magad? Szóval mutattál valamit neki, amikor összejöttetek, aztán jön a valóság? Mint egy választási ígéret? Szvsz elég gáz. Ha összejönnék egy csajjal akinek nagyon jó alakja van, utána meg beleszarna és eltespedne, hát, elég csalódott lennék. És most itt nem arról beszélek, hogy van, hogy az ember kicsit elengedi magát, aztán később összeszedi, mert van ilyen, természetes dolog. Hanem, ha ez egy ilyen hozzáállás, most már van párom, lehetek igénytelen... Pff -
Jim-X
őstag
válasz
tibcsi0407 #166607 üzenetére
Me me'?
Amugy nekem regebben volt param, amikor nagyon jo volt a forma es a disznozsir is a bodonben volt nem a belemen, hogy azert neznek mert gyuros vagyok es ez frusztralt...De visszagondolva, azert jolesett
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #166607 üzenetére
Strandra amúgy sem azért megyek én legalább is, hogy mutogassam a bádit hanem, hogy jól érezzem magam. Egyek igyak hesszeljem a csajokat
Legnagyobb baromságnak tartom a trendé vált muscle beachre valódiétázástkokszolást. -
válasz
tibcsi0407 #166601 üzenetére
Miért mikor jó? Sztem sosem, de ezt nem is azért csinálod, hanem egy eszköz egy cél érdekében.
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #166601 üzenetére
Sokatmondó, hogy a kolléga fejében meg sem fordul, hogy van aki maga miatt csinálja nem a közönségért
-
marked one94
őstag
válasz
tibcsi0407 #166594 üzenetére
jó poweres forma ez
-
Jim-X
őstag
válasz
tibcsi0407 #166577 üzenetére
Na de biztos valami durva visszaterest tervez titokban
Montazsolt kepek, before after, 20-30ev fiatalodas (vagy oregedes), plusz 5-10 gyerekkori barat, es birkozok, eroemelok...
Varom mar nagyon
-
Apollo17hu
őstag
válasz
tibcsi0407 #166526 üzenetére
Ez mit állít? Hogy a feldolgozott kaja fele zsírként lerakódik a szervezetben? Vagy hova lesz?
-
gyuri860213
tag
válasz
tibcsi0407 #166529 üzenetére
Ha IR-es akkor lehet mögötte egyéb endokrin probléma is, pajzsmirigy stb. Nem ártana annak is utána járni.
-
Speeedfire
félisten
válasz
tibcsi0407 #166521 üzenetére
Én előtte is fáradékony voltam sajnos, 7-8 óra is kevés néha. Mellé az IR sem segít.
Nálam a hétvégi csaló inkább zsíros marha, olyankor a napi zsír kb 100g-ra is felmegy. Mellé kevés ch inkább.
De ilyen kényelmes állapot az volt, amikor csak kalóriát, és fehérjét számoltam tavaly. Akkor rendeltem a kaját az interfood-tól, és a napi snikers/zero bar simán belefért.
De akkor is kb 1800-2000kcal mellett voltam. Akkor kevesebb mozgással is tudtam annyit fogyni, mint most dupla annyi mozgással. Nem tudom, hogy ment akkor olyan jól. -
Speeedfire
félisten
válasz
tibcsi0407 #166513 üzenetére
Valamit akkor nagyon jól csinálsz.
stratova: Jó nekem ez a tempós séta. Bringát nem szeretem.
Madwe: Kitöréseket csinálok hazáig. -
stratova
veterán
válasz
tibcsi0407 #166515 üzenetére
Detto bár utóbbihoz tegnap elég volt kivinnem a hátamon egy kis kanapéágyat a pincéből (inkább nincs fogása mint kifejezetten nehéz, de azért guggolásból felállni az szenvedős volt) ilyenkor jövök rá, hogy igenis kellene a nagyobb súlyos edzés a 76-77 kg-omhoz, lábra is).
Viszont tekerés után én is kapom az kérdést anyjuktól, hogy úristen minden pasi ennyit izzad?
Akkor ha kombinálom a kettőt, visszaveszek a tekerésből. Köszöntem a tippet. -
Speeedfire
félisten
válasz
tibcsi0407 #166510 üzenetére
Kemény vagy, nekem nulla az energia szintem. Mindig elmegyek, megcsinálom amit meg kell. Én is csak betegen hagytam ki edzést.
-
Speeedfire
félisten
válasz
tibcsi0407 #166501 üzenetére
Nyár közepén csináltam magas zsír, magas fehérje, és alacsony ch-t. Egész jól ment. Energia szintem is jó volt. Ilyen low carb, slow carb jellegű.
-
Speeedfire
félisten
válasz
tibcsi0407 #166498 üzenetére
Az lesz akkor.
50g zsír 450kcal, 200g fehérje 800kcal és akkor ~140g ch.
aelod: Az edzőm írja augusztus óta. -
Speeedfire
félisten
válasz
tibcsi0407 #166495 üzenetére
Ez de értekes. A másikben is írja, hogy FFM body 2-3g/kg.
Akkor az tényleg kb 180g fehérje minimum.
aelod: Jogos. -
Speeedfire
félisten
válasz
tibcsi0407 #166490 üzenetére
88, 106-ról indultam. 200g elég sok szerintem, feleslegesnek érzem. Az már olyan 2.5g/zsírmentes tskg.
-
Speeedfire
félisten
válasz
tibcsi0407 #166488 üzenetére
1800-2000 körül mozog most, heti 0,5-1 között mozgott. De volt, hogy elengedtem, és pl stagnáltam egy darabig.
140-170g között mozog. Függ, hogy mit edzek, mennyit mozgok. -
Speeedfire
félisten
válasz
tibcsi0407 #166486 üzenetére
27 sajnos, 34 volt év elején. Előtte meg ki tudja, szerintem volt vagy 40 is.
Én azt hittem már 20 alja lehet. 15% a cél. Még 10kg hátra van, év végére meglehet.
Viszont ami elszomorító, hogy 4kg izom lement év eleje óta. -
Madwe
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #166383 üzenetére
Az a 2-2.5g/tskg az zsírmentes tömeghez ajánlott inkább. Egy 130 kilós kigyúrt 10% tzs-s embernek több fehérje kel, az izomzata végett mint egy 130 kilós kerekded 40% tzs-s embernek
Sirandrish: több adagot is ehetsz. A fehérjepor étrendkiegészítő, ha nem eszel rendesen elég fehérjét akkor tudj korrigálni, de első körben célszerűbb kajából megoldani inkább…
Dinter: ez tele van chval mint a fene, ilyet végképp nem vennék, ezt pláne meg lehet oldani kajával
-
Sirandrish
legenda
válasz
Egyébként egy adag fehérjepor kb 22g fehérjét tartalmaz?
Azsesok -
Sirandrish
legenda
válasz
A Yaziot pont használom, és ha nem is bibliaként, de figyelem a makrókat, ám a fehérjebevitelem bőven elmarad a 2g/testsúlykilógramtól...
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #166332 üzenetére
-
válasz
tibcsi0407 #166329 üzenetére
Szerintem pont nem. Ugyanúgy összehajtogat vagy még jobban is, mint egy 45°-os lábtoló. Mert a 45°-os lábtolón a háttámla (ha jó a gép), nem 90°-os szöget zár a súly mozgási síkjával. Ezen a gépen meg ahogy vízszintesen fekszel, az 90°a függőlegesre. És ahogy ereszted a súlyt le, ugyanúgy a mellkasodhoz nyomja a térded és a görbíti az alsó hátad.
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #166329 üzenetére
Nem tudom nem próbáltam még ilyen gépet. Én a karantén után jártam úgy mint HussarF csak a vasil gym lábtolóval. Túl mélyre engedtem és akkor már nyírta a lumbális gerinc szakaszt. Küszködtem pár hétig míg rendbe jött.
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #166295 üzenetére
Hat a 10 cím szinte biztos, hogy nem lesz meg neki amit mondott, hogy nyerni akar.
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #166293 üzenetére
Hát ő elvileg nem is indulhatott volna azon a versenyen. Jó volt hátszél.
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #166280 üzenetére
Az úszógumis zsír nem sül ki a napon?
-
Jim-X
őstag
válasz
tibcsi0407 #166262 üzenetére
De van! Syntholt probaltad mar? Sok vizzel kell es melle egy kis kreatin
Amugy jo a buli
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #166259 üzenetére
Próbáld ki hogy minden gyakorlat pihenőidejében 1 percet nyújtasz ,segít a fejlődésben is és más formát hoz.
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #166256 üzenetére
Ez a bicepszforma most olyan mit egy sérült leszakadt bicepsz sajnos, mintha csak egy teniszlabda lenne ott muszáj lesz nyújtanod a karod.
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #166252 üzenetére
Én meghajolok a teljesítménye előtt ha szól érte leveszem igen is itt a helye , raktam én elég képet már ide, és végesetben ez a topik csak a mások teljesítményéről szól amiből tanulni lehet. Na most előd nem ide tartozik főleg a mell alsó része ami jobban hasonlít a tyúkmellre mint emberi testrészre és amiben elcsalja megkönnyíti a mell edzését amiért nincs fejlődés sem.
Te meg inkább állj neki majd a bicepszedet nyújtani főleg kar napokon akár ismétlések között.
-
gyuri860213
tag
válasz
tibcsi0407 #166252 üzenetére
Mert ő mindenkinek is az "edzője"
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #166244 üzenetére
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #166241 üzenetére
A csaj hátul a padon
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #166222 üzenetére
Remélem csak gipszkartont és bútort pakolni mentél le.
Én hétvégén azt csináltam sőt egy hűtőt is felcipeltem a padlásra. Működtek a felfújt izmok. -
Madwe
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #166194 üzenetére
Offban volt s mi t mellékes írtam le, mint mentális, spirituális s önismereti módszert, sehol nem írtam h izomépítéshez vagy megtartáshoz ajánlanám - egyébként böjt alatt növekszik a hgh értéke, ami izomtartásra ösztökél, de ha valaki évi 3 nap vízböjt miatt nem tud izmot építeni s azalatt elveszti az összes addigi eredményét, az valamit nagyon rosszul tol
. Rengeteg gyúrós podcastban is felhozzák. Mindpumpban is szokott róla szó lenni [link] (őket amúgy melegen ajánlom ettől függetlenül is minden angolul értő fórumtársnak). A norbit mint elrettentő, nem mint követendő példaként említettem
gyuri860213 szerintem sincs feltétlen itt helye ezeknek, nem is én hoztam fel. De ha egyszer szóba kerül, offban szerintem megférhet. De jogos, részemről befejeztem s nem offolok tovább, kicsit valóban elment a mai nap a topik, sorry
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #166194 üzenetére
Zsírból nem izom lesz?
-
gyuri860213
tag
válasz
tibcsi0407 #166191 üzenetére
na jó, de azért ne felejtsük el hogy ő inkább életmód váltásban utazik, sokat fogyott stb, nála inkább az egészséges életmód és egy tartható életvitel kialakítása zajlik. Inkább fogyókúrás topikban lenne a helye az ilyen hsz-eknek, de itt is elfér (persze nem a léböjt)
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #166191 üzenetére
Norbi mellett elfér
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #166127 üzenetére
Hopp nem akartam ezt elküldeni
-
Dinter
addikt
válasz
tibcsi0407 #166100 üzenetére
Mert ezt is mondják, hogy ne akarj kezdőként magadnak írni, válassz ki egyet és kövesd azt. Személyi edzőre meg nincs pénzem és nem is fizetnék érte annyit, akkor marad úgy, ahogy eddig csináltam.
-
t256
őstag
válasz
tibcsi0407 #166074 üzenetére
A folyadékbevitellel nincs gond.
Tegnap ettem egy nagy pizzát, most elmúlt a talp görcs.
Lehet kevés a ch bevitelem? Vagy nátrium, ahogy Aelod írta.Sok mostanában a dolog, szóval nem számolom a makrókat. Belekezdtem egy óvatos tömegelésbe, aminek stagnálás lett a vége.
Egyszerűen most nem fér bele még pluszban 1-2 étkezés.
Nem növekszik az izomtömegem, de a zsírtömegem sem.A reklámszöveg az volt ilyenkor, hogy igyál meg 2-3 tömegnövelő turmixot. Régi FitMuscle magazinban például írtak erről cikket.
Azóta már rájött Mindenki, hogy nem kéne ennyi cukrot bevinni?
Megmondom őszintén én edzés után iszom dupla adag tejsavó fehérjét, amihez keverek 50 gramm Supercarb Fastet.Ti még isztok tömegnövelőt?
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #166074 üzenetére
Vagy nátrium.
-
t256
őstag
válasz
tibcsi0407 #166069 üzenetére
Nettó 5 kiló tiszta izomtömeg növekedést
Viccet félretéve csak annyit várok Tőle, hogy ne görcsöljön be a talpam.A Scitec CaMg ezt nyújtotta.
Tehát:
Én dolgoztam együtt a sráccal. Mesélte, hogy megy fel piramisban 160 kilóig guggolásban, aztán le is megy 10-ig. Ha tudtam volna, hogy így rogyaszt...
Nem is értettem miért nem indul erőemelő versenyen, ha ilyen jól megy. Most már értem.
A fizikuma nekem furcsa volt. Messziről úgy nézett ki, mint egy kövér ember. Közelről láttam csak, hogy izmos.A hozzászólásoknák kemény flame war alakult ki. Ezt a rogyasztást nem tudom megérteni.
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #166069 üzenetére
-
marked one94
őstag
válasz
tibcsi0407 #166053 üzenetére
rengetegen húznak púpos háttal.
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #166051 üzenetére
Ösztönös edzés. LoL
-
whitezo88
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #166046 üzenetére
Pont ezt bizonyította be meg írta alá tavaly-tavalyelőtt Jenőnk mikor nekiment Németh Pistának. Hogy vannak "kulisszatitkok" és nem szabad ezeket csak kitárni, mert így "elárulja" a sportot...
íme a vidi: [link] jó közönséges stílusban.
lol ez a dráma már 3 éves, azt hittem nem olyan régi. ("csúnya összefogás alakul ellened" - mondja a felénél. Meg "ki fogsz hullani" Aged like milk, érdemes végignézni)
-
whitezo88
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #166044 üzenetére
Mégis jól csinálja az egészet.
Sok ember máig azt hiszi hogy a normál versenyeken (ami nem kifejezetten natty) se szednek semmit csak a kemény munka semmi más. Meg a Kreatin, Glutamin, BCAA. -
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #166041 üzenetére
Pedig a Generation Iron Natty 4 life filmjét O'tren és Kai-al promózzák
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #165986 üzenetére
Csak van aki 2x fektek kábelt
ugye?
-
Madwe
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #165862 üzenetére
Nem, vannak publikus labor eredmenyek, amik alapján te is tudsz róla, h csökkent az ásványi anyag értékük...
? Nyilván nem teljesen pontos, de nagyjából az - ahogy a fehérje érték se ugyanannyi minden csirkemell szeletben grammonként, nagyjából pontos...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- BestBuy topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest