Hirdetés
Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Markgx10 #23375 üzenetére
egyutt tudok erezni, fel eve nem tudok bicepszezni. raadasul mostmeg megszoktam hogy nem edzek semmit, es nem birom magam lerugdalni a terembe
mi lesz igy
remelem a 150 azert kimegy megyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Shodan
addikt
válasz Nordik #23398 üzenetére
Én ilyet használok, illetve használtam,mert elfogyott. 2,5-3 dl tejhez szoktam tenni 1 mérőkanalat ami 50g. Kb. 3 púpozott evőkanál.
Harry: az 1 kiloshoz nem jár kanál szerintem, de azért adagolás biztos rajta van.
[ Szerkesztve ]
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
P00By
nagyúr
Új bb.tv-ben bánnyi ismételten bemutatja vitamin adagját... Ennyi pénz nincs a földön
-
kicsitomi88
őstag
-
Bibby
addikt
Most van a tv-ben OCC motorépítős műsor, BSN-nek csinálnak épp motort.
Ελευθερια η θανατος
-
borsi
tag
Mondjuk én 2-3 hétre gondoltam, aztán új erővel nekiesni a már hideg vasaknak.
kicsitomi88: Miért nem tudsz 4x edzeni? Mert én pont az időhiány miatt változtatok a sűrűbb, de rövidebb edzésekre. Meg persze 1-el többször nem zuhanyzom otthon, költségkímélek
Hát lehet akkor átrakom a tricepszet mellhez, akkor a hasat áthozom a váll bicóhoz.(ezek ilyen 10perces hasak csak) Ezeket majd próbálgatom, eredetileg én is mellel együtt tricepszeztem. De találkoztam egy régi ismerősömmel, és azt mondta, mell napon ne tricepszezzek, mert nem lesz benne erő... Ránéztem, aztán láttam mekkora, és hittem neki.nem kérek pirosat, ha kölcsönösen elégedettek vagyunk a biznisszel elég egy köszönöm! :)
-
zeg
őstag
Nemtom, én jól elvagyok a Lidl-es multivitamin 4X adagjával(néha elfelejtem). Számora érthetetlen ez a sok göthös, tüsszögő, fejfájós ember. Gondolom az idén is elkapom az influenzát, megint lesz egy sz_r éjszakám, a többi gyúrós haverom meg ismét a saját taknyában fog napokig fetrengeni.
A franc esne az esőbe Mennék futni de még a betonon sem tudok a koszlé miatt
Mehetek futópadra de nem baj, majd jól telefingom a termet3dfx cuccokat keresek megvételre
-
Snoop-y
veterán
Én is ezt tapasztalom. Évek óta nem voltam ágybanfekvős beteg. Mondjuk ez azért is lehet mert a fél életemet mezítláb töltöttem egy edzőteremben ugrabugrálva Elég nehezen fázok meg ha meg mégis kb 2 nap és semmi bajom. Melóhelyen egyszer viccből felvetettem a főnöknek, hogy nem akarja e külön díjazni azokat akik mondjuk a cégnél eltöltött munkaidejük alatt nem voltak betegszabin de csak nézett ki a fejéből . Pedig a legtöbb kollégám egy évben ha összeadjuk kb 1 hónapot nem dolgozik mert most megy a hasam fáj a hajam náthás vagyok influenzás vagyok stb stb.
[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
kicsitomi88
őstag
Én azért tricepszeztem mellnapon mert nyomásoknál már terhelődik és nem kell annyi sorozat rá. Mell bicet azért nem szeretem mert ha utána van hát tric akkor hátazásnál nem előnyös ha a bico be van durranva, míg fordított sorrendben tricepsz bedurranva jól odavágja a melledzést. Tehát nem értem azt a nagy darab embert aki ezt mondta, de én kicsi vagyok, vagyis másként nagy biztos és nem értek hozzá
90 87.5 87.8 87.5
-
Vandit.
addikt
Amit most én csinálok rá az nem mérvadó, de amikor kimondottan testépítősen edzettem, akkor volt:
- Tolózdkodás
- Homlokra engedés
- Fej fölött integetés kézi súlyzóval
- Csigás letolások normál fogás és fordított rúddal, kötéllel
- Kalifornia nyomás
- Fej fölött nyomás
- Fekvő szűken10-12-es ismétlésszámmal csináltam és mindig mást.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
BÁ Nutrition
addikt
szerintem nem jo amit csinalsz. tul sok ismetlest es sorozatot csinalsz ra, es nincs meg a megfelelo terheles sem. igy csak szarra gyilkolod a tricepszed.
az lehet hogy baromira erzed, de az a baj hogy tulsagoasn is es nem novekedesre stimulalod.csinalj 3 gyakorlatot. esetleg ha tobb szimpatikus is van akkor valtogasd oket edzesenkent.
mondjuk nem tudom hogy tomegelsz-e vagy micsinalsz ugyhogy nem sorolok fel gyakszikat, de csigas letolas a legalapabb gyakszi szerintem.
ha a novekedes a lenyeg neked akkor tartsd magad a 6-10 ismetles kozott szeriankent
de ezt azert tudhatnad te isyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Nordik
őstag
Köszi a válaszokat!
Esetleg ti milyen tömegnövelőt ajánlatok a továbbiakban? Szeretnék viszonylag olcsón kijönni, ha lehet. Amit most vettem Hypermass 5000, ez 2ezer forint volt és 10-15 napig elég kell legyen. Szóval többet nem nagyon szeretnék áldozni erre.
Vagy olvastam még, hogy fehérjét és szőlőcukrot kell összekeverni. Erről tudnátok pár dolgot mondani?! -
LOTR
addikt
válasz BÁ Nutrition #23420 üzenetére
pont a tricepsz az a testrész ahol sokan a magas ismétlésre szavaznak, és nekem a könyököm elég lassan "melegszik be" ezért van ez a sok ismétlés, tolódzkodást és homlokraengedést nem is csinálok már ez miatt
most olyan tömegelésfélének kéne jönnie, de lassan 2 hete nem edzettem már, kövbetkező héten talán már lesz időm újra elkezdeniOne Ring to rule them all
-
janeko
őstag
szerintem mell után a legjobb tricepszezni.. legalábbis nekem.. ha mell után nyomom a tric edzést akkor másnap van rendesen izomláz.. ha meg más napon tric-ezek akkor meg szinte semmi
amúgy mennyire rossz az ha, áthúzásnál (mell-re) a mellem mellett a tricepszem is iszonyatosan durran? -
LOTR
addikt
válasz BÁ Nutrition #23427 üzenetére
hát a karom már edzettem minden módszerrel, egyiknél sem fejlődött úgy mint bármi más izomcsoport, de biztos van amit még nem próbáltam, ezért remélem, hogy nem vagyok reménytelen
a mostani módszeremmel sikerül azt elérni, hogy nagyon bedurran, és egyáltalán nem fáj a könyököm, most már nőhetne is végrejaneko
szerintem csak annyira rossz, mintha pl evezésnél a bicepszed durranna, tehát rosszul végzed a gyakorlatot, bár az áthúzás nagyon összetett gyakorlat, de a mellen kívül ha a széles hátizmon (azt hiszem) kívül érzel még más valamit is, akkor vedd kisebbre a súlyt, és tanuld meg helyesen kivitelezni
a lényeg annyi, hogy a könyököd egy kicsit mindig legyen behajlítva, viszont abból a pozícióból ne mozduljon el, kb csak vállból mozogjon a karod - hát ezt nehéz leírni, hogy is kéne csinálni[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
Flow
senior tag
Ma lementem edzeni. Csigás gépnél már 3an voltunk , erre odajön még két srác:
-Beállhatunk?[ Szerkesztve ]
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Bubee82
őstag
válasz janeko #23428 üzenetére
Ha egy kicsit durran az annyira nem téma. Azért, mert ha teljesen nyújtva lenne a kar akkor a súly a csontot terhelné, vagyis a mivel az alkar és a felkar nem zár be semmilyen szöget, hanem nyílegyenes, a súly/terhelés a csonton "vezetődik" le, az tartja meg. Ha viszont - ahogy a helyes kivitelezésben is szerepel - kissé behajlítod a karod, akkor már a tricepsz fogja a terhelés egy részét átvenni a felső ponton. És szerintem senki se képes arra h abban a pozícióban rögzüljön a karja, ergo minimálisan mindenki csinál egy kis tricepsznyomást áthúzás közben De nincs ezzel semmi baj egészen addig amíg nem megy át teljes tricepszgyakorlatba Figyelj rá, ennyi.
Nordik
Túl olcsót nem érdemes. Amit javasoltak az megfelelő. Ebben a sportban szinte semmivel nem lehet "olcsón" kijönni. Ha kis kiszerelést veszel, többet fizetsz, amikor asszed olcsó fehérjét veszel, többet fizetsz, mert sokszor az olcsóbb drágább lesz. Arany középút.
[ Szerkesztve ]
-
borsi
tag
Én is úgy csináltam, de eltérítettek. De most hogy mindenki azt mondja, én is megtartom akkor a mell tricepszet egyben.
nordic:Én a Biotech NO1-et ajánlom. Olcsó(1g fehérjére vetítve), és a leírása szerint elég jó. Lehet kamu, de az ON-hoz képest 1 adagban mindenből 1,5x annyi van(BCAA,Glutamin,stb), és kb ugyanannyiba kerül.(1adag) [link] És a sárgadinnyés nagyon finom.
nem kérek pirosat, ha kölcsönösen elégedettek vagyunk a biznisszel elég egy köszönöm! :)
-
Vandit.
addikt
Szerintem egy frankó mellezés után nem lenne kedved tricepszezni. Az izomláz meg nem feltétlenül szükséges.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
LOTR
addikt
-
penene
őstag
válasz Foglalt név #23432 üzenetére
Hozzám is szó nélkül beállnak párszor, vagyis kezdi levenni, ill. pakolni a súlyt az állatja.
Én csak úgy poénból odaszólok, miközben állítom vissza amit elállított: Helló, be akarsz szállni??? Általában meglepődnek.
Vandit: "fénykoromban" nekem is ezért lett elhanyagolva a tricepszem.. Olyan durván melleztem, hogy alig maradt energy meg minden más a tricepszre... így mellben fejlődtem, de a tricepsz alig, és kész is volt a baj.
Sokan javasolják, hogy a gyengébbel kezdjük az edzést.. Én egyszer próbáltam ki, hogy tricepszeztem mell előtt, hát azt a szenvedést, amit levágtam fekvenyomásnál, nem kívánom senkinek.. Pedig sokak szerint működik.. Végülis működött, a tricepszre sikerült hangsúlyt fektetni, csak a mell... Kérdés, melyik a fontosabb!!!Aztán átálltam mell-bicepszre, úgy egy fokkal jobb volt, csak jobban kell melegíteni.
Egyik haverom a repedések melegőzése végett nem javasolta a mell-bicepsz, hát-tricepsz kombót... de én nem ott tartottam, szal nem volt belőle bajom.[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
Hát én sem örülök mikor feltartanak
Bár nálunk azért kulturáltak az emberek és megkérdezik.Akik meg nem haladnak azoknak meg, szoktam hangos megjegyzéseket tenni ( olvasni a könyvtárban kell, telefonálni kint az előtérben, pihenni meg aludni otthon).
Legjobbak akik egyszerre 6 szeren gyakorlatoznak kurva lassan mindegyiket fél óráig foglalva de te ne menjél semelyikre mert ő ott van vagy mindjárt ott lesz. Ilyenkor én is leszarom és elkezdek dolgozni a cuccon.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
marcus.fenix
aktív tag
Hát ja, az edzőtermi edzések szépségei, amelyekről csak hallomásból tudok... hála az égnek.
Két hónapja edzőtársam sincs, néha zavar, mikor jó lenne ha figyelné valaki a szabályosságot, vagy levenné a súlyt a mellemről, hogy ne kelljen végiggurítani a bordáimon, vagy megállítana, amikor eljön hogy "namégegysort, namégegysort" és a max. 1 órás edzéseim másfél órásak lesznek...
Amúgy kurvajó... felnyomom a zenét, nem dumál senki, hideg van, tehát nincs kedvem megállni... és ha összenézem az edzésnaplómat a két hónappal ezelőttivel, amikor az új edzéstípusba kezdtem, mindenhol van fejlődés, néhol elég kirívó is...
Az oldalemelést már 2*15 kilóval csinálom (az nekem nagy szám), és a vállam jól reagál most... aminek nagyon örülök...
Szóval faszesz minden, de néha egy hasonlóan elhivatott edzőtárs jó lenne...
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
Shodan
addikt
válasz Snoop-y #23438 üzenetére
Ja én is pont múltkor jártam így.
Csinálom az állighúzásomat, erre oda jönnek a Zoliék ,hogy bocs barátom mi voltunk itt. Aztán még sikerült egyet csinálnom és lazán lekoptattak.
Csak kár hogy vagy fél órája nem voltak a keret közelébe sem, hanem hátra mentek dumálni vagy mittudomén mit csinálni.
A másik tegnapelőtt, nyakmögényomós padnál. Megkérdezem hogy használhatom e. Egyébként csak pihentek rajta. Aztán hallotam egy megjegyzést. -De jó hogy ide jöttél kis öcsi. Tudom hogy ők a terem keménymagja, de azért álljunk már meg vannak mások is. Már nehogy én érezzem magam kellemetlenül hogy akarom használni azt a kurva padot.Másik hogy amit a legjobban gyűlölök ha öcsinek hívnak, na ettől kibukok.[ Szerkesztve ]
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz Shodan #23440 üzenetére
Kurvára felbasz, ha valaki elfelejti, honnan jött...
Senki sem 110 kilós izomállatnak születik, és ha találkozok nálam gyengébb, vékonyabb emberrel (csak nagyritkán esik meg) akkor segítek neki és támogatom...
De biztos én vagyok a hülye, mert a "seggmentalitás" divatosabb manapság...
Jobb is hogy nem járok publikus terembe, mert az ilyen csöcsfejekkel nagyon nem tudok egyezkedni, és valószínűleg, miután kifejteném a véleményem róluk, összeraknának, mint a lego-várat...
[ Szerkesztve ]
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
Rabbitf_24
addikt
Ezért váltottam én is konditermet....
Az ezelőttibe bármit csinálok röhögnek, figyelnek... (régen nem csináltam már,
lehet, hogy nagyon béna vok, meg gyenge őhozzájuk képest...) Meg aztán a másik, hogy végeztem, lebontom a cuccot, azán a nagy kopasz feláll, hogy ne oda tedd a súlyt,
mert akkor Ő legközelebb nem fogja megtalálni stb....
Szóval ha vki felkokszolja magát, hogy 150et nyomjon fekve az a nagy arc, a többi meg birka.. -
Snoop-y
veterán
Szerencsére nálunk nincsenek azért ilyen beszólósok. Mivel ez ugye nem klasszikus gyúróterem mert csak dolgozók járhatnak, így ezek az ottlakokateremben mert nincs más elfoglaltságom emberek szerencsére kint rekednek. Amit meg először említettél na az meg a teteje mindennek
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Vandit.
addikt
válasz marcus.fenix #23439 üzenetére
2x15 kilóval? Azt mennyire csinálod szabályosan, mert az nekem kicsit soknak tűnik, bár ha 5x3-at csinálsz, akkor végülis jó.
-
dragonfx
veterán
ilyen helyre nem kell járni ennyi..vagy más időben..szerencsére ahova én járok nincsenek ilyen elszállt faxok csak páran de ők ki vannak "utálva" szal ugyis idő után ők kopnak le mert veszik a lapot....
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Coyot
őstag
válasz Rabbitf_24 #23442 üzenetére
papa most az óázisról bezsélsz? remélem inkább a másik teremről, márha az még van, kossuth vagy melyik
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Rabbitf_24
addikt
az oázis..... sajna, azért is nem oda járok már...
egy kicsit kinéztek, pedig igyekeztem beszélni mindenkivel stb...
közös ismerősök stb.. ez volt nyár elején asszem.. de akkor abba is hagytam, aztán
augban kezdtem vo2ben, de sztem Veled nem találkoztam...mod2: ha bevezettél volna, lehet hogy most is ott lennék...
mod3: erőben kilógtam közülük az egyételmű.... most 75kg-mal nyomok
12-10-8-at.. kb ez a szintem, szóval még sehol se vagyok, de már ez is több
mint a semmi...[ Szerkesztve ]
-
Coyot
őstag
válasz Rabbitf_24 #23448 üzenetére
hát gyere, én pont azt bírom hogy ott mindenki ismer mindenkit, meg családias az egész, meg lehet röhögni a nagy öregek kuveros történetein
erőben kilógsz? ne hülyéskedj, haverom fixen 50 kilóval nyom fekve, meg leginkább futni jár be, mégsem nézik ki, nem tudom milyen gyökerekkel hozott össze a sors ott... és vannak jópáran akik nálad gyengébbek, szal tényleg nem értem
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Shodan
addikt
válasz dragonfx #23445 üzenetére
Hát én általában délelőtt, dél fele járok, mert akkor vannak a legkevesebben. Hallottam hogy délután már olyan is előfordult hogy nem volt szekrény.
Engem nem érdekel mit csinál más, csak ne akadályozzanak, és ne hívjanak öcsinek, ennyi. Egyébként én is észrevettem hogy kezdenek kicsit elszállni...www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest