Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Van egy nyári szett Barum Bravuris 5HM 91 Y XL FR gumim, 2020.07 haviak.
Állítólag ez már 100% szintetikus gumi, milyen ápoló szerrel érdemes nekiesni?
Nem csilivili a lényeg, a karbantartás.
-
t.imi
addikt
Köszi, meglátjuk. Nem tudom merre vannak kamerák a pályán, látják-e az adott útszakaszt. Kb két éve túrták az adott helyet.
Már kinőttem abból, hogy mindent lenyeljek, ezért is xar minden a hivatalok felé. Inkább megoldja mindenki saját zsebből a másik hibáját. Aki felelős, tejeljen. -
t.imi
addikt
Urak, kicsit off.
Csütörtökon új gumi+ felni du.13.50. csütörtökon este 22.40, egészben 40km, M0 eső, belső kéreknyomban csöpp kráter. Bal első felni csöppet görbült. Helyszínelés nem volt.
Merjem beküldeni autópályakezelőnek, vagy keressek másik kátyút és hívjak rendőrt? -
t.imi
addikt
válasz molnarpeter #40770 üzenetére
Meg, de néhol meg lett padkázva, ezért sem raktam fel anno mikor vettem a vasat.
-
t.imi
addikt
Megrendelve felni, gumi. Szerda magasságában várható a csere.
Tudom, nem árazós topik, kb mennyiért érdemes a 16" acél 5 küllős és 5-6mm Bridgestone turanza t001 205/55-16 párost hirdetni? -
t.imi
addikt
válasz focvis #40738 üzenetére
7Jx17 5/114,3 ET49 sizemywheels.com
7,5Jx17 ET49 5x114.3 wheelsize.comOZ ez 40-45-ös felniket dobál. Az a négy, amit megnéztem.
1. Ne érjen bele
2. 13mm elvileg nem lóg ki, ne érjen bele
3. Nekem tetszen, nyomtáv gyári érték közelében, vezetési komfort, biztonság, tartósság. Ami két telefon közt eszembe jut perpill.Eddig jutottam + bolt ajánlata konfigurátor szerint:
Dezent TI 7*17 et40
Barum Bravuris 5HM 215/45R17 91 Y XL FR
Toyo TYSD7 215/45R17 87 W DOT3318Barum kap hideget meleget, fogyasztás, zaj, tapadás, kopás miatt.
[ Szerkesztve ]
-
t.imi
addikt
válasz focvis #40734 üzenetére
Szia!
Wheelsize-n néztem elsőként. Ott et49 17"-on.
A konfigurátoruk szerint 6.5*16 et47 mellett backspace 130mm, 7*17 et40-nél 129mm. 7*17" ET49-nél (általuk ajánlott) már 138mm a backspace, ugyanakkor befelé mozdul a felni közép.
A felni közép /csapágy közép (?) kicsit módosul, nem írja a diagram. Talán 3mm, ha méretarányos a rajz.Mivel nem értek hozzá, fogalmam sincs mit írtam most le, és hogy ez jó vagy nem jó nekem
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan oldal, ahol megbízható adatok vannak gyári felni/váltóméretekkel kapcsolatban?
Még mindig Renault Mégane III felnivel szenvedek.
Egyik oldalon et35-50 15-17" között, másikon et43-49 15-17" között, szerviz szerint et38 már csak szódával....
Rendeltem közben, persze csak 3db van et48-ból.
OZ, Momo, MAK konfigurátorok szerint et40 18" is mehet
Kissé kaotikusnak tűnik nekem ez az egész.Jelenleg 16" acél felni et47 van rajta, ezzel vettem.
-
t.imi
addikt
válasz molnarpeter #40694 üzenetére
Teljesen hibátlan szerencsére. Max ősszel lesz belőle valami, ha erre adnám a fejem. Eléggé időhiány van.....
Vagy marad a kf. -
t.imi
addikt
Közben beszéltem magammal
Részben igaz a költséghatékonyság, mivel nem a sarokra megyek ki beszélgetni. (nem személyeskedés!) Év 20-30k km jaj luk, jaj tócsa, stb elég agyzsibbasztó lenne.Jelenleg az az acél 5 küllős van fent, de unom a fekete színt.
Fekete egér, billentyűzet, monitor, autóbelső, etc etc. Fsz ki van.
Ültetés, pogácsa szintén kizárva fentiek miatt.Dezent T1-et vizslatom most 17-be, az még talán nem rontja a komfortot számottevően meg a zsebemet
Rá egy Barum 205/50R17 Y Bravuris 5HM XL FR
vagy
Kumho 205/50R17 Y PS71 Ecsta XLKb mennyibe mehet el a 16" acél 5 küllős és 90% körüli Bridgestone turanza t001 205/55-16 méretben?
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Beütöttem a fejem, kf felnit szeretnék.
2013 megane III kombi, 1.5 dci 110. Szín fehér.
Jelenleg 16" gurul, 5 küllős acélfelnin.
17-nek mennyi haszna van kinézeten kívül?
Kevés ingerenciám van évente lengőkar, gömbfej cserére sorbaállni, köszönhetően a minőségi utalnak.Sokat pályázok, családdal is, tehát a luk hatására szakadó felniket kihagynám. Plusz anyagi okok miatt.
Nem hagyományos ezüst, fekete, grafit színű érdekelne.
Fehér, /dekor csíkokkal, narancs így elsőre köddel a fejemen.
Ha nem lelném meg szívem választottját, felni "fényezés" mennyire ad tartós eredményt?3 márka 3 típusa amit találtam pár óra alatt.
Két gyártóról kb nulla infóm van.Szia! Megane iii kombi, (fehér), 110 dci, 2013. ( Ezeket kérte a konfigurátor)
16" gondolkodom, 90-95%-os Bridgestone 205/55/16 van rajta.
Fehér, narancs ami eddig tetszik esetleg dekor csíkokkal autó színe miatt.1. GT-R top orange.
Forgalmazó állítása szerint olasz, tajvani gyártás.
Megbízható, stb. (Ezeket már nem eszem)2.Sparco terra white.
Ezt ismerem, nagy gond nem lehet vele (?)3. Redline MODEL15 FEHÉR
Minden tanácsot szívesen fogadok
gtr
sparco
redlineElőre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- World of Tanks - MMO
- Windows 10
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.