Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
válasz
GumisPeter
üzenetére
Na én is utána jártam a 4 évszakos kérdésnek, és azt hiszem megtaláltam az igazit. Van a neten egy angol nyelvű oldal, ahol a felhasználók véleményezik a gumikat. Ezen az oldalon megtalálható szinte valamennyi téli, nyári, négyévszakos, és terepgumi is. Ezalapján az oldal alapján Bővebben: link a felhasználók igen jó véleménnyel voltak a Tigar TG-621-es gumiról:
![[kép] [kép]](http://www.globaltyre.ru/anot1/pict/ti621.jpg)
Nagyobb kép: Bővebben: link Az egészben a vicc, hogy sok télivel is felveszi a versenyt, és az etalon Goodyear Vector 5-ös gumiját is megveri hójáró képességével! Ár/érték arányban meg messze a legjobb amit láttam, az én méretemre (185/65R15) 13K alatt van darabja! Találtam róla magyar véleményt is; ''Meg tudom erősíteni, lehet hinni azoknak, akik elégedettek voltak a TIGAR TG-621-es gumijával. Én két telet hajtottam az öreg 626-os Mazdámon ilyen gumit. Soha nem akadtam el, és nem csúsztam árokba sem.'' Bővebben: link.
A gumiról viszont csak nagyon kevés infót sikerült szereznem
Anyit sikerült kideríteni, hogy Michelin éredkeltségű Yugoszláv cégről van szó, és a gumi felépítése dupla acélradiál. Viszont az anyagösszetételről mélyen hallgat a gyártó...
Egyébként a dupla acélhálós szerkezet mennyivel ellenállób a hagyományos gumikhoz képest?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Tekken 7 Playstation 4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Anyit sikerült kideríteni, hogy Michelin éredkeltségű Yugoszláv cégről van szó, és a gumi felépítése dupla acélradiál. Viszont az anyagösszetételről mélyen hallgat a gyártó...