Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Sziasztok, a 3D mark 11 az milyen játék? Csak, mert látom itt sokan azzal játszanak de az miről szól?
-
-
krx21
nagyúr
válasz
üzenetére
Na igen! Ez a konfig már közelíti azt az érzést amit én éreztem 1994-ben mikor megvettem az elő 3DFX Voodoo 1 -es kártyát 47.000 Ft-ért!!!
Az akkor olyan áttörés volt amire ha még lesz is sokat kell várni...
Gyakorlatilag a világ első PC-s 3D gyorsítója! Ami 640*480-ban 30fps garantált!
Az összes haver nálam ült és nyomtuk tátott szájal a glquake-et...A gépedről kérünk részletes teszteket!
-
törölt tag
Hi!
Kezd összeállni a gépem! Jól megszívtam,mivel az első tesztelésnél kiderült,hgy az egyik kártya hibás!
Leereszteni a rendszert, szétszedni..... 4órás babra.Nem várom meg a cserét összerakom 3 way sli-be,lesz időm tesztelni a 4 way sli-hez képest.

Géphez tartozó arzenál:

4 hónapig nem volt gépem feszülök már..
-
odorgg
addikt
válasz
spyro1411
üzenetére
A GPU-ban lévő szilicium lapka minőségéről, hivatott adatokat szolgáltatni elméletileg.
Magas Asic Quality= Alacsony alapfesz, kevesebb fogyasztás, léggel jobb, míg vizzel, LN2-vel, roszabb tuningolhatóság.
Alacsony Asic Quality= Magas alapfesz, magasabb fogyasztás, léggel kevésbé, míg LN2-vel, és vízzel, jobb tuningolhatóság.
Gyakorlatlag, a fogyasztásra, alapfeszre vonatkozó rész, úgy ahogy helytálló, a tuningolhatóságra vonatkozó, viszont nem igazán, mert az továbbra is inkább szerencse kérdése, mint Asic Quality.
-
Szatesz.
aktív tag
válasz
Forestgreen
üzenetére
Alig várom az első teszteket és az árát!

-
Nekem a 670FTW is 100%, de nemtom mit jelent ez.
-
krx21
nagyúr
válasz
Cybertrone
üzenetére
Már vártam...
Ok. igazad van... -
krx21
nagyúr
válasz
H.Ezredes
üzenetére
Nekem is Z3-van... Nem akarok rosszat mondani rá, de nem az a szett amihez érdemes lenne drága hangkártyát venni...
A kategóriájában (olcsóbb 2+1-es) nagyon jó...
Meg persze a Te hangkártyád is jobb lehet mint ami nekem van a lapon (asus sabertooth z77)
Egy Realtek® ALC892 8 csatornás van rajta...
Az egyébként milyennek számít? Még elég tájékozatlan vagyok hangkártyák terén... -
H.Ezredes
őstag
Akkor én lehet félreértettelek te nem a fülhallgatóra értetted a 30-40K-t ?
(#4666) Locutus
Nekem az alaplapi hangkártyával a Logitech Z3e olyan szépen szól,hogy nekem nagyon jó....
Szarul szól talán ??? Szerintem itt is lehet hallana,hogy elég jól szól de igaz itt nem tud átjönni nálam nagyon jó az alaplapi Supreme FXIII
-
krx21
nagyúr
válasz
H.Ezredes
üzenetére
Véletlenül sem nagyzolásból írtam! De a Hifi kategóriában a 30-40e az még csak kb középkategória. A felső kategória a duplája felett kezdődik és az még nem high-end...
De persze számítógépes berkekben nem szoktak ilyen fejhallgatókat használni.
Nem is nagyon lenne értelme mert nincs is nagyon komoly minőség a hangzás terén...
Pont azért kérdeztem a jobb hangkártyákat. Oda lenne értelme jó fejhallgató pláne ha komoly a DAC! -
krx21
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Gondolom itt leginkább a digital-analog átalakító minősége a legfontosabb, meg persze a minőségi kondenzátorok, meg minden egyéb.
Ha optikai kábelen összekötöm én is a Yamaha házimozi erősítőmmel, akkor az erősítőben lévő DAC dolgozik és az ehhez kötött középkategóriás fejhallgatóhoz (kb 30-40 ezer) csak elég az alaplapi. Persze játékhoz nem professzionális eszközök meghajtásához vagy fordítva...(Csak írva gondolkozok...)
De elhiszem persze, hogy jobb! Csak lehet nekem felesleges lenne....
Bár ha lenne benne valami zoral chip ami segít egy komoly fejhallgatónál a tér érzetben...
Gondolom van is... De az 5.1 átjön az optikán alaplapival is...Bocs...
Többet nem nagyon offolnék..
-
ricshard444
veterán
Az alaplapi chippek 99%a tompa,dinamikatlan,reszletszegeny hangokat kepes csak megszolaltani analogon.Egy 20ks Geniushoz lehet eleg,de masra nemis jo.Persze addig megfelel meg nem hallottunk rendes dedikaltat utana nem kivanjuk vissza soha tobbet.
-
-
H.Ezredes
őstag
Az oké,hogy lehet húzni a 680-ast csak mikor egy GTX680 DCIIT szintjét hozza a 670 is akkor azért el lehet gondolkodni.... Viszont a 680 DCIIT-t még lehet húzni utána de a 670-et már nem nagyon. Egy átlagos 680-nak viszont 1200 körül van vége és ha úgy nézzük akkor már a 670 felé dől a mérleg inkább
-
warcat
veterán
válasz
NandorHUN
üzenetére
Nálunk ez már prémiumkategória,ott meg nehéz arról beszélni mi éri meg.
Annyit mondhatok,hogy nagyon elégedett vagyok a Giga WF3-al, utoljára ilyen csendes,hűvös kártyám a giga 460 gtx volt,és ugye van egy kis különbség a leadott teljesítményben.
560 Ti hangos, 580 dcu meg erőlködős volt,ezekhez képest ez maga az elegancia
-
válasz
Dexter-2000
üzenetére
+1
-
warcat
veterán
válasz
NandorHUN
üzenetére
Azok a kártyák(többek közt) megkapták a 680-as pcb-jét valamint nem referencia hűtést,azaz jobban tuningolhatóak és halkabbak.
A tuning mint mindig leginkább a szerencsés chip-en múlik,de elmondható,hogy az Asus top illetve
a Giga wf3-al elérhető az alap órajeles 680 szintje, 30kval olcsóbban,de azt kijelentve,hogy a 680ast is lehet húzni.
Szerintem nagyjából ennyi -
N_A_S
veterán
Hamarosan jelentkezem 1 kártyás eredménnyel
3DM11 -
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Idáig ugy volt, hogy egy Asus/ gigabyte 670-nek leszek tulajdonosa, de találtam jó árban egy alighasznált msi-t is. Nektek mi a véleményetek az msi-s gtx 670-ről? Jo kártya? Mennyivel hangosabb rosszabb a teljesitménye? Esetleg van valakinek tapasztalata vele? -
Lézerparaszt
őstag
Hopp rossz topikba írtam, törölve

-
AMATŐR
őstag
válasz
Dexter-2000
üzenetére
EVGA ez a karid is? A GPU Boost- mennyi volt maxon?
-
Dexter-2000
őstag
Na megvan a kártya ismét remélem ezzel már nem lesz galiba.
Mai nap egy jó 5 óra bf 3-mal teszteltem és minden pöpec
-
kasa85
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Jogos ezért is maradok az alulfeszelés mellet.
4.2GHZ bőven jó csak teszt erejére dobtam meg 4.8GHZ-re.
A Cpu Voltage:1.225v bőven jó,és itt stabil.
Maximális hőmérséklet 30C fokos szobában 59C/mag.(#4634) H.Ezredes
Programmal húztam egy biztonsági limitet ami 80C fok,és ez miatt dobott egy hátast a gép.
Elfelejtettem emelni,vagy kikapcsolni. -
kasa85
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Oks ez jogos nem magamnak kellet volna írni,csak mint csatolásképpen írtam mi az amit még meg nézen

Vissza vettem a programból amit használok,így 80C foknál nem dobja el a gépet.
Sikeresen magonként 4.8GHZ Voltage 1.45v sikerült elérni a 87C fokot a fizika tesztnél. -
kasa85
őstag
válasz
H.Ezredes
üzenetére
Lebuktam 
Bocsi csak közben lekapcsolt az egész katyvasz,és így sikerült túl hevült a procim a mungenemmel
Légyszi,ha van időd lesd majd meg előre is köszi
(#4629) Cybertrone
Nem magamban beszéltem a bunkózást meg vissza lehet venni köszi
Elnézést kértem beütött egy kis fagyás azt ennyi. -
H.Ezredes
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
jaja
Épp akartam írni,hogy kicsit skizofrén kezd lenni

-
N_A_S
veterán
Mivel nem áll olyan messze a topik kártyájától, ezért utólagos engedelmettekkel belinkelem ide is, ma született egy új országos 3DMark 11 Performance rekord, részletek itt
Képeket a konfigról találtok a 690 topikban

-
kasa85
őstag
Egy kis teszt.
Procit megemeltem 4800MHZ-re.
A Ramot eredeti 1600MHZ állapotába raktam.
A Kártya GPU:1300MHZ ment.
Mindjárt jobb mint ami volt múltkor. -
kasa85
őstag
válasz
H.Ezredes
üzenetére
Semmit amúgy légyci,ha tudsz egy 3DMark 11 tesztet légszíves GPU-zvel mérd meg.
Amire szükségem lenne a lefuttatása után Min/Max/Avg értékekre.
Ezt légyszi küld el nagyon fontos lenne.
Avg 1225 felé soha nem megy ami érdekes.
Min 324 szokott lenni.
Max 1301MHZ.Amin van jelenleg a kártya.
+125 MSI A .
A biosz a rendszer stabilitását fokozza,ha a memóriákat is húzod azért van.
Ha teheted nyugodtan rakd fel legfeljebb jobban tudod a memória egységeket tuningolni ezt le is írták az Iponos cikkben amit fentebb linkeltem.
Talán amikor ki be ugrik a következő teszt a 3DMark 11 ben vissza veszi az órajelet,és annak az átlagával méri.Ami érdekesség Max 1225MHZ felés sosem megy FurMark alatt kisablakos módban csal fulscreen teljes ablakos módban
-
kasa85
őstag
Nos az előző törölve sikerült a GIGABYTE VGA @BIOS programmal flasheltetni.
Amúgy egy kis érdekesség.
A TDP egy kicsit magas értéket mutat.
A Régi kép a régi bioszról:GPU-Z 3DMark 11
Értelem szerűen alapot értékeket vettem meg a maximumot.
Az új F4 biosszal nem kellet a minimum értéket linkelnem,mert az jó volt ellenőriztem vissza veszi az órajelet,mindent.A régivel a 3DMark 11 lefuttatása után a maximum érték:90.7% TDP volt
Az F4 el a 3DMark 11 lefuttatása után a maximum érték:258.3% TDp volt
Ezeket lent a GPU-Z Power Consumption-nál található. -
kasa85
őstag
Skacok kéne egy kis segítség.
Jött a kártyámhoz egy új bios,és érdekelne hogyan tudnám fel pakolni a gépemre.
A kártyám,és a Biosok.
Ha van olyan lehetőség Windows alól jól jönne a flash progit leszedtem hozzá,és az istenért nem bootolja be USB fat32 re formázva.

Még az első amit csinálok ilyet légyszi valaki segítsen aki tapasztaltabb e téren
Elméletileg ezt hozza. -
Winne
nagyúr
Köszönöm.

-
ricshard444
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Azaz.Nalam is volt ilyen es visszatettem a regebbi a drivert es tobbet nemvolt kekhalal.
-
N_A_S
veterán
Tegnap lőttem be élesbe a 680 SLI-t és azóta BF3 mapváltásnál folyamatosan BSoD-ot kapok.
dxgmms1.sys a kékhalál okozója. Van valakinek tippje esetleg? Driver csere megvolt, visszaraktam a legfrissebb WHQL-t, de nem változott semmi.

-
Erdei88
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
6870Cf káosz a négyzeten. Mindennapos kékhalál, driverket próbáltam 1évre visszamenőleg. 5870-em 1hét után meghalt.
-
Winne
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Nekem 4850 volt, majd 6870 és most 7850, egyikkel sincs semilyen probléma szintén.

-
Ez az adaptive vsync most fasza dolog vagy nem? Érdemes bekapcsolni?
-
LackoMester
addikt
Jópár Ati- AMD kártyám volt az elmúlt évekbe ( HD 4870, 5870, 6970 ) nálam semmiféle Catalyst problémám nemvolt, sőt inkább a zsír új GTX 670 Top- al voltak problámák ( az új BIOS megoldotta ) , de ez már csak történelem.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Proci az 3960X?

(gtx 690)
Leereszteni a rendszert, szétszedni..... 4órás babra.

)
No mind1...