- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
válasz
ricshard444 #5198 üzenetére
Ennyire kemény a 7970-es vagy csak fekszik neki ez a teszt?
-
H.Ezredes
őstag
-
krx21
nagyúr
válasz
ricshard444 #5192 üzenetére
Nekem lefut mind a kettő...
-
ricshard444
veterán
válasz
ricshard444 #5191 üzenetére
Na,sikerült elindítani.Nincs grafikai beállítás csak lefut azt kész?
-
L1ZRRR
senior tag
Gyerekek zárjuk már le , engedélyt kértem a cserére megkaptam.
-
L1ZRRR
senior tag
Nem most kezdtem gyerek !
Nevet váltottam mert nem tetszett a nevem ez voltam .... lizRRR és őstag.. Modikat meg lehet kérdezni már csak a mihez tartás végett.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
LackoMester #5169 üzenetére
"Most nem rosszból, de 5 nap alatt 230+ hozzászólás, hmmm... nagyon aktiv vagy."
Durván tolja
Még az adatlapja is korrekten ki van töltve. Ritka az ilyen "újonc"
-
nuke7
veterán
Sziasztok,
Gtx670-re accelero twin turbo 2 vagy mono plus az ajánlott inkább? -
kasa85
őstag
Legalább ezt javították remélem azért nyújt még többet az új oprendszer.
Ha már gyorsabb ide vele
A Windows 7 javításai is benne vannak,így egy Windows 7 javított megújult kezelő felülettel állunk szemben pár plusz adottsággal.
Egyenlőre maradok,míg nem jön a nem mondjuk ki a nevét,és már teszem is fel az RTM kiadást.
Kíváncsian várom majd a véleményedet,ha jobbad vagy rosszabbat tapasztalsz játékok terén -
Zorel
senior tag
válasz
ricshard444 #5158 üzenetére
Köszi. Igazából az a legkevesebb, hogy szebb, mert a házban úgysem látom, de a ref hűtőknek nagyon zavaró morgós hangjuk van load alatt. Fülesen keresztül is hallottam, szóval aki nem szereti a hangos hűtőket az kerülje a ref hűtős 670-eket.
-
keIdor
titán
válasz
torma1981 #5155 üzenetére
Metro-ban ott az asztal ikon, egy kattintás és ott vagy az asztalon. Onnantól meg már azt teszel ki ikonnak, amit akarsz. Én csak akkor látom a Metro-t, amikor belépek a Start menübe. Tehát kikapcsolásnál, egyébként én sosem használtam start menüt, teljesen felesleges volt már nekem Windows 7-ben is.
Hát hogy minek erőltetik...? Nem tudom, engem mondjuk nem zavar, mert jó az egérrel is, nekem semmi bajom vele. Ha rendesen kirakod az ikonját annak, ami kell, akkor sosem látod a Metro-t csak kikapcsolás előtt meg után. No meg egyébként itt is csak egy vezérlőpult ikonra gondolok. Nálam máshol még nem irányított vissza Metroba. Jó lesz ez ha egyszer elterjednek a touch-screen monitorok.
Hozzáteszem, aki nincs benne aktívan a dolgokba, mint pl. anyám vagy barátnő, annak nehéz lesz megszokni, mert elég sok minden más meg máshol van. Magyaráztam is nekik, de egyelőre el vannak vele. (ma 3 gépre is feltettem itthon)
kasa85: Ha stabil a tuning (már nem is tuningolok) Windows 7-en sincs kék halál.
Azt valahol az XP-Vista kettősnél elhagyták már. -
Zorel
senior tag
Nem rég volt szó, hogy ref vagy nem ref kártyákat érdemes venni. Nos ami engem illet már nagyon vártam, hogy lecserélhessem a ref hűtős 670-em valami másra leginkább a hangja miatt, így nálam is egy Giga 670 landolt. Eddig nagyon elégedett vagyok vele, mert halk és load alatt 20-23 fokkal hűvösebb.. és még jobban is nézz ki.
-
keIdor
titán
Feldobtam a Windows 8-at, a játékok teljesen ugyanúgy mennek, mint Windows 7-en, 3DMark11 és Heaven-ben is ugyanolyan adatokat kapok, meg nekem a rendszer is tetszik, függetlenül attól, hogy a "start menü" felét sose fogom használni PC-n, mert mind tabletre való. Nekem tetszik a Metro is, de beállítottam már mindent úgy, hogy csak 1 klikk legyen minden indításnál az asztal és onnantól már mehet minden ikonokkal, akár csak Windows 7-en.
Nagyon tetszik az új feladatkezelő is, a rendszer is gyorsabb kicsivel.
Ezt októberben veszem is meg, ugyanannyira must have érzés, mint 3 éve a Windows 7 volt. -
raziel01
veterán
válasz
H.Ezredes #5141 üzenetére
Most direkt rámszálltál de miért? Másnak miért nem írogatsz, hogy mutasson képet?
Tessék még az egész problémád előtt leírtam délután mikor még szó nem volt ilyenről, hogy milyen netem van
Biztos csak kamuztam minden cél nélkül. Azért szálljál már magadba. Tény, hogy sok volt a konzolos offból ezt elismerem és utólag is ELNÉZÉST kérek de engem ne akarjon senki ellenőrizgetni. Egyébként meg úgy gondolom nyílt a fórum és bárki bejöhet ide, nem kell, hogy legyen egy ilyen VGA-ja. Nekem van de jó ideig maradni is fog. Hiába jön ki az új generáció. Most mondanám, hogy 4 évre tervezek vele de úgyis hülyeségnek tartanátok. Mondjuk úgy, hogy bízok benne, hogy azért vállalható grafikában csak elfutnak majd vele a játékok 3 év múlva is. -
kasa85
őstag
válasz
H.Ezredes #5137 üzenetére
Mindenki maga tudja azért vétek lenne egy ilyen prockót alapon hagyni
Sajnos nem egy fosport van ami leszarj@,hogy koraj van alatta,vagy régi Quad tapasztalat a régi szép időkből.
2500k alig gyengébb,és még is kell a kihajtáshoz pár száz MHZ.
HT meg nem sok game használja bár jól jön néha bizonyos dolgoknál. -
H.Ezredes
őstag
válasz
raziel01 #5138 üzenetére
Valahogy nehezen hiszem ezeket. se kép egy tesztet se közölsz semmi de neked van.
Sőt ha kérlek csak kibúvót keresel és csak mellé beszélsz nem vagy hihető ne haragudj
Igen én azt gondolom nincs semmid csak beszélsz itt össze vissza. Azért gondolom így mert kértelek csinálj 1 3DMark11 tesztet és jaj hát neked szar a neted kértelek mutass már képet a kártyáról te nem csinálsz képet
processzor nem hal meg a tuningtól főleg ha nem feszeled szét... egy játéktesztet azért nyomhatnál és ott megnézni mennyi FPS-ed van meg ilyenek de gondolom játékod sincs fönt amivel lehetne nehéz csinálni 2-3 képet a konfigodról
Milyen szöveg,hogy elvből nem csinálsz
Nekem az jön le beszélsz itt össze vissza és kérnek csinálj tesztet / mutass képet csak a mellébeszélés megy.... sry
(#5139) ricshard444
Ha jól látom neked 920-ad van. Azért az kicsit gyengébb egy 2600-2700-es procinál nekem volt 950-em után egy xeon E5630-am de az is gyengébb volt a 2600K-hoz képest mindegyiket tuningoltam persze
-
raziel01
veterán
válasz
H.Ezredes #5137 üzenetére
Akadj már le a képről, neten van egy csomó.
Ha akarod gondold azt, hogy csak troll vagyok, elvből nem csinálok.Egyébként meg ha már rákerestél arra, hogy nem voltak hasznos hozzászólásaim, valamikor még azt is írtam, hogy KELL A GAMER gép. Úgyhogy nem istenítem a konzolokat de nem is nézem le őket. A tuningról is kifejtettem a véleményem és nem csak az volt, hogy hülyeség a tuning. Pont mondtam is, hogy azért ilyen gépek már alapon is szépen elvisznek mindent.
Főleg, hogy nekem a régi gépem HD3870 volt szal nagyon nem voltam sose grafika mániás de azért úgy éreztem, hogy 4 éves gépet illik lecserélni és hogy nagy legyen a változás azért lett ez.Meg igazából nem is tudom, hogy ha esetleg meghal mondjuk tuning miatt a proci akkor a garanciával mi van? Mert azért elég volt kifizetni egyszer is az árát is. Szóval ez miatt is nem tuningolok. Valahogy nyugodtabb vagyok ha úgy van minden ahogy a mérnökök alapból megálmodták.
-
kasa85
őstag
válasz
raziel01 #5134 üzenetére
Érdemes lenen a 4GHZ azon már közel kihajtja a Konzol portokat is.
A teszt programnak sem mindegy,mert 1280x1024ben procid fog csak izzadni 1920x1080,vagy 1920x1200ban elég bőven a koraj 7 procihoz a 4ghz.
Gondolom régi típusod van azért nem tuningolsz jobban melegszik még a lga1366 fajtából
Szép kártya hűtés miatt megérné meg a potenciálja miatt,de ha megvan a kártyád felesleges + kidobás bár elsőnek az vettem volna,vagy egy GTX670 ugyanebben a kivitelben nekem ugyan ez van csak 670ben.
Most látom sima 2700 azt is szépen megcibálhatod nyugodtan 4ghz ig még jobb is,mert nem a melegedős áram zabáló fajta amilyen a régi tipusúak voltak. -
raziel01
veterán
válasz
H.Ezredes #5132 üzenetére
De alapon is kihajtja?
ASUS GTX680-2GD5 van, bár a Gigabyte nagyon tetszik(ez a vágyam) de csak a külső miatt lecserélni feleslegesnek érzem.
Procim i7 2700 alapon, alaplap Asus P8Z68 Deluxe, RAM pedig "csak" 4 GB.
Vinyóból meg csak sima 1 TB-os HDD-m van, az a baj, hogy kicsik az SSD-k és drágák is. 1 TB-os jó lenne de olyan még nincs de tuti valami horror ára lenne és azért annyit nem dob a gép teljesítményén, mint egy új VGA.Viszont jut eszembe ki milyen monitorral használja? Nekem 22 colos FULLHD-van TN paneles de 3D-n gondolkoztam. Próbálta már valaki. Fogalmam sincs milyen lehet. Anno a Budapest Gameshow-n próbáltam a Batman: Arkham Asylumot de elég gagyinak tűnt, bántotta a szemem.
-
raziel01
veterán
válasz
H.Ezredes #5130 üzenetére
Ha visszaolvasol fentebb említettem, hogy milyen szar netem van. Konkrétan Vodafone-os mobilnet van már sajnos 2 éve. 16 KB/s-re van korlátozva általuk. Úgyhogy semmi ilyen hülyeséget nem töltögetek de szívesen beszélgetek a topichoz kapcsolódó dolgokról egyébként.
Amúgy nem vagyok nagy guru de GTX 680 kb mindenkinél egyformán megy ha van alatta normális proci nem? Mondjuk nekem csak 3500 Mhz-es i7 van, tuningolni nem szoktam mint említettem is, lehet kevés neki? -
H.Ezredes
őstag
válasz
raziel01 #5129 üzenetére
Akkor ha úgy is unatkozol töltsd már le innen a 3DMark11-et és futtass egy tesztet nagyon érdekelne a te kártyád,hogy megy
Gondolom nem probléma főleg,hogy ingyenes és kb 10 perc és máris aktívan veszel részt a fórumban igazán ide való témával így linkeld majd
finomhangolással bőven lehet hozni gyorsulást és itt lehet mérni + játékban is . Milyen típusú 680-ad van ?
-
H.Ezredes
őstag
-
N_A_S
veterán
BF3 - OPERATION EXODUS COOP
N_A_S GTX670 SLI@1200/6000 + i7 3820@4875MHz ; 8GB 1333MHz
Frames: 68736 - Time: 500000ms - Avg: 137.472 - Min: 87 - Max: 201kockaharcos GTX680@1084/6000 + i7 2600K@4200MHz , 8GB 1866MHz
Frames: 38117 - Time: 520000ms - Avg: 73.302 - Min: 51 - Max: 138 -
raziel01
veterán
Jó akkor rakjon valaki 3D Mark képeket, ne egymást irtsuk.
-
kasa85
őstag
válasz
raziel01 #5093 üzenetére
Ha nem lesz elsimítás máris konzol szerűnek érzem a játékot
Bőven jó lesz ez is Crysis 3 hoz a 670/680.
Hülyeség aki azt írja a következő generációra írják persze minden ami gép igényes azt a következő generációt támogatja majd
Szerintem lesz megint egy görény húzása a Crytech csapat részéről már a Crysis 1ből tanultam,és ami a bilit ki borította az a 2.
Sajnos ismert adatok nincsenek nincs hardver amiért a GTX7XX szériára alapoznának,és amíg siker kártya a jelenlegi jövő év második negyedév elejéig nem is lesz infó mi lesz, bár sejtendő.
Nagyobb durranás,ha nem lesz csík szélesség váltás ne számítsunk max 15+20%ra bár ne legyen igazam.[ Módosította: #65675776 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Silvercrest Rajztábla
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest