Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
Sziasztok,
Létezik működő és ajánlott cruise control mod?
köszi
-
hegyipapa
senior tag
Weekly Discounts and Bonuses - July 4th to July 11th (Not live until 4am EDT on July 4th)
Weekly Challenges and Vehicles:
Podium Vehicle: Karin Boor
Prize Ride Challenge: Place Top 5 in the LS Car Meet Series for 2 days in a row (Daily Reset Times)Prize Ride Vehicle: Obey Omnis
Time Trial: Vinewood Hills
Test Ride 1: Übermacht Revolter (Removed Vehicle)
Test Ride 2: Declasse Tulip (Removed Vehicle)
Test Ride 3: Invetero Coquette (Removed Vehicle)PS5 and XBox X|S Only
HSW Time Trial: Sandy Shores
Premium Test Ride: Übermacht Niobe
This Week's Salvage Yard Robberies Vehicles
The Podium Robbery: Karin Boor with Liberty City vanity plate – Claimable
The Gangbanger Robbery: Bravado Buffalo STX
The McTony Robbery: Invetero Coquette D10This Week's Challenge
Complete 3 Mobile Operations Missions to receive GTA$100,000
This Week's Most Wanted Targets (Resets at 6AM EDT)
July 4th - Cleo Song
July 5th - Leroy O'Neil
July 6th - Grace Whitney
July 7th - Omar Garcia
July 8th - Brock Thompson
July 9th - Leroy O'Neil
July 10th - Grace WhitneyNew Content Överflöd Pipistrello available for all players
Luxury Autos
Överflöd Pipistrello
Annis Euros X32Deluxe Motorsports
Declasse Vamos (Removed Vehicle)
Vapid Caracara 4x4
Weeny Dynasty (Removed Vehicle)
Enus Cognoscenti 55 (Removed Vehicle)
Western Sovereign (Removed Vehicle)Bonuses
3X GTA$ and RP
Mobile Operations Missions
2X GTA$ and RP
Running Back (Remix)Log in this week to receive
Fireworks Bucket Hat
Stars and Stripes Bucket Hat
Lady Liberty Bucket HatReturning Business Battle drops
Pißwasser Beer Hat
Benedict Beer Hat
Patriot Beer Hat
Supa Wet Beer Hat
Statue of Happiness T-ShirtDiscounts
30% Off
Mobile Operations Center (+Upgrades and Modifications)
Übermacht Revolter (Removed Vehicle - Deluxe Motorsports)
Weeny Dynasty (Removed Vehicle - Deluxe Motorsports)
Declasse Vigero ZX Convertible
Bravado Hotring Hellfire
50% Off
All Independence Day Themed Vehicles and Items
USA Parachute BagGun Van
Firework Launcher (60% off, 70% off for GTA+ Members)
Musket (60% off, 70% off for GTA+ Members)
Marksman Pistol (Free for GTA+ Members) -
Ace owner
addikt
Sikerült a mai bounty kuldivel beleragadnom egy rohadt Cola automataba..
-
homerhamm
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ja, semmi. Csak mire megjelenik a GTA VI, Michael így fog kinézni.
-
homerhamm
veterán
-
negyven2
nagyúr
-
Nagus
senior tag
Ha élve rács mögé rakom a legnehezebbet akkor mikor lesz belőle pénz? Ma is megtettem és tegnap is. De a bank logom alapján oda nem ment pénz és készpénz sem jött.
-
Plata
félisten
válasz
Ace owner
üzenetére
Én még csak az új küldiket toltam mostanában.
Ma kifogtam egy elmebeteget.
Szteroid agyú idióta.
A végén meg kell vele küzdeni,talpig páncélban van és minigunja van,míg harcolsz vele jönnek az emberei folyamatosan.
Elfogyott az összes armorom végre.
Haza fele a kocsiban először ugatott a végén már sírt.
-
Ace owner
addikt
Nekem ma bunker eladaskor is agyhalott helis npc-k voltak. Folyamatosan hallottam hogy lezuhannak mogottem plane a dombos reszen
Nem rossz ez a dlc de grindolni alkalmatlan ez annak jo akinek megvan mindene es mar csak szorakozni jar fel de szerintem ugyis megunhato egy het alatt.
-
Plata
félisten
Én úgy vettem észre hogy az új küldetésekben az NPC-k totál hülyék.Nagyon jól tudnak lőni de közlekedni nem.Valami kertvárosi csajszit kellett elfognom,egy rakás testőr őrizte,szemközti ház kerítése mögül lövöldöztem rájuk,mert lőni jól tudnak,volt kb 12 őr.Abból hármat elütött az autó mert átfutottak az úton,többit le lőttem vagy felrobbantottam.Az egyik toronyház tetejéről kellett le vadásznom egy csajt,jöttek helik meg testőrök,időm sem volt hogy rálőjek helire mert lépcsőn jöttek le a testőrök,vagy mik,a heli meg lazán beleszált a maze bank épületébe.

Megint össze akasztottam a bajszom lost motoros idiótákkal,menekültem az autópályán,egyet sem lőttem le,mert vagy szemből belehajtottak motorral NPC autóba vagy mögöttem ütköztek.
Azt megtanultam ha lost üldöz ezekben a küldikben motorral akkor magasról kell rájuk tojni,úgyis kamikaze-k. -
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Szerintem tényleg az.
A nehéz küldik pofásak.
De nem nehezek.
Szinész csaj elfogása egész érdekes volt,átöltözgetni álruhákba ,betörni irodába és egyéb helyre.Igazán poén volt.Sokáig tartott de jó volt,a könnyű küldikben sokszor csak annyi van hogy utazz át a térkép másik felére törj be valami motoros klubba ahol le kell szedni egy rakás bandatagot majd a csajt szedálni és haza vinni,persze hazáig kergetnek a motorosok.
Még eddig hibátlanul teljesítettem mindet.
Az új rendőr küldik is jók.
De már tele a hócipőm hogy mindig azt kapom hogy terroristák fel akarnak robbantani valamit,vagy az erőművet vagy a sarki wc-s nénit.
Ha be ülsz rendőr verdába és nem vagy MC vagy CEO tag megnyomod a B betűt és kapsz egy rendőr küldit.
Még annyi hogy én mindig csajszis küldiket vállalok el.Azokat viccesebb csinálni. -
Plata
félisten
Kéne egy új biznisz épület.
Ahol a be zsuppolt hölgyek esetleg szabadon bocsájtásért cserébe melózhatnának.
Valamelyik csaj után öcsit is kaptam.
Nem tudom vajon mennyi időközönként változik a célpont felhozatal.
Mert most hiába várok még mindig ez van,pedig csináltam közben két zsaru melót is.
Előzőleg meg két csajszi sittre vágása után épp új célpontot akartam elvállalni mikor megváltozott a felhozatal. -
Plata
félisten
A könnyű küldik nagyon fárasztóak,zsinórban háromszor ugyanoda kellett mennem.

Lost libák vicces pofát vágnak.

Ez a süket csaj meg egésznap a fekete telefont nyomogatja.

UI:A fejvadász iroda garázsában jöttem rá hogy rendőrautóval a garázsban lehet szórakozni a szirénával.
-
Plata
félisten
Elvileg nehezebb küldetések egész jók.
Most volt egy érdekes,mindenféle álruhákba kellett öltözni hogy ne bukjak le.
Végén egy stúdióban elkapni az álarcba bújt csajszit.
Még fegyvere sem volt,két méterről le sokkoltam.
Legelőször hot dog árusnak álcáztam magam. 

Sima könnyű ügyfél sokkal nehezebb volt.Lost MC védte.Plusz 10 kilóméterről kellett elhozni. -
ledgeri
nagyúr
Én az elsőmet, ami csak alap volt szépen kigázoztam onnam, mondom cool. A másodiknak a pirosat csináltam, és 2 könnygázt doptam rá, és belehalt...(35k-t adott kb...). Harmadik is kék, ott a könnygáz nem jött be, mert mind a ketten meghaltunk
Aztán vettem egy sokkolót, mert végre lett haszna! -
Plata
félisten
Nem tudom mit csinál a két manus,elküldtem őket,de nem tudtam nyugisan játszani így kiléptem,majd este ha nyugalom lesz felmegyek.
Csajszit le terítettem sokkolóval.
Közelébe lopóztam,fedezékről fedezékre és paff.
Nagyon vicces volt,az egyik támadó helit meglőttem mire kirepültek belőle az utasok.
A csajszi a dutyiban folyton pofázik,néha az NPC csaj meg szerintem cukkolja. -
Mbru
tag
Én csináltam rendőrkocsival is küldit. Vincent hív fel és meg kell nyomi egy gombot (B vagy E) és küld egy helyet ahova el kell menni. Nekem motorosoktól kellett kokót elhozni és leszállítani neki. Ha jól emlékszem 25k volt a díj.
Én az elsőt, simán fejbe lőttem(9600at ér akkor már
). Másodiknál jöttem rá, hogy bilincselni kell. Csak nem volt nálam sokkoló, így kézzel vertem/löktem fel.
Aztán jönnöm kellette délutánban melózni.Tényleg az a 2 manus minek van ott. Illetve ha elküldtem visszajönnek?
-
Plata
félisten
Mi a manó.

A legnehezebb ügyfél nagyon könnyű volt.

Két melóst elküldtem a bányába melózni,de nem tom mit csinálnak.
Egyébként érdekes volt a küldetés.
A legnehezebbet toltam egyedül,de nem volt nehéz. -
Kiskokó
veterán
Nálam Updatelne valami 234kbyte-ot de Error a végén...
Mi a franc ? -
ledgeri
nagyúr
Talán spoileres full change-log -így szép magyar szavakkal...
-
ledgeri
nagyúr
Na update-záróm:

Aztán majd meglátjuk mit hoz a kedd! -
SenorGrande
senior tag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Jelenleg Humble Store-ban 15 €. Ez Rockstar Social Club-os.
Steamest csak Steamen kapsz. 27-én este 7-kor indul a Steam nyári vásár. Várhatóan 10-15 € között lesz ott az ára.
-
WhiteAngel89
aktív tag
üdv
pcre honnan tudnám most legolcsóbban beszerezni a játékot?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Retrograde justice? Ne már!
-
Plata
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
-
.Szaki.
addikt
válasz
Gawamatsu
üzenetére
Majdnem mindegyik 3D GTA-ban tudtál valamilyen módon rendőr lenni. Mentő is, tűzoltó is. Sőt, emlékezz vissza, a Vice Cityben még gyalog is lehetett segíteni a hekusoknak. Jó polgárként még valami kis pénzt is adott a game.
Én kíváncsi vagyok rá, bár lassan egy éve nem tudtam belépni a játékba idő híján.
-
negyven2
nagyúr
GTA Online: Bottom Dollar Bounties Coming June 25 | Rockstar Games
As you clean up the streets of Southern San Andreas, utilize a range of new Law Enforcement Vehicles in off-the-books Dispatch Work for LSPD Officer Vincent Effenburger. Plus, look out for new Drift and Drag Races in the Rockstar Creator, a host of new vehicles, experience updates, and tons more all arriving in GTA Online throughout summer and beyond.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
szgy71
üzenetére
A @support.epicgames.com az valós küldő, ha valós helyen látod. A SIR CLUCK IV-nál meg X boxon 2 játékot mutat, de csak ennyi látszik ott. Lehet, hogy valamilyen adatbázis félreugrott, én nem zárnám ki. Ha a support mondja, hogy ez a megoldás akkor lehet ez a megoldás!
Ha outlook-os, vagy hasonló emailszolgáltatótok van, amelyik támogatja az aliasokat, onnan egyet erre áldozni megéri. Ha gmailetek van, vagy már mindegyik erre szánható aliasotok foglalt másra, akkor még ott a pl simplelogin.io. Ajánlom -
szgy71
csendes tag
Sziasztok. Van epic games fórum, ott kérdeztem meg elsőnek, de nem jött még rá válasz, ezért merészelem itt is kérdezni, mert GTA5 kapcsán futottunk bele:
Adott egy epic games fiók,amiről elérhető VOLT több játék, ezzel játszott a gyerek. talán két napja mondta, hogy nem indul el a GTA5, és a fortnite. A fortnite valami easy anti cheat hiba miatt (ilyen volt már, akkor ezt meg tudtuk oldani), gondolom párszor próbálkozott az indítással most, nem ment, hát letörölte a játékot. A GTA5 el sem indult, fene se tudja milyen hibával már. Belépve az epic games launcherbe, nem volt ott a korábban megvett, használt GTA5,csak az opció, hogy vegyük meg ismét. Írtam a supportnak, ahonnan az a válasz jött, hogy gyanús tevékenységet tapasztaltak az accountnál, és ezért van, hogy üres, megvásárolt játék nélküli verziót látok.Küldtem nekik levelet, amiben benne van mikor vettük meg a gta5-öt, milyen rendelésszámon,milyen számlával, erre küldtek mailt, hogy oké, be vagyunk azonosítva, s küldtek egy email cím megerősítő levelet vagy mit az epic games fiókban lévő email címünkre: We received a request to recover the following Epic account due to unauthorized activity: Epic Display Name: SIR CLUCK IV Xbox Live: SIR CLUCK IV. De ez sir cluck vagy ki, nem mi vagyunk, hanem valaki más, aki belépett vagy be akart lépni az epic games fiókunkba. Most azt kellene csinálni a epic support szerint, hogy cseréljük le az epic games fiókban lévő email címünket valami másik címre, mert a mienket mintha használnák más accountnál, s mert így tudnak továbblépni, és visszaállítani a fiókunk tartalmát. ez tuti jó így? nekem átbszs szaga van, de az epic games fiókon belül megy a levelezés, igaz, az beesik az accountnál szereplő email címre is, s így látom, hogy a feladó a contact@support.epicgames.com cím.szóval, lehet még sem átbszs szaga van, de ez tényleg így megy, hogy cserélni kell az account email címét valami másra? és miért nem tudják azt a másik accountos embert kibszni,aki használja az email címünket? Köszi a válaszokat előre is. -
Lokii
aktív tag
Az nem rossz ötlet
95795:Régen nekem commandos strike force lopakodós részei voltak nehezebbek, medal of honor aaban szintén volt pár húzósabb rész(PL sniper town és azelőti), cOd1 Éder gát és Tirpitz meg azelőtti küldi szóval mindhárom amikor igy kisebb voltam
Hát mondjuk ezekben a játékokban kellett gondolkodni, sokszor direkt úgy csinálták de ha már megvan a megoldás már könnyebb . Meg az is nehezített hogy nem tudtam még olvasni meg angolul de magyarítások jól jöttek
-
Plata
félisten
válasz
dokee78
üzenetére
Húzd ki a netet?
Ha a játék észreveszi hogy piszkáltad a fájlokat,20 év banántermesztésre itélnek.
Mindegy hogy szingli mod,magyarítás vagy online hack.
Ha modolni akarod a játékot,akkor legyen fent két játék.
Egy eredeti amivel online is játszol,másik merevlemezen vagy SSD-n vagy anyámkínján meg egy olyan amit nem sajnálsz elcseszni,mondjuk nem eredetit.
Vagy epic-es ingyenes.
Azt aztán moddolhatod. -
dokee78
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Azaz ne menjek fel így onlineba?
Vagy valahogy offlineba tudom tenni a játékot? -
dokee78
félisten
Feltelepítettem ezt a Police modot! (LSFR vagy LCFR)
Epic-es GTA játékkal rendelkezem.
Hogyan lehet játszani ezt a modot?Elindítom a játékot de nem találom hogy lehetne rendőrködni.
-
Lokii
aktív tag
Akkor nem lehet a passzív bevételt e beszedni egyelőre
-
negyven2
nagyúr

-
ledgeri
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Na supporttal kommunikálok. Amit ajánlottak, hogy váltsak Salvage yard helyszínt, mert az megoldhatja (majd kompenzálnak érte), hogy hátha... De persze nem sikerült, így ment feljebbi szintre állítólag.
De ami a durvább, hogy elkeztem számolni, hogy mennyit is kéne adniuk, mint kompenzáció, mert magamtól nem csináltam volna meg.
Voltam 0-án amikor is meg volt mindenem.
Váltáskor ehhez képest egyből minusz az előbbi helyszínem értékének a fele, és a vontató, mert nem átvehető, emellé még fúll új helyszín+ új vontató, minusz a régi helyszín fele. Az meg még rosszabb helyen is van.
Ha visszaköltöznék, mondván az új helyszín rossz, akkor újból a fentiek érvényesek.
Szóval support-os "vegyél másikat" 2.5 milliós vagy 4.5 milliós fizetésre igazából 3.7 vagy 7.5 milliós kompenzációt kell adniuk, ha tényleg az van, hogy 0-ról mennyi hiányom lett! Vicces a gta economy! -
bluuzia
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Fináléban Én mindig a reptéren szállok le Velummal.
- ott rögtön felveszem a fegyvert, elintézem a mind a 3 sétáló őrt, a párost, és a szemben lévő emeleten állót. A reptéri bejáratnál lévőt nem kell, mert kiszúrhatják.
- megtöltöm a zsákom az ott található cuccokkal és kikapcsolom a kamerarendszert,
- felveszem a legközelebbi helyen található ruhát (ezt előtte fel kell térképezni, hol található)
- beülök egy bármilyen kocsiba - persze a Vetir a legjobb, mert az teljesen bevisz a kapun belülre
- ha nem Vetir, akkor ahogy bemész a sorompón (simán beengednek), balkanyar, üres részen megállni, ott lesz két őr, általában náluk van a belépési kód
- onnan meg már szinte ott vagy, mintha a vízből jönnél ki -
ledgeri
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Hogyan csináljuk? Gyakorlattal.
Lángvágózni-majd-bejutni lehet lélegeztetők nélkül is, csak fel kell jönni előtte levegőért még egyszer. Nem mindegy, hogy milyen alap eszközeid vannak (van-e sea sparrow-d, mk2-őt, vagy nincs, ilyesmik), nem mindegy, ogy tudod-e mit hol keress, vagy nem.
Ha a végső hesit közben lépsz ki akkor előről kezded. Ha közben halsz meg, akkor van quick restart, ami ha bejutsz már akkor a bejutástól, ha már ki is, akkor meg a kijutástól fogja folytatni, esetleg díj/bűnti ellenében.
Próbáld az 5.et is megcsinálni a héten, 2 héten belül és bőven gyorsabb lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szteroid agyú idióta.
Haza fele a kocsiban először ugatott a végén már sírt.

Valamelyik csaj után öcsit is kaptam.

Legelőször hot dog árusnak álcáztam magam.