Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Random,de szerintem sűrűn a laborban találhatod magad.
Ha a laborban ébredsz akkor nézz szét a szobában,random helyen lesz egy pajzser.
Felveszed és a raktárban egy macsek fog szunyálni,a mellete lévő ládát felfeszíted és ott a fegyver.A pajszer lehet ott is ahol ébredsz vagy ott ahol a láda van. -
Plata
félisten
-
hegyipapa
senior tag
Macsek meg ott figyel a sarokban

Ufó elrabolós téma :
GTA Online Halloween 2024 - UFO Abduction & Fort Zancudo Lab (Shocker, ??? Tee, UFO Hat & Boxers) -
Plata
félisten
Ma elraboltak az ufók. Loptak tőlük fegyvert.
-
Plata
félisten
válasz
sch.niki
üzenetére
Sztoriban nem próbáltam,sztorival keveset játszom,inkább online.
Ott meg nem kell csalás,felhívom telón a Mechanic vagy Pegazus-t és lekérem valamelyik tankom és kész.
Vagy elmegyek valamelyik garázsba ahol tank van és kiválasztom.
Mert több is van.

Van amivel repülni is lehet.

Búvárkodni.

-
sch.niki
újonc
GTA-zik még itt valaki? Úgy emlékszem ennél sokkal több cheat kód volt hozzá. Aztán lehet hogy keverem a Vice Cityvel

-
Lokii
aktív tag
válasz
homerhamm
üzenetére
Én GTA SA s(back o beyond/angel pine )szellem kocsival találkoztam farmhouse bunker közeli köves úton
Plata: igen én is max felfedezés miatt csinálnám meg de eléggé idegesítő azon kívül hogy unalmas is. 2-3 szellemet szereztem be tavaly , helivel vagy repcsivel gondolom kicsit többet lehet
-
T0mBd1gg3R
veterán
Összegyüjtöttem a 200 töklámpást és nem történt semmi. Vagy kihagytam 1et vagy gőzöm sincs
-
Lokii
aktív tag
Szellemek egésznap vannak Los Santosban?
Múlt év Blaine countryban volt , és 1 órára jutott 1 szellemGondolom pár nap van csak meg TF2 event is most jutott eszembe sajnos
-
Plata
félisten
Az ufók visszajöttek és tettek egy jetski-t a medencébe.
Hiába ülök a mocin a játék úgy érzékeli hogy a karim úszik és átöltözteti fürdőruhába.
-
homerhamm
veterán
Azt tudtátok, hogy a játékba előre is be lehet ülni a taxiba?
-
LZs?!
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ha jól értem (visszaolvasva), van már egy Epic / Rockstar fiók kombód, és most az utóbbit használva beszélgetsz velük...
...egy másik Epic fiókban létező GTA példányról, amihez még nem kötöttél, sőt nem is kreáltál Rockstar fiókot. Ellenben valaki lenyúlta azt az Epic fiókot és ő csinált RS fiókot is hozzá, hogy tudjon játszani a rajta lévő GTA-val.
Ha így van, akkor a RS-nak önmagában a párhuzamos Epic fiókban vett (ingyen aktivált) példányról nincs tudomása, és első körben az Epic-kel kéne lebeszélni azon fiók tulajdonosának tisztázását, visszaállítani egy 'nullás' GTA példányt és utána kreálni egy RS fiókot, összekötni, etc., etc. Igazából ebből a RS-t ki is hagyhatod; én is fogalmatlan lennék az ő helyükben.
Ha rosszul értem, akkor sztornó és elnézést.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Tapasztalatból mondom, ütni kell, míg meleg, ütni kell ha már hideg, ütni kell annyira hogy felmelegedjen! Az elkövetkezendő 1-3 hónaphoz kitartást! Én múlt évben egy megnem adott ruha miatt már Tier 3-as supportnál is voltam!
-
T0mBd1gg3R
veterán
Rockstar supporttal kapcsolatban tud nekem valaki segíteni? Nekem úgy tűnik csak random dobálják ugyan azokat a kérdéseket amíg meg nem unom:

-
ledgeri
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Max-profit matek szerint nem éri meg nem a legjobb 5-öt használni.
Ha a legnagyobb profit kört szeretnéd akkor meg bonyolult, hogy hatékonyan elérd az eladható max mennyiséget úgy, hogy addig ne álljon a többi. (1-2 tört eladással kell kezdeni)
Ha "most annyira nem érdekel" státuszban hagynád, akkor állítsd be az 5 legjobbat, és ha Tony szól, akkor add el csak azt ami tele van, ha pedig a legértékesebb van tele akkor mindet egybe.
Ha totál nem érdekel, akkor vagy a külső bolt leállításával, vagy a belső munkás nem rárakásával a termelés leáll. -
Plata
félisten
válasz
dokee78
üzenetére
Nem a raktárad sosem csökken,szép is lenne ha elkopna.
Nem,ha valamelyik raktár megtelt akkor átváltasz másik árucikkre,ha mind megtelt akkor eladod,ha nem adod el akkor nem tudnak termelni.
De elfogyni nem fogy.
Én még olyat sosem láttam.
Esetleg az űrlények megszállják a klubodat és lenyúlják.

-
LZs?!
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
Ha a 'popularity/népszerűség', amire gondolsz, az minden 'in game' nappal (48 perc) csökken 5%-ot, és a napi bevétel az aktuális % értékével korrelál. Nem lináris, ti. 100% -> 50.000, 90% -> 45.000, 85% -> 25.000, etc. Küldetéssekkel tudod szinten tartani (növelni), azt hiszem minden küldetés, típustól függetlenül 20%-ot ad, de a telejsítés után járó pénz jutalom más: Tony/PC jobs -> 3-5k, 'pop-up' mission -> 10k (kék pont a Night Club-ban minden in game nap alkalmával 1x).
-
.Szaki.
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Szerintem a diagram csak akkor kezd el csökkenni, ha nem teszel semmit azért, hogy népszerű és jó hely legyen a Night Club. Akkor csökken a népszerűséged, ha mondjuk bemész a Night Clubba és nem dobod ki azt az embert aki mondjuk ordibál, vagy telehányja a mellékhelységet, vagy a megborult VIP tagot nem viszed haza, kórházba, rehabra, ..stb. Illetve időnként kell kívülről is népszerűsíteni a helyet, mondjuk plakátokkal. Tehát ha teljesen elhanyagolod a NC-ot, akkor lesz gond a diagrammal, ennek következménye pedig az lesz, hogy a bevételed is csökkenni fog a széfben.
De a többiek majd kijavítanak, ha hülyeséget írtam.
-
dokee78
félisten
Ha a Night Clubban egy goods tele van de nem foglalkozom az adott bizniszel akkor elkezd csökkenni a diagram?
-
bluuzia
senior tag
Weekly Discounts and Bonuses - October 17th October 24th
Halloween is still in full swing in GTA Online this week and the Community has already successfully killed over 600M zombies in the North Yankton Challenge!
Plus, eliminate your doppelgänger Clone Slasher to score a Black Creepy Cat Mask as part of the Weekly Challenge, log in to receive the Brown Creepy Cat Mask and a pair of Calaca Masks in honor of the Day of the Dead, and earn 2X GTA$ and RP on Acid Lab Sell Missions.Weekly Challenges and Vehicles:
Podium Vehicle: Dinka Kanjo SJ
Prize Ride Challenge: Place Top 5 in the LS Car Meet Series for three days in a row (Resets at 8pm EDT)
Prize Ride Vehicle: Karin Futo GTX
Time Trial: Sawmill
Test Ride 1: Coil Raiden (Removed Vehicle)
Test Ride 2: Grotti GT500 (Removed Vehicle)
Test Ride 3: Benefactor Surano (Removed Vehicle)
PS5 and XBox X|S Only
HSW Time Trial: Del Perro Beach
Premium Test Ride: Grotti Brioso r/A
This Week's Salvage Yard Robberies Vehicles
The McTony Robbery: Canis Kamacho
The Gangbanger Robbery: Pegassi Torero XO
The Duggan Robbery: Declasse Vigero ZX
This Week's Challenge
Kill your Clone Slasher to receive the Black Creepy Cat Mask and GTA$100,000
This Week's Most Wanted Targets per GTAWeb.eu (Resets at 2am EDT)
Thursday - Cleo Song
Friday - Brock Thompson
Saturday - Chaz Lieberman
Sunday - Omar Garcia
Monday - Cleo Song
Tuesday - Leroy O'Neil
Wednesday - Chaz Lieberman
Community Challenge
Collectively slay 80 million zombiesin the new Ludendorff Cemetery Survival to get theOrange Glow Skeleton Onesieand theRed Hooded Skull Mask.
You've already smashed the North Yankton Nightmare Community Challenge, with over 200 million zombies vanquished — nice work!
We'll be delivering the Orange Glow Skeleton Onesie and Red Hooded Skull Mask in the coming days.
We're upping the ante with a new goal of 800 million zombies. And if successful, we'll award all players the Purple Glow and Green Glow Skeleton Onesies.
Follow the community’s progress at the GTA Online site.
UFO Event is Live (October 15th)
Daily UFO Location Map
Luxury Autos
Vapid Dominator FX
Vapid Aleutian
Deluxe Motorsports
Declasse Scramjet
Benefactor Stirling GT (Removed Vehicle)
Grotti Cheetah (Removed Vehicle)
Chariot Romero Hearse (Removed Vehicle)
Canis Bodhi (Removed Vehicle)
Bonuses
2X GTA$ and RP
Ludendorff Cemetery Survival
Slasher (4X for GTA+ Members)
Acid Lab Sell Missions
Log in to receive the Brown Creepy Cat Mask
Log in to receive the Maritime Calaca Mask and Royal Calaca Mask
Discounts
Free
Skull Tattoos
Sugar Skull Face Paints
30% Off
Albany Fränken Stange
Albany Lurcher
Albany Brigham
Declasse Tornado Rat Rod
LCC Sanctus
Chariot Romero Hearse (Removed Vehicle - Deluxe Motorsports)
Annis Euros
Willard Eudora
Enus Windsor Drop
Benefactor Stirling GT (Removed Vehicle - Deluxe Motorsports)
Gun Van Discounts
Military Rifle – 40% off
Sniper Rifle – 30% off for GTA+ Members
-
T0mBd1gg3R
veterán
Fúú gyerekek micsoda kavarodás van itt...
van két emailcimem, rasotamas és tamasraso is.
az elsőre megvettem először rockstar launcheren a játékot
Az Epicen más az elsődleges emailcimem, de a tamasraso is be van regisztrálva és arra is behúztam az ingyen gta-t 4 éve. Szerintem nem aktiváltam be akkor.
Mikor kijött a steam deck és megvettem, akkor a gta 5-öt is megvettem Steamen a deck miatt, a rasotamas emailcimemmel. Ezennel a rockstaros és steames accountom összeolvadt
Később a steames emailcimet megváltoztattam a tamasraso-ra.
Most beléptem a tamasraso-val az Epic-re, elinditottam a rockstar launchert, be próbáltam lépni a tamasrasoval, de nem volt regelve, regeltem.
Belépve az elsődleges rasotamasos userem fogadott
Körbe-körbe összeolvadtak ezek az accountok eggyé:
rasotamas Rockstar
rasotamas Steam később átrakva tamasraso-ra
tamasraso Epic
Van egy Steam installom a Steam mappában a C meghajtón, van egy Epic Installom a D meghajtón és épp azt inditja amelyik Launcherből indítom
Ja a másik gépemen a rockstaros van felrakva a rockstar accountommal.Hát meg van kavarva
-
wjbhbdux
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Amikor először elindítod a GTA-t, akkor köti össze. R* support elég reménytelen ilyen ügyekben.
-
Plata
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Szerintem az epic-nek kéne írni hogy lenyúlták az accod.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Van egy elég kellemetlen/érdekes problémám.
Mikor 2020-ban az Epic ingyen osztogatta a GTA-t, minden emailcímre behúztam, a feleségemére is. De utána azt hiszem, hogy a Rockstarig nem vittem el, csak az Epicnél húztam be.
Tegnap hajnalban jött egy email a feleségem emailcímére, hogy be lett húzva egy ingyen játék az Epicre.
Beléptem, és csodálkozva láttam, hogy másfél éve aktivitás kezdődött a fiókon, más ingyen játékok, Steam hozzákötés, stb.
Viszont a GTA emailcím már nem stimmelt, nem tudom egyáltalán akkor beléptem-e a Rockstarba ezzel az accounttal vagy nem.Regisztráltam Rockstarra ugyan ezzel az email címmel, írtam a supportnak, gamer tag meg ilyeneket kérnek, de nem tudom egy percet is játszottam-e vele.
-
Plata
félisten
Jön a mozikba a film amit a GTA online-ban készítettek.
[link] -
bluuzia
senior tag
Jópofa ez a zombis Survival mód.
-
bluuzia
senior tag
Weekly Discounts and Bonuses - October 10th October 17th
This week, zombies storm North Yankton in the new Ludendorff Cemetery Survival mode, offering Double Rewards and a new Community Challenge with prizes for fighting off the undead – look for details in the upcoming Newswire.
Around the city, mysterious ghosts roam the streets in Ghosts Exposed, UFOs fill the skies, and players earn 3X GTA$ and RP in a seasonally macabre Community Series. Expect more chilling encounters as the season intensifies.Weekly Challenges and Vehicles:
Podium Vehicle: Obey Tailgater S
Prize Ride Challenge: Place Top 3 in the LS Car Meet Series for 3 days in a row (Resets at 8pm EDT)
Prize Ride Vehicle: Maibatsu Penumbra FF
Time Trial: Up Chiliad
Test Ride 1: Annis S80RR (Removed Vehicle)
Test Ride 2: Pfister Comet (Removed Vehicle)
Test Ride 3: Dewbauchee Rapid GT (Removed Vehicle)
PS5 and XBox X|S Only
HSW Time Trial: East Vinewood
Premium Test Ride: Grotti Itali GTO Stinger TT
The McTony Robbery: Grotti Cheetah Classic
The Podium Robbery: Classique Broadway
The Gangbanger Robbery: Albany Cavalcade XL
This Week's Challenge
Survive three waves in the Ludendorff Cemetery Survival mode without dying to receive the Gray Creepy Cat Mask and GTA$100,000
Thursday - Brock Thompson
Friday - Leroy O'Neil
Saturday - Grace Whitney
Sunday - Omar Garcia
Monday - Brock Thompson
Tuesday - Chaz Lieberman
Wednesday - Grace Whitney
Luxury Autos
Enus Paragon S
Declasse Impaler LX
Deluxe Motorsports
Weeny Issi Sport (Removed Vehicle)
LCC Sanctus
Benefactor Schafter LWB (Removed Vehicle)
Shitzu Hakuchou (Removed Vehicle)
Declasse Tornado Rat Rod (Removed Vehicle)
Bonuses
3X GTA$ and RP on Halloween Community Series Jobs
{ALEE} HAUNTED HOUSE
Haunted cars
Graveyard Sniping.
Pirates of Los Santos
#Hallowood#
The Dark Ride
 TDM: The Mill Massacre
2X GTA$ and RP
Ludendorff Cemetery Survival ( GTA+ Members receive the Mummy Outfit for playing)
Ghosts Exposed (Photograph all 10 apparitions to receive the new Ghosts Exposed Outfit plus the returning Ghosts Exposed Livery for the Albany Brigham ) Map to all Ghost Times and Locations
Discounts
50% Off
Zombie Masks
30% Off
Albany Lurcher
Albany Brigham
Albany Fränken Stange
Declasse Tornado Rat Rod (Removed Vehicle - Deluxe Motorsports)
LCC Sanctus
Chariot Romero Hearse
Vapid Ratel
Declasse Mamba
Weeny Issi Sport (Removed Vehicle - Deluxe Motorsports)
Zirconium Journey II
Gun Van Discounts
Minigun – 50% off
Compact EMP Launcher – 50% off for GTA+ Members
-
bluuzia
senior tag
Weekly Discounts and Bonuses - October 3rd to October 10th
Halloween descends on Los Santos this week, bringing eerie thrills and chilling rewards along with it. Slip into new Demon Goat Masks, earn Double Rewards in Condemned, and embrace the spirit of the season by shopping for returning Halloween Masks, Facepaints, Car Horns, and Bobbleheads available in stores across the city.
Plus, celebrate the final week of Oktoberfest, claim the Albany Fränken Stange, and rack up Double and Triple Rewards on Payphone Hits and the Arena War Series, respectively.
Next week, for the first time in GTA Online, return to North Yankton for a Community Challenge to dispatch marching tides of undead in a new limited-time mode.
Weekly Challenges and Vehicles:
Podium Vehicle: Benefactor Schlagen GT
Prize Ride Challenge: Win a Race in the LS Car Meet Series (Resets at 8pm EDT)
Prize Ride Vehicle: Lampadati Novak
Time Trial: Storm Drain
Test Ride 1: Coil Cyclone (Removed Vehicle)
Test Ride 2: Pfister 811 (Removed Vehicle)
Test Ride 3: Benefactor Feltzer (Removed Vehicle)
PS5 and XBox X|S Only
HSW Time Trial: North Chumash
Premium Test Ride: Karin S95
The Cargo Ship Robbery: Albany Fränken Stange – claimable
The Podium Robbery: Pegassi Torero
The Duggan Robbery: Albany Hermes
This Week's Challenge
Participate in two Arena War modes to receive GTA$100,000 and the Red Demon Goat Mask
Thursday - Brock Thompson
Friday - Chaz Lieberman
Saturday - Omar Garcia
Sunday - Cleo Song
Monday - Leroy O'Neil
Tuesday - Chaz Lieberman
Wednesday - Omar Garcia
Luxury Autos
Karin Asterope GZ
Canis Terminus
Deluxe Motorsports
Annis Hellion (Removed Vehicle)
Western Daemon (Removed Vehicle)
LCC Sanctus
Chariot Romero Hearse (Removed Vehicle)
Declasse Tornado Rat Rod (Removed Vehicle)
Bonuses
3X GTA$, RP, and AP
Arena War Series
2X GTA$ and RP
Condemned (4X for GTA+ Members)
Payphone Hits
Oktoberfest Gifts
Pißwasser Good Time Tee
Gold Pißwasser Shorts
Alpine Outfit
Pißwasser Race Red and Pißwasser Race White limited-time liveries for the Übermacht Cypher (Drift)
Pißwasser Race Geometry and Pißwasser Race limited-time liveries for the Übermacht Sentinel Classic Widebody (Drift)
Halloween Gift
Log in to receive the Black Demon Goat Mask
Discounts
Free
Green and Purple Martian Bodysuits
50% Off
Dewbauchee JB 700W
30% Off
Arena Workshop, Upgrades, and Modifications
Arena War Outfits
Arena War Vehicles and Arena Workshop Conversions
Declasse Tornado Rat Rod (Removed Vehicle - Deluxe Motorsports)
LCC Sanctus
Chariot Romero Hearse (Removed Vehicle - Deluxe Motorsports)
Albany Brigham
Albany Lurcher
Coil Cyclone (Removed Vehicle - LSCM Test Ride)
Vapid Caracara
Vapid GB200
Gun Van Discounts
RPG – 30% off
Grenade Launcher – 30% off for GTA+ Members
GTA+ September 5th to October 3rd
GTA+ Website
Daily Objectives
Thursday: Participate in a Rally Race
Friday: Participate in the Arena War Series
Saturday: Participate in the Featured Series
Sunday: Participate in Buzzer Beater
Monday: Participate in the Pursuit Series
Tuesday: Participate in Games Masters
Wednesday: Participate in a Versus Mission
Gun Van Location (Changed Daily)
Gun Van Stock:
Weapons
Baseball Bat
RPG (30%)
Grenade Launcher (10%)
Heavy Pistol (10%)
Combat Shotgun (10%)
Combat MG (10%)
Throwables
Tear Gas (10%)
Pipe Bomb (10%)
Grenade (10%)
-
homerhamm
veterán
Jó ez az új GTA V játékmód.
-
ledgeri
nagyúr
Legutóbbim előjött ma is, persze küldi közben, mert host migration-ról senki sem hallott... Na mindegy, megyek egy versenyt, erre jött a szokásos: nem szép első kanyarok, én vezetek, hagyom lefelé a másodikat, látom, hogy az pause menu-zik, erre én
véletlenül
leszakadok mindenkiről... Ennyit ér az anticheat.... de legalább nem dobott ki a játékból. -
ledgeri
nagyúr
Jó volt ilyen miatt betölteni 3* online-ba...

-
dokee78
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Köszi.
Én is így tudtam sosem vittem el.
Egy ismerős állította,hogy el kell vinni! -
dokee78
félisten
Stash House rablás után amit supplyt ad például a Bunkerhez.
Azt el is kell vinni vagy automatikusan hozzá adja? -
Plata
félisten
válasz
.Szaki.
üzenetére
Ha van hangárod akkkor egyszerre 4 helikoptered lehet lent.
Az is segítség,ha veszel buzzardot a hangárral tudod klónozni és egyszerre hármat tudsz lehívni belőle,plusz kosatka helije.
Úgy tudom a hangár küldiknek már van földi változata.
Legalább is valaki írta régebben.
Sosem hangároztam mert a küldik pocsékok,nyereség kicsi,eladás ultra tré.
A hülye hangár küldetés amit kötelező megcsinálni az adott ládát hangárba,de azt is kész cirkusz volt eladni. -
.Szaki.
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Persze, alapvetően én is repülővel próbáltam meg, kivéve az egyiknél,
és ekkor kezdődött a fentebb taglalt sztori.amikor a repülőről felülnézetből kéne ledobni bombákat, abban is béna voltam, szóval inkább leszálltam a francba, bepattantam a kocsimba és sticky bombbal elintéztem mindent. Két robbantandó hajó is volt benne, a gond akkor lett, amikor kiderült, hogy egyikben van a szajré. A másik esetben vadászgépeket kellett leszednem szintén vadászgéppel, azzal nem volt gond, leszedtem mindet, közülük az egyiken volt az áru, persze a tenger felett, szóval a víz felszínen landolt. Lehet le tudtam volna szállni olyan alacsonyan, hogy már felvegye az árut, ezt nem tudom, mert nem tartottam reálisnak, hogy úgy felkapom, hogy ne kerüljek gépestől a vízbe, így kiugrottam belőle Opressorom nincs, próbálom a lehető legrealisztikusabban játszani a játékot, de a helikopter és a hidroplán jó ötlet. Eddig mindig azokkal a gépekkel mentem, amiket lerakott a reptérre Ron, hogy azzal végezzem el. Egy kezemen meg tudom számolni hányszor mentem azzal vissza. Ha veszek egy helikoptert (egyébként is tervben van), akkor ha lekérem akkor úgy fogja nagyjából elhelyezni, mint ha egy autót hívnék le, vagy pedig a legközelebbi reptérre teszi le? Ugye a hajókat mindig a legközelebbi kikötőbe teszi például.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Ace owner
üzenetére
Az én állításom ennek lehetőségét sosem zárta ki, viszont platáé minden egyébét igen...
Egyébként csak ezt leírva jutott eszembe, hogy én nem menekülök ezzel sem inv only-ba, így általában vannak más játékosok, és ha jól emlékszem -mint ahogy pl a freemode eventeknél- ha vannak mások (minimum szám passz!) akkor nem spawnolnak AI-k, mert van elég esély arra hogy más betámadjon. -
negyven2
nagyúr

-
wjbhbdux
veterán
Aki singleplayerben akar modokat használni, a launcherben lehet kikapcsolni a Battleyet hozzá. Ban természetesen nem jár értük, csak kitörölgeti a mod fájlokat így nem is mennek ha aktív.
-
.Szaki.
addikt
Azt hiszem ez egy tipikusan olyan eset, amire tökéletesen illik a "Kösz, Csoki, sokat segítettél!" mondat.
Azért szórakozom vele, mert ez még új számomra, nem próbáltam még ki és kíváncsi voltam milyen, főleg, hogy az utóbbi idők frissítései picit más köntösbe bújtatva ugyanaz, és ezáltal már baromi unalmas. A Bounty egész jó lett, de ennyi. Gondoltam mivel ez már régi és még nem próbáltam, hátha más egy fokkal. Ennyi.

Belegondolni is durva!
-
homerhamm
veterán
Ma 11 éves a GTA V!
-
negyven2
nagyúr

-
.Szaki.
addikt
Én a napokban vettem meg az első hangáramat. Eddig minden küldetés olyan volt az Online-os pályafutásom alatt, amit játszi könnyedséggel meg tudtam csinálni (kivéve Cayo Perico, az nekem valahogy borzasztó unalmas, de megpróbálok már egyszer végre nagyot szakítani vele, úgyis mindenki azt mondja, hogy az a legjobb bevételi forrás), na de a hangáros cuccok beszerzésével azért meg tud gyűlni a bajom. Jellemzően a cucc a tengerben landol, onnan kéne kihoznom, de olyan messziről, hogy mire kihozom a partra vagy tízszer lekapnak a helikopteresek és ha még le is szedem őket, azonnal spawnol a következő. Ilyenkor kirak a partra, mehetek vissza a vízbe. Ha szárazföldön vagyok, akkor semmi gondom nincs, azokat ugyanolyan könnyen megoldom, mint bármi mást, de az kiakaszt, hogy a küldetések nagy részénél úsznom kell. Repülővel le lehetne menni annyira alacsony szintre, hogy ne süllyedjen el, de felvegye a pakkot?
-
Plata
félisten
Club-os meló után hazafelé beugrottam Franklin házába,a medencében rájöttem tudok a vízen járni.
-
dokee78
félisten
A Night Clubos Cargo and Shipmentshez elég egy hangár is?
Ha igen,akkor az hogy növekszik a Night Clubban? -
Siffredi
senior tag
Sziasztok!
Xbox-on tolja valaki? Jó lenne egy csapat, akikkel lehetne komolyabb dolgokat is csinálni a játékban. Főleg a heistek érdekelnének.
-
Plata
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Igen.
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
Ace owner
üzenetére
A raktártechnikusok is dupla sebességgel, 48 helyett 24 perc alatt szerzik be az árut.
Körberepülök Opressorral az 5 raktárban elindítani a beszerzést, lekérem a Terrorbyteot, megcsinálok két cargo source mission, aztán már tele is van megint és repülhetek körbe újra. -
Ace owner
addikt
Én sejtettem hogy a rockstar megnyomja a hónapot és duplas lesz ez is. Hetek óta nagyon jók a duplak így szerencsére nem adtam el a teli raktárat. Tug boat eladást kaptam és 7.5millio lett majdnem fullos lobbyban bonusszal. Lassan félig van a második eladásra remélem lesz időm megtolteni csütörtökig

-
.Szaki.
addikt
Akkor ezek szerint van amit lehet egyedül. Nem néztem végül végig mindet, mert annyira nem voltam motivált. Vagy nem egyről beszélünk és elcsúsztam teljesen. Ez az Office-ban van, ott van a gépen Special Cargo és olyan mission-ök vannak, mint például amin egy Ruiner2000 van. Ezt próbáltam elindítani, meg mellette még egy másikat is, mindkettőnél minimum 2 Player volt az elvárás.
-
Plata
félisten
Opressorral mentem pizzabűvölőkhöz és a saját verdám kaptam.
Maximumra tunngoltam ami néha gubanc,mert cseszett gyors tud lenni.
Sajnos az egyik raktáram már túl tele van.Megpróbáltam eladni,titan eladás 10 ledobási ponttal,az első pontnál jöttek a támadók és nagyon hamar füstölni kezdett a gép.
Váltottam sessiont,buktam 3 ládát.
Másik két raktárat eladtam gond nélkül.
Bár kamionos eladásnál is jöttek autós támadók,de rövidítettem az utat a stadionnál,nem megkerültem és úgy mentem fel az autópályára hanem nekifutásból felugrattam,a támadók meg elmentek szépen körbe.
Az egyik raktárban már elég szépen gyűlnek a ritka cuccok.
Van már minden vacak,itt sorban van hat,de van még. -
ledgeri
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Abból is spawnol egy másikat, ha azzal mész oda?
-
ledgeri
nagyúr
Ha a saját tapasztalatodat írod akkor az nem úgy kell közölni, hogy "ne várd meg a raktárat hogy tele legyen,akkor úgyis repülős lesz és lelőnek ha egyedül vagy".
A fentivel akkor meg milyen viszonyban van az ,hogy "Darab raktárra nem emlékszem hogy jött volna repülő,hajó igen meg kamion." ... Szóval akkor tapasztalatod, hogy lelőnek repölős eladáson, de csak ha egyedül vagy, vagy sosem volt repülős eladásod emlékeid szerint? -
Plata
félisten
válasz
ledgeri
üzenetére
Saját tapasztalatomat írtam le,hogy te mit éltél meg passz,azt tudom ha egyedül megyek repülővel akkor van támadás,ha van velem valaki akkor csesznek rám.
Darab raktárra nem emlékszem hogy jött volna repülő,hajó igen meg kamion.
Billentyű beragadást még nem láttam,olyat igen hogy nem privát sessionban a repülőből mindenkit kidobott modder.
Nem szoktam megvárni hogy tele legyen raktár,mert nem éri meg szívni vele.
Bár ha jól emlékszem ha elindítod és kiírja a játék hogy húzz a reptérre akkor még ha gyorsan sessiont váltasz azt hiszem meglehet úszni egy kis veszteséggel. -
ledgeri
nagyúr
Gazdagodott a valótlan állítások sora.
Repülőt nem csak telire lehet kapni.
Telire nem csak repülőt lehet kapni.
A repülőt nem lövik le mindig... sőt..., és ez független attól is hogy egyedül vagy vagy sem.
(Nekem többször jött elő a bill-beragadásos bug repülős eladásnál, mint hogy lelőttek volna... ami szerintem egyszer, ha megtörtént velem.)Emellett szerintem a teli raktár még bónuszt is ad, ha jól emlékszem!
-
Plata
félisten
válasz
.Szaki.
üzenetére
Spec cargót mindig egyedül csinálom,az a lényeg ne várd meg a raktárat hogy tele legyen,akkor úgyis repülős lesz és lelőnek ha egyedül vagy.
Vegyél saját robogót pizza szállításra,ha jólemlékszem turbót is tettem rá.
Megy mint afene.A sima robogó hegyre felfelé menet elalszik.
-
.Szaki.
addikt
Hiába duplás, számomra borzasztó unalmas a pizzázás. Nemrég volt alkalmam kipróbálni, gondoltam hátha nem csak a robogóval lehet menni, szóval csináltam egy "tipikus futár kocsit", ami egy szándékosan gagyin pimpelt Blista lett, fekete színnel, enyhe sötétítéssel, valami debil felnivel. Motorikusan azt hiszem semmi nem volt rajta, hiszen ezeken a tuning a valóságban is a sportlégszűrő szokott lenni
, erre a mission indításakor rátett arra az iszonyat lassú vacak robogóra. Azt hittem elalszom közben.A Special Cargo meg tök jó, hogy duplán fizet, csak éppen nem lehet egyedül csinálni, legalábbis amikre gondoltam, hogy rámegyek, mind többszereplős volt.

Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Byski Áramláskijelző.
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Később a steames emailcimet megváltoztattam a tamasraso-ra.

Maximumra tunngoltam ami néha gubanc,mert cseszett gyors tud lenni.

Van már minden vacak,itt sorban van hat,de van még.
CactuS