Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
válasz
dokee78 #96930 üzenetére
Szerintem attól is függ, mit értünk gyengébb gépen...
Hétvégén fogom kipróbálni a laptopon, kiváncsi leszek ott mit bír (5800H, 16GB, RTX 3060).#96931tibaimp: A single résszel én is... (egyébkén a director módban még pályaszerkesztő is van, nagyon király! illetve egyre több karaktert tudsz benne "kinyitni", ahogy haladsz a játékkal + a titkos állat karaktereket).
2021-ben, amikor a lányom már elég nagy volt, megkapta a játékot szülinapjára és onnantól kezdve együtt nyomjuk időközönként multi-ban, ez az egyetlen játék, amit multiban is játszom/játszunk, na nem visszük túlzásba azért (ő 70-es szintű, én 100-as), de néha jó buli. -
ProgenXL
őstag
válasz
dokee78 #96798 üzenetére
1. Amíg online vagy dolgoznak a munkásaid mindegy mit csinálsz. Van aki órákig csak azért van fent afk-ba hogy addig is termelődik az eladnivaló.
2. Tudtommal két feladat nem keresztezheti egymást. Tehát nem támadhatnak. A bizniszt csak akkor támadják ha mc-be be vagy lépve és épp nem csinálsz úgy mond semmit. -
ledgeri
nagyúr
válasz
dokee78 #96264 üzenetére
Max-profit matek szerint nem éri meg nem a legjobb 5-öt használni.
Ha a legnagyobb profit kört szeretnéd akkor meg bonyolult, hogy hatékonyan elérd az eladható max mennyiséget úgy, hogy addig ne álljon a többi. (1-2 tört eladással kell kezdeni)
Ha "most annyira nem érdekel" státuszban hagynád, akkor állítsd be az 5 legjobbat, és ha Tony szól, akkor add el csak azt ami tele van, ha pedig a legértékesebb van tele akkor mindet egybe.
Ha totál nem érdekel, akkor vagy a külső bolt leállításával, vagy a belső munkás nem rárakásával a termelés leáll. -
Plata
félisten
válasz
dokee78 #96264 üzenetére
Nem a raktárad sosem csökken,szép is lenne ha elkopna.
Nem,ha valamelyik raktár megtelt akkor átváltasz másik árucikkre,ha mind megtelt akkor eladod,ha nem adod el akkor nem tudnak termelni.
De elfogyni nem fogy.
Én még olyat sosem láttam.
Esetleg az űrlények megszállják a klubodat és lenyúlják. -
válasz
dokee78 #96264 üzenetére
Ha a 'popularity/népszerűség', amire gondolsz, az minden 'in game' nappal (48 perc) csökken 5%-ot, és a napi bevétel az aktuális % értékével korrelál. Nem lináris, ti. 100% -> 50.000, 90% -> 45.000, 85% -> 25.000, etc. Küldetéssekkel tudod szinten tartani (növelni), azt hiszem minden küldetés, típustól függetlenül 20%-ot ad, de a telejsítés után járó pénz jutalom más: Tony/PC jobs -> 3-5k, 'pop-up' mission -> 10k (kék pont a Night Club-ban minden in game nap alkalmával 1x).
-
.Szaki.
addikt
válasz
dokee78 #96264 üzenetére
Szerintem a diagram csak akkor kezd el csökkenni, ha nem teszel semmit azért, hogy népszerű és jó hely legyen a Night Club. Akkor csökken a népszerűséged, ha mondjuk bemész a Night Clubba és nem dobod ki azt az embert aki mondjuk ordibál, vagy telehányja a mellékhelységet, vagy a megborult VIP tagot nem viszed haza, kórházba, rehabra, ..stb. Illetve időnként kell kívülről is népszerűsíteni a helyet, mondjuk plakátokkal. Tehát ha teljesen elhanyagolod a NC-ot, akkor lesz gond a diagrammal, ennek következménye pedig az lesz, hogy a bevételed is csökkenni fog a széfben.
De a többiek majd kijavítanak, ha hülyeséget írtam.
-
-
-
-
Plata
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz
dokee78 #96012 üzenetére
Ha csak be van kapcsolva egy NC-be dolgozó dolog, már gyűlik a pénz a Nighclubba! Ha kevesebb, vagy 5 beledolgozó dolgod megvan már elég ha működnek. Ha több is, meg maxolni akarod akkor meg csak az 5 legjobbat használd! (A bekapcsolt dolgoknak van fenntartási díjja is)
-
Plata
félisten
válasz
dokee78 #95815 üzenetére
Húzd ki a netet?
Ha a játék észreveszi hogy piszkáltad a fájlokat,20 év banántermesztésre itélnek.
Mindegy hogy szingli mod,magyarítás vagy online hack.
Ha modolni akarod a játékot,akkor legyen fent két játék.
Egy eredeti amivel online is játszol,másik merevlemezen vagy SSD-n vagy anyámkínján meg egy olyan amit nem sajnálsz elcseszni,mondjuk nem eredetit.
Vagy epic-es ingyenes.
Azt aztán moddolhatod. -
-
Plata
félisten
válasz
dokee78 #90352 üzenetére
Ha Personal jármű akkor eltűnik amint be ülsz valami másba.Pegazus-os nem tűnik el.
Egyszerre 1 personal járműved lehet lent,ha másikba ülsz akkor automatikusan megy a tárolóba.Garázsba,hangárba,facilioty-be tengeralattjáróba vagy kamionba.
De ugyanakkor lehet lent 1 Pegazus és 1 Ceo járgány is,meg 1 kosatka jármű.
A Fenti képen is 1 personal,1 pegazus 1 CEO heli van.Mostmár le tehetném mellé a Kosatka helit is negyediknek.
Ami azért buli,mert némelyik heistre vagy küldetésre be lehet vinni a personal járművedet,na és nekem van pár vicces,négy fős tank vagy minigunos Insurgent és hasonlók.
Heist-en ezzel mászkálni poén.
Vagy sikerült a kaszinó sztoriban le hívnom az álcázós helipoterem is.
Na azzal osztán lehet irtani a népet.
Akula-val vicces volt a sztori küldi,én le hívtam elvittem a többiekhez és valamelyik ügyes pilóta vezette,mert hát őszintén szólva ha én vezetem akkor necces hogy túléli a csapat a felszállást. -
Plata
félisten
válasz
dokee78 #90350 üzenetére
Attól függ hogy mit,ha personal taliga akkor a megadott garázsba.Vagy hangárba,ha nem akkor le kell hívni mert pegazus cucc.
Ha Personal jármű akkor lehet tuningolni is,ha Pegazus akkor nem.
Bár némelyik pegazus jarművet ha rendelkezel megfelelő tárolóhellyel personal taligává alakíthatod.
Mint az alábbi képen láthatod,a Buzzardot fogtam és betettem a katonai hangárba és már három is van belőle.
Kék a Personal,mert crew kék színre föstöttem,a másik kettő meg pegazus-os és cég-es.
Tankot is lehet garázsban tartani ha olyan. -
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
dokee78 #53803 üzenetére
Mindenképp csatlakozz eladásokhoz olyanokhoz amik MC-sek azaz motorclubbosak. Ott segítőként 30.000-et kapsz (akkor is ha épp semmit nem csinálsz mert többen vagytok mint amennyi tennivaló lenne) és max kb 10 perc hosszú, van amikor annyi se.
Szerintem az elején ez az egyik legjobb pénzszerzési meló, mellesleg megismered gyárazás világát, de első lépésnek továbbra is CEO iroda + autós raktár amibe majd érdemes lesz fektetned, az összefoglalóban Import/Export néven olvashatsz róla bővebben, azzal aztán egyedül is sok pénzt tudsz majd csinálni. csak az első kb 3 millát kell hozzá összeszedni de viszonylag gyorsan összejön az.
-
freeknight
őstag
válasz
dokee78 #53803 üzenetére
Eleinte nehézkes lesz a pénzszerzés. Kezdj el melókat csinálni, amikre telefonon kapsz meghívásokat, a legjobbak az éppen duplapénzesek. A zöld hátterű meghívásokat még hanyagold, ezek a heistek, azokat majd kis tapsztalattal éri meg csinálni, legjobban ismerősökkel.
Jelentkezz mihozzánk a PH Crewba, utána már tudsz csatlakozni crew tagokhoz, általában mindig van valami eladnivaló, amibe be tudsz segíteni, az is jó pénzt hoz még az elején.
-
Puma K
nagyúr
válasz
dokee78 #53730 üzenetére
Steam-es előny:
A Steam-nek nagyon jó az elérhetősége letöltés szempontjából, így nekem a 240Mbit-es netemmel maximum 32MB/s-cel tudom tölteni a programokat.
Steam-en van community hasonló mint itt csak ott több mindennek lehet utánajárni angolul. Ezt elérni pedig egyszerűen a Steam-ből tudod.
A Steam-es friends list-en látod miután Shift+Tab-ot megnyomtad ki mivel játszik, és tudod invitálni arra a szerverre amin éppen te vagy .
Ha vannak Steam-en játékaid akkor egy újabb játék kerül egy helyre rendszerezve.
Steam-en tudsz Stream-elni barátoknak vagy bárkinek.
Tudsz képernyőmentéseket csinálni amit fel is tudsz tölteni azonnal.
-
cyberkind
félisten
válasz
dokee78 #53730 üzenetére
Ha ráérsz sokszor szenvedni a lassabbnál is lassabb sebességgel amivel töltögeti a frissítéseket a játék, akkor tökéletes a sima változat, nekem megvan mindkettő de a pokolra kívánom a Social Club-bosat, kb használhatatlan volt rengetegszer, ja és persze a játék letöltése is változóan szar, bár vannak/voltak jobb pillanatai, szóval a te döntésed.
Ennyi a különbség.
Nincs 1 személyes heist, 2 személyes a legkisebb de a maradék 4 heist már 4 személyes, mondanom se kell, hogy random emberekkel nincs értelme tolni.
-
negyven2
veterán
válasz
dokee78 #30242 üzenetére
Gondolom az egy mód.
Ahogy ez is
(vagy nem)
-
parkr
őstag
válasz
dokee78 #29748 üzenetére
-még az embereket is
-igen, ilyen "igazságosak" a zsaruk
-tőzsdézés (Lester bérgyilkos küldetései mellett), vagy rablásos küldetések, esetleg repülő iskola
és van egy random event, ahol egy hapsinak visszaviszed a az ellopott bringáját, akkor fizet érte nem is keveset-itt alul van egy térkép, cask a random event legyen bepipálva és keresd a security van nevűeket (de ezek nem mindig és nem mindegyik karakterrel indulnak el)
-halottast a temetőnél találsz elvileg (Los Santos észak-nyugati részén), van még pár, itt egy videó de általában a Los Santos Customs garázsok előtt lehet jókat találni
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NBA és kosárlabda topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Macska topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.