Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Lupe meg a "funkció neve". (Mindegyik emberke ugyanúgy)
-
negyven2
nagyúr
Hát akkor ez is tíz éves lett... igaz, hogy ezt a karaktert már jó ideje nem használom, de a másik is lassan betölti a tízet...
-
Kiss_R
tag
Én nem rugóznék annyira a speciális ládán, amilyen ritkán adja be. Véget ér a heti event, mire kideríted, hogy az is bejöhet-e egyszerre kettesével.
rasotamas, ugyanúgy 7,5k a ládahozatás ára, és ugyanúgy 48 percenként resetelődik, mint normál esetben. -
Kiss_R
tag
Persze, de most ezen a héten hármat csak úgy hozhatnak be, ha az egyik körük 2, a másik 1 ládás (és ez ugye egyszerre történik). Ha most az egyik körben 3-at hoznak be, akkor a másodikban is minimum egyet, így összesen 4 láda lesz a végeredmény legrosszabb esetben. Normál esetben 1-2-3 ládát hozhatnak be, most ez így néz ki: 2-3-4-5-6. Meg van a speciális, amit néha hozzácsapnak, de az most lényegtelen.
-
Kiss_R
tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Igen, "dupla" mennyiségű ládát hoznak be. Nem teljesen dupla, hanem olyan, mintha kétszer küldenéd ki őket, mert van, amikor 3-at hoznak, az meg sima duplázással nem jöhetne ki (szóval egyszer hoz az emberke kettőt, meg még egyet, csak ezt szimultán - igazából nem a behozott ládák mennyisége kétszeres, hanem a "kiküldetés" száma 2, nem egy). Így a minimális ládamennyiség, amit behoznak, az 2.
És igen, mindegyikhez oda kell menni, nincs telefonos vagy egyhelyes terminálos opció. -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
szTotyy
üzenetére
Ez mit jelent?
"2X Special Cargo Crates from Special Cargo Warehouse manager Lupe"
Tehát ha bemegyek személyesen a warehouse-ba (hogy most csak abba amelyikben ő van vagy a másik 4-be is azt nem tudom) és tőle kérek akkor többet hoz?
Telefonon nem lehet ezt valahogy intéztetni vele, ne kelljen odamenni? -
Plata
félisten
-
Morris
veterán
válasz
doktordevil
üzenetére
És akkor mi van ha azt akarják elérni? Baromi unalmas. Maga a milliő nagyon jó
Nagyon szép. Jó lenne ha lenne abban a környezetben több mission, de ez a perico full unalom.
Kb 7x nyomtam végig, de elég is volt. -
negyven2
nagyúr
Az megvan, hogy az az akció ma véget ért? Ha nem akkor leírom. Az az bónusz ma véget ért és már nem fizet duplán...
doktordevil: Pluszban ahogy olvastam van még pár módosítás. Pl. kólát is ritkábban add be, és azt is most már jobban a duplás helyekre (ahová kettő ember kell a kinyitáshoz).
-
szTotyy
őstag
A heti akciók, stb..:
Weekly Challenges:
Podium Vehicle: Maibatsu Penumbra FF
Prize Ride Challenge: Place Top 5 for two days in a row
Prize Ride Vehicle: Übermacht Sentinel Classic
Time Trial: Elysian Island
Test Ride 1: Dinka Jester Classic
Test Ride 2: Dewbauchee Seven-70 (Removed Vehicle)
Test Ride 3: Dewbauchee Rapid GT (Removed Vehicle)
PS5 and XBox X|S Only
HSW Time Trial: North Chumash
Premium Test Ride: Maibatsu MonstroCiti
Luxury Autos
Dinka RT3000
Ocelot Lynx (Removed Vehicle)
Deluxe Motorsports
Imponte Ruiner ZZ-8
Penaud La Coureuse
Toundra Panthere
Dinka Sugoi
Benefactor Feltzer (Removed Vehicle)New Content:
NoneBonuses:
2X Special Cargo Crates from Special Cargo Warehouse manager Lupe
2X Biker Business Production Speed
2X Bunker Stock Production Speed
2X Nightclub Goods Production Speed
2X GTA$ & RP
Hasta La Vista
Play GTA Online this week to receive the Red Happy Moon Tee and Alpine HatDiscounts:
50% Off
Dinka Sugoi
40% Off
Executive Office (+Upgrades and Modifications)
Bunker Upgrades and Modifications - Guide
Nightclub Upgrades and Modifications - Guide
Biker Clubhouse Upgrades and Modifications - Guide
Dewbauchee Seven-70 (Removed Vehicle - Test Ride at LSCM)
Ocelot Lynx (Removed Vehicle - Luxury Autos Showroom)
30% Off
Dinka RT3000
Imponte Ruiner ZZ-8 -
Plata
félisten
Srácok az auto shop duplás,öt perces melóért 100+ ezret kaptok.
Cayo perico kb két óra.
Akkor melyik hoz jobban? -
-
Plata
félisten
Mondanék pár dógot.
1.Az auto shop duplás és sok pézt fizet.
2.Szinte azonnal újra terem verda.
3.Az egyik vevőm tök dinka volt.
Sportos verseny verdát kellett építeni hozzá terepjáró kerék.
4.Nem tudom hogyan lehetséges,de ma volt időm és leporoltam régi gépem meg frissítettem rajta winfost és egyéb baromságot,köztük a játékot is.De a lényeg hogy az öreg géppel nem vettem észre olyan szaggatást mint a mostanival.Tök simán ment. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Ha még resetelnek csak, még 9 -es szinttel nem vesztettél sokat. Ha a jófiút akarod játszani akkor írsz a supportnak, hogy új vagy, nem is tudtad hogy ez mi, miért, hogyan, aztán utána néztél, és inkább te kéred, hogy legyen minden a régi, mintsem fennakadj egy automatán.
Egyébként 660 körül is ha van 1-2 olyan bónuszos verseny nap, akkor 2 versenyből ugrok egy szintet, ez 0-ról instant 11-es Szintlenne! -
Kókuszdió
nagyúr
Ez gyakori jelenség?
Azért nem semmi ,és én léptem ki ,ha ott állok velük a hegyen felment volna 1000+-ra is.Ez így mennyire biztonságos ,vissza is vehetik akár bárki?
Ilyen még nem történt velem ,
Nem lehet ebből bajom?
engem mindig vlhogy megtalálnak.Plata
Egy fiókomat már ellopták a Koreaiak ,
Akkor ilyen is csak velem történt ebben a topikban eddig? -
Kókuszdió
nagyúr
Online bekerültem 4-5 tag közé és a kemény 9-es szintem felment 601-ig

Mikor növekedett a szintem circoloco records blue ep volt kiírva.Vlki keveredett már ilyenbe ,ez mi?

-
Plata
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Jah egyébként kicsit defektesek.
Nem lehet hozzájuk felvenni semmit.
Se szemüveg se semmi.
Akkor a kari automatikusan leveszi. -
Plata
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Sehonnan,megkapod ha felmész.
Fegyvert is.
Legalább is én kaptam. -
Plata
félisten
válasz
Krystal_s
üzenetére
Egyébként meg ha valaki szeret valamit,hajlandó akárhányszor megvenni.
Nem számít ha át van cimkézve,ha szereti megveszi.Szeretem a Star Trek-et és abból is a kedvencem a TNG és a Galaxy.Star Trek online-ban megvan az összes Galaxy variáns,a kis szintűtől a legmagasabb szintűig.Sőt még a legendary gyüjtői verzió is.Az olcsóbbak olyan 20-30 dollárosak,a legendary 300 körüli. [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] -
Krystal_s
addikt
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Hát én az utóbbi évek DLC-it elnézve már nem sok jót nézek ki a R*-ból. Egy apokalipszis utáni zombi világra tippelnék, vagy egy barbies drogtanyára, ahol minden rózsaszín lesz többségben fekete bőrű karakterekkel....
Amúgy nézz körbe a világon, bármi eladható. Még az is, ha az V-öt átcímkéznék VI-ra... dupla áron. 😅 -
SkyLine3000
addikt
Azért a RS-ból nem ezt nézném ki. Több/sok város, kisebb települések, stb. Akár országok, nem csak egy.
Szted a 6-ot el lehetne adni egy akkora map-el, mint az 5-é? Rohadtul nem! Egy élő, kibszott nagy map-el igen! 10 év alatt csak sikerült összehozniuk... Ennyi év alatt, akkora munkaerővel a Földet le lehetne modellezni.
-
Plata
félisten
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Mi a fenének?
Hogy olyan legyen mint például az ubisoft játékok? Marha nagy üres térkép amin 200 méterenként találkozol ugyanazzal a tereptárgyal?
Mellesleg nulla élet van rajta? -
Ace owner
addikt
Kivancsi leszek az uj dlcre. Eleg nehez mar uj dolgot kitalalni szerintem. Pont emiatt is aggaszto hogy mi lesz a vi onlineban. Habar felolem maradhatna ez a mostani helyzet par evre drip feedelve uj autokkal, mappal es karakterekkel. Szerintem varjuk a hatalmas csodat de realisztikusan nezve milyen ujdonsagot tudnanak mutatni? Jobb grafika es egy masik varos szerintem mar keves lesz hogy elegedettek legyenek a jatekosok.
Az is erdekes szamomra hogy megprobaljak-e interpretalni a roleplayt a vanilla jatekba vagy meghagyjak a fanoknak es a moddereknek a fejleszteset mint jelenleg a fiveM ugyanis az utobbi evek sikere es a relevancia megtartasa szerintem nagyreszt az rp-nek azon belul is a nopixelnek koszonheto. -
bluuzia
senior tag
Tényleg még 2 évig napi szinten beírjátok majd, hogy mikor jön már a GTA VI?
-
negyven2
nagyúr
Grand Theft Auto 5 and Rockstar's post-Apocalypse Now | 10 Years Ago This Month
It's time to reflect on the most recent GTA game, and (unrelatedly) whether we should be ashamed of our words and deeds
-
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Régebben megvásároltam Steamen a GTA V-öt, jó ideig működött is. Nemrég viszont a steam account email címét megváltoztattam. Most egy új gépen bejelntkleztem a steambe, letöltöttem a gta-t. indítsábál Rockstar Social logint kér, de a régit nem fogadja el. Azt írja, hogy ehhez a fiókhoz másik rockstar login tartozik. Viszont nincs másik loginom.
Weben be tudok jelentklzeni a rockstar accountban, viszont a steam nem fogadja el.
Mit rontok el? Milyen megoldást javasoltok erre?
-
forguet
senior tag
Sziasztok! A gyerekeim a kurzor gombokat használják irányításra. Most rákaptak a deadline játékmódra, viszont ott a kurzor jobb gomb a video módot állítgatja normál és monokróm filter között - nyilván ez marha zavaró ha közben azzal a gombbal kanyarodsz jobbra...
Nem értem, mert a H gombra ami ezt aktiválja (headlights/shuffle seat/vehicle special), nincs is alternatív opció beállítva és konzisztensen mindkét számítógépen a jobbra gomb is aktiválja.
Van ötletetek hogy lehetne ezt megszüntetni úgy hogy az irányítás maradjon a kurzor gombokon?
Találtam 2016-os videót amiben ezt bugként mutatják be de ha ez 7 évvel később még mindig benne van a játékban az sztem inkább tudatos döntés mintsem bug
Köszi -
Plata
félisten
válasz
SenorGrande
üzenetére
Meth lab már ezeréve tele van csak nem érdekel.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ha tele van mind, akkor talán 30.000$-t ad.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Kérdezed úgy, hogy pl a HAO's tuning pakkok, meg hasonlók csak konzolon vannak MOST....
-
Plata
félisten
Mariska gyáram megint teli lett a lökött stash house miatt és elkellett adnom.
De mázlim volt egy kamiont kaptam.
De úgy nézem már a rendőrök is rákaptak a cuccra,mert ez a pasas ment a kamionhoz.
Következő stash house megint gyár feltöltést adott.
-
Đusty
addikt
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Ezeknek vérükben van a szivatás!
-
batyuska100
senior tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Szerintem egyszerre fog kijönni, a leakelt videókban lévő "demók" is asztali pcken futottak. Ja és 50-100€-nál ne számítsunk olcsóbbra szerintem.
-
Kiskokó
veterán
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Az biztos, hogy fog kelleni hozzá gép, viszont szerintem meg fogunk lepődni milyen " hamar" ki fog jönni.
Szerintem 2025 -
SkyLine3000
addikt
Engem azért nem vág annyira földhöz a 6, mert a gépem úgy sem fogja bírni olyan beállításokkal, mint az 5-öt. A jelenlegi notimon nem hinném, hogy nagyon szebb lenne. Egy játékért meg nem fogok új gépet venni. Főleg, hogy nekem tökéletesen megteszi, ami van. Úgyh nekem a reális cél, hogy legalább fhd+magas beállításokkal tolhassam, megjelenés+5 év. Az meg nem mostanában lesz.

-
negyven2
nagyúr
Nos, 10 évvel ezelőtt már itt is, ebben a fórumban voltak olyanok akik már (legálisan vásárolt példánnyal), is játszottak ezzel a játékkal (nekem még kb. még egy bő óra múlva lesz a pontos 10. évforduló).
🎂
🎂🎂
🎂🎂🎂
🎂🎂🎂🎂 -
Ace owner
addikt
Eddig kb 6 bunker resupply missionbol 1 sikerult. Az akulabol hackelost aki kitalalta szivesen meghivnam egy langosra
-
ledgeri
nagyúr
Vége...
(persze 3* session errorozott ki a játék, de na, pici lépések... majd gta7 idején stabil semmi lesz a gta 5) -
-
-
Kiskokó
veterán
-
hegti
aktív tag
-
hegti
aktív tag
Gyorsan telik az idő!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Ja, hogy fel lett nyomva tier3 supporthoz, és csak hogy fogjam már be, megadták a ruhát amiért az egész történt... Megint teljesen más így az egész.
Szóval telibe ignorál a t1, kvázi már hazudik is a t2, a t3 meg megadja. Mindez 2 hónap után a 10 nap helyett. Cool stuff.. (Miniblog zárva.) -
ledgeri
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Persze. egy hónapig nem volt rajta megtekintés, kb 4*töröltem sütit, és előzményt majd léptem be, újra, és újra, töltöttem fel utána videókat amik instant mutatták a megtekintéseket. Tegnap kérdőre vonom őket, hogy mégis látták-e a videót... Ma van rajta 9 megtekintés. Picit statisztikailag kis esélyes.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
Véletlen csak és kizárólag annál a videómnál, míg ha én megnyitom bármelyik hasonlóképpen friss videómat (osztatlanlinkes, friss feltötésűt, egyből amint már visszanézhető) vagy már korábbi feltöltésem, akkor az egyből +1-es?
Szerintem ez kevésbé esélyesebb rendszer-, és véletlenszerű esély szinten, mint a külön eggyességen alapuló, gigacorp ninja support-account opció megvalósítható lehetőség szinten.
-
ledgeri
nagyúr
Lehetéges, hogy egy Rockstar Games Support szintű entitásnak van olyan módja videómegtekintésre, hogy azt a feltöltős felé ne jelezze vissza a youtube?
Most "határesetben hihető módon" válaszoltak hibajegyemre, kb úgy mintha látták volna, de mégis a videó nem mutat megtekintést. Míg pl ha én rossz gombra kattintok, és megnyitom (másik videóval... eddigi összessel történt), akkor studiólap frissítés után egyből ott az egy megtekintés.
Az eredmény megint:
Köszönjük, hogy írtál! A Szerver szerint nem csináltad meg amit állítasz, köszi, hogy a videódat úgy közölted ahogy, Jövőben is szívesen fogadjuk ez extra infót, szia! -
Plata
félisten
Nekem a TESO már volt hogy 600 valahány gigásra frissítette magát.

Csak az valami steam-es bug volt,mikor újra indítotam steam-et vissza frissítette magát 99 gigára.
Ha csak nem jön valami GTA edition konzol alapból 1.5 terás hordóval.
Na és mi van akkor ha a GTA 6 csak következő konzol generációra jön ki,amiben van már sokkal több hely?
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

2.Szinte azonnal újra terem verda.
3.Az egyik vevőm tök dinka volt.
4.Nem tudom hogyan lehetséges,de ma volt időm és leporoltam régi gépem meg frissítettem rajta winfost és egyéb baromságot,köztük a játékot is.De a lényeg hogy az öreg géppel nem vettem észre olyan szaggatást mint a mostanival.Tök simán ment.

Vége...
CactuS