Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Fejből nemtudom melyik gomb,de ha interaction menüben az accesories-ben kiválasztod felveszi.Utána automatikusan fogyaszja.
Bár szerintem ha vízbe ugrol és van nálad akkor is simán felveszi.
Az idegeimre megy vele hogy folyton felveszi a karim ha vízbe ugrok.
-
Plata
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Hogy fenébe fulladtál meg?
Gondolom nem kosatka-val hanem hajóval mentél,de ha van nálad 20 rebreather nem fulladhatsz meg semmiképp sem.
Heist előtt töltsd fel a készletet. -
T0mBd1gg3R
veterán
Megpróbáltam tegnap életemben másodszor a Cayo Pericot. Én nem tudom emberek ezt hogy nyomják le 1 óra alatt, nekem a prep egy fél napomat elvitte, a finálét meg elb*sztam, egy videó alapján csináltam, ő nem fulladt meg a víz alatti alagútban miután kilángvágózta a rácsot, mint én. Azt sem tudom most honnan kell kezdenem, olyan ideges lettem nyomtam egy Alt F4-et
-
Lokii
aktív tag
Hát , az evakuvacios pálya eléggé betett nekem , mivel féltem kimozdulni a bazisbol , Bison artyt stb használtam , 4-5 tankot evakualtam. Meg hát élmény volt. A másik az a völgyes volt a britek ellen ami eléggé nehéz volt

Kár hogy steamen nincs fennt , Digital reality más címei fennt vannak talán
-
Lokii
aktív tag
-
ledgeri
nagyúr
válasz
bluuzia
üzenetére
Tegnap beléptem. Salvage yard:
Korábbról volt 4 autóm már mentve, mint "majd csinálok velük valamit.
Eddig bármiko, mikor 4 autó állt benne, és szereztem vollna egy újat, kiírta, hogy "nincs hely ürítsek" kivéve két alkalommal:
-elsőnek meg is lepődtem, hogy engedte. mikor még nem volt biztos, hogy hogyan is lehet sajáttá tenni a kocsikat onnan. Mikor elkezdtem a a kuldisort (de nem a végső küldit) az első slot autója elkezdett emelkedni a garázshelyén... inkább nem ördögúztem, eladtam a 3. helyen állót.
-Most másodjára, gondoltam meglátjuk mi lesz: Végig toltam a küldisort, a végsőt is elindítottam úgy, hogy 4 autó állt már ott.
A behajtáskor a vég-küldi végén egy pillanatra betöltött a SY belseje, de ki is dobott, és nem volt ott a belépős korona, sem a jele, Sessiont váltottam.
Váltás után be tudtam menni, a 4 régi autó állt ott, és a képernyőn az volt (az eddigi zöld bármelyik választható, kék -küldire kiválasztva, narancs-bontás alatt, vagy piros-eladva helyett), hogy Szállítás folyamatban, szűrkével....
Kiléptem, és azóta mév vissza nem, de hogy ha van rá szín és szöveg akkor gondolom a rendszer majd megoldja... Vagy egy életre bebugoltattam... majd kiderül![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bluuzia
senior tag
Weekly Challenges and Vehicles:
Podium Vehicle: Karin Previon
Prize Ride Challenge: Place 1st in the LS Car Meet Series for 3 days in a row (Daily Reset Times)
Prize Ride Vehicle: Karin Calico GTF
Time Trial: Down Chiliad
Test Ride 1: Karin Previon with Fukaru Alt limited-time livery
Test Ride 2: Emperor Vectre with X720 limited-time livery
Test Ride 3: Karin Sultan RS Classic with Dense Motorsport limited-time livery
PS5 and XBox X|S Only
HSW Time Trial: Pacific Bluffs
Premium Test Ride: Weeny Issi Rally
This Week's Salvage Yard Robberies Vehicles
The Podium Robbery: Dinka Blista Kanjo with LS Pounders plate – Claimable
The Cargo Ship Robbery: Dinka Jester RR
The Duggan Robbery: Pfister Growler
This Week's Challenge
Complete 3 Auto Shop Client Jobs to receive GTA$100,000 and the LS Customs Coveralls
Luxury Autos
Canis Terminus
Karin Vivanite
Deluxe Motorsports
Emperor ETR1 (Removed Vehicle)
Annis Savestra (Removed Vehicle)
Karin 190z (Removed Vehicle)
Shitzu Hakuchou (Removed Vehicle)
Dinka Verus (Removed Vehicle)
Bonuses
2X GTA$, RP and LSCM Rep
LS Car Meet Series
2X GTA$
Auto Shop Client Jobs
2X GTA$ and RP
Exotic Exports
Offense Defense
Purchase the Dinka Jester RR, Dinka RT3000 or Dinka Sugoi to receive the Dinka Tee
Discounts
Properties
40% Off
Auto Shop Properties, Upgrades & Modifications
Vehicles
40% Off
Emperor ETR1 (Removed Vehicle - Deluxe Motorsports)
30% Off
Dinka Jester RR
Dinka RT3000
Dinka Sugoi
Nagasaki Stryder
Maibatsu Penumbra FF
Annis 300R
Annis ZR350
Annis Elegy Retro Custom
Nagasaki Blazer Aqua
Nagasaki Outlaw
Gun Van
Heavy Revolver – 30% off
Battle Rifle – 50% off for GTA+ Members
GTA+
GTA+ Website
Daily Objectives
Thursday: Participate in the Drift Race Series
Friday: Participate in the Featured Series.
Saturday: Play a match of Tennis.
Sunday: Participate in the Street Race Series.
Monday: Participate in the Drag Race Series
Tuesday: Participate in the Pursuit Series.
Wednesday: Participate in Offense Defense.
Gun Van Location (Changed Daily)
Gun Van Stock:
Weapons
Machete (10%)
Tactical SMG (10%)
Battle Rifle (10%)
Pistol .50 (10%)
Heavy Revolver (30%)
Military Rifle (10%)
Throwables
Grenade (10%)
Sticky Bomb (10%)
Pipe Bomb (10%)
-
negyven2
nagyúr
Idén nyáron érkezik: az önbíráskodó igazságszolgáltatás új márkája
Ezenkívül új, könyvelésen kívüli küldési munkák Vincent számára, frissítések az alkotóhoz és még sok más
Maude Eccles szavaival élve, ez a világ tele van söpredékkel és törmelékkel, és helyes, ha mindannyian kivesszük a részünket.Ezen a nyáron itt az ideje, hogy néhány (nagy értékű) célzógyakorlat megtisztítsa Dél-San Andreas kóborló elvetetteit saját óvadék-végrehajtási és fejvadász vállalkozásával a GTA Online következő nagy frissítésében. Eközben a városba visszatérve Vincentnek segítségre van szüksége ahhoz, hogy hivatalos felügyelet nélkül érvényesítse hatalmát – üljön be a felturbózott cirkáló volánja mögé, és végezzen egy sor könyvön kívüli végrehajtási tevékenységet Los Santos-szerte. Ezenkívül új eszközöket és kellékeket használhatsz egyedi, magas oktánszámú drift és drag versenyek létrehozásához a Teremtőben, és még sok mást még ebben a hónapban.
Az idei nyár akciódús GTA Online frissítése új pályák gyűjteményét is kínálja, amelyekre vágyhatsz, és számos meglévő módban és küldetésben növelheted a kifizetéseket, beleértve a Taxi Work, az Open Wheel Races, az Operation Paper Trail és még sok mást.
Alkotói frissítések
A közösség által már mesterien alkalmazott eszközkészletre építve találhatók a Creator legújabb új kiegészítései és funkciói, beleértve az egyedi Drift Race pályák és Drag Race pályák bővítését, valamint új egységeket minden pályán — a fánkot csináló sofőröktől és pattogó lowriderektől kezdve a tömeganimációkig és még sok másig.Ráadásul a versenyek tesztelése is könnyebbé válik, mivel az alkotók mostantól bármely kiválasztott ellenőrzőpontról indíthatnak teszteket, és lehetőségük van több fordulóban is versenyezni a gyorsulási versenyeken, mielőtt győztest hirdetnek, valamint számos új fejlesztést, amelyek célja, hogy segítsék a közösséget csodálatos versenyek, deathmatchek és egyebek létrehozásában és megosztásában.
Folyamatosan keressük a nagyszerű állásokat, amelyek szerepelhetnek a Közösségi sorozatban, ezért mindenképpen jelöld meg #CommunitySeries, amikor elmented az állásodat – vagy megosztod a közösségi médiában –, hogy megnézhessük. Ha először hozol létre állásokat a GTA Online-ban, hivatalos útmutatóink segíthetnek az indulásban.
Élményfrissítések
A GTA Online játékosélmény javítására irányuló folyamatos erőfeszítéseink részeként az idei nyári frissítés számos élményfejlesztést fog tartalmazni a GTA Online visszajelzési webhelyén megosztott kéréseid és visszajelzéseid alapján.Ezek a változások magukban foglalják a megnövelt Sell Mission időzítőt, amely megkönnyíti az egyedül játszó játékosok számára a Biker és a Gunrunning eladásokat, a harapnivalók automatikusan feltöltődnek a legtöbb küldetés indításakor, a Veréb és a Bombushka védelmi és páncélképességeinek tompítását, és még sok mást.
Ahogy továbbra is figyelemmel kísérjük és kiegyensúlyozzuk a kifizetéseket, hogy minden küldetéstípus szórakoztató és kifizetődő legyen, növelni fogjuk az alapkifizetéseket az Open Wheel versenyeken, a Taxi Work-ön és számos Kapcsolatfelvételi Küldetésen részt vevő játékosok számára.
És így tovább...
A PS5-ös és Xbox Series X|S GTA+ tagok ingyenesen megkaphatják az új Överflöd Pipistrello-t (Super) a tagsági előnyök részeként a nyári frissítés megjelenésének napján – egy héttel azelőtt, hogy az minden játékos számára elérhetővé válna. Augusztusig a GTA+ tagok továbbra is kapnak egy extra bónuszt, 1 000 000 GTA$-t minden hónapban a szokásos 500 000 GTA$ mellett, az összes többi csodálatos tagi előny mellett.Kövesd a Newswire-t, hogy további részleteket tudj meg arról, mi várható a GTA Online-on ezen a nyáron, beleértve az éves függetlenség napi ünnepségünket, extra bónuszokat a The Chop Shopban, a The Contractban és még sok mást. Ne felejts el követni minket az X-en, a Facebookon, az Instagramon, a YouTube-on és az új hivatalos WhatsApp csatornánkon a még több frissítésért.
-
negyven2
nagyúr
-
Plata
félisten
Láttátok hogy jön egy új GTA klón?
Csak ebben rendőrnek kell lenni.
[link] -
ledgeri
nagyúr
Azt megértem, de hogy ha utána leírod, hogy
Esélyesen az emlékeztető miatt már akkor se fogadná el a jelszót ha esetleg eltalálnám mi volt az.
akkor az már a sok fejpüfölés eredménye, és nem ténymegállapítás!#95772 HussarF a "nem írjuk ki, hogy nincs ilyen email a rendszerünkben adatvédelmi okokra hivatkozva" árny oldala!
-
ledgeri
nagyúr
A helyreállító emailek nem úgy múködnek, mert bárki aki tudja a játékos emailed (vagy pont egy karakterre van tóle, és hibázik) tudná kéregetni, ami letiltogatna... Ehelyett az email tartalma, és a hordozott üzenete számít: valaki próbálkozott, itt a link, karakter sor, ami ideig él csak, ha te voltál az.
-
Varoz
addikt
Rockstar nem képes kiküldeni a jelszó emlékeztető mailt?
Gmailem van, minden más megjön csak ez nem.
-
hegti
aktív tag
Nyári DLC lesz?
Június elején? -
Kender23
aktív tag
Jöttem trollkodni...
Nem unjátok még???
-
Plata
félisten
válasz
Bigemperor
üzenetére
Ha lesz pénzetek Avengerre ajánlom használd azt MOC helyett.
Ugyan azt tudja mint MOC,de repülő is meg helikopter is,plusz légibázis.
Ha fent hagyod az égen akkor ki szálhatsz belőle Deluxo-val és vissza is mehetsz.
Van benne autopilota,így ott hagyhatod bárhol.Jah és a lényeg,van benne autó és fegyver műhely is.
De ami a legjobb benne,ha olyan peches pilóta vagy mint én és lezuhansz vele,nem robban fel,csak letarolja a vidéket. 
Mondjuk én elég jól tudok lezuhanni,már léghajóval is zuhantam le úgy hogy túléltem.
-
homerhamm
veterán
Ami a Take-Two álláspontját illeti, elmondásuk szerint a GTA Online bevételeiben esés várható, ahogy közeledünk a Grand Theft Auto VI megjelenéséhez – ez azt is sugallja, hogy számítanak a zuhanásra
Azért remélem nem fogják összesírni este a párnájukat.
-
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Szerinted GTA 6 online-ban alapból lesz majd invite only session?
Vagy olyan lesz mind RDR Online és nem lesz privát,mindenki a modderekkel együtt.
Fogadni mernék hogy ebben sem lesz semmi csalás vagy modder elleni védelem.
Akkor több kel majd el belőle.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azon sem lennék meglepve ha kiderülne hogy a rockstarosok fejlesztik a legjobb fizetős mod menüket.
-
negyven2
nagyúr
Közel 200 milliót adtak el eddig a GTA V-ből! Egy év alatt a GTA V aktív játékosainak a száma 35%-al, míg a GTA Online aktív játékosainak a száma 23%-al nőttek az előző évhez képest!
A Grand Theft Auto VI tervezett (konzolos) megjelenését viszont áttolták 2025 őszére! -
Patrec
csendes tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Szintúgy 3070-en tolom, 1440p-ben és 80 alá sosem esik az FPS, a graphics alatt minden maxon van, kivéve a Motion Blur-t meg a depth of field-et. Advanced graphics alatt nálam csak a High Resolution Shadows és a High Detail Streaming While Flying van bekapcsolva, többi ki.
-
Sziasztok!
PC-n van olyan beállítás, ami nagyon eszi az erőforrást és szinte semmit nem ad látványra? Ész nélkül feltoltam mindent maxra, de 3070-el nagyon durva frame drop van sok helyen, 30-60 között ugrál, néhol még 30 alá is beesik.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Bigemperor
üzenetére
Amikor egy jármű a tiéd lesz (veszed, nyered, vagy akár csak utcáról lopva beviszed LSC-be, és kötsz rá biztosítást [most próbáltam rá]) egy garázshely csatlakozik hozzá. Ha kiválasztod azt a járműved, akkor az "elsődlegesként" lesz megjelölve: ha m menün belül kéred, vagy session-t váltasz az tölt be. Ez az elsődlegesség megjelölés megmarad, de a garázs a listából eltűnik ha modult váltasz MOC-ben, ezért kérhető még ki, és küldhető vissza. Ha más járművet kérsz ki, akkor az elsődlegesség ugrik.
-
Bigemperor
senior tag
Mindent hívtam Mechanic,Mors Mutual,amit csak lehet és utána elment a gyerek az összes lehetséges helyre is,sehol sem volt. De amint már többször említettem nem egyedül nekem volt hasonló problémám (több Yt video szol erről a sziturol) és nem is használtam tárolásra a MOC-t,nem is tudtam volna mert már addigra megvolt a tuning dupla slot a MOCban. A fura az volt hogy többször egymás után visszakuldte és simán kihozta,akkor jött a probléma mikor elment a kiporgetett podium vehiclet megnezni és akkor visszakuldte (ez a mániája a gyereknek) a Deluxot. Ezután kihozta kipróbálásra a megnyert kocsit,majd mikor azt visszaküldte,a Deluxo pedig eltűnt,csak akkor kerult elo mikor a duplakabint visszaraktuk 155k ert tarolora es ott volt egyből.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Bigemperor
üzenetére
Az MOC garázsa veszélyes! Deluxo (de igazából bármi fontos) tárolására nem ajánlanám! A fenti "kivett modulba mentődik a jármű" problémán túl ha akarsz belementeni valamit, mikor áll már benne valami, akkor 1 képen kérdezi meg csak, hogy fölülírod, és ezáltal törlöd is ami benne áll?, míg másnál választani is kell, amikor feltűnhet hogy valami rossz következik, majd okézni a fölülírást. (veszítettem el így autót)
Végy egy bármilyen kis házat, garázst, hagyd meg szervíznek!
Egyébként később, mikor valamire lehet tenni ezt is azt is, de a kettőt együtt nem ugyan ez a "a levett dolog elvész, és nem raktárba kerül" szituáció fennáll!
#95743 Plata a felsorolt esetekben a grázsának helye foglat, a slot neve mellett meg ott, hogy "Destroyed", mechanikot hívva!
-
Plata
félisten
válasz
Bigemperor
üzenetére
MOC vagy Avenger.
Én utóbbit szoktam használni.
Nekem még sosem túnt el a Deluxo,csak elvitték a zsaruk,összetörte másik játékos.
Esetleg lezuhantam vele egy kukába.
-
Bigemperor
senior tag
Semmi ilyesmi nem volt,mindent végigprobaltam,zsaruk,jatekosok közelben sem voltak,asszisztens semmit nem tudott intézni,egyszerűen sehol sem volt,csak akkor jött vissza mikor a hülye MOC ezen részét átalakítottam. Találtam rá több videót YT-on tehát nyilván nem egyedi probléma volt sajna. Jól gondolom hogy a fegyver tuningot ha már megvan csak abban tudom rarakni?
-
Plata
félisten
válasz
Bigemperor
üzenetére
Én garázsban tárolom és sosem tűnt el.
Az opressor Mk2 igen,de az sem tűnt el csak rájött a hülyeség és láthatatlan volt.
Ha egy kocsi eltűnik akkor lehet hogy valaki felrobbantotta vagy a zsaruk elvitték mert rosszalkodtál.Olyankor vagy fel kell hívni biztosítót és visszakapod,vagy elmész rendőrségre és kiváltod,vagy ha van asszisztensed megoldja helyetted.
MOC meg szerintem egy rakás kutya gumi,dísznek jó meg küldetést indítani belőle,de másra nem.Szerintem.
Egy jó Nightclub vagy Cayo perico heist jobban hozza a pénzt.
De salvage yard is egész szórakoztató,bár kis pénzt hoz de egész poén autókat bontogatni.#95740negyven2
Igen úgy javították hogy Pc-n az egész játék egy nagy hiba lett.
-
-
negyven2
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Igen. Legalábbis addig amig a Take Two/Rockstar Games le nem vetetti, licence, vagy egy esetleges remaster kiadás miatt.
Amúgy ezek a Xbox és Xbox360-as Rockstar címek vehetőek meg jelenleg is Xbox One és Series konzolokra. A lemezes kiadások is működnek!
Xbox (classic):
- Manhunt
- Max Payne
- Max Payne 2: The Fall of Max Payne
- Red Dead Revolver
Xbox 360 (+ a DLC-k is külön megvehetőek)
- Bully: Scholarship Edition
- Grand Theft Auto IV
- Max Payne 3 (a multiplayer mód már nem működik)
- Midnight Club: Los Angeles - Complete Edition
- Red Dead Redemption (ez Series S konzolokon 1440p/30fps, Omne X és Series X konzolokon pedig 4K/30fps-el fut)
- Rockstar Games Presents Table Tennis
A Xbox classic játékok alap Xbox One-on az eredeti felbontás négyszeresén (max. 960p), Series S-en kilencszeresén (max. 1440p), míg One X-en és Series X-en az eredeti felbontás tizenhatszorosán (max. 1920p) futnak!
Az X360-as címek - az RDR1 kivételével - 720p-ben futnak.
Viszont a GTA IV az eleve unlock-olt képfrissítéssel jelent meg X360-ra, így az ha jól tudom akkor Series S-en is 60fps-el fut (Series X-en biztos). És ebből adódik egy kis hiba is, mert az utolsó küldetést emiatt nem, vagy csak nagyon nehezen lehet megcsinálni (felmászni a helikopterre). -
Bigemperor
senior tag
Segítséget szeretnék kérni,nem igazán találtam erre itt választ,ha volt már,akkor előre is elnézést.
Nekem az online kimaradt,gyermekem most lett annyi idős hogy játszhat vele,egyelőre elég lassú a penzszerzes és fejlődés.
Sikerült venni PCs verzióban egy Deluxot. MOC is megvan,elokeszitve és megvéve hozzá az autó tuning,de a tuningolas meg nem tortent meg. Gyermek játszott,visszaküldte egyik alkalommal a Deluxot,az összes garázs,bunker,Nightclub,etc megnezve,sehonnan sem hívható. Gyors keresés,vissza kell állítani MOC garázs részét,155k
,sebaj. Meg is lett ott,szeretném visszaallitani a tuningolast,ja lehet,955k-ert,már egyszer ezt is,ahogy az előtte meglevő 155k verziot is kifizettem,wft?!
Ezek szerint minden oda visszaallitas 1,15m ha eltűnik így a Deluxo? Erre nincs valami megoldás,mennyire inkorrekt ez így ha már kifizetsz milliókat a MOC-ra és a rész egységekre?
Hálásan köszönöm ha valaki segít,egyelőre ez elég sok farmolas egy ilyen variáció.
-
negyven2
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
Csak az Xbox360-as Store zár be. Az Xbox és Xbox360-as BC játékok azok már One-os kódban vannak átírva, így azt nem befolyásolja. Másképp fogalmazva. Ha te X360-ra akarod megvenni akkor már csak a lemezes kiadásokat lehet beszerezni. Ha One/Series konzolokra szeretnéd, akkor még továbbra is meg lehet venni a One/Series store-ban!
-
-
negyven2
nagyúr
///OFF?

-
ledgeri
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
Oké, a "toyota pickup"--ot így azért írtam, mert úgy emlékeztem, hogy az első pár gen ezen a néven futott, de rosszul gondoltam (mind hilux).
Sokat armáztam, így ha elsőként inkább ezek a képek amikre gondolok, mint toyota pickup, mint erre az "átlag képre
A luxi araboknál meg a mindenkori fullextrás+extrás fehér landcruiser.... -
ledgeri
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
Az itthoni luxi emberek vesznek Chevy-t, dodge-ot, meg teslát (régi S-re gondolok ma), kint meg az a menő aki audit, mercit, vagy pont lexus-t, toyotát vesz vett!
Minnél töb pénzed van, annál inkább megengedheted a kontinentálisan importált autót.... ez nem "honvágyon alapszik"!A másik, meg, hogy ilyen alapon a legtöbb szaharai területet, és arab országot mind japánok leszármazottjai élnék, mert annyi a tyota pickup, hilux, meg landcruiser
! Miközben csak annyiről van szó, hogy csak azok élik túl
...Trevornak nincs pénze, mg telibe is.... Franklin meg izomautós youth-éra!
-
homerhamm
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ez onnan jutott eszembe, hogy a családba csak európai autók vannak. Audi, Mini, BMW.
Míg Franklinnek és Trevornak csak amcsi autói vannak. Ezek alapján hátha Michael európai származású, vagy akár az egyik családtagja leszármazottja. Mondjuk brit származású/leszármazott. -
homerhamm
veterán
Az elképzelhető, hogy Michael európai származású?
-
Plata
félisten
Be törtem egy safe house-ba,miután felrobbantottam a népeket akkor vettem észre hogy ebben a házban egy csomó cetli van.
Nem csak a szokásos cetli volt a széf kódjával,hanem mindenfelé voltak cetlik. -
bluuzia
senior tag
Weekly Challenges and Vehicles 05.09 - 15.:
Podium Vehicle: Annis Euros
Prize Ride Challenge: Place 1st in the LS Car Meet Series 2 days in a row (Daily Reset Times)
Prize Ride Vehicle: Vapid GB200Time Trial: Calafia Way
Test Ride 1: Ocelot Locust (Removed Vehicle)
Test Ride 2: Enus Paragon R (Removed Vehicle)
Test Ride 3: Bravado Verlierer (Removed Vehicle)
PS5 and XBox X|S Only
HSW Time Trial: Sandy Shores
Premium Test Ride: Imponte Arbiter GT
This Week's Salvage Yard Robberies Vehicles
The Podium Robbery: Överflöd Autarch
The McTony Robbery: Dinka Jester Classic
The Cargo Ship Robbery: Annis Hellion
This Week's Challenge
Complete 3 A Superyacht Life Missions for GTA$100,000
Returning Content
Peyote Plants you encounter on your travels will temporarily transform you into denizens of the deep this week. Only water based Peyotes are available this week. Map of all water based peyotes.Luxury Autos
Grotti Turismo Omaggio
Vapid Dominator GT
Deluxe Motorsports
Ocelot Swinger (Removed Vehicle)
Lampadati Viseris (Removed Vehicle)
Vulcar Warrener (Removed Vehicle)
BF Bifta (Removed Vehicle)
Pegassi Bati 801RR (Removed Vehicle)
Bonuses
3X GTA$ & RP
Extraction
2X GTA$ & RP
A Superyacht Life Contact Mission (4X for GTA+ Members)
Hidden Caches (Daily Location Map)
Discounts
Properties
30% Off
Galaxy Super Yacht and Modifications
Sonar Station Upgrade for the Kosatka
Vehicles
40% Off
Pegassi Torero XO
Grotti Furia
30% Off
Shitzu Longfin
Dinka Marquis
Lampadati Toro
Pegassi Speeder
Shitzu Jetmax
Kraken Avisa
Ocelot Locust (Removed Vehicle - LSCM Test Ride)
Ocelot Swinger (Removed Vehicle - Deluxe Motorsports)
Gun Van
Battle Axe – 30% off
Tactical SMG – 40% off for GTA+ Members
GTA+
GTA+ Website
Daily Objectives
Thursday: Complete a Contact Mission.
Friday: Participate in the Bunker Series.
Saturday: Participate in the Drag Race Series
Sunday: Participate in a Sea Race.
Monday: Participate in Extraction.
Tuesday: Participate in the Street Race Series.
Wednesday: Participate in the Featured Series.
Gun Van Location (Changed Daily)
Gun Van Stock:
Weapons
Battle Axe (30%)
Tactical SMG (10%)
Unholy Hellbringer (10%)
Sniper Rifle (10%)
Marksman Pistol (10%)
Battle Rifle (10%)
Throwables
Molotov (10%)
Grenade (10%)
Pipe Bomb (10%)
-
ledgeri
nagyúr
R*Racing-team

-
ledgeri
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bundle topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ugyan azt tudja mint MOC,de repülő is meg helikopter is,plusz légibázis.
Van benne autopilota,így ott hagyhatod bárhol.
De ami a legjobb benne,ha olyan peches pilóta vagy mint én és lezuhansz vele,nem robban fel,csak letarolja a vidéket.
Addig még hány bőrt húznak le a GTA V-ről?
Csodás. Akkor már az életbe nem fogom végigjátszani a GTA4-et, mondjuk még meg se vettem.

Nem csak a szokásos cetli volt a széf kódjával,hanem mindenfelé voltak cetlik.