Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProgenXL
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
1. Amíg online vagy dolgoznak a munkásaid mindegy mit csinálsz. Van aki órákig csak azért van fent afk-ba hogy addig is termelődik az eladnivaló.
2. Tudtommal két feladat nem keresztezheti egymást. Tehát nem támadhatnak. A bizniszt csak akkor támadják ha mc-be be vagy lépve és épp nem csinálsz úgy mond semmit. -
dokee78
félisten
1. Ha nem vagyok be lépve az Motor Clubba akkor is dolgoznak a munkások a drogbizniszben és a többiben?
2. Ha taxizgatok a város 2 legtávolabbi pontja között akkor kaphatok hívást,hogy meg támadták valamelyik bizniszt?
-
Ace owner
addikt
Nektek mennyit fizet most egy full bunker majdnem teli lobbyban?
-
negyven2
nagyúr
Prepare for Takeoff in GTA Online: Oscar Guzman Flies Again | Rockstar Games
- Buckingham DH-7 Iron Mule ($2 345 000 - $1 758 750)
- Eberhard Titan 250 D ($4 870 000 - $3 652 500)
- Western Duster 300-H ($1 020 000 - $765 000)
- Coquette D5 ($1 730 000)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
PsycHo88
üzenetére
Ja oké, nekem más volt. A Support azzal "nem zárta" a jegyet, hogy már tudják mi a hiba, és majd szólnak, ha megoldották. Pont ilyet kaptam az Epic Launcher supportjától 14 hónapja, és a probléma azóta is áll...
Honnan lett a launchered beszerezve? Steammel, epickel jött, vagy külön szedett? Első support ajánlat, hogy a külön szedett telepítésével, indításával próbálkozz! -
PsycHo88
senior tag
Sziasztok!
Napokban újra akartam jàtszani a Gta V-öt . Viszont olyan hibába ütköztem hogy amikor letöltöm a rockstar social Launcert , elindítom ès valamièrt kifagy az egèsz launcer odàig sem jutok el hogy bejelentkezzek .
Màr újra raktam 3× de nem oldotta meg a problémát.Van esetleg valami ötlet hogy mi lehet ez ?
-
negyven2
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Lényegében igen. Ha át szeretnéd vinni a mostani Sztori mentést ebbe az új kiadásba, akkor el kell indítani a jelenleg elérhető kiadást(GTA V Legacy), és ott a Story Mode-ban van egy olyan opció a Game menüben, hogy Upload Save Game. Itt ki kell választani, hogy melyik Story mentést szeretnéd feltölteni, és kb. ennyi. Egyszerre csak egy mentést lehet feltölteni, és azt 90 napig tárolja a felhőben.

Majd a 4-én érkező új (Enhanced Edition) kiadásban (ha jól emlékszem a hasonlóan működő X|S változatban) el kell indítani játékot, majd ott a Story Mode-ot (mert ebben már úgy működik ez mint az RDR2 esetében, vagyis a játék indítását követően te kiválaszthatod, hogy Story vagy Online, sőt, azt is ki lehet, hogy Online mit szeretnél csinálni). Story Mode-ban pedig elvileg lesz olyan opció, szintén a Game menüben, hogy Download Save Game,
Az Online profil esetében meg hasonló lesz (talán az első Online indítást követően fel is ajánlja, hogy áthozza-e a régi verzióból a karaktereket). Az első karakterkor áthozza a közös és karakterek kezében lévő pénzt is. Ez elvileg függtetetlen attól, hogy melyik karaktert hozod át elsőnek. Vagyis nem lehet úgy csalni, hogy 1. karakternek a kezébe rakod minden pénzt, majd áthozod, majd visszamész és a másik karakter kezébe raksz minden pénzt és azt is átviszed.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
negyven2
üzenetére
Steamen is lehet tölteni, böngészőben steam://install/3240220 linkre bedobja a játék listába.

Arra figyeljetek az Enhanced telepítésnél, hogy a DirectStorage kompatibilis SSD-re kerüljön (NVME), ha több meghajtótok van, mivel ki fogja használni ezt a képességet. Az Windows Game Bar beállításai közt mutatja melyik alkalmas rá:
-
T0mBd1gg3R
veterán
Nem egészen értem.
Akkor van a sztori mód, meg 2 online karakter.
Akkor ellehet dönteni a 3-ból mi megy át és mi marad vagy mi?
Szerk.: a pénz közös a két online karinál, ezzel mi van?Van még másik accountom bár nem használom, lehet azon kéne kipróbálni.
-
negyven2
nagyúr
-
negyven2
nagyúr
A Story mentést fel lehet már most tölteni a Rockstar Server-re (egy mentést enged csak). Az Online meg majd úgy néz ki, hogy ha majd belépsz az Enhanced kiadás Online részére ott nem fogja neked automatikusan felajánlani a Character Transfer-t, hanem azt az Online menüből kell indítani (mindkettő karaktert külön kell majd átvinni, mert egyszerre csak az egyiket engedi).
ps. Character Transfer-t csak egyszer lehet megcsinálni profilonként. Vagyis onnantól kezdve a két Online (Legacy és Enhanced), külön lesz (vagyis ha visszamész a régihez, akkor nem lesznek ott az új kiadásban megszerzet dolgaid és fordítva). -
negyven2
nagyúr
Nemegészen, mert a 200GB+ csak akkor lesz, ha mind a kettő verziót használni szeretnéd. Mert ugye ez egy új kiadása (nevezhetjük remaster-nek is) lesz a GTA V-nek, amit külön kell inditani, és még a mentéseket is manuálisan kell átvinni bele! Még az Online mentés átvitel is külön lesz, és nem lesz kötelező (persze ilyenkor 0-ról kell kezdeni az Online-t).
-
negyven2
nagyúr
Előtölthető az Enhanced Edition (Rockstar Launcher-ben biztos), ami kb. 91.5GB, illetve elérhetővé vált a Story Save upload opció is a Legacy Editon-ben. Az Online átvitele az külön lesz majd 4-től!
-
negyven2
nagyúr
válasz
hegyipapa
üzenetére
Hát igen, a gta+-os bónusz dolgokat, PC-n csak jövő lehet használni és ott is csak azok akik frissítenek az Enhanced kádasra! Ugye a gta+ egy előfizetéses szolgáltatáscsomag, ami (Xbox/PS árazás alapján) havi 2 990 Ft/$7.99/€7.99/£6.99-ba kerül.
Ezért az árért járnak különböző játékbeli bónusz dolgok, és elvileg PC-n is járni fog a játékkatalógus, amiben jelenleg ezek érhetőek el: Bully, Red Dead Redemption 1, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, L.A. Noire. Ezek ugye a Rockstar Launcher-ben is elérhetőek, vagyis van rá esély, hogy PC-n is elérhető lesz. A maradék kettő játék, a Grand Theft Auto: Liberty City Stories és Grand Theft Auto: Chinatown Wars pedig Android-ra és iOS-re érhető majd el (ha a játékok is benne lesznek a csomagban)!
Ugye mint minden hasonló előfizetés, a tartalmak csak addig érhetőek el amíg él az előfizetésed... a gta+-hoz járó plusz garázshely meg úgy működik, hogy az előfizetés megléte alatt berakott járműveket, az előfizetés lejárta után is ott maradnak, és ki is tudod hívni őket, de új járműveket nem tudsz majd betenni oda... -
Don.Corleone
aktív tag
Pont most adtam el a bunkert..
Most lehet supplyzni megint.
-
hegyipapa
senior tag
Weekly Bonuses and Discounts - February 27th to March 3rd (Not live until 5am EST on February 27th)
Weekly Challenges and Vehicles:
Podium Vehicle: Karin Everon
Prize Ride Challenge: Place Top 3 in the LS Car Meet Series for 4 days in a row (Resets at 8pm EST)
Prize Ride Vehicle: Vapid Retinue Mk II
Time Trial: Grove St
Test Ride 1: Ocelot Locust (Removed Vehicle)
Test Ride 2: Grotti Stinger (Removed Vehicle)
Test Ride 3: Dewbauchee Rapid GT Classic (Removed Vehicle)PS5 and XBox X|S Only
HSW Time Trial: Textile City to Stab CityPremium Test Ride: Överflöd Entity MT
This Week's Salvage Yard Robberies Vehicles
The Duggan Robbery: Grotti GT500
The Cargo Ship Robbery: Declasse Drift Yosemite
The Gangbanger Robbery: Benefactor Schlagen GT
This Week's Challenge
Win two Stunt Races to receive the Bigness Carnival Bucket Hat and GTA$100,000
This Week's Most Wanted Targets
GTAWEB
This Week's FIB Priority File
The Fine Art FileNew Content
Cooldown time between Dispatch Work missions reduced to 1 minuteReturning Content
Special Vehicle RacesLuxury Autos
Överflöd Pipistrello
Karin Asterope GZPremium Deluxe Motorsports
Enus Stafford
Karin 190z
Benefactor Streiter
Enus Super Diamond
Vulcar FagaloaBonuses
Log in to receive the Carnival Feather Shirt and Carnival Feather Shorts (Men) or the Carnival Feather Dress and Carnival Sun Dress (Women)
Uncork a bottle of Blêuter'd Champagne at any bar to receive the Carnival Neck Gaiter2X GTA$ and RP
Bunker Sell Missions (4X for GTA+ Members)
Ammu-Nation Contract Missions
Special Vehicle Races
2X
Bunker Research SpeedDiscounts
50% Off
Vapid Festival Bus
Animal Masks
30% Off
Hangar Properties (+Upgrades, and Modifications)
Western Company Cuban 800
Buckingham Vestra
BF Dune Buggy
Karin Sultan Classic
Western Reever
Benefactor Schlagen GT
Zirconium Journey II
Benefactor Turreted Limo
Ocelot Jugular
Vapid GB200
Obey I-Wagen
Pfister AstronGun Van Discounts
Free for GTA+ Members
El Strickler Military Rifle
30% Off
Compact EMP Launcher
40% Off For GTA+ Members
Heavy Rifle -
ProgenXL
őstag
Kicsit részletesebben videó formában ezek a tartalmak jönnek a next gen frissítéssel.
[link] -
Plata
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ezért ismertem fel.
[kép]
A vulkáni karakteremnek van egy ilyen haverja,csak a logikus változata,az illik egy vulkánihoz. A te avatarodban lévő nekem túl rémisztő.
Az a tömeggyilkos változat.
Azt hiszem. -
Plata
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Tudom.
Van ilyen petem Star Trek MMO-ban.
Csak vulkáni.
Na ezt a kártyás dolgot nem tudtam, kösz. -
-
Plata
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Klassz az avatarod.
Egyébként az1600-as kártyákat hova kell tenni?
Az most erősebb mint a 2000-es sorozat?
Vagy hogy a fenébe vannak ezek? -
negyven2
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
2015-ben ez volt a GTA V PC-s (ami most már Legacy néven fut tovább) verziójának az ajánlott gépigénye:
GTAV PC: New Release Date, First Screens and System Specs - Rockstar Games
- OS: Windows 10 64 Bit, Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
- Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
- Memory: 8GB
- Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
- Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
- HDD Space: 72GB
- DVD Drive
Illetve hivatalosan jelenleg ez az ajánlott gépigény a Rockstar részéről:
Grand Theft Auto V PC system requirements - Rockstar Games Customer Support
- Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
- Memory: 8GB
- Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
- Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
- HDD Space: 120 GBVagyis ezt a kiadott ajánlott gépigényt ezzel kell összehasonlítani!
ps. az ajánlott gépigény kb. egy gyengébb hardver mint amit egy Xbox Series X/PlayStation 5 tud! -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
negyven2
üzenetére
Azért arra gépigényre kiváncsi leszek.
Oké, hogy 6600XT/3060 az ajánlott, de ez mire elég milyen felbontáson és milyen grafikával?
Pont most downgradeltem rx6800-ról 5700xt-re mert a gta-hoz pont elég más meg mostanában nem tud érdekelni
Erre jön ez az upgrade.
Milyen hardver kell ehhez majd 1440p ultra 144fps-hez?
-
PeL
addikt
Olyan már nem nagyon lesz sztem. Részemről én sem indítottam már el hónapok óta a játékot, ha bejön ez a frissítés én is felnézek körülnézni, de emiatt már én sem hiszem hogy újra komolyabban nekiállnék játszani. Sztem már a playerek nagy része jobban várja a hatodik részt, mint ezt a frissítést
-
Krystal_s
addikt
válasz
Ace owner
üzenetére
PS 5? Szerintem mire megjelenik a GTA 6 lesz már PS 6 is.
Sőt amilyen sz@rrágók lehet PS 5-ön nem is fog menni.MÁS:
Évekkel ezelőtt azt hittem (amikor még PS 3-on játszottam a gta-t), hogy a GTA 6 már alap, hogy VR lesz. Így már most elavult a bemutatókat elnézve. Simán kiadhatnák csak egy új frissítésként.
11 éve ülnek rajt 😂, közben kiadtak 3 féle PS 4-et, 3 féle PS 5-öt, amiben semmi komoly újítás (főleg gta-ra nézve), csak 3-szor annyiba került. Szerintem szánalmasak. Arról nem beszélve még így 12 év után is mennyi bug van a GTA 5-ben. Az utóbbi pár évben semmi komolyabb Heist, csak gyenge dedós DLC-k jöttek ki. Nagy részük kb annyiból áll, hogy egy "gumikacsát" szállíts el a térkép egyik végéből a másikba. Közben talán 2-szer kell lőni. Már a karácsonyi jó kis LTS-eket is kivették.... 😪
Sajnálom, mert az egyetlen játék, ami érdekel és hiányoznak a komolyabb, nehezebb feladatok, amiket nem tudnék egyedül is elsőre megcsinálni.
-
Ace owner
addikt
Megkapjatok végre amit a hugyos series S-re megkaptunk évekkel ezelőtt
-
Spizzi
aktív tag
Végre akkor megérkezik az orvosság a GTA V legnagyobb grafikai hibájára mai szemmel nézve: élsimítás.
2015-ben még elment ez a FXAA-MSAA kombó, de mióta létezik a TAA nem tudom nem észrevenni a villdódzó, ficánkoló éleket a régebbi játékokban amelyek még nem alkalmazzák. Szóval számomra ez a legörvendetesebb az egészben.
Persze a shadow tracingnek is örülök, mert a soft-shadows sem éppen kiemelkedő, hogy 3 méterre a karaktertől rendereli ki teljes felbontásban az árnyékokat.
Így ezek az újdonságok azért némiképp tudják majd árnyalni, hogy ez egy amúgy 12 éves játék.
-
Plata
félisten
Ps5 grafika mennyivel jobb?
Akkor ezentúl két Online lesz?
Hű de fura lesz ez. -
ProgenXL
őstag
A frissítés nem csak a GTA Online tartalmait, de a PS5/Xbox Series X|S grafikai javításait is tartalmazni fogja. Mind a Story Mode, mind pedig a GTA Online migrálható lesz az ingyenes jobb verzióba.
- Career Progress és a feloldható egyedi jutalmak (mint a korábbi GTA főhősök ruházata)
- Állatvilág és Wildlife Photography Challenge
Az exkluzív járművek:
- Coil Cyclone II (Super)
- Imponte Arbiter GT (Muscle)
- Karin S95 (Sports)
- Pegassi Weaponized Ignus (Super)
- Pfister Astron Custom (SUV)- Az exkluzív HSW upgrade tuningok
- Minden Hao Special Work
- Minden HSW Race és HSW Time Trial
- Premium Test Ride
- Az új játékosoknak Career Builder kezdőablak $4.000.000 GTA dollárnyi induló tőkével és ingatlannalA technológiai feljavítás a GTA V Story Mode-ot is ugyanúgy érinti. Ebben benne lesz:
- Ray-tracing, vele együtt csak PC-n elérhető látvánnyal, mint az ambient occlusion és a global illumination. A ray-tracing egyaránt érinti a tükröződést és az árnyékokat is
- AMD FSR1 és FSR3, valamint Nvidia DLSS3 támogatás
- SSD és DirectStorage használatával gyorsabb töltési idő
- Bővített támogatás a magasabb felbontásokhoz, képarányokhoz és FPS számhoz
- DualSense kontroller támogatás PC-n az adaptív ravaszokkal
- Továbbfejlesztett hanghatás a Dolby Atmos támogatássalForrás és további részletek:
GTA Place -
negyven2
nagyúr
válasz
negyven2
üzenetére
A Gen9 alapú PC-s GTA V gépigénye
(mindenkinek aki rendelkezik PC-s GTA V-el az ingyen tud rá frissíteni!)
Technical Enhancements
Depending on hardware support, GTAV players on PC who upgrade will be able to enjoy:
- Ray tracing features only available on PC such as ambient occlusion and global illumination (plus ray traced shadows and reflections first debuted on consoles)
- Support for AMD FSR1 and FSR3, and NVIDIA DLSS 3
- Faster loading times using SSD and DirectStorage on supported devices and configurations
- Enhanced support for higher resolutions, higher aspect ratios, and higher framerates
- DualSense® controller support, with adaptive triggers
- Enhanced audio with support for Dolby Atmos and improved fidelity of speech, cinematics, and music
PC Support:
Support for the previous version of GTAV will continue, allowing anyone whose hardware does not currently meet the minimum requirements of the new upgrade to keep playing. This also ensures that support for FiveM will continue uninterrupted while we work to extend support for it on the upgraded version.
Please note that to maintain this support, the original version of GTA Online on PC will be a separate instance, and players who remain on that version will not be able to play in sessions together with those on the upgraded version. PC Players who want to play with each other will need to ensure they’re playing the same version of the game. Both versions will be available to everyone who upgrades — and first-time purchasers will get access to both versions as well. -
negyven2
nagyúr
válasz
negyven2
üzenetére
Oké, akkor ezt így oldják meg... hmmmm.
Free Upgrade for Grand Theft Auto V on PC Coming March 4 - Rockstar Games
Vagyis lényegében kettő PC-s verzió lesz, a mostani, és a Gen9 alapú! Mindkettő támogatva lesz továbbra is de az Online része nem lesz átjárható (külön-külön lesz), de az Online profilod átviheted!
-
negyven2
nagyúr
válasz
ProgenXL
üzenetére
Annyira lesz új "DLC" ez, mint ahogy a heti új járművek is "DLC-k".
GTA Online-hoz már egy ideje évi kettő Content Update (DLC) érkezik (egy a nyár második felén, és egy decemberben), de az ebben érkező tartalmakat szétosztják abban a kvázi fél évben. Az ügyes modding community már december óta tud ezzel az érkező "új DLC-vel" játszani... kérlek ne légy Plata
. -
negyven2
nagyúr
válasz
ProgenXL
üzenetére
Nem, mert eleve nem DLC-nek hívják a GTA Online-hoz félévente érkező dolgokat, hanem Content Update-nak... és nem, mert ez nem Content Update lesz, hanem csak egy drip feed unlock-nak, mert már benne van december 10 óta (amióta kijött az Agents of Sabotage update).
Akit érdekel, az úgyis utánanéz, de igazából a megvásárolható McKenzie Field Hangar (ami igazából hangárként nem lesz használható, mert a már meglévő hangárunkhoz add +20 helyett) mellé kapunk még egy 'The Cluckin' Bell Farm Raid' méretű mini Heist-et, az 'Oscar Guzman Flies Again'-t. -
ProgenXL
őstag
Március 4. új dlc
-
hegyipapa
senior tag
Weekly Bonuses and Discounts - February 20th to February 27th (Not live until 5am EST on February 20th)
Weekly Challenges and Vehicles:
Podium Vehicle: Albany Cavalcade XL
Prize Ride Challenge: Place Top 5 in the LS Car Meet Series for 3 days in a row (Resets at 8pm EST)
Prize Ride Vehicle: Nagasaki Outlaw
Time Trial: Vinewood Hills
Test Ride 1: Emperor ETR1 (Removed Vehicle)
Test Ride 2: Lampadati Furore GT (Removed Vehicle)
Test Ride 3: Coil Brawler (Removed Vehicle)PS5 and XBox X|S Only
HSW Time Trial: Sandy Shores to La Puerta
Premium Test Ride: Bravado Buffalo EVXThis Week's Salvage Yard Robberies Vehicles
The McTony Robbery: Obey Tailgater S
The Cargo Ship Robbery: Bravado Gauntlet Hellfire
The Gangbanger Robbery: Pegassi Infernus Classic
This Week's Challenge
Collect three G’s Caches to receive GTA$100,000
This Week's Most Wanted Targets
GTAWEB
This Week's FIB Priority File
The Black Box FileNew Content
Vapid Uranus LozSpeedReturning Content
Motor WarsLuxury Autos
Enus Paragon S
Vapid Dominator FXPremium Deluxe Motorsports
Vapid Bullet (Removed Vehicle)
Albany Hermes (Removed Vehicle)
Weeny Dynasty (Removed Vehicle)
Invetero Coquette (Removed Vehicle)
Nagasaki Hot Rod Blazer (Removed Vehicle)Bonuses
Log in to receive the Carnival Feather Shirt and Carnival Feather Shorts (Men) or the Carnival Feather Dress and Carnival Sun Dress (Women)
Uncork a bottle of Blêuter'd Champagne at any bar to receive the Carnival Bandana3X GTA$ and RP
Trevor and Ron Contact Missions
Motor Wars2X GTA$ and RP
G’s CachesDiscounts
30% Off
Hangar Properties, Upgrades, and Modifications
Western Company Cargobob
HVY Insurgent
HVY Menacer
Nagasaki Outlaw
Bravado Hotring Hellfire
Albany Hermes (Removed Vehicle - Premium Deluxe Motorsports)
Weeny Dynasty (Removed Vehicle - Premium Deluxe Motorsports)
Pegassi Osiris
Dewbauchee JB 700W
Karin PrevionGun Van Discounts
Free for GTA+ Members
El Strickler Military Rifle
30% Off
Railgun
30% Off (For GTA+ Members)
Precision Rifle -
ProgenXL
őstag
Jött ma egy kis patch
[February 19, 2025] – PC Only
Fixes
- General fixes for stability and security -
negyven2
nagyúr
-
Plata
félisten
Láttam egy cikket a Fivem-ről,gondoltam belinkelem,játszanak páran vele.
[link]Azt olvastam a Ps5 Pro már az Elden ring-el sem tudja tartani a 60 fps-t,sőt stabil 50 sincs meg erdős részen.
Hogy lesz meg a GTA 6-ban a 30? -
homerhamm
veterán

-
Plata
félisten
válasz
ledgeri
üzenetére
Sajnálom. Mivel mindig ökörséget mondasz így azt gondoltam már megint félre beszélsz és a víz keresési élményeidről tartasz kiselőadást.
De akkor tévedtem.
Megpróbálom ezentúl komolyan venni amit írsz,bár lehet hamarabb sikerül a vizet borrá változtatni.
A szomszédoknak biztos bejönne.
-
homerhamm
veterán
Van baj.
-
-
ledgeri
nagyúr
Majd kukkants rá a forrásmegjelölés logikus, morális és etikus oldalaira!
Ilyen alapon végigmehetnél a fórum eddigi 96000+ hsz-én, mert nagy eséllyel van olyan amire nem válaszoltál még!
(Ez kb a "mindenki erről beszélt" eseted, az egyik, legutóbbi összeült a GTA V-s színészgárda-streamnél megfelelője!.)
-
Plata
félisten
Hát ezt a cupidós eventet én kihagyom,olyan giccses a jutalom hogy attól megütne a guta.
Kaszinós heist-et azt hiszem többé nem csinálom,még akkor sem ha gyémánthegy a jutalom.
Évek óta függőben van egy,szinte teljesen kész,csak nincs kedvem megcsinálni a finálét.
Inkább kivárom cayo pericót. -
Lokii
aktív tag
válasz
ProgenXL
üzenetére
Ez a hét izgalmasabb mint.a többi volt , szerdán tudom tolni talán de akkor meg GPU újra pásztázás lesz és padolás (hát Pl télen nem gond de nyárra készülve előnyös) , hétvégén Wynncraftot (2x xp event péntektől vasárnapig)toltam meg ETS2/ATS Event. De csütörtök délelőtt 10ig van időm kaszinó Küldiket csinálni
következő gyémánt eventnel.akkor én is tudom végre hostolni, december 4.en város másik végébe voltam szóval arról is lecsúsztam -
ProgenXL
őstag
GTA Online Event Week: Valentin napi bónuszok
A Valentin-napi tartalmak kerülnek előtérbe a héten a GTA Online-ban, a visszatérő Till Death Do Us Part játékmód mellett számos bónusz, ajándék és ingyen megszerezhető autó is jár.GTA Online bónuszok február 19-ig:
- 3X GTA$ és RP a Till Death Do Us Part játékmódok után
- 2X GTA$ Taxi Work bevétel
- 2X GTA$ és RP a Casino Story küldetések után
- 2X GTA$ és RP a Casino Work küldetések után
- 2X GTA$ és RP a Hotring Race versenyek után- Ajándékok a belépésért: Heartbreaker Robe, Heartbreaker Bustier (Female), and Heartbreaker Boxer Shorts (Male)
- A Till Death Do Us Part játékmód kipróbálásáért Heartbreak Pendant jár
- Associate vagy Bodyguard szereppel Valentine’s Blazer jár
- Ingyenes Blêuter'd pezsgő
- 50% kedvezmény a valentin-napi ruhákra
- Egy Drift Race Annis ZR350 autóval való teljesítéséért Drift Junk festés járHeti Prize Ride Challenge:
- Nyerj három napon keresztül az LS Car Meet Series futamokon
A jutalom: Imponte Ruiner ZZ-8Lucky Wheel pódium autó:
- BF ClubHeti kihívás:
- Nyerj két Adversary Mode jatékot. A jutalom szokás szerint $100.000 és a Pink Heart ShadesLuxury Autos Showroom kirakat:
- Classique Broadway
- Albany RooseveltPremium Deluxe Motorsport Showroom tesztvezetések:
- Ocelot Lynx
- Dinka Jester
- Dinka Thrust
- BF Raptor
- Benefactor Schafter LWBForrás és további kedvezmények:
Gtaplace -
ProgenXL
őstag
A Rockstar Games elindította a hivatalos discord szerverét
-
WASPZotya
tag
Van nálam egy nagyon fura jelenség, nem tudom másnál is van e ilyen. Amikor a motoros klubba megyek supplyt lopni, beszállok a kocsiba, elindulok és nyomok egy féket, a kocsi segge felemelkedik és elkezd szinte lebegni az út fölött. Mintha elmenne a gravitáció róla. Pörög-forog egy darabig aztán talpra áll és minden rendbe jön, igaz addig szinte szarrá lövik meg törik. A másik ez a memória hiba ami két nap alatt már kétszer jött elő.
-
Lokii
aktív tag
Pár driftet tolok majd lehet, vág valami másik 2-3xeset FOMO miatt
-
Kylesa
aktív tag
Nvm, fájl újraellenőrzés megoldotta elvileg.
-
ProgenXL
őstag
válasz
Kylesa
üzenetére
Jó profillal vagy belépve a https://socialclub.rockstargames.com/ oldalára?
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Tesla topik
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

letöröltem minden mappát és újra raktam a Launchert

Most lehet supplyzni megint.

.

CactuS