Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sormo
tag
Üdv!
Biztos megint rossz helyre írok majd megmondja valaki.
A bajom:videókártya csere után nem ad képet pedig a játék elindul.
Előtte processzorba integrált vga-val (g4560) raktam fel a programot azzal ment de most beleraktam egy gtx 680-at és sötét a monitor miközben megy a játék.
Háromszor újratelepítettem, kitöröltem mindenhonnan (a C-ből is) mindent ami a gta v-höz tartozott.
Csökkentett módban megy de hiába állítok a felbontáson utána nem változik semmi.Csak az op rendszer újrarakása segíthet vagy van más mód, hogy működjön?
Köszönöm. -
Met
nagyúr
Köszi, ezeket kipróbálom majd.
Ma este ez a KillerHUN kinek a pereputtya volt?
-
drachoHUN
senior tag
-
Met
nagyúr
Van valami mód a session-be csatlakozás gyorsítására?
6 perce kattintottam story-ban a join friends-re és csak pörgettyűzik. De van hogy egy küldetés után nem talál session-t.
Ilyenkor feladatkezelőben kilövöm, játék indít story-val majd onnan online. -
Daw93
senior tag
Ha megveszed érdemes rá egyből a fontosabb upgrade-eket megvenni, akkor 2.3 millába fáj tokkal vonóval (szerk.: tehát maga a gyár plusz az értelmes fejlesztések összesen), enélkül elég lassan fog termelni, és kevesebbet is. Ha securityt is raksz akkor az még plusz pénz de az nem lényeg szerintem (nekem nincs de kevesebbet támadnak be mint akiknek van
)
Viszont ami a legjobb biznisz az a CEO-s autólopás/eladás, de oda kell 1 iroda ami 1 milla a legolcsóbb, meg a legolcsóbb autóraktár (ahova gyüjtöd a lopott autókat) 1.6 misi tehát 300k-val többre jön ki, de ide nem kell fejlesztést venni. A pénzt viszont jobban hozza, tehát meggondolandó hogy melyikkel kezdje az ember. -
Met
nagyúr
Ha veszek gyárat (legolcsóbb kokó) akkor annak az árán felül mennyi pénzt célszerű még gyűjteni?
400k körül vagyok most szóval még odébb lesz csak kíváncsi vagyok meddig kell még szenvedni
-
Plata
félisten
Bocsi srácok hogy este eladás közben eltűntem,de a vihar közbe szólt és elszállt net meg áram.
Ja és bocs amiért valakit megöltem hülye aknával eladás közben. -
gyugyo79
addikt
válasz
HussarF
üzenetére
A középen lévő Merth gyárnak a támadásánál az árú átpakolását kell megakadályozni és a Bodhi -t vissza vinni utána a maradék árúval. Viszont a Bodhi simán szétlőhető, én láttam helivel rakétával (ez én voltam és utána már tudtam, hogy vigyázni kell erre) és minigunnal (segíteni jött valaki) szétlőni .
Amúgy szerintem egyszer egyszer még jópofa is az egész, főleg elsőre amikor még újdonság. A legjobban nekem az tetszett amikor a pénzhamisítómat nem mentem megvédeni és miután végig ment a csík utána írta, hogy még elmehetek vissza szerezni ha akarom, gondoltam megnézem mit is kell csinálni mert még ezt a részét nem is láttam és tök jó volt annak ellenére, hogy a vissza szerzés hiába volt sikeres a 100% -os gyár helyett egy 10% -os lett ...
-
hacseki30
tag
válasz
Triathlete
üzenetére
És OKT23 előtt?!

-
válasz
Laraxior
üzenetére
Hol? Amikor a gyárnál kell védeni, akkor nincs ott cucc, csak ki kell nyírni őket, aztán egy rendőrségi furgont kell visszaszerezni. Amikor meg valamilyen átadás van és közben fogy az áru, én akkor is szétlőttem mindent, de az árunak nem lett baja. Úgy vettem észre, hogy ez nem olyan, mint a supply mission-nél, itt nem tud megsemmisülni.
-
Triathlete
senior tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
OKT23 óta háromszor volt védésem. (koko+meth'+bunker) Egyet buktam a saját hülyeségem miatt, mert rpg-vel szétlőttem a kocsit ahelyett, hogy olvastam volna mi van. Legutóbbi a kamionra helyezett bombák voltak. Kétszer haltam, de nem lehetetlen az sem. Ez a bunker téma meg eléggé könnyű pénzkereseti lehetőség szerintem.
De a legfontosabb, hogy ne maradj városnézés közben CEO vagy MC-ben..
Az ápgrédre meg +1 tőlem. -
Gyárvédés csak akkor bukik el, ha a rendőrök lőnek le. Ha csak simán meghalsz, akkor nem. Én egyébként Hydrával szokta menni védeni. Lester nyomán (Fleeca Job):
I don't want to call this an idiot-proof defender vehicle. I mean there's no limit to some people's stupidity, but you gotta be very f.cking dumb to let the cops kill you in one of these.

-
Kiskokó
veterán
Én nem tudom ki mennyit nyomja... én nekem van 3 gyáram, soha nem volt zárva.
Jelenleg kb heti 2 alkalommal adom el a teli gyárakat hónapok óta... szerintem az elmúlt 2 hónapban ha volt 2 vagy 3 gyár védésem összesen...
Persze full upgradesek. Az meg a másik hogy Kuruma és kész.Szerintem amúgy eladási ÉRTÉK után jön a az event, hogy védeni kell vagy valami.
Mikor a 3 Milliós Kokót eladtam akkor eladás után kapásból egymás után 2 támadást kaptam... azóta meg kb volt összesen 3 ami idő alatt kb mind a 3 gyárat olyan 6-8 szor adhattam el teli productal.Lényeg hogy a security upgrade sztem sokat számít és eladásii bevétel után jön.
Szóval akit sokat támadnak ne rinyáljon mert teli lehet pénzel
-
törölt tag
válasz
freeknight
üzenetére
elbénáztam.
oppressorral repkedtem, és nem sikerült leszedni a helit levegőben. a kapkodásban átváltottam véletlenül nem hőkövető rakétára. a landolás nem volt sikeres (csatt), és bár sikerült páncélt felvenni, a fegyvert nem akarta előszedni. ezt sokszor megjárom kontrollerrel. az esetek felében a levegőbe üt egyet a fegyver elővétele helyett. küldetések közben ez még belefér, de amikor a helikopter lő védés közben, akkor nem vicces. mire elővette a fegyvert, addigra felettem volt a heli, ahova nem tudok lőni. kb ennyi. amúgy én is kurumázni szoktam, csak most a levegőben le akartam szedni a helit.amúgy általános dolog kontrollerrel, hogy legalább 2x kell kiválasztani a fegyvert, mire ténylegesen előveszi?
a versenyes kocsibeszerzésnél hiába választom ki a golfütőt, hogy megcsapkodjam a kocsi tulaját (baseballütős), ott is legalább 2x kell elgörgetni a golfütőig. -
gyugyo79
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
Most nem a teljeset de jelentős veszteséget simán tud az okozni, hogy a térkép másik felén vagy amikor felhív és csak amíg oda érsz bukód az árú felét. Mert nem mindnél ugyan az a támadás van. A kokó ezért sima mert ott van 30 perced és nem fogy az árud. Míg a Methnél van az a pont, hogy megvédted ugyan de bukta az árú fele akkor is. Én mindig megvettem mindbe az upgradet és érzésre semmi haszna, ugyan úgy kaptam támadásokat mint az aki nem. Az hogy meg most, hogy heti 1 vagy 2 heti 1 alkalommal ha adok el 100% jön támadás is azt támasztja nálam alá, hogy vagy peches vagyok vagy fix időnként tuti van ha törik ha szakad.
-
freeknight
őstag
válasz
üzenetére
Nálam is sokkal többször van razzia, bár nálam nincs is egyik gyárba se szekus updgrade, kicsit sok lenne erre most 2 millió, meg ahogy hallom, már attól is betámadnak.
Én csak azt nem értem, hogy lehet elbukni egy védést? Mielőtt odaérnél, már kéred is le a kurumát, abban meg az npc-k számára hallhatatlan vagy, nem olyan nehéz kiirtani őket. Életemben egyszer buktam el a dolgot, mikor elővigyázatlanul a gyár kapuja előtt léptem be mc-be eladáshoz, már abban a pillanatban kezdte el odaspawnolni a rendőröket, és csörgött a teló, na mondom, futás
Sajnos ez a sandy shores-i kokógyárnál történt, ahol nincs fedezék, kocsim se volt ott, mert ceo helivel jöttem, amibe már nem lehet beszállni, így ki tudtak lőni 
-
Plata
félisten
válasz
Thoomaster
üzenetére
Győzikés Insurgent irtó gáz.

-
törölt tag
válasz
üzenetére
tegnap este megkérdeztem havert, és nála is volt eladás utáni razzia az utolsó alkalommal. valamiért nem voltam az mc-ben, ezért nem emlékeztem rá. valószínűleg eladás közben kidobott, és újracsatlakozáskor nem lehet visszalépni az adott eladásba. a lényeg, hogy a közelmúltban nála is volt egyszer, el is bukta a dolgot.
nem tudom mennyire újdonság, de régebbről nincs ilyen emléke. nálam is bedurvult a razzia dolog. tegnap a háztetőn "hagytam" a oppressort, és a gyors lekérés miatt beléptem mc-be... volt is razzia, és el is buktam a fullos product-ot. motorról leszállva 2-3x nem vette elő a fegyvert, mire előszedte, addigra felettem volt a helikopter és még becélozni sem tudtam. kontrollerrel sokat bénáztam, és annyi eszem nem volt, hogy a klaviért nyúljak.
szóval én is tanúsítom, hogy csavartak a razzia mennyiségen. -
Segal
veterán
Bocsi már nem engedte szerkeszteni

Elméletileg ebbe a sorrendbe jönnek az új kocsik. Ma 11:30 körül már okosabbak leszünk hogy tényleg a lesz e aktiválva. Ha igen akkor valószínűleg stimmel a lista.Cheetah Classic -
Segal
veterán
válasz
ProgenXL
üzenetére
Ma ki is használtam még ezt az új dupla rp-s mókát
főleg úgy hogy amikor autózni próbáltam akkor meg ledobott üresbe ami ugye az automatikus kiégést jelenti...
Viszont legalább a bunkerből kinyertem még 168k-t ennyi jött még ki a bent lévő supplyból
(naná hogy a fél órás insurgentes merryweather támadós küldetést adta...
Végül meg a megkönnyebbülés pillanata. Rohadtul nem fog hiányozni

-
ProgenXL
őstag
válasz
Thoomaster
üzenetére

-
hegyipapa
senior tag
válasz
Gta_Daniel12
üzenetére
Szeretnél egy nyugodt összeszokott csapatban játszani akkor olvasd el a szabályainkat.
Részedről rendben akkor jelentkezz social-on a Phhu Crew-ba és elfogjuk fogadni. -
Gta_Daniel12
csendes tag
Sziasztok Csikár Dániel vagyok és szeretnék csatlakozni a clánhoz .
17 éves vagyok Gta 5 online részével naponta 2 órát játszok és 168 szintű vagyok. SOCIAL Nevem: Gta_Daniel123
Már nagyon régen keresek egy jó crew-t és szívesen segítek magyar társaimon. -
ProgenXL
őstag
válasz
Thoomaster
üzenetére
az ilyet máskor tegyük már sopilerbe mint az eddigieket. Speciel én is inkább megvárnám hogy bekerüljön és nem előre tudni.

-
Thoomaster
csendes tag
Nem tudom mennyire hiteles a kép, vagy mennyire igaz ez. FB-ról van.

-
ProgenXL
őstag
Ma ér véget az akció. Holnap új lesz, esélyes hogy valamit feloldanak. Bár én most részben meguntam a játékot..
-
Laraxior
titán
Most annyira nem zavar, mert rohadtul nincs kedvem jatszani ebben a 35fokban. Csak fűti a szobát is a gép.
Meg egy ideje amugy sincs vagyonom.
Csak felmegyek toltok egy raktart, repkedek a motorral es kb annyi.
A minap segítették eladni a kokaint a sracok, abbol tudok most egy darabig lőszert venni.
-
Heller2
aktív tag
Igen, és szerintem ha MC-ban vagy és a bunkerrel foglalkozol, akkor is számolja a dolgot, olyan mintha a gyárakkal foglalkoznál. Nekem mindenhol megvan az sec. upgrade, de én úgy érzem, több a támadás azóta.
Nézd csak meg, ha eladunk valakinek, akkor eladás után elég gyakori, hogy még kap(unk) egy defend-et is.Szombaton meg úgy jártam, hogy eladtam MC gyárat, vége, eladtam, kiléptem MC, CEO be, heli lehív, elindulok vele.
Hív LJT, hogy gyár defend.
Kicsit meglepődtem, de ez van.
-
Nekem is 2 gyáram van, és ha eladás után jön a támadás, akkor nem enged kilépni, azonnal indítja az event-et. De én nem is csodálkoztam, mert a biztonság nem volt upgrade-elve, csak a személyzet, meg a felszerelés. Most az egyikbe már megvettem a security upgrade-et is, de ez után már nem várok támadást. Vagy nektek amellett ilyen sűrű?
-
törölt tag
válasz
gyugyo79
üzenetére
haver 2 gyárat hagyott (sivatagi kóla és pénz), de eladás után közvetlenül még nem volt razzia vagy lopás. csak akkor szokott gond lenni, ha töltögetünk nála, és nem lép ki beszerzés után. viszonylag közel van a 2 gyár, és néha elfelejt kilépni mc-ből. a legjobb viszont az volt, amikor beszerzésnél valamiért később értem a célba, és mondtam neki, hogy addig ballagjon el a másik gyárba. végeztem a beszerzéssel, és ahogy kiléptem a gyárból megjelent 10+ piros kör a minimapon. még a fegyvert sem tudtam előszedni, már halott voltam a razziázó rendőröknek köszönhetően. ennél jobb csak a láthatatlan rendőr volt, akit minimap alapján kergettem és daráltam. havert leölték, így csak megfigyelő volt, de ő sem látta. de ez már nagyon régi bug volt.
(#51740) Logitech
fura, nekünk még nem volt ilyen, pedig pár 10 millát kiszedett a gyárakból.
eladásnál meg kell várni a telefont, ez tény.
de akkor még egy ok, hogy csak a kólát hagyja meg az ember. bunker óta alig foglalkoztam a kocsilopással, pedig elvileg jobb lóvé van benne, mint a kólában. -
-
gyugyo79
addikt
válasz
üzenetére
Egy gyárnál ez sima mert, ha eladtad minek támadjanak, és régen az is működött, hogy eladás után ki lehetett lépni MC-ből mielőtt a támadás eventet indította volna, de ezt már átalakították, és addig M -menuben nem lehet kilépni amíg a telefont meg nem kapod a támadásról az infót és el nem indul az event. Szóval ha már 2 gyárad van akkor a támadás nem kivédhető. Ráadásul szerintem valami idő alapú ami alapján 100% jön egy mert nekem 2 gyáram van (aktívan hagyva) és mióta ritkán lépek be 100% jön a támadás az első eladása után (meg van véve a védelem de az mit sem számít kb.). De mivel a kokó gyárnál a támadás az vicc meg nem fogy az árú az idővel ezért sietni se kell így mindig eladom a meth -et utána megvédem a kokót és utána eladom azt is.
-
törölt tag
válasz
Logitech
üzenetére
mc-t elég könnyű kivédeni:
gyárban lépsz be, és beszerzés után a gyárban lépsz ki az mc-ből. eladás után ahogy engedi az M betűs menüben egyből lépek. igaz csak 1 gyárat hagytam nyitva a kocsis dlc után.
bunkert még nem kellett védenem, általában ceo-ként adok-veszek ott. egyedül az oppressor miatt tetszik az mc-s bunkerezés, mert ha "fent hagyom" a háztetőn a gépet (hatalmasat zakóztam), akkor gyorsan le tudom kérni, és 5 percet sem kell kivárni két lekérés között. mondjuk ha hegyen dobom el a gépet, azon ez sem segít, és marad a hegymászás... -
Logitech
aktív tag
Másik topikban írta Segal hogy megtámadták a bunkerét, nekem azt még nem, de az MC-ben is feltűnően sok razzia/támadás van. Nemrég megnyitottam mind a 4 gyáram, és napi 2x meg kellett védeni. Most csak 2-t hagytam meg, de így is volt tegnap is egy defend business. Régebben nem volt ennyi, most meg épphogy belépek MC-be és már csörög a telefon, és nem teli gyárakról van szó. Eladás közbeni bug is naponta előfordul a session-ben.
-
Met
nagyúr
Tegnap megöltem crew tagot amikor a kocsi tetején gépágyúztam? Bocsi még szoknom kell a "légkört", meg a lőporszagtól beindulok

Más, szintén tegnap amikor irtottuk az ellent (a gépágyúzás után) amikor beakartam ülni egy autóba megállt a kép, azt hittem befagyott a gép de a következő az volt hogy elütött valaki, ott ahogy léptem volna be a kocsiba és meg is haltam. Ez valami mod vagy cheat volt?
-
Plata
félisten
Srácok a Ph crewnek van steam csoportja vagy ilyesmi?
Nekem ma este nagyon szarakodott a játék,nem tudtam venni lőszert,állandóan save failed,sem ceo sem mc-t nem engedett indítani. -
válasz
Triathlete
üzenetére
Ment rá a report mindenkitől?

-
törölt tag
-
nagyatii
csendes tag
Sziasztok én beakarok lépni a GTA V-ös crew-etekbe. A nevem SocialClub-bon Nutella69HUN de beírtam socialclubbon a nevét a crewnek de nem találtam meg. Szóval légyszives hívjatok meg. Már néhány taggal felvettem a kapcsolatot GTA-n keresztül.
-
Dtomka
veterán
válasz
hegyipapa
üzenetére
Remélem lassan én is részt fogok venni egy ilyen találkozón

(#51710) Kiskokó
Egész jó...Bár nem vagyok nagy rapper már. De 1-2 dal tényleg nagyon jó!Nekem ez az egyik kedvencem:
Steve Judge - Welcome Coronita(Original Mix)Egy videó alá simán illene...pl: mikor a konvoj megérkezik az adott helyre, mindenki kiszáll és kezdődhetne a buli

-
CactuS
Arcképgyáros
Srácok, ízlésről vitatkozni felesleges, hogy kinek mi jön be, de ha nagyon akartok, akkor tereljük át a témát az off-ba vagy a képes topikba, mert azok lokál topikok.
Köszi.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Hauptmann
üzenetére
Kinek mi. Szerintem a Gangster rap, rap, hip-hop, house zene a legjobb.
Az agyszaggató zenéktől vagyok ki... rock, punk, DNB, techno, minimal.. (bár nem mondom az hogy nincs minden stílusból olyan ami bejönne... de nagy átlagban ezek inkább felbasznak agyilag mikor zenét hallgatnék az elmebeteg rockzenében meg már nem kap levegőt a saját nyálban fulladva ordító idióta...

-
Hauptmann
veterán
Muszáj ezeket a fos nigger zenéket erőltetni?

-
Wiz Khalifa
veterán
-
Kiskokó
veterán
-
hegyipapa
senior tag
Csoportképekből összerakott videó
Autós találkozók képeiből összerakott videó
Nincs mindben találkozóról kép a videókban, és csak olyan képekből készült, amelyeken nem látszik a chat rész, illetve pont senki sem írt semmilyen hülyeséget
Próbáltam mellőzni az éjszakai képeket is. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Olyan szépen néz ki hogy a monitorom is betört.

-
Daw93
senior tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Én is csináltam a srácról egy screenshotot

-
Triathlete
senior tag
-
Vajon ezt mikor javítják?

How to easily defeat Mobile operations centers -
hegyipapa
senior tag
Akkor social-on jelntkezz a prohardver crew-ba és elfogjuk fogadni

-
hegyipapa
senior tag
Szeretnél egy nyugodt összeszokott csapatban játszani akkor olvasd el a szabályainkat.
Részedről rendben akkor jelentkezz a Phhu crew-ba. -
Met
nagyúr
Sziasztok!
Játékra jelentkezem.
SC nick Met_HUN
Multi tapasztalat: WOT jó pár év, Warthunder, ArmoredWarfare
Fps játékokat nem kedvelem, inkább szimulátorozok.
A pénz szerzés lenne a célom. Meguntam a publicot, hogy Simeonnak autót lopok, bejön a csávó én irtom az ellent, az elviszi a kocsit de nem áll be a sárga körbe, utána meg felrobbantja a kocsit.
Vagy éppen MC-ben elveszem a cuccot a dílertől de leszállítani már nem tudom mert megölnek.
Így nehezen jön a pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)