- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
antento
csendes tag
válasz
Mariann294 #10595 üzenetére
oda is má regisztráltam
-
Coyot
őstag
Srácok!
Megy a GTA-ban egy film a tévében, valami space renegades vagy mi, ezt nem lehet jútyúbon fellelni vagy bárhol csak játékon kívül?
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Roland35 #10596 üzenetére
Azért írtam, hogy relatív, mert mindenkinek másak az igényei. Amiket leírtam beállításokat szerintem úgy szép és játszható a játék. Lehet valaki más azt mondja hogy csúnya, és neki kell a high textúra + 1600-as felbontás minimum, meg sok-sok dinamikus árnyék, na oda már tényleg kell izmos VGA. Pár csúszka, de nagyon nem mindegy milyen értékeket mutat. A játék pár marhasága elenyésző ahhoz képest, amit nyújt.
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Roland35 #10589 üzenetére
Maxon nem, de egyéni beállításokkal igen jól. Hát nézd, ez relatív dolog, én 1280x1024-ben játszom, 30-as látótávval, 60-as kocsiszámmal és detail distanceval, 0-ás árnyékkal, így nekem bőven játszható fps-t hoz, néha esik csak 25 alá. Textúra medium, render quality very high.
Ha proci megvan 2,5GHz vagy jobb és a kártya 9600GT vagy jobb, nem lehet gond.
-
AMD Power
titán
válasz
Mariann294 #10582 üzenetére
Nagyon jó tényleg.
Aggregátor: Jó a busz is de a Hummer aránylag jó gyors így iszonyat károkat tud okozni...
-
snataniel
tag
Sziasztok! egy ilyen konfigon hogyan futna a játék?
9800 GX2 E8500 @ 3.6 2x1 GB DDR2 ram!
Csak érdeklődnék! -
antento
csendes tag
válasz
Buldozer99 #10576 üzenetére
MERCURY
-
antento
csendes tag
válasz
Mariann294 #10561 üzenetére
párositottam ott van a nevem a linknén és nem fogjátok ki találni de nem jó
-
Roland35
tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne az egyik hogy :
- Mikorra jön ki psp-re?...
- a másik hogy ezen a gépen menne e rendesen?a gép:
Alaplap: Asus P5K Premium-Wifi alaplap
Proci: E8500 + Thermalright Ultima 90 hűtő
VGA: Gainward 8800 GT Golden S. 512MB + AC Accelero X2 hűtő
RAM: Mushkin 2*2GB 800 4-4-4-12 ram
HDD: 640 gb samsung...Előre is köszönöm
-
_ak_
addikt
válasz
TazLeacher #10570 üzenetére
Én is elkezdtem ezeket megcsinálni, de van egy pár szopatós achievement, ez még a könnyűek közé tartozik. Na meg napok óta nem volt időm leülni a gép elé, pedig szívesen jönnék multizni is. btw multiba is beadja az achievementeket vagy csak singlebe?
-
AMD Power
titán
Teszteltem ma ,hogy egy Hummer-el mennyire lehet széttörni a kocsikat. Nagyon!
Rommá törtem őket.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
antento #10573 üzenetére
látom nagyon nem megy neked a live használata.
pedig már egy hete magyarázzuk itt többen is, képekkel ilusztrálva.
ott van a kép felső részén a menü amit a HOME gomb lenyomásával tudsz előhívni.
nem kell sem atomfizikusnak, sem angol nyelv professzornak lenni a használatához.
ha ennyire bonyolult neked ez a játék akkor hagyd a fenébe és inkább vedd elő a csattogós falepkét vagy a fa építőkockákat.viszont ha ugyan azt látod magadnál ami itt a képen is látható akkor nem szóltam! fölül látszik a live-on hogy be vagyok lépve, viszont alul a telefonon, mikor multizni szeretnék ezt a képen látható üzenetet kapom, vagyis úgy veszi a játék mintha nem lennék belépve a live-ba. ez egyelőre számomra megmagyarázhatatlan és megoldhatatlan probléma. olyan mintha a live és a játék nem kommunikálna egymással rendesen.
-
Mr.Grincs
veterán
XBOX 360on tapasztalt valaki játék közben valamilyen problémát? Nekem semmi sem volt még egyelőre, de bízom benne, hogy minden sinen lesz végig
Szépen fut a játék akadásmentesen, esőben, napsütésben, éjszaka refivel is. -
antento
csendes tag
válasz
ide már regisztrááltam csak asszem nm párositottam
-
_ak_
addikt
válasz
TazLeacher #10541 üzenetére
Nem lezúzni kell 10 embert 4perc alatt, hanem 10 'space'-es kitérést kell nyomni közelharcban és utána kapod meg.
-
Źşë'
addikt
válasz
TazLeacher #10545 üzenetére
rám meg jöttek a rendőrök lol
nem tudtam sok embert szétszedni
pedig igyekeztem, legtöbbször csöveseket, mert azok uis agresszívak XD ha meglököm akk látom h pirosra vált át az aim ikon
-
válasz
Mariann294 #10525 üzenetére
Köszönöm szépen!
Egy dolog maradt el csak nálam, hogy megnézzem a "View games" részt. Szóval előtte is láttam, hogy valaki online és GTA IV-ezik, csak a részletes dolgokat nem láttam belőle. Ha azt írja ki, hogy "busy", azaz elfoglalt, akkor single-ben nyomja? Vagy miért elfoglalt?
Többet már nem kérdezek. -
Kommy
veterán
válasz
antento #10537 üzenetére
Ugyan azon a helyen indul újra a haverod gépe , vagy mindig máshol? Tuningolva van a gép? Érdemes lenne memtest-et futtani (le kell tölteni amit linkeltem és kiírni újraírhatóra és utánna hagyni futni 5 passig több óráig eltarthat), ha itt nics hoba akkor meg kéne próbálni másik táppal (igaz nem tudom milyen van neki, ezt nem írtad)
Ezt le tudnád nekem fordítani magyarra? -->"NIncsen mér aszt hol kell valami link van, köszi köszi"
-
Kommy
veterán
válasz
Feleslegesen írod, le neki én már megtettem, elvieg meg is csinálta , de valószínű ugyan az lehet a hiba nála mint rup1u5-nek vagy valami hasonló
antento: A játékon belül bejelentkeztés a live accountoddal?
-
Geryson
addikt
Mostmár vágom miről van szó. Akkor is azt mondom, hogy próba, szerencse. Nekem 2x a bejárati ajtónál fagyott ki, egyszer a liftben. Restart, imádkozás Mekka felé, egyéb időszakos időtöltés a játékban és később visszamész, én ilyeneket csináltam (imádkozás nélkül) és egyszercsak végre elindult a kedves misszió.
Más: kipörgettem, 75%-nál vagyok. Az utolsó misszió sztem nagyon gány, ellenben előtte a hajós (merthogy én Dimitrit szedtem le) az tetszett baromira. Elég nevetséges, hogy mindig meglőnek rakétával, mindig pont ugyanoda szállsz le, szóval sztem nagyon gáz. Egyszer meghaltam úgy, hogy annyira megriadtam az ott álló és még mindig lövöldöző f@sziktól, hogy rakétával lőttem le 2m-ről, persze én is repültem. Azt mondanom sem kell, hogy AK47-es volt a kezemben Pegorino lelövésénél, pedig nagyon régóta a másik fajta gyorstüzelőt használom...
Hát akkor innen indulhat a sok egyéb okosság, végre van időm randizni a haverokkal meg Steve is mindjárt készen van. Ja! Több mint 3.300 lábat egykerekeztem! Statim van róla!
PS.: Nálatok is gyengélkedik ilyenkor este a PH?
-
antento
csendes tag
SEGÍTSEN VALAKI ! párosítottam a live acoundomat vagy mit a social clubbal de nm tudok multizni, valami tanács vagy a gta 4 játék menübe kell valamit csinálni? rá megyek a multira ott van a create match meg ilyenek, rá megyek aszt kijön egy ilyen kirás windows live acound kiirás nm tom mér valaki segítsen jó lenne már multizni.
-
Geryson
addikt
-
Geryson
addikt
Hehe, jópofa ez a köcsög utolsó misszió. Nem igazán vagyok oda ezekért a scriptelt sz@rokért. Egyszer rossz irányba mentem a motorral, egyszer rosszul ugrottam a motorral most meg lelőtt a köcsög. Igazából nem nehéz csak uncsi kicsit, de csak meglesz...
-
konas
senior tag
nem tudok tovabb menni:az egyik Ray Bochino miss-nel.Amikor be kell menni a hotelba,valami drogdilert kell keresni megyek beszallok a lift-be es nem tolti be a szintet...Loading.loading,loading a vegtelensegig.
csinalt ilyet valakinek..?
minden mas miss-t megcsinaltam,gondoltam azert nem megy tovabb mert mast kell csinalni elotte.
valaki segitsen mar felig vegigtolva a game, 1 GTA-val nem nyomattam eddig de ez nagyon jo.. -
leroyclub
senior tag
köszi mindenkinek!!!
-
leroyclub
senior tag
Hali! Valaki belinkelne nekem egy képet amin be van jelölve a Sultan RS, mert kerestem a 3.szigete ÉK-en de nem találtam. Valaki pls! Láttam hogy egy páran már megtalálták.
A kurvákra még mindig nem válaszolt senki hogy hol a legnagyobb az elöfordulásuk. De a sultan fontosabb!
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Én is a TDM fajták híve vagyok.
10 embert kell lezúznod (megverned) 4p alatt egyhuzamban.
-
Geryson
addikt
válasz
Nem verekedned kell? Valami ilyesmit láttam Youtube-on...
Spoiler!
Most öltem meg a faszit a reptéren (gránáttal, stílusosan) most meg a Pegorino állított döntés elé. Én annyira megölném Dimitrit, de ugye nem lesz bántódása Románnak? Ő nagyon nem akarja...
Ps.: Most nézem az egyik GTA oldalon, hogy itt dől el, hogy ki hal meg az esküvőn? Jól értem, hogy ha Dimitrinek annyi, akkor és csak akkor marad meg Román?
-
TazLeacher
nagyúr
Valamelyik jó angolos kolléga tudna segítenio, hogy ez mit is takar pontosan:
Complete 10 melee counters in 4 minutes
Előre is köszi.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #10535 üzenetére
Majd kipróbálom.
Szerintem XP_SP3-hoz képest nem lesz nagy javulás.4670/1G kártyávál már tudok HIGH/HIGH 1440x900-ban akadásmentesen játszani.
A tuningos 8800GTS/512 csak MED/HIGH-ben megy a kevesebb RAM miatt.A 4670/1G-vel szebb részletesebbb a kép, mégis inkább a 8800GTS/512-vel jobb játszani.
2x annyi az fps és valahogy simább a játék, könnyebb irányítani is.
(lehet kéne egy konzol izé?)Úgy tünik, hogy C2D-vel 3.0..3.4 GHz környékén szünik meg a CPU limit ezen a felbontáson és MED/HIGH beállításon, mert 4.0 GHz-re tuningolva is csak 5-10%-val növekszik az fps.
A DDR2 RAM sebesség (800 vs 1066) alig befolyásolja az fps-t. -
antento
csendes tag
egyik haveromnak megy a gta 4 a gépén 6400+ amd procija van 4gb ram geforce 9600gt jr van és egy résznél be akad neki ujraindul a gép mi lehet a gond??
-
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #10528 üzenetére
Biztos nem a saját gépen jön létre a szerver, ha létrehozol egy játékot.
LIVE-módban ha kilépsz vagy leakadsz (engem is ledob néha 1Mb feltöltéssel) a játék folytatódik tovább.
Sőt!! Gép restart után visszatudtam lépni a saját játékomba, csak már nem volt koronám, vagy mi az izé.Tegnap éjjel csak játszottam megint multiban....
Sikerült olyan csapatot kifognom, ahol mindenki korrekt módon játszott.
TDM-ben szinte mindig a középmezönyben.
Félnégykor bejelentkezett egy csitter (örök élet / inmortál), akkor elköszöntem, és ki is léptem a szobából.Szerintem ezt kéne tennie mindenkinek, hogy ezek a kis genyák leszokjanak mások játékának elrontásáról.
-
antento
csendes tag
válasz
Mariann294 #10487 üzenetére
NIncsen mér aszt hol kell valami link van, köszi köszi
-
rup1u5
nagyúr
szerók
csatizni
felmek a szeróra
ezektől szlenges de nem rosszindulatból jegyeztem meg.nem vágom ezeket a le és feltöltési dolgokat. kb. egy hete van otthon netem. a t-homenál van előfizetésem a happy csomagra ami a legolcsóbb korlátlan. a weboldalukon 2Mit/192kbit -et írnak ehhez képest nálam sebességmérés 3Mbit/256kbit-et írt ki, viszont ha ftpre vagy valahova töltök fel akkor sose megy 30kbit/s fölé.
na!
megtaláltam
Kábelnet Happy -
Źşë'
addikt
válasz
rup1u5 #10528 üzenetére
... nem csak a szerók lagolhatnak hanem a playerek is, pont h a kicsi up miatt, v pedig h vki xy adatot tolt torrentről közben... meg nem értem h mitől szlenges, értelmes szakszavakkal leírtam mindent na mind1
meg nemtod h mennyi a neted :d wow te mit veszel úgy h nemtod mit veszel ?
-
-
Źşë'
addikt
Mariann294:
igaz sokkal izmosabb adatokat kell küldeni itt gta4ben mint cod ban, adsl nél is a szerény up a ludas (pl ha csinálsz akármelyik játékban egy szerot akkor nem mind1 h hányan akarnak rad csatizni, pl én q3ban mikor még adsl 1/192 em volt akkor rám max 3an tudtak jönni úgy h még a ping elfogadható volt) tehát hiába van 4/256os neted ha a féltöltésed csak 256, gondolom én h akk a visszamenő azaz feltöltési szál igencsak szűkös amin tud kommunikálni másokkal, és így kevés ember fér bele - ez okozza a lagot ill azt h ledob)
rup1u5:
de a kábelneted az erősebb mint egy sima telefonos vonal, am a feltöltésed mennyi?
amúgy nagyon kiv lennék h a kreált szerók azok hol jönnek létre, mert az ziher ha én csinálok 1et akk az nem az én gépemen fog futni, aliaz kliens, mert nem is látni h lenne a gtaban 1anltalan ill admin jogaim sincsenek, pedig azok elkelnének sokszor.
Én gyanítom h a rockstarosoknál mennek a szerók és oda tudunk csatizni is. eleinte tapasztaltam h mikor megjelent a gamma akk mintha lagmentesebb játékok lettek volna, ill mostanság felmek egy szerora es sokan "sírnak" h nekik biza laggol, azaz túl vannak terhelve a szerók a R*-nál szvsz -
Mariann294
őstag
Most éppen nincs fönt senki szóval magamat mutatom meg.Ott van az hogy ONLINE.Na az alatt irja ki hogy az illető éppen mit csinál.Mondjuk irhatná azt is hogy:
"Deatchmach 40 min left" -
shaggy
aktív tag
Még mindig nemtudom lejátszani a berakott mp3-at valaki segítsen!!
-
válasz
Mariann294 #10512 üzenetére
Köszi, de ezt eddig is tudtam.
Arra lettem volna kíváncsi, hogy mondjuk te ha online vagy és GTA IV-ezel, akkor ki lehet-e deríteni, hogy éppen multiban (ha ott vagy) deathmatchet nyomsz vagy race-t.
Akkor ezek szerint ezt nem lehet.Ja, fránya net, tuti az a gond, a feltöltésem csak 128kbit-es. Ha felköltözök esetleg BP-re, akkor asszem 10Mbites Diginetet fogok beköttetni.
-
mad1
veterán
Van mar magyaritas?Vagy mikorra varhato?tudja vki?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #10516 üzenetére
attól tartok nálad a proci alacsony sebessége is közrejátszhat ebben az akadásban, mert nálam 3megás kábelnetnél nem tapasztaltam eddig akadást. legalábbis amikor 5en ökörködtünk a szobornál akkor nálam minden sima volt. ki kéne próbálnom egy 10es multinál is csak javulna végre meg ez a rohadt live.
-
Mariann294
őstag
Nem nagyon értek én ehhez de szerintem a COD-nál jóval kevesebb információt kell elküldeni a szervernek mint a GTA-nál.Itt főleg a fizikai motor kavar be.El kell küldeni hogyan mozognak a játékosok,mire lőnek,akkor a kocsik mozgása,sebessége,sérülése stb....
Azér elég gáz hogy a 4MB-es ADSL netem 10 főnél már igen beakad és jácchatatlan...egyből lelőnek és mégcsak visszavágni sem tudok.FSB1000 videóján is beakadtam...pedig ott csak 5-en voltunk vagy 6-an max.
-
Źşë'
addikt
válasz
medvezsolt #10514 üzenetére
háháh maci, hello
jaja jól mondja a mac, feltöltés elsősorban - nekem 8/512 adsl netem van és tapasztalatból írom h: kb 22en lehettünk a szeron, a hang eleve később jött meg ill kb 5 percet tudtam játszani, mert kidobott, kevés neki az up speed.
Válaszidő ugye a ping ez 2 dologtól függ, letöltési sebesség és feltöltési... minél kisebb a feltöltésed annál neccesebb lesz sok játékossal játékon belül "kommunikálni" (oda vissza).Valóban elcseszték a multiját "is" a fejlesztők
mert vegyük példaként a cod sorozatot v akár bármely más multis sok player slotos gamet. Egyiknél sincs ekkora erőforrásra szükség... és ha jól olvastam ezt a peccsel ki is javították, hát nekem nem úgy tűnik :/ az a pecs gyanúsan csak azért jött ki h a nagy elégedetlenség hallatára csillapítsák a népet... igaz is pár hét alatt mit lehet benne kijavítani nem sok mindent... cod5-nél is jön a pecs és ott olvastam h a fejlesztőknek kell legalább 2 hónap..
-
medvezsolt
senior tag
igen ez a interneted miatt van. De Föleg a feltöltésed a kevés ,nem az 1 mbit letöltés. Mondjuk elég vicc, hogy nem elég hogy zabálja a rendszer eröforrást, még a net is kell rendesen alá.
a 4 megás netnél is gondolom még kevés a feltöltési sebesség, attól függ milyen szolgáltató. Amugy az akadozás nem feltétlen a netböl fakad. Inkább egyszerüen a sok ember jelenlétéböl.
-
TTomax
félisten
Tolja valaki 64bites win7-el??? mert a 32bites vista után megváltás...simán 50-70fps,és meg se rezzen...
driver 180.22
-
Mariann294
őstag
Szia!
Megnyomod a HOME gombot és azon belül FRIENDS.Rákattintasz valaki aki ONLINE (kis képernyő van mellette)és kiirja utánna a neve mellett hogy Online és alá van irva hogy éppen most mit csinál.Jól megmagyaráztam de érthető,ugye?
Ja és 1MB-es net??!!Nekem 4 MB mégis ha sokan vagyunk egy pályán eléggé beszaggat
Mondjuk kb 10-nél kezdődnek igazán a bajok..
-
Sziasztok!
Azt hol látom, hogy éppen a barátok közül ki hol játszik?
Eddig nem találtalak sehol titeket.
Az a netem miatt lehet, hogy ha átlépünk egy bizonyos számot, tehát kb 14-15-öt, mint játékosok, akkor a hangom elkezd elmaradozni, majd azt adja ki, hogy én maradtam egyedül és kidob.
Ez az 1Mbites net miatt lehet?
Próbáltam többféle játékmódban és mindig ez az eredmény. Tök gáz. -
Źşë'
addikt
válasz
Puma K #10505 üzenetére
nem lehet h az optikai meghajtóval van a gond? pl lg? nekem nem váltak be az lg-k sok cd/dvdt nem olvastak be, most van egy samum az nagyon jo /kopp kopp kopp/
olyat is lattam h mikor teszik fel az oprendszert memoria hiba végett nem megy fel, v szimplán a hdd boot szektoros (saját tapasztalatok), de ha olvas masik lemezt es pont ezt az 1et nem akkor valszeg a lemez a ludas, v nem kompatibilis az olvaso a koronggal.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
szabod #10471 üzenetére
szabod és mariann: Grat a videokhóz!
Egész OKÉ-s ez a vimeos feltöltés. Mekkora méretben nyomtátok fel és mennyi ideig tartott?
szabod: Olyan a kép mintha valami élsimítás lenne rajta (jót tesz a videjónak), nem kapcsoltad be azt a funkciót ami konzol szerüvé teszi a játékot?
-
G@bi90MR
aktív tag
Jó volt ez a kis multizás.
Hétvégén feldolgozásra kerül videó formájában. Már van 3 db 10 perces videóm, de nagyon sok idő kinyomni 1080p HD-be.
-
Puma K
nagyúr
Komolyan mondom nem értem... most meg engedte hogy felmásoljam, de megint data2 errorral kidobott...
Elég sokáig gondolkodott mire megállapította hogy nem fogja tudni felmásolni... végül 2. nekifutásra megint ezt írta ki majd nyomtam egy mellőzést majd ismételten elgondolkodok sokáig és nem csinált semmit... végül meguntam (17 perc után) és nyomtam egy mégsét és nem akarta abba hagyni csak 6 perc után...
-
rup1u5
nagyúr
azt hiszem kezdem kapizsgálni a hiba okát.
legalább az elveszett mentett állásomat sikerült most visszahozni.
a hiba valahol a live mappa környékén keletkezett. ugy néz ki hogy visszamaradtak mappák és fájlok az elöző instalból és valahogy az kavart be. -
janati
őstag
Skacok!
Végre eljutottam a bankrablásig!
Mi a helyes taktika? Mert most elindulunk kifelé, de nagy a túlerő....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Honda topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest