- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #10492 üzenetére
-
Kommy
veterán
válasz
rup1u5 #10491 üzenetére
Vagy most jut eszembe érdemes lenne ránézni a telepítő dvd-ra azt hiszem van egy install mappa benne ami ott van azokat érdemes lenne felrakni, hátha megoldja a gondot.
Én tegnap telepítettem újra a gépet és ma másoltam vissza a Steam mappámat amibe a játék van és nem undult állandóan exe hibával elszállt, felraktam onnan amit csak tudtam és most megy.
-
-
rup1u5
nagyúr
megcsináltam de így elvesztek azok a mentett állásaim amiket az ujratelepítés óta csináltam és a helyzet ugyan az. be vagyok lépve liveba de a mobiltelcsi azt írja ki hogy lépjek be ha multizni akarok.
ilyen egy szopatós játékot!Mariann: tuti hogy be vagyok lépve mert akik fönt vannak látnak és üzenetet is tudok nekik küldeni. probaképpen küldök is most neked egyet.
-
-
Mariann294
őstag
válasz
szabod #10471 üzenetére
Hehe jó kis videó!
Közben nekem is elkészült a legújabb.Íme:
Playing with the Cops! -
antento
csendes tag
Megnyomom a home gombot a gta 4 be és hogyan kell össze csatolni a live acound omat meg a social cluboot mert meg van mind a ketttö csak nm took multizni
-
konas
senior tag
Az egyik Ray Bocchino mission nel.Bemegyek egy hotelba,a liftnel nem tolt tovabb.
Csak loading,loading a vegtelensegig..LOL
hihetetlen hosszu a jatek.45szazalekig vittem..eddig.Jo lenne tovabb -
szabod
senior tag
Helló!
Tegnap csak úgy kíváncsiságból kipróbáltam a videó szerkesztőt. Meg kell, hogy mondjam eléggé megtetszett
Addig-addig szerkesztgettem a klippeket, míg össze nem jött egy teljes videó.
Fel is töltöttem a vimeora (tényleg jobb minőségű mint a "tecső"
) Úgyhogy itt az első videóm, remélem tetszeni fog: GTA IV - Madness
-
siofok
őstag
sziasztok!
az első hsz-ben vany 1 olyan link- hogyha lassú a játékod.angol oldal.azt vki már kipróbálta?az nem a contig exe dolog ugye?tudna nekem segíteni benn valaki,mit kell ott csinálni? -
TTomax
félisten
Pfff,hogy ezt milyen nehéz volt 64bit Win7-re telepiteni....
-
-
Geryson
addikt
Meg ne lássalak többet ezen a fórumon...
Viccet félretéve, nem az a gond, hogy nyomogatnod kell az említett gombot? Tehát nem csak egyszer megnyomni vagy sokáig vagy ilyesmi, hanem szabályosan nyomogatni (nálam ez ugye a SPACE, és ütöm mint az állat, de mondjuk fel is mászott rá végülis).
-
Geryson
addikt
Az a misszió, amikor a drogos teherautót kell elszedned amit nászajándékba kell a régi villához leszállítanod? Ha az, akkor a villától RS Sultannal menj haza!
Nem a SPACE a felkapaszkodás? Utána amikor már fent vagy, akkor az A és D a jobbra, balra gurulás és asszem az S a megkapaszkodás, merthogy a kanyarokban azért lesz egy kis tánc a kocsi oldalán. Nem rossz a videó amikor átveszed a vezetést, lazán elintézi Niko a faszit.
Mariann294: asszem este megnézem ezt a videóeditort mostmár én is. Olyan zeném van, hogy behalás és ezenkívül kb. 300 videóm (ami laza 40-50 gigát vesz el a gépemtől, úgy számolgattam).
-
Mariann294
őstag
válasz
Geryson #10456 üzenetére
Hehe nagyon ravasz vagy!
Én rá nem jöttem volna erre a tolatós dologra.
fsb1000:Bocsánat....azthiszem ehhez a játékhoz nem csak a gépem nem elég hanem a netem se.Amikor jöttél utánnam akadoztam és aztán láttam hogy ez a videón is megláccik.Újabb videó készült részemről.Premier estefele várható!
-
ToBeY
nagyúr
Van egy olyan misszio hogy egy kamiont kell elkapni és felmászni rá.Na már most el is kapom a kamiont,de hiába nyomom az A ahogy írja nem kapaszkodik fel rá.
Mi rontok el? -
rup1u5
nagyúr
válasz
Geryson #10456 üzenetére
ez tipikus GTA-s jelenség. szerintem a grafikai motor sajátossága. már az elöző részeknél is megfigyeltem, hogy mindíg ott rajzol csak ki forgalmat amerre éppen fordulsz vagy nézel.
ha megprobálnád ugyan ezt a tolatós trükköt, úgy hogy közben hátrafelé nézel és nem a kocsi orra felé akkor gyanitom, hogy elkezdenének feltünni autók a kocsid mögött is.
minden esetre rafkós megoldás! -
Geryson
addikt
Ez a gránátos sem rossz móka. Én a múltkor, amikor a "one man army"-t akartam megcsinálni, akkor nyomtam fel így a körözésemet 4 csillagig, de mint mondottam utána meghaltam, nem volt jó a rejtekhelyem.
A tolatást és a no forgalmat úgy értsd (misszió alatt), hogy a gép úgy néz ki, hogy nem rajzolja meg a forgalmat mögötted hiába arrafelé haladsz. Namost a rosszfiúk meg szemből jönnek (merthogy eredetileg ezek ugye mögötted voltak) és rettentően pofánlövöd őket ráadásul nem is mész gyorsan, merthogy a tolatás az nem annyira gyors. Ugye eddig kétszer próbáltam és vártam, hogy lámpánál vagy bárhol nekicsattanok egy álló kocsinak, de nem! Üres volt az út. Ahogy megfordultam persze rögtön volt forgalom.
-
yako
tag
Xp sp3-al természetesen.
SC nélkül sem fut a játék. Ugyan az történik, azaz semmi. Ha a GTA4 exe-t indítom, akkor jobb esetben megjelenik a DOS-os ablak, és addig villog a kurzor benne, amíg le nem állítom, rosszabb esetben még ez sem.
Viszont a Folyamatoknál látszik mindkét program, és terhelik is a rendszert, de nem történik semmi látható, játszható. -
_ak_
addikt
válasz
Geryson #10452 üzenetére
Szvsz nem hagyják abba telefonálást, bizonyos időközönként fel fognak hívni.
Ezt a tolatós mókát nem értem, hh nem jön semmi hátulról? Én úgy szerem irtani őket, h lassan megyek előre. Ilyenkor ők is lassabban jönnek utánam és mindet könnyen ki tudom lőni, amíg még a kocsiban vannak, illa másik móka a gránát dobálás. Igaz azt úgy szoktam, h megállok egy picit míg mögém érnek, eldobom a gránátot, majd 2mp múlva nyomom a gázt izomból, de ez még nincs rendesen kifejlesztve, van, h megszívatnak és elzárják az utamat és magamat füstölöm ki.
-
Geryson
addikt
Nem segített senki nekem, hogy hol találom meg az achivementeket!
Mindenki csak a pénzt szórja és qrvázik (kivéve Mariann).
Mindegy, megtaláltam...
Egy dolgoban viszont tényleg kellene a segítségetek, ezt is kérdeztem tegnap! Mikor hagyják abba a telefonálgatást a "barátaim"? Ha elviszem az összes kötelezőre? Hívnak mindig és egy csomószor elkések, mert ez a buzi 1 órát mond odaérésre. Ha meg nem veszem fel, akkor is megy le a mutatóm.
Eddigi gépezésem 2 legjobb misszióját nyomtam tegnap! A payback nagyon komoly meg az entourage. Az előbbinél mondjuk hülyén csináltam, mert adni kellett volna 2-3 rakétát a szalonnak és szevasz, de én végig lőttem kocsiból. 3x kapaszkodott bele az ajtómba az időközben kiérkező rendőrsereg, de nem hagytam magam! 400 lőszert lőttem el, a kocsim is jól nézett ki. A másiknál (vagy akár a múzeumosnál) is a legjobb ha körözésnél megfordulsz és tolatsz! Egyrészt lőni sokkal jobban lehet, másrészt úgy vettem észre, hogy nincs forgalom hátrafelől, azaz semminek nem tudsz nekitolatni. Ez még nem tuti, de egyre erősebb az ilyen jellegű gyanúm!
-
-
Geryson
addikt
Nekem csak annyi, hogy nálam csak akkor indul rendesen ha a szociklubból indítom a PLAY gombra nyomva. Ha máshol (menüből) indítom, akkor néha fekete képernyő és nem tölt be, néha meg betölt, de minden (grafika, hang) beállítást elfelejt és állíthatok vissza mindent, rohadt idegesítő.
-
yako
tag
Szevasztok!
A 10404-esre senkinek nincs tippje, ötlete?
-
válasz
Puma K #10440 üzenetére
Egyik barátomnál is ugyanez a hiba volt és nem tudtuk mi sem mi a gond, aztán kiderült, hogy a 16X-os Nec írója nem szereti a lemezt. Érdekes módon amint "más" GTA 4-es lemezt használtunk megoldódott. Lehet érdemes lenne megpróbálnod másik olvasóval vagy íróval. Más ötletem nincs.
-
Puma K
nagyúr
Itt van nálam 2 eredeti GTA IV (haveroktól) és nem bírom egyikről sem feltenni...
Mind a 2 az 1-es DVD-nél ugyan ott ugyan azt a hibát írja ki.
Írták hogy nem-e a memória a hibás, de nem a memória tökéletesen működik. Az LG DVD olvasó/író meg tökéletesen olvas mindenféle CD/DVD-t csak a GTA-val van problémája. Esetleg még megpróbálom majd egy másik DVD olvasóval. -
-
Neoteric
addikt
válasz
G@bi90MR #10434 üzenetére
üdv
csintam egy screenshotot, ez alapján már biztos megtalálod
-
rup1u5
nagyúr
nem értem miért nem enged fel multira.
azt irja be kell lépnem a LIVEba. ennél beljebb már nem tudok lépni. eddig nem volt ilyen gondom. látom a többieket akik fönt vannak, csinálnék egy PH szobát de nem tudok multira menni. weblapon beléptem a LIVEba majd ujrainditottam a játékot de semmi változás.
mi a fene ez? -
G@bi90MR
aktív tag
Megvan Steveinek a kocsi, de hova kell vinni? Kezd az agyamra menni. Már nem emlékszem ho la f...ba van a garázsa.
Ytúb videkből semmit se láttam.
-
Sziasztok!
Akiket megírt nekem Jericho (GTA-ban babylon) őket felveszem most barátnak a Live-on.
Remélem páran összefutunk egy partira! -
törölt tag
válasz
rup1u5 #10429 üzenetére
Tényleg jó a zene, nekem is bejön. A videód is tetszett. Beregeltem én is Vimeo-ra és feltettem oda is a videómat és szerintem jobb minőségű vimeo-n mint youtube-n.
Vimeo-s link: [link].Mariann:Nem rössz ötlet a közös autós videó. Mellesleg, hogy sikerült összeütközni a repülővel
, nekem az negyon tetszett, kellett időzítés rendesen.
-
rup1u5
nagyúr
-
Kommy
veterán
válasz
antento #10423 üzenetére
Könyörgöm, ha azt akarod, hogy segítsünk írd le , hogy mi az amit kiír pontosan, mert így nem tudunk segíteni. Ezért nem segített eddig senki mert nem tudja mi a hiba üzenet. szépen írd le mit, hogy csinálsz és erre mit kapsz, és így tudunk segíteni, de ha nem írod le akkor nem, mivel senki sem gondolat olvasó
-
törölt tag
Első editoros próbálkozásom:[link]
-
rup1u5
nagyúr
Sajnos feltöltve sokkal roszabb lett a minősége de azért itt van első komolyabb próbálkozásom a videoeditorral.
Ha sikerül kiküszöbölnöm a hibát akkor felrakom ftp-re az eredetit.
Az eltünedező texturák itt annyira nem látszanak az alacsony felbontás miatt.
A szerkesztőben nem voltak benne csak a végső exportálásnál kerültek bele. -
Kommy
veterán
válasz
antento #10414 üzenetére
Ha leírnád normálisan mit ír ki mi a hibajelenség akkor tudnánk talán segíteni, de amit írtál abban semmi érdemi információ nincs. MI az hogy akkor be jön ez a link?
milyen link
atom11: Keress rá arra amiylen néven elmentetted
de ha jól emlékszem users/felhasználói_neved/Rockstar games/gta4/videos
-
törölt tag
válasz
Mariann294 #10412 üzenetére
Azt nem tudod véletlenül, hogy hová menti a videó editor-ral renderelt videókat a játék?
Sajnos connection problemre hivatkozóan nem tudok belépni az sc kliensbe, s így a játékba sem.
-
antento
csendes tag
Aszt nem értem hogy reggeltem a live ra amikor be akarok lépni a multiba gta 4 be akkor be jön ez a link miért? valaki tud segíteni ? _Valake segítene?_
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #10412 üzenetére
web-es formátumba exportálod ki a videoidat?
milyen ez a vimeo nevü oldal?
ahogy elnézem a videoidat egész szép minőségüek maradnak feltöltés után is.
nekem az a bajom a youtubeal hogy feltöltöm a videomat és sokkal pixelesebb lesz mint amilyen eredetileg volt.
ha jó ez a vimeo akkor lehet hogy regisztrálok oda is. -
Geryson
addikt
válasz
Mariann294 #10402 üzenetére
Én már reggel megnéztem! Nagyon jók a videóid! Minden elismerésem Ms. Niko Bellic!
-
törölt tag
Na már kezd idegesíteni h nem tudom feltölteni a videóimat sc-re, van valaki aki már próbálta?
Mert nekem mindig upload failed-et ír ki. Megpróbálom újratenni a játékot hátha akkor jó lesz.
Kérdés: a videókat honnan lehet kimenteni? Illetve uninstall előtt a kulcsot érvényteleníteni kell és mikor feltettem újra érvényesíteni kell vagy nem muszály érvényteleníteni? -
antento
csendes tag
Aszt nem értem hogy reggeltem a live ra amikor be akarok lépni a multiba gta 4 be akkor be jön ez a link miért? valaki tud segíteni ?
-
trakesz
csendes tag
csak annyit szeretnék hogy a kameraimbolygás az nálam eredeti játéknál jelentkezett. jobban utánajártam a dolognak és mint kiderült a videokártyámnak volt baja. a Sapphire első szériás HD4870-esei hibás biosszal jöttek ki. Frissítettem a VGA bioszt azóta minden happy és boldogság
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #10402 üzenetére
jó lett nagyon!
én is csináltam egyet de nem lett jó mert a zene valamiért nem hallatszik amit alá tettem és elcsuszott a hang is a képhez képest, meg texturák is hiányoznak.
azt hittem tök jó lesz de tök szar lett. -
yako
tag
Szevasztok!
Volt nekem egy ilyen gondom:
[link]
Azóta újratelepítettem a játékot, és a SC-t is. A helyzet annyit változott, hogy ha az SC-t indítom, még csak a frissítés, illetve a bejelentkezés pici ablaka sem jelenik meg. Ha a GTA4 exe-t indítom, akor megjelenik a DOS-os ablak, és addig villog a kurzor benne, amíg le nem állítom.
Viszont mindkét esetben jellemző, hogy a feladatkezelőben a Folyamatok alatt fut az RGSC, és eszi is ami kell neki.
Ha a GTA4-et idítom, majd utána az SC-t, akkor az is fut ott, és az is használja az erőforrásokat. Ekkor a Teljesítmény fülön jól látszok, hogy a CPU dolgozik. Ellenben az Alkalmazások fülön semmilyen alkalmazás nem fut! Sem a GTA4, sem pedig az RGSC.
Próbáltam net nélkül, kikapcsol vírusirtóval.
Gépem az adatoknál. Húzva van természetesen, de ugyan ez a hiba, ha minden alapon van.Jó lenne, ha adnátok ötleteket!
Előre is köszi! -
Mariann294
őstag
Na itt a 2. videóm.
Nézzétek meg kiváncsi vagyok a véleményekre.
Cime:Az alattomos.
[link]Ja és arra gondoltam hogy mi PH-sok összeállhatnánk és csinálnánk egy autós táncoló vagy ugrató videót...vagy valami ehhez hasonlót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest