- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
No, újratelepítettem a játékot, teljesen friss telepítés+ 1.0.7 patch, az eredmény ugyan az, .exe leállt. Én befejeztem, eddig akár hány enb vagy icenhancert próbáltam valami mindig van, vagy a játék hal meg vagy olyanok a beállítások hogy hogy szörnyű ( és hiába módosíton pl a iceshader vagy mit, semmit nem ér.)
maradok az egyszerű autó modoknál, a grafikát hagyom ahogy van. -
toldy
őstag
válasz
Malibutomi #30097 üzenetére
Nem egészen mert én folytatnám a játékot nem kezdeném, és reggel 07:xx perc van amikor betöltené. ( korán kelő vagyok
)
-
toldy
őstag
Sziasztok, a fentebb linkelt icenhancer 1.35 el még továbbra is vannak hibák? vagy csak engem tisztel meg. Dobozos, játék 1.0.7 patchel. Elindítom a játékot a menüig minden ok de amikor betöltene és kiírja hogy loading- küldetés neve akkor kifagy az egész. ötlet? ( afterburner kikapcsolva, semmi nem futt).
-
törölt tag
válasz
Teasüti #30093 üzenetére
Mondok olyat: gta 3 vagy gta VC-ben néztél előre, aztán le az útra majd megint fel akkor a távolabbi autók eltüntek, és újat generált helyette a gép. na addig jojóztam fel le amíg gyors kocsi nem jött szembe ! itt is trükköztem már
A 4be meg néhol olyan igazi nagy Nújorkos forgalmi dugó van ha maxra teszed a járműsűrűséget. ha meg üldözés van vagy valami az a jó ha leveszed minimumra aztán lehet pirítani végig padlógázon az üres uccccákon
-
Teasüti
nagyúr
válasz
#81556480 #30090 üzenetére
-én játék közben is szoktam állítgatni, ha olyan a küldetés hogy gyorsan kell egy kocsi akkor maxra, ha sietni kell akkor meg minimum hogy ne legyen forgalom
BAZDMEG!!
Ezen besírtam a röhögéstől.Amúgy, ha már médium, akkor már inkább auto konfig játék ajánlása szerint.
-
törölt tag
válasz
Spam123 #30087 üzenetére
szerintem minden mediumon.. a látótáv-tárgyláthatóság-45 ( járműsűrűség sztem tökmindegy.. -én játék közben is szoktam állítgatni, ha olyan a küldetés hogy gyorsan kell egy kocsi akkor maxra, ha sietni kell akkor meg minimum hogy ne legyen forgalom
) a víz minőség, mehet maxra, az árnyék + és a visszatükröződés pedig high ra.... egy próbát ezekkel a beállításokkal csinálnék
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Spam123 #30087 üzenetére
Igazából nem, mivel minden gép egyedi. Ránézésre annak a konfignak tudnia kéne a 40 fps-t high-on, szóval így csak sötétben tapogatózunk. Vmi korlátos. Ezt viszont csak úgy lehet kideríteni, ha leveszitek minimál grafikára és egyesével toljátok fel.
(#30088) LaciCRM
Akkor szvsz használd azon az órajelen, ha nem sajnálod!
Azért a frekvencia még mindig többet ér, mint a magok száma.
És mivel 2/3-os terhelésed van - 4 mag kihasználva a 6-ból -, ezért nem is lehet egyértelműen kijelenteni, h per pill vga limites lennél (feltéve, h gta valóban nem tud mit kezdeni 4-nél több maggal).
Lásd 4 ghz core2duo vs 2,6 ghz core2quad esete, ahol a kettő kb ugyanazt a szintet hozza gta alatt.Nem, nem prioritás. Sokmagos cpu-val felszerelt gépeken van egy olyan opció is a legördülő menüben, h affinitás. Itt az alkalmazást tudod lekorlátozni adott magokra.
-
törölt tag
válasz
Teasüti #30086 üzenetére
ez az x6 ami nekem van még kb 3,8 ghz-ig okés.
Egyébkén feladatkezelőben kb olyan 2/3os ahogy mondod.vagy még kevesebb.. az affinitásnál nem a prioritásra gondolsz? még régen a gyenge procinál azt állítottam mindig " magas" -értékre.
Egyébként ez egyenlőre nekem mind felesleges mert a procim magasan többet tud mint a videókártya. Tehát ha abból lesz valami komolyabb, akkor lehet visszatérni erre.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Spam123 #30085 üzenetére
Azt hogy csinálta?
Akkor szedje le alacsonyra és egyesével kezdje el feltolni a beállításokat, amíg el nem éri azt a küszöböt, amit ő még játszhatónak tart!(#30074) LaciCRM
Multit úgy kell elképzelni, hogy legrosszabb esetben nemes egyszerűséggel felezi az átlag fps-ed, ha sokan vagytok.(ha nincs 4+ ghz quad-od - ehhez kell csak, minden máshoz elég a gyengébb proci)
Procit a feladatkezelővel mérd le! Játszol egy keveset, lehetőleg jó izzasztós jelenetben, majd alt+tab és megnézed a grafikonokat. Ha olyan 2/3-os terheléseket látsz, akkor csak 4 magot terhel. Lehet esetleg játszani a feladatkezelőben az processzor affinitással is, h pl nem engedélyezel a játéknak minden magot, stb. Aztán figyeled az fps változásokat.
Ha jól gondolom, a játék 4 magot tud kihasználni, kétlem, hogy fel lenne készítve ennél többre.(#30075) syl5
Én is 1280-ban játszok (monitorból adódóan) és 5870-emben kb 10-15% erőtartalék marad (cpu limites vagyok, mivel csak 3,16 ghz-em van), úgy hogy nincs 100%-ra kimaxolva a játék (csak ram korlátig), viszont van (morphological) élsimítás.
4 magos proci erősen ajánlott alá - lehetőleg 3,5 ghz, vagy a feletti -, de én pl évekig elvoltam egy 4 ghz fölé tornázott E8500-al is, single-ben ugyanolyan játékélményt nyújtott, mint a négy magosom alap órajelen.
Ram-ból elég a 4 giga, sebességére úgy tudom nem érzékeny a játék - csak azt lehet észrevenni, ha alul van méretezve, egy határ felett már mindegy milyen gyors/sok. -
Spam123
tag
Hi!
Egy haverom megvette a játékot a minap de nem tudja normálisan beállítani a játékot hogy stabil 30-40+ fps-t kapjon.
A gépe:
Phenom II B55 x4 @ 3,6 GHz
ATI HD 6850
4 GB DDR3 1600 MHz
Felbontás: FULL HD
OS: Windows 7 ultimateTudnátok mondani neki valami jó beállítást?
Esetleg érdemes lenne húzni valamelyik alkatrészén? VGA,ram, CPU?
Természetesen az én gépemen röccenés nélkül megy maxon.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, létezik valami biztató carpack, amit csak feltelepíteni, illetve csak felmásolni kell, és működik a legújabb verziójú gta4-el?
Ha hülyeség a kérdés, akkor sorry
-
válasz
Malibutomi #30079 üzenetére
A bench adatait kb 0,6-0,75-tel kell szorozni, és akkor a valós játék FPS-eit nagyjából megkapod.
Amúgy nem rossz
Bőven játszható.
-
törölt tag
Hát ilyen áron csak nehezen és lassan lehet szerintem összeszedni. Vagy 3 hónapja vásárolgatom vateráról meg innen onnan a cuccokat.
X6- 25 ezer ft !!! ez volt a legjobb vétel. BONTATLAN. 1év gari.
alaplap innen van PHról- 14 ezer
FSP hexa táp 10 ezer -új bontatlan, gari nélkül
4gb corsair ram 8500 körül volt boltba újonnan
vga szintén vateráról 20e ft.
seagate barracuda 500gb a lukinservtől 11 ezer.semmi mást nem vettem. egy régi házba van , régebbi lg dvd-meghajtóval.
ez így most akkor kb 90 ezer ft
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
#81556480 #30072 üzenetére
Akkor ez elég jó?
Statistics
Average FPS: 63.74
Duration: 37.43 sec
CPU Usage: 61%
System memory usage: 65%
Video memory usage: 73%Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: Medium
Reflection Resolution: High
Water Quality: High
Texture Filter Quality: Anisotropic x4
Night Shadows: Off
View Distance: 40
Detail Distance: 49Hardware
Microsoft Windows 7 Home PremiumVideo Adapter: AMD Radeon HD 6800 Series
Video Driver version: 8.17.10.1099
Audio Adapter: AMD HDMI Output (2- AMD High Definition Audio Device)
AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor -
törölt tag
válasz
ittakary #30076 üzenetére
Köd van
Hanyas patch van fent? Állítani kell az iceconfigba vagy hol...
Ha azt a feljebb belinkelt "pakkot" töltötted le abba benne van a többféle patchez való beállítás. Nekem a SA-nál volt olyan hogy minden nagyon fehéres volt, aztán jól beállítva zsír lettErről jutott eszembe hogy van fent nekem is egy régi videóm, hogy hogy fut a full gyengusz gépen :
[itten megtekinthető ]
A fraps az megtréfált rendesen a felvétellel. -
törölt tag
válasz
Teasüti #30073 üzenetére
Nos !
Én nem értek ezekhez a dolgokhoz az a gond!
Én nem multizok, itt le nem írható okokból
Kicsit megrángattam a kártyámat , így a GTA benchmarkja 48 FPS-t ír. De ha azt mondod ez nem valós, elhiszem.
Nem tudom mit kezd a procival. Mivel kéne azt lemérni ?Mondták már ezt a full hd felbontást is, de nekem még nagy monitorom van
Ez a max felbontás amit tud.
Így minden high on , néhány very highon, és a játék teljesen játszható. Akadozás nincs, a grafika is jó. Mivel ezt a gépet nemrég raktam össze, én ezzel is meg vagyok elégedve, mert egy ilyen konfigon játszottam a játékot ( a főszálat végig !!) : p4 531 ~ 3,4 ghz-re húzva ( ez valami csotrogány logikai 2 magos proci) 2gb ddr 400 ram, x1950 pro agp . Na gondolhatod hogy ez után mekkora az élmény az x6 on
-
Teasüti
nagyúr
válasz
#81556480 #30072 üzenetére
Egyrészt sima gta4 benchmark túlbecsüli az fps-t, in game alatta van az nem kevéssel.
Másrészt, ha kipróbálsz egy deathmatch multit mondjuk olyan 10-20 emberrel, akkor megintcsak zuhanórepülésbe kezd az fps, ha nincs alatta 4 ghz quad, vagy jobb.
Nekem 3,16 ghz quad van "csak", és deathmatch multi már élvezhetetlen (kevesebb, mint 20 fps a profilomban látható konfiggal), főleg mikor raksik röpködnek mindenfelé 10+ játékossal.
Harmadrészt meg full hd felbontást emlegettem.
1280-ban nálam is vígan megy az 5870-en.Amúgy mit kezd a játék a prociddal?
Milyen a terheltsége és hány magon? -
törölt tag
válasz
Teasüti #30071 üzenetére
Nekem éppen hogy megvan a 40 FPS
Statisztikás
Átlag FPS: 44.30
Idôtartam: 37.16 msp
CPU használat: 47%
Rendszer memória használat: 59%
Video memória használat: 79%Grafikus beállítás
Felbontás: 1280 x 1024 (60 Hz)
Textúra minôsége: Magas
Árnyék minôség: Magas
Visszatükrözôdés: Magas
Víz minôség: Nagyon magas
Megjelenítés minôsége: Anisotropic x4
Árnyékok vetülése: Nagyon magas
Látótávolság: 100
Tárgyláthatóság: 100Hardware
Microsoft Windows 7 Professional
Service Pack 1
Videó Adapter: ATI Radeon HD 5700 Series
Video Driver verzió: 8.17.10.1094
Hang Adapter: Hangszórók (High Definition Audio hangeszköz)
AMD Phenom(tm) II X6 1055T ProcessorID: Benchmark.cli
-
Teasüti
nagyúr
Illetve szerintetek olyan 60-70-ből ki lehetne hozni egy használt gépet 16:9-es LCD monitorral, hogy fullon hozzon a 4 minimum egy 40 fps-t az iCEnhancer-el?
NEM.
Esetleg a 2-3x-osából perifériák nélkül. Még a mai csúcskonfigokat is erősen megdolgoztatja.
Pl 40+ fps-t 4 magos 3+ ghz proci alatt nem is fogsz látni egyáltalán.
Szóval kimaxolt gta4-hez alaphangon egy 4 ghz-es core2quad, a full hd-hez meg egy csúcs vga feneketlen fedélzeti memóriával.
Ez a kettő még használtan is több, mint 60-70, és akkor még gépet se építettél köré. -
törölt tag
Sehogy nem megy fel nekem.
Felrakom a GTA-t
aztán a 7es patchet
aztán icenhancer
a játék kifagy indulásokr. a menü még ok.
6os patchel bejön de olyan a kép mint amikor a tvben nincs adás. és az lenne rávetítve.KÚL
Ja és akármilyen car pack = taxi bug
-
syl5
őstag
válasz
BMWFan #30064 üzenetére
Azt mondod olyan korán.
Akkor konzolra szerinted már nyár körül?
Azért tovább szokták húzni ezt a RG-nél.(#30066) BMWFan
Tényleg, ha a 4-re épül, akkor simán. Lehet nem lesz ebből PC.
Amúgy mi kéne a 4-nek, hogy full részletességgel magasabb felbontáson azért egy 40 fps-t kihozzak belőle? -
syl5
őstag
Sziasztok!
Amikor kijött a 4, átváltottam miatta xbox-ra. Most felfedeztem a iCEnhancer modot, és lehet, hogy ismét a 4 fog váltásra késztetni!Nem tudtok róla, hogy létezik-e xbox-os verzióra is ilyen, vagy ehhez hasonló mod?
Illetve szerintetek olyan 60-70-ből ki lehetne hozni egy használt gépet 16:9-es LCD monitorral, hogy fullon hozzon a 4 minimum egy 40 fps-t az iCEnhancer-el?Továbbá mit gondoltok arról, hogy szerintem az 5 leghamarabb kb 2013 elején fog megjelenni. Akkor viszont már elég valószínű egy újabb konzol generáció. Ha viszont így lesz, akkor elég csúnya gépigény várható az 5-től, és lehet hogy nem kellene beleugranom ismét a PC-s vonalba...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
ittakary #30060 üzenetére
Nézd már meg nekem hogy mi történik 22:00-kor a játékban, mert lecsekkoltam nekem akkor fagy ki. Vált valami világitást? Akkor lesz teljesen sötét?
Betöltöm a mentésem ami 21:32 azt hiszem, és ha nem csinálok semmit, csak előveszem atlefont, nézem az órát, és 22:00-kor crash -
válasz
Malibutomi #30059 üzenetére
Jött ki új verzió azóta: 1.35final
-
Regirck
senior tag
Ebben a szépség javításban tudnátok segítenni, hogy hogyan tudom felrakni.
-
válasz
Malibutomi #30055 üzenetére
Én még a Steam In-Game-t is ki szoktam kapcsolni
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
ittakary #30054 üzenetére
Nekem még idő, clean installra rakom, csak ugye steames, szóval most töltögeti lefelé újra a játékot.
Elsőre mikor csak kiszedtem az 1.3-at, és bemásoltam ezt, az első képernyő után fagyi volt, mint anno mikor nem volt kikapcsolva az afterburner...csak épp most ki volt kapcsolva
Szóval most felrakom tisztán, remélem menni fog. -
válasz
Malibutomi #30053 üzenetére
Kipróbáltam. Nem rossz, de kicsit sok a távolban lévő dolgok elmosása.
-
Megjelent az iCEnhancer 1.35 verziója, amely már támogatja az EFLC-t és az 1.0.7.0-t (beta) és elméletileg szinte tökéletes az 1.0.4.0-hoz!
Elméletileg találtam egy linket, ahol leírják, hogy hogyan lehet Steamesre felrakni úgy, hogy 1.0.4.0 maradjon
Nem teszteltem még, de lehet sor kerül rá
-
törölt tag
a 7es patch után visszaraktam a 4-et az ENB mod hoz, és a menüdől eltüntek a betűk. van erre megoldás vagy reinstall?
-
Kassadin
addikt
válasz
Malibutomi #30041 üzenetére
Nekem is tetszett, várom és reménykedem, hogy jól fog sikerülni.
-
Tubi2
senior tag
Szép, de nekem nem jön át a GTA feeling a trailerből. Ha SA teljességében benne lesz, a vidéki részekkel, az azért nem lesz rossz.
-
BMWFan
senior tag
Arra kívácsni leszek mikor jön ki hivatalosan PC-re és mi lesz a gépigénye az ötnek.
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
Malibutomi #30041 üzenetére
Várom nagyon én is!!!
De grafikailag nem látok sok különbséget!
-
bognar110
őstag
-
Murder3
addikt
Los Santos lesz és Vinewood lesz vélhetően a címe
Ahogy elnéztem ez a napos Vinewood hangulatot ragadja meg nem a gettót, de engem inkább a featurek érdeklenek már
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
Malibutomi #30037 üzenetére
GTA 5 Trailer most láttam!Hát nem győzött meg!
-
Malibutomi
nagyúr
GTA V várós!
-
220volt
tag
Jó lesz ez szerintem!
Szépen fog ki nézni! -
Murder3
addikt
Lost and Damned fagyásra vmi megoldás?
-
Fél óra múlva Grand Theft Auto V trailer
-
BMWFan
senior tag
Ha nem revokelom a dobozost akkor szinte biztos hogy nem lehet vele multizni,vagy egy gépen állandóan megy?
-
Murder3
addikt
Felbontás probléma megoldva de a Lost and Damned miért fagy le állandóan?
Mi rá a megoldás? -
Murder3
addikt
A Lost and Damned mért fagy le állandóan?
és hogy a picsába tudom a felbontást megváltoztatni játékon kívül? -
válasz
HartgeH3-2.8 #30024 üzenetére
-
Murder3
addikt
A Lost and Damned mért fagy be azután mikor a legelső küldetésbe visszaszereztem billy motorját?
-
Kassadin
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #30024 üzenetére
"A játék verzióját hol lehetne megnézni? Steam-en sehol sem találom.."
Neten azt írják, hogy állítólag a credits-nél lehet megnézni a játékon belül. De steam automatikusan letölti a frissítéseket a játékokhoz, szóval biztos vagyok benne, hogy a legutolsó van fent nálad is. Esetleg még jobb egér gomb a parancsikonon, tulajdonságok->részletek.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Malibutomi #30018 üzenetére
Köszönöm
bár én szerintem hagyom, egyébként fentebb egy fórumtárs kérdezte hol van ehhez a grafikai tuninghoz leírás a steam-en belül a GTA4 fórumán egy komplett van erről ha jól tévedek.
Egyébként azt tudja valaki, hogy igaz az, ha elállítjuk a gyári (automatikus) grafikai beállításokat akkor az rossz hatással van az FPS-re akárhova is állítod? Ha minden igaz itt olvastam ezt.Én az ottani steam-es fórumon olvastam szintén egy tippet a beállítást illetően eddig bevált, de mintha a gyári jobb lett volna.
Ti milyen részletességen játszotok?
A játék verzióját hol lehetne megnézni? Steam-en sehol sem találom..Ugye akinek dobozos van az szépen teszi fel a patcheket, én nem láttam hogy bármit frissített volna , nyilván a legújabbat szedte le,de azért megnézném tényleg 1.0.7.0 e..
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #30014 üzenetére
Megpróbálok este nézni egy fps-t. Igen nekem is steam-es van, az arra simán rakható az 1.3 ebből. De nemsoká kész az 1.35 elvileg.
-
Kassadin
addikt
válasz
Murder3 #30008 üzenetére
Anno én is kerestem, találtam is egy weboldalt, de már nem emlékszem(és nem is találom), ahol le volt írva részletesen, ugyanis elvileg többféleképpen is meg lehet változtatni.
GTA ikon->jobb egér gomb->tulajdonságok->a cél mező végére írd be hogy -width * és -height *
például:
-width 800 -height 600Próbáld ki ezt, hátha működik.
-
válasz
Malibutomi #30005 üzenetére
Nekem egyszerűen nem sikerül felraknom. Bemásolom a mappa tartalmát és erre kifagy az első logo után. Bekavarhat pl az XFire vagy a Steam in-game cucca?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Engem még az fps tartomány érdekelt volna, mert az egész buli nekem nem ér annyit ha felezi az fps-t egy amúgy is rosszul optimalizált játékban , pláne multinál amikor vagyunk vagy 30 an egy szerveren.
Egyébként jól tudom te is steam-en vetted meg? Arra simán tudtad ezt telepíteni?
-
Malibutomi
nagyúr
Remélem így nem rontja le a minőséget mint ha ph-ra teszem:
-
bognar110
őstag
válasz
Szép
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #30010 üzenetére
Alapra raktam fel. 1.3 most a legfrissebb, nemsokára lesz 1.35.
Kb igy néz ki :
[link] -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Malibutomi #30009 üzenetére
akkor feltolom én is
alap, vagy EFLC?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #30007 üzenetére
Képen szarul néz ki, de játékban nagyon állat. Mintha másik játék lenne.
-
Murder3
addikt
Valaki megmondaná, hol található az a fájl amivel tudom álítani a felbontást?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Malibutomi #30006 üzenetére
mintha valaki influenzásan végigtüsszentette volna a felezővonalat
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
-
Murder3
addikt
válasz
Mr.Csizmás #30003 üzenetére
hol van a cfg-fájlja?
mert olyat ahol beálítás féleség lenne olyat nem találtam. -
Murder3
addikt
Na most olyankor mivan, ha kiírja, hogy Out of Range?
Mért írta ki?
nyilván vmi gebasz lett a felbontással, bár nem értem, hogy mi elhet, de hogy tudom levenni vagy valami? -
Murder3
addikt
válasz
Mr.Csizmás #29998 üzenetére
na ja de én már megcsináltam a brooker6bohan részt és hiába mentem be rendőr autóba nem adott újakat pedig már uyge 2 házam is van algoquinba..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- No Voice in the Galaxy
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Dell Wyse 5470 notebook eladó - 14,1" FullHD, N4100 (4x2,4GHz), 8 GB DDR4, 256 GB NVME, 1,5 - 2 óra
- HP Laserjet CF226A Lézertoner 26A fekete tonerkazetta
- Assassins creed shadows ps5
- Raspberry Pi 3B+, PiFi Digi+ (HiFiBerry Digi+ Pro), gyári tápegység, 16 GB SD
- HP OMEN 32C Ívelt Gamer Monitor!32"/2560x1440/VA/165HZ/1ms/Freesync Premium-Gsync/400nit
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest