- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bognar110
őstag
Be akarok lépni livera erre ezt kapom Can't connect to LIVE. You may be using a Windows Live ID from a region that is not is
-
-
Ryder62
őstag
-
CJ3
senior tag
Végre sikerült csak összehoztam profil minden megvan mentések is mennek
És nem kell újra kezdeni
-
rup1u5
nagyúr
válasz
grunge #28074 üzenetére
3Ghz-es Q6600 után már azonos órajelen is érezhető lenne a különbség egy i5-el. Ha még meg is rángatnád úgy 4Ghz-ig akkor meg pláne!
Sima GTA4 beépített benchmarkját meg el lehet felejteni úgy ahogy van. Köze nincs a valós játékbeli sebességhez! Egyszerűbb afterburnerrel kiíratni az fps-t és azt figyelni vagy a Gay Tony benchmarkját futtatni. Az már közelebb áll a valósághoz. -
albert8
veterán
-
grunge
addikt
válasz
ledgeri #28072 üzenetére
Ennek kb 460GTX a párja. Ez többet eszik. Nincs oylan nv kártya nagyon ebe na kategóriában ami uygankkora tejesitmény mellett kevesebet fogyaszt
Azt vedd amelyik szimpibb/olcsóbb.
albert8: kinek mi a szimpi az igenis szubjektiv és eg igy is van rendjén
kisebb pár százalákkal a HD6800-asok telejsiténye a régiakhez képest, viszont hatékoynabbak, jobban huzhatoak meg kevesebbet fogyasztanak. Ezek pont ezért lettek kitalálva, aki feljebb akar menni ott a 6950+ a jó vétel szerintem, pláne az okosythatóak. Amúgy hogy nv vagy ati, az játéka válogatja, nekem e a GTA! már a 9600 GT-n is élvezhető volt, avval próbáltam ki
Amúgy neked milyen beállításokkal / FPS-el megy a 285-ön? Az is szép vas.
Érdemes lehet-e i5-re váltani egy 3GHz-n üzemelő Q6600-at például?vagy menynivel lenne jobb akár a GTA IV.
-
CJ3
senior tag
válasz
grunge #28059 üzenetére
Ez is benne lehetett
DX setup megvolt?
+ az hogy nem hagytam hogy a játék frissitsen, hanem elötte feltettem én a frissitéseket.... és valami nem teccett ebben neki.
Most jó minden, viszont a mentéseket már nem elösször próbálom a leirtak szerint, és nem hajlandó betölteni eggyiket sem, csak amit ilyenkor New Game-ként kezd és 0% stb
Próbáltam variálni is, csak azokat amik más fájlok de mindig hiba..Load Fail stb lessem meg a hard drive ot stb..... De elég rossz már nem tudom hanyadszor újra kezdeni.
-
albert8
veterán
válasz
rup1u5 #28066 üzenetére
Nem hiszem el hogy csak ezzel a játékkal tolná ezért mondtam hogy a fizikx jól jöhet
Ezt pl én nem tudtam hogy ATI-val laggolhat
grunge
szerintem az árukért kevés teljesitményt adnak
mert rosszabbak mint a régebbi teljesitményben
eddig az ATI fő célja a teljesitmény volt most ezért lett kedveltebb az Nvidia
Direkt nem irtam azt, hogy ez nekem szimpibb
meghogy nvidia-s vagyok -
albert8
veterán
válasz
ledgeri #28055 üzenetére
Mert az Ati amit utoljára kiadott azok nagyon jó kártyák HD5000 sorozat
az ójak egyáltalán nem érik meg az árukat szerintemés nekem is Nvidia van azért jobb szerintem mert szebbek vele a szinek persze ez a monitortól is függ és mert van fizikszed is ami atiknál vagy amd-nél nincs
-
toldy
őstag
A játékhoz szerintetek melyik proci jobb választás? Azonos órajelen, kb 4ghz. Az i5-760 vagy a i7-860 ?
-
berik02
csendes tag
Valaki segitsen.Szobák keresésekor(Liveban)nem enged be a szobákba csak nagyon ritkán.
connectel 10mpig és srv disconnect.Valaki mondja meg hogy hogy kell megoldani vagy netán találkozott már ezzel a problémával és megtudta oldani az irjon pls. köszi elöre is. -
CJ3
senior tag
Gyerekek egy lapcsere volt meg egy Windows 7 install...2x raktam fel frissités minden és nem indul a game rákatt és semmi egy kis töltés de semmi marad minden ugyan úgy
Xlive os trükk nálam nem jön be szóval az nem lesz megoldás.........
Pedig most direkt Multizni akarok csak
-
ledgeri
nagyúr
Nvidia vs ati? Még nem kaptam se igent se nemet...
Van különbség? (ha igen mi?)
Persze gta nál -
ledgeri
nagyúr
Csak annyit, hogy a monitor nem hozza ki a kisebb felbontás esetleges bajait?
(háttér: a mostani gépem egy p3, és 800*600 gta vc, tehát tapasztalati lemaradásom van... -
albert8
veterán
válasz
Mariann294 #28047 üzenetére
Ez k--va jó
-
bognar110
őstag
válasz
Aha meg a mafiás is jó.
-
grunge
addikt
Stabilizálódott a teljesítmény, ujratettema win-t
Nagyon tetszik a game, bár sokszor elégg éfakónek tűnnek a színek. Pláne a sok vidihez képest amit látni. Ti hsználtok velemi mod-ot? ha igen mit?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
-
bognar110
őstag
válasz
Ezt láttam nagyon komoly.
-
Mariann294
őstag
GTA 4 Bloopers, Glitches & Silly Stuff Ep 10
bognar: Just Cause 2-set láttad már tőle?K*va jó! -
-
cellpeti
nagyúr
üdv
most megint nyomom majd a GTA4-et. Anno 4850-vel kezdtem most egy 5830am van. Remélem jól fog futni vele. Mondjuk nekem a 4850-vel se volt gondom
-
grunge
addikt
-
ledgeri
nagyúr
http://www.youtube.com/watch?v=jE6gBq2HDGA&feature=autoshare
Ezzel indítva kérdezném, hogy melyek azok a videókártyák, amik megas beállításokkal is jól bírják a játékot?
(új gépet veszek, és iránymutatásul kéne [ konfig alakulóban{ati 6850-et néztem...}]) -
fsb1000
nagyúr
-
albert8
veterán
Nálatok megy a game?
socialclub beszart -
Crossfit007
senior tag
Ezekkel a beállításokkal minden időjárási helyzetben és napszakban stabil 30 fps érték megvan:
Res: 1440x900
Textures: High
Reflections: High
Water: Very High
Shadows: High
Texture Filter: Very High
...
View Distance: 50
Detail Distance: 50
Vehicle Density: 75
Shadow Density: 16Remélem a GTA5-öt jobban fogják optimalizálni...
-
Crossfit007
senior tag
-
válasz
Crossfit007 #28030 üzenetére
Very High shadows? Én ezt a helyedben levenném Highra, mert semmi értelme, ellenben rettenetesen eszi a gépet
-
Crossfit007
senior tag
válasz
ittakary #28029 üzenetére
Köszi!
De nekem valahogy a 7-es patch-el lassabb a játék és az árnyékok is csúnyábbak.
Most viszont sikerült egy olyan beállítást találnom, amivel a látvány szinte semmivel se csúnyább a max beállításokhoz képest:Res: 1440x900
Reflections: Very High
Shadows: Very High
...
View Distance: 60
Detail Distance: 60
Shadow Density: 16
...
Def: On
V-Sync: OffNem is gondoltam, hogy a Detail Distance is ennyire eszi a procit...
De 100-ról 60-ra levéve szinte nem is veszek észre különbséget.
Ezeken a beállításokon fél óra játék alatt nem ment 32fps alá. -
válasz
Crossfit007 #28028 üzenetére
Attól függetlenül hogy warezolsz, még mindenképpen ajánlom a 7es patch feltelepítését. Sokat számít hidd el.
-
Crossfit007
senior tag
Igazából felesleges állítgatni high és very high között az opciókat, kivéve a vizet és az AF-et.
Nálam ezekkel a beállításokkal teljesen jól fut, és 25fps-re is ritkán esik le.
Átlagban így 30-50fps-t produkál nálam a game:Patch: 1.0.4.0
...
Res: 1440x900
Reflections: High
Shadows: High
...
View Distance: 60
Detail Distance: 100
Shadow Density: 16
...
Def: On
V-Sync: OffEgy commandline.txt nevű fájl kell csinálni a GTA4 könyvtárába, ahol az indítófájl is található.
A commandline.txt tartalma legyen ez:
-norestriction
-nomemrestrict
-availablevidmem 0.8 ( 1GB RAM-os és a feletti VGA esetén 0.6-0.8, 512MB-os kártyák esetén 0.4-0.5 )
-percentvidmem 100Így nem fogja folyton leterhelni az összes memóriát a videókártyán, lesz szabad hely a textúrák betöltésére, és nem lesz röccenés sem.
Remélem tudtam azoknak segíteni, akik teljesítményproblémákkal kűzdenek viszonylag jó vas mellett. -
negyven2
veterán
válasz
grunge #28018 üzenetére
A Social Clubot valóban eltávolítja, pontosabban leredukálja egy egyszerű beléptetővé.
Ilyen volt. -
grunge
addikt
Olvastam hogy a legujabb patch elviekben eltávolitja a social club-ot. nos megnéztemaz exe verzióját, nekem az a legujabbelivekben, de amutomatikusan ott van a social klub is. azaz inditáskor feljön. Steam-es verzióról van szó. gondolom ez automatikusan feltesz ia patch-eket igaz? konfigom adatlapomon, proci 3GH-zn üzemel. High-very high beállításokon 50-50-50-re van belőve, jól megy, időnként azért be-belassul.
-
geckowize
őstag
válasz
zsoltinnó #28010 üzenetére
Felraktam az 1.0.4-est és az 1.0.7-es patchet is és még mindig jelen van a szaggatás.
Szaggatás alatt ezt értem: folyamatosan megy (30-70 fps) aztán kb ugyanolyan időközönként nekiáll és lemegy 8-9 fps-re, ezzel jól beakasztva a képet... Mi a francot lehet csinálni ezzel? Catalyst rossz verzió? Megnéztem eszközkezelőben a videokártyánál és verzióra 8.841.0.0-t ír.
Hogyan lehetne kideríteni, hogy mi okozza ezt az időközönkénti beszaggatást? -
zsoltinnó
aktív tag
válasz
geckowize #28009 üzenetére
Valami más van nálad szerintem!?!Nekem anno egy amd x2 5200 .2gb 667 ddr2 .ati x1650pro 256mb Teljesen szépen ment vele! Most c2d E8400,4gb ddr3 1333MHz és ATI 4870 1gb Vapor-X ddr5
Ezzel már magas beállításon tudok játszani és tökéletesen viszi!Javító patch raktál fel rá?Mert az kell!
-
geckowize
őstag
Hello!
Ezen a konfigon játszok vele és...
AMD Athlon II X4 620 @ 3,32 GHz
2x2 GB DDR2-800 CL5
Sapphire Radeon HD 5830 1GB GDDR5és szaggat.........
Mit állítsak a catalystban? Neten amit találtam (contig.exe, valamint a launcher parancsikonjának a cél mezőjébe kapcsolók írogatása) mindent kipróbáltam, de 8800GT-ről váltva még talán szarabb is lett a minimum fps. Tudom mondták hogy ati kártyákat nem szereti és vegyek nv-t de most csak ezért nem vettem nv-t.... Tehát akkor nem szereti az ati kártyákat és ez így le is van sz*rva? Nem is lehet mit csinálni? Nem hiszem, haveromnak ugyanilyen vga-ja van csak intel q9400s-e és fullhd-ban gyönyörűen ment... Mit lehet tenni?
Mintha még a textúrák se lennének jók, mivel ilyeket produkál: kép
-
leroyclub
senior tag
Mit jelent hogy Hotwire? Azt irja hogy nyomkodjam a w vagy s gombot. Igaz hogy én átállítottam a nyilakra, szoval azt nyomkodom, de nem látok semmi különöset...
-
artiny
őstag
GTAIV menüben a play gomb után egy kis idő töltés után GTAIV STOP WORKING hibával kilép, milyen próbálkozásokkal hozhatnám helyre?
Moddingoltam tegnap ... de ki lett próbálva működött minden..de a mai nappal nem akar menni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- No Voice in the Galaxy
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Dell Wyse 5470 notebook eladó - 14,1" FullHD, N4100 (4x2,4GHz), 8 GB DDR4, 256 GB NVME, 1,5 - 2 óra
- HP Laserjet CF226A Lézertoner 26A fekete tonerkazetta
- Assassins creed shadows ps5
- Raspberry Pi 3B+, PiFi Digi+ (HiFiBerry Digi+ Pro), gyári tápegység, 16 GB SD
- HP OMEN 32C Ívelt Gamer Monitor!32"/2560x1440/VA/165HZ/1ms/Freesync Premium-Gsync/400nit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest