- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Puma K #37022 üzenetére
Tényleg!
Nem tudom miért gondoltam, hogy 21:9-en tolod. Talán a 1440p zavart össze. Nekem bejött. Tök jó rajta filmezni alsó-felső fekete sáv nélkül.
Mondjuk én se éreztem hogy anno a 1680 v2 vissza fogta volna a 3070-et pedig az jóval gyengébb egy 9900k-nál. Minden futott szépen, GPU állandó 99%-n. Annyit hozott a 7700x, hogy jobbak lettek a minimumok és most már 100%-ra kiakad a GPU.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Puma K #37009 üzenetére
Hát nálam nem fut jobban.
Konkrétan fele fps, bár az legalább nem ingadozik.
Fantasztikus ez a játék technikailag.
Anno pont az akadozás miatt maradt félbe, ugyan van erős hardver hozzá egy ideje, de csak most került sorra, elölröl is kezdtem,mert már nem emlékeztem a sztorira. Bár anno belement 96 óra, abban nem is sok sztori volt, csak közúti őrjöngés. -
törölt tag
válasz
Puma K #36895 üzenetére
Tehát azt akarod mondani hogy hamisak a benchmark videók? Lehet közülük pár száz megtekintést is találni ahol egyértelműen nem a nézettségre mentek.
Nekem vagy 5 gépem volt mióta megjelent a játék, és mindenhol ezt produkálta amit korábban írtam, pedig a teljesítménye biztos megtízszereződött legaláb
De mondom, hozzad a saját videódat azzal a régi hardverrel az általunk megjelölt helyeken mozogva a játékban és akkor elhiszem a vajsima 60 fpst.
Sőt, engedményt is adok , elég a fullHD, nem kell az a magasabb felbontás amit korábban írtál. -
NYPD
aktív tag
válasz
Puma K #36877 üzenetére
Sikerült visszaállítani a 2009-es állapotára a játékot, 1.0.4.0-ra downgradelve, így már használható, és mennek a modok is, úgyhogy még jól is néz ki a grafika. 😂 ha van rá igény belinkelem majd a leírást, hogy miként lehet a complete editiont lebutítani korábbi patchekre.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Puma K #36774 üzenetére
Nekem amióta az 1.07-es vagy melyik patch megjelent ezt kell alkalmazni: -novblank -norestrictions -nomemrestrict
Amíg ezt nem írtam be nem jött be a kép betöltéskor csak hang volt. Valamint én se tudtam semmilyen graff beállítást beállítani mert tiltotta. És csak 512MB-ot írt ki miközben volt 3GB.
-
SkyLine3000
addikt
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Puma K #36710 üzenetére
Az én notim: core i3 3120 2,5ghz, radeon 7670m 1gb, 8gb ddr3 1600mhz ram, 250gb ssd, 2tb hdd. Ezen a konfigon az 5 simán fut. Közepes, magasabb beállítások, natív felbontás. 1366x768. Ezen a 4 is jól fut. Huzamosabb játék esetén sem esik vissza az fps. De tény, egy jól szellőző asztali jobb lenne ilyenre. De azért vicc, h a 4 jobban megterheli ugyanazt a vasat, mint az 5. Szarul van optimalizálva. Nincs mit szépíteni rajta. A fenti notin meg nem is fog normálisan futni.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Puma K #36427 üzenetére
Elhiszem, h kell mennie, de nálam nem ment, akármit csináltam. Ez a verzió, ami ott nem ment, 10-en minden gond nélkül azóta is megy.
Pedig valahogy el kéne idnítanom, mert nagyon megfogott anno a hangulta és szívesen nyomnám néha.(#36428) Laszmen: Vesztenivalóm nincs. Megpróbálom, hátha nálam is műxik.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Puma K #34185 üzenetére
A legfrissebb van fent,de akkor sem jó. Igazság szerint nem a GTA IV miatt írok ide,hanem a gfwl miatt,csak annak nincs saját fóruma,itt meg azért pörgősebb a szitu. Állítólag a gfwl meg fog szűnni és azért csinálja ezt,steam lesz minden ilyen játék helyett,erről tudtok vlmit?
-
cyberkind
félisten
válasz
Puma K #34084 üzenetére
Akkor megnyugodtam hogy nem nálam van a baj, és nem én vagyok a béna .
Amit meg nem lehet azzal játszani változatlanul tolom a bill+egér kombóval .
BF3-at még nem próbáltam de tervbe van véve mint minden fps, izgi lesz .
Viszont az 1993-as Doom nagyon rossz kontrollerrel . -
MaxxDamage
félisten
válasz
Puma K #34080 üzenetére
Sajnos nekem 1.07 patch van telepítve így sajnos nem fut ez a remek MOD , de EZ kitünően fut !
Viszont az AB , RivaTuner , HWiNFO -s kijelzés az már nem műkődik vele , (Video-t se tudok készíteni ezzel)
Mit lehet / kell csinálni, hogy menjem, mint a MOD nélkül a kijelzés / Video készítés ?L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Puma K #34060 üzenetére
Megvan az eredmény nVidia Experience által ajánlott Grafikai beáll. és általam megadodd beáll. -al is !
(sok különbség nincs a 2 közt)nVidia Experience:
Statisztikás
Átlag FPS: 64.61
Idôtartam: 37.26 msp
CPU használat: 34%
Rendszer memória használat: 45%
Video memória használat: 56%Grafikus beállítás
Felbontás: 1920 x 1080 (60 Hz)
Textúra minôsége: Magas
Árnyék minôség: Magas
Visszatükrözôdés: Nagyon magas
Víz minôség: Nagyon magas
Megjelenítés minôsége: Anisotropic x16
Árnyékok vetülése: Nagyon magas
Látótávolság: 75
Tárgyláthatóság: 75Hardware
Microsoft Windows 7 Professional
Service Pack 1
Videó Adapter: NVIDIA GeForce GTX 770
Video Driver verzió: 327.23
Hang Adapter: LG TV-1 (NVIDIA High Definition Audio)
AMD FX(tm)-8350 Eight-Core ProcessorID: Benchmark.cli
Saját beáll.
Statisztikás
Átlag FPS: 64.55
Idôtartam: 37.18 msp
CPU használat: 34%
Rendszer memória használat: 46%
Video memória használat: 68%Grafikus beállítás
Felbontás: 1920 x 1080 (60 Hz)
Textúra minôsége: Magas
Árnyék minôség: Nagyon magas
Visszatükrözôdés: Nagyon magas
Víz minôség: Nagyon magas
Megjelenítés minôsége: Anisotropic x16
Árnyékok vetülése: Nagyon magas
Látótávolság: 100
Tárgyláthatóság: 100Hardware
Microsoft Windows 7 Professional
Service Pack 1
Videó Adapter: NVIDIA GeForce GTX 770
Video Driver verzió: 327.23
Hang Adapter: LG TV-1 (NVIDIA High Definition Audio)
AMD FX(tm)-8350 Eight-Core ProcessorID: Benchmark.cli
L
-
törölt tag
válasz
Puma K #32713 üzenetére
Ezt te írtad:
Engem minden játéknál jobban érdekel a GTA IV és kiegészítői. Nekem ez a Second Life, főleg multiban. Nekem ez izgalmasabb mint a Battlefield 3 vagy bármi más játék.
Alig várom már a GTA V-öt.100%ban veled vagyok a témában
Ugyan ezt gondolom. Az egyetlen játék amit folyamatosan játszok, enm unom meg.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Puma K #32663 üzenetére
Azért ezt te sem gondolhatod komolyan, hogy egy több mint négy éves játékhoz egy már megszűnt fejlesztőcsapat írjon javítást, mert nem indul el egy olyan oprendszeren, ami a játék megjelenésekor még a fasorban se volt. Ennyi erővel a Vice Cityhez és a San
Andreashoz is jöhetnének a javítások, mert a Windows 7 bizonyos verzióin nem futnak. -
törölt tag
válasz
Puma K #32657 üzenetére
Nagyon elavult az első HSZ, de ez nem a BF három szóval annyira nem érdekel senkit (irónia) . Én már írtam itt hogy frissíteni kéne de nem történt semmi.Én nem tudom kinek kell szólni, de lenne még mit beleírni. PL a támogatott országokban már több éve benne van Magyarország is !
-
djdaniel
senior tag
válasz
Puma K #32657 üzenetére
Jól van, most megy a játék , de ha felteszem ICEHANCER 2.1-el akkor nem.
d3d9.dll miatt nem indul, hibába futtatom rendszergazda ként semmi, de ha a d3d9.dlll át nevezem d3fx.dll akkor el indul, de nincs icehancer, tehát marad a régi grafika.
Elméletileg ha gtaiv.exe-ben d3d9.dll-elt átírom 3dfx.dll-re akkor jó lesz, nos majd meglátom mi sül ki belőle.
Oldalon valaki nem tud egy programozót ? aki tudna nekem segíteni ? -
djdaniel
senior tag
válasz
Puma K #32646 üzenetére
Igazad van a win8 tényleg egy rakás sz*r, de vannak előnyei és hátrányai is.
Rá megyek a leállításra, és már egyből kikapcsol, valamennyivel gyorsabbnak érzem a win8-at, de azért meg bántam hogy le cseréltem a win7-et.
igazából most már mind1, nem fogom vissza rakni a win7-et
mert nincs belőle 64bitesem. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Puma K #31535 üzenetére
A másik mókás dolog az lenne, h legyengíteni a robbanásokat, hogy ugyan kárt tegyenek a kocsiban, de ne semmisítsék meg azonnal. Erre egyelőre ötletem sincs.
EFLC-ben az APC pl kibír három RPG-t is, mielőtt felrobbanna. Ötlet, h ez miként működik?Per pill nincs fent az EFLC, de talán ott bevezettek egy új anyagot a tank páncéljához. Ha így van, akkor nem tart semeddig páncélozott kocsikat kreálni.
Másik meg, h ez sztem csak single-ben működik. Vhol láttam magyarázatot a moddolt kocsikkal való multizásra és vmi olyasmi rémlik, hogy a golyóálló kocsid azért nem működik neten, mert a támadó gépe helyben kalkulál az autóval az ő példánya szerint és ... innen ködös, de talán úgy volt, hogy neked már csak a sebzés tényét küldi el a játék.
-
intercooler
őstag
válasz
Puma K #31506 üzenetére
Az Admiral helyett akarok betenni egy Mercedes-Benz GL450 Brabus-t, szóval amiatt, hogy egy sima személygépkocsi helyett egy terepjárót teszek be nem lesz gondom?
Nem hinném, nekem monster van bent nem is tudom mi helyett
a lényeg hogy jóval nagyobb mint az eredeti.
Valamint van egy cserélt autó (Audi Q7) ami hátsó kerék meghajtásos, azt én át tudom írni összkerékhajtásosra? Hol és mit kell átírnom, hogy mind a 4 kerék hajtson?
Ebben segíthet ez: [link] [link]
A lényeg hogy a szerkesztőbe, DriveBias-nál átírod 1.0 ez elvileg 4WD hozzá teszem még nem csináltam ilyet. Sok sikert.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Puma K #31502 üzenetére
Módosított fájlokkal nem multizhatsz.
Meg lehet oldani, de ezzel elcseszed mások játékát és idejét.
(Persze azokra a szobákra, ahol csak ilyen kis vérpistikék vannak, ott nyilván nem érvényes.)Amire gondolsz az a simple native trainer. Jó móka elsőre, aztán tönkreteszi a játékot szvsz - minden kihívás már nem kihívás többé.
Amúgy lesz tőle egy olyan bug (hacsak ki nem javították már), hogy irányítás nélküli kocsiból nem tudsz lőni. Nem mutatja a célkeresztet egyszerűen, csak ha nyomod a gázt, stb.Vígan megy a játék tőle, a fájlokat csak multi előtt ellenőrzi.
Más:
Most voltam fent újra a sima gta 4-el online, kb 2 szobát találtam összesen.
Elkeserítő.
Remélem eflc-ben még azért vannak játékosok. -
Razim K.
tag
válasz
Puma K #30451 üzenetére
@ Puma K:
...nem értelek...olvass picit vissza,hogy mi volt a kérdés,amire válaszoltam.
A másik meg az,hogy ha tetszik,ha nem ez egy szarul optimalizált játék.
A harmadik,hogy ..."mert ez a játék saját topicja"... NA ÉS??? ide csak szépet és jót kell írni? Ugyan már...nőlj fel és dobd le a gyermeteg láncokat,a szabadság szép
...azt írok,amit akarok
-
mm779
tag
válasz
Puma K #30451 üzenetére
Visszajelzésként: a korábban leírt konfigommal tökéletesen fut, semmi akadás folyamatos, szép játékmenet, mondjuk tény hogy csak 1024x769-on futtatom, de nekem így bőven jó.
Amit idáig láttam a játékmenetből az egyenlőre nem az amit vártam, de szerencsére még az elején vagyok.
-
zeix
senior tag
válasz
Puma K #30399 üzenetére
És nem megy "Über-Ulta-High-Magas-Full" grafikai beállításon az sem, de még mindíg jobban mint a GTA. De mondhattam volna a Crysis 2-őt is, az is jobban megy és ott aztán vannak mozgó részletek meg árnyékok meg stb.
Nem akarom szétoffolni a topikot, a GTA IV egy jó játék, csak bitang erős VGA kell hozzá.
Így amíg csere nem lesz, marad a parancsikon az asztalon, mert 4650-el játszhatatlan. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Puma K #30360 üzenetére
Én a night shadow-t teljesen kikapcsoltam, az nagyon fogja a gépet, a sima árnyékot is levettem mediumra, mert kapcsolgattam, néztem és nem volt nagy különbség a high és medium között, meg ugysem az árnyékokat bámulom. Inkábbb felraktam az ENB modot és úgy tettem szebbé
-
-
front3r
őstag
válasz
Puma K #24250 üzenetére
Maga a Steam is telepíti a Live-ot, anélkül nem is engedi elindítani a játékot. Képzeld el úgy a Steam-et mint egy letöltőklienst jelen esetben. Amúgy szerintem nem rossz a Live egyáltalán, nekem bejön, jól kezeli a játékosokat. A játék szerverkeresője meg nem Live-os, hanem a Rockstar készítette.
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
Puma K #17383 üzenetére
1: Tudsz online játszani moddolt kocsikkal is de nem ajánlott, mert Fatal error-al kidob téged is és másokat is...
2:A többi ember az eredeti kocsikat látja olyankor.
3:Én úgy csinálom, hogy csináltam az eredeti vehicles fájlról egy másolatot, abba beletettem minden kocsit, aztán ha szeretnék online játszani akkor visszarakom az eredeti fájlt.
4: Igen elég csak átnevezni a fájl nevét.
És az Futo, nem Puto. -
Źşë'
addikt
válasz
Puma K #15947 üzenetére
sztem úgy működhet a gta online része h a szerok azok kijelölt helyeken vannak, mikor pl te "kreálsz" egyet akkor a hozzad legközelebb esőt választja ki a játék (...v nem
mondjuk attól is függ h mennyire értelmesen írták meg
) legalább is ez lenne az ésszerű eljárás, azaz ott nekik jön létre a multi "szobád", ez amolyan igazi live'os megoldás, tiszta konzolos :s (itt is látszik h igazi konzolátirat)
ugye értelem szerűen minél messzebb vannak a szerverek tőlünk annál nagyobb a pingünk, és ezen vok felháborodva, mert sokszor bedob olyan szerokra ahol esélyem sincs lelőni mást, mert akkora a késés :s ....miért nem ír pinget a játék? :s -
Źşë'
addikt
válasz
Puma K #15785 üzenetére
uez a hibauzi jott elo nekem is, ki kell torolnod minden asi dolgot+ amelyiknek volt .ini fileja azt is: carspawn.ini, MingeMod.ini, NetKicker.ini, trainer.ini (tobb is lehet, ezek csak peldak voltak - nalam ezek mentek
ill nekem ilyenek is voltak még: dsound.dll, ScriptHook.dll,
-
Mariann294
őstag
-
Źşë'
addikt
válasz
Puma K #10505 üzenetére
nem lehet h az optikai meghajtóval van a gond? pl lg? nekem nem váltak be az lg-k sok cd/dvdt nem olvastak be, most van egy samum az nagyon jo /kopp kopp kopp/
olyat is lattam h mikor teszik fel az oprendszert memoria hiba végett nem megy fel, v szimplán a hdd boot szektoros (saját tapasztalatok), de ha olvas masik lemezt es pont ezt az 1et nem akkor valszeg a lemez a ludas, v nem kompatibilis az olvaso a koronggal.
-
Elmör
őstag
válasz
Puma K #10440 üzenetére
Egyik barátomnál is ugyanez a hiba volt és nem tudtuk mi sem mi a gond, aztán kiderült, hogy a 16X-os Nec írója nem szereti a lemezt. Érdekes módon amint "más" GTA 4-es lemezt használtunk megoldódott. Lehet érdemes lenne megpróbálnod másik olvasóval vagy íróval. Más ötletem nincs.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Puma K #10093 üzenetére
Ha még nem javult meg, akkor próbáld megpucolni a dvd-t, ha úgysem, akkor felmásolni a HDD-re külön mappákba.
(én igy telepítettem X-edszer, mert gyorsabb)Warez.... (??)
LIVE multit 3-an nyomtuk egyszerre ugyanarról az IP-ről, és ugyanazzal a telepítő DVD-vel és kulccsal. Azonos pályán voltunk!!!Csak induláskor kérte a lemezt, ugyanúgy mint LAN multinál.
Egymás után idítottuk a gámákat a telepítő DVD-vel és minden OK. -
_ak_
addikt
válasz
Puma K #10093 üzenetére
Ha más kitömörítéseknél is előfordul crc hiba, illetve gyakrabban találkozol kékhalállal is, akkor szükséged lesz egy ram tesztelésre.
rup1u5. az új live accal léptél be a játékba? miután elindítottad nyomj egy home gombot és ellenőrizd, h nem-e véletlenül egy régebbi esetleg offline accal jelentkezik be livera.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával