- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz
Buldozer99 #9896 üzenetére
Local-t nem találom :S
-
gtamate2
veterán
huh sikerült titkosítást levenni de így se látom
-
_ak_
addikt
válasz
Kiskokó #9884 üzenetére
Tényleg több ilyen is van.
Az első Vlad küldetései közt van, a címére nem emlékszem, de ott is kocsis üldözéssel kezdődik, majd az ember felfut vmi építkezésre, ugráltok kicsit a háztetőkön és a végén eldöntheted, h kinyírod vagy életben hagyod.
Más. Nem lehet beállítani az a rádiót úgy, h csak az independence szóljon belőle? Kezd baromi unalmas lenni, h midig tekergetni kel, ha átülök egy másik kocsiba.
-
-
gtamate2
veterán
help!
elolvastam az előző hsz-eket de így se sikerült kimenteni a játékot és újrakezdeni nem akarommost fogom újratelepíteni a gépem, Vista lesz már rajta, de nem tudtam kimásolni, total commander se talál /appdata/local/Rockstar games/GTA IV-t még appdata-t sem
segítséget kérek! sürgős lenne!
-
Kiskokó
veterán
srácok azon gondolkozok hogy még amikor megjelent konzolra játék volt egy jelentet amikro nico lelő valakit egy háztetőn és az meg a mélybe zuhan... az ki volt?? playboy X et kel ugy megölni vagy kit ?
-
Wandendorf
csendes tag
Hali!
Korábbi HSZ-emben leírtam a gépem konfigját,(e2200)visszavettem az órajelet 3.4-ről 2.9-ig valamint 9600gt extreme 512mb-os vgam van,még alap órajelen is pár másodpercenként megakad a kép,és így bele-bele szaggat a game-be,de csak ennél a gémnél van ilyen problémám:SVAlakinek van valami ötlete? :S új driverek fenn,avval nemlehet gond :S Nemértem miért csak ezt az 1 gémet nemszereti gépem
-
No-kia
addikt
hello, tudnátok segíteni hogy itt hova kell beállnom? vagy ez is egy bug? akár hol állok is meg , nincs jel,meg nemtörténik semmi
-
O$zkł
aktív tag
sziasztok
vki el tudja nekem küldeni ezt:\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\common\text\american.gxt és ezt:\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\common\data\handling.dat a filet mert sikerült letöröljem és nincs kedvem újratelepíteni
előre is thx -
Geryson
addikt
Közéső sziget, Albany Ave és vagy a Jade Str. vagy a Hematite St. sarkán. Most mondjuk térképről nézem (és bevallom tökre nem vagyok biztos benne) mert közben kiléptem de én úgy vettem észre, hogy a bankrablós misszióra mentünk a "középső" Algonquin hídon, majd az első balra fordulási lehetőségnél, majd onnan a második, harmadik sarkon van. Tulajdonképpen egy Turismo-szalon, de ha a környéken vagy, akkor itt legalább mindig van sportkocsi, nem kell megkeresni. Remélem megtalálod, szólj ha nincs meg!
-
Geryson
addikt
Letoltam egy csomó versenyt Brucie-nak, azt hiszem már nincs több, legalábbis azt mondja. Nagyon bitangak, tetszenek, mondjuk elég béna az AI.
Jópofa az a nagy autószalon a középső szigeten, mindig onnan hozok kocsit. Mondjuk baromság, hogy az autó nem nyílik, de ha bemész az ablakon, akkor a látogatók már ki tudnak rohanni rajta.
Most volt először, hogy belaggolt és ki kellett kapcsolnom. Fogalmam sincs mi lehet...
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #9837 üzenetére
Lécci valaki..erre?
A rivatuner-t már beállitottam de semmi változás.
Legfrisebb driverek fönt vannak. -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Bendegúz_50 #9861 üzenetére
Nekem 1440*900-on fullon unlockolt graffal 20-25fps-em van!
-
mad1
veterán
válasz
Bendegúz_50 #9863 üzenetére
Maga a vezetes siman,Viszont lovoldozes kozben mar zavaro lehet...
-
mad1
veterán
válasz
Bendegúz_50 #9861 üzenetére
lowon 1024ben?Szerintem max 25-30 fps,ami annyit jelent,Hogy nehol a felere is visszaeshet.
-
Bendegúz_50
tag
Hali !
Sztetek h megy egy hd 2900xt-n egy x2 4400+os procival?
köszi
-
Kommy
veterán
válasz
Sickboy25 #9854 üzenetére
Például a fraps letölthető
vagy rivatuner , de ezt konfigolni kell hozzá. letölthető
mindkettő ingyenes program (a frapsal lehet felvenni is de csak 30 másodpercet az ingyenes verzióval) -
Sickboy25
addikt
hi
milyen program méri az fps-t játék alatt?
-
Kommy
veterán
válasz
bajnokpityu #9848 üzenetére
Most életben hagytam mindenkit, elötte meg megöltem mindenkit , de ugyan annyi küldetést kellett megcsinálni.
-
kdave9
tag
válasz
bajnokpityu #9848 üzenetére
A történetben már nem lesz szerepük, a küldetés, amit adnak, nem számít bele a 100%-ba, de ha maximalista vagy akkor, hagyd őket életben
-
{Zodiac}
senior tag
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá hülye vagyoooook!!!!!
:d
: :
)))
-
barnam_
nagyúr
válasz
fsb1000 #9846 üzenetére
512-es. Nem is kell 1GB-s, csak erős proci.
Olyan beállítással játszok, ami messze meghaladja az 512MB-t, mégis 24 fps felett megy. -
dokee78
félisten
Mi ez a Steve Text Message és hol lehet találkozni vele?
-
G@bi90MR
aktív tag
Saints Row 2 optimalizálatlanságban lenyomta a GTA-t!
Videók alapján megér egy próbát, de GTA4 rulz! Az autók vicc tárgyát képezik. A fizikájuk tuti.
Elhatároztam, hogy nyomom tovább a játékot 100% fele, de semmi sem lett belőle, helyette 5 óra tömény marhulás Liberty Cityben.
A libegőt próbáltátok már? Könnyen lehet mászkálni vele a 2. és 3. sziget között.
Stevetől hogyan lehet SMS-t kapni? Telóban van egy mms üzi tőle, rajta egy Crysler C300 utánzat, de azt küldetéseknél letudta, azóta nekem nem jön tőle üzi.
Packiet hogy lehet elcsalni valahova? Ha hívom azt mondja felébresztettem és lefele mutató kezet kapok.Óra hol van a játékban?
-
Kommy
veterán
Ha valaki belefutna a "securom launcher has stopped working" hibaüzenetbe és használ rivatunert a hőmérséklet kiiratására játék közben, akkor ki kell kapcsolni a Rivatuner Static servert és miután elindult a járék azután elindítható, de ha fut indítás elött akkor a securomos hiba jön elő. Legújabb rivatuner (2.22)
Ha valaki használja ezt annak fut rendesen, vagy ez a hiba csak nálam fordul elő? -
Mariann294
őstag
Lécci valaki segitsen ha tud problémát arra hogy néha pár perc után néha előbb néha később beáll 0 és 1 fps közé a játék!
Ilyenem eddig nem volt...windows ujratelepitése után jelentkezett a probléma...telepitsem ujra?Gondoltam rá hogy rivatunerrel beállitom a "FAN" részt 80%-ra de az én rivatuneremben (2.22-es verzió) nincs ilyen opció!
-
rvn_10
senior tag
Hello! Az elsö küldetésnél elmegyek kocsival adig amig a csávókám mondja és viszem persze őt is. ott megállok s a kép lkezd távolodni aztán ha elérek egy falat akkor kifagy a játék ha esc et nyomok akkor emg megintcsak
Ilyet még senkinek nem csinált? Mert nem tudok innen továbblépni:s
-
Mariann294
őstag
válasz
Geryson #9833 üzenetére
Nekem elsőre sikerült igaz kellett hozzá némi szerencse..
Amikor ott tartottam hogy lopok egy verdát és elhuzok akkor beültünk 2-en de a 3. tag lemaradt mert véletlen elgázoltam lükvercben!Kicsit előrébb gurolok,szerencsétlen még mindig fekszik..oda megy egy rendőr és ráfogja a fegyvert..na mondom vége.De nem..elindulok a csávó ugye gyorsabban szalad mint az a fánkzabáló és elhuztuk a csikot!
-
Legelőször hol lehet berúgni? Még csak ugyanúgy az elején ténfergek, de nagyon kíváncsi vagyok a részeg Nicora...
-
Geryson
addikt
Megvan a bankos küldetés!
Nem hülyéskedek, tegnap 2, ma 6 próbálkozás. Olyan halálok voltak, hogy eldobtam egy gránátot és pont odafutott Derrick, lőttem erre bejött Derrick és sz@rrá lőttem, kivettem egy gránát és nem dobtam el és persze még sorolhatnám.
Kicsit húzós volt azért ez nekem, ennyire lehet már nem vagyok lövöldözős! Csodaszép a harmadik sziget!
-
barnam_
nagyúr
válasz
Mariann294 #9829 üzenetére
Nálam high/high, 20/20/50/0.
Kerestem olyan autót, feltoltam a vehicle density-t 100-ra, de olyan pont nem volt -
Kommy
veterán
Harmadszor is megvan a sztori 14 óra 35 perc és 94 küldetés, mind elsőre
-
Sada88
aktív tag
válasz
Mariann294 #9747 üzenetére
és neked is liveon megy?
-
Geryson
addikt
válasz
Lindemann #9819 üzenetére
Ma már csak menni fog, tegnap másodszorra már tényleg jól álltam csak az a repülő acélkuka kicsit átrendezte az arcomat és 1 mm élettel pár benyalt golyó után vittek is a Semmelweiss Orvostudományi Egyetemre.
Kocsikat persze nem lehet lopni ilyenkor, pedig ott állt egy SWAT-os kocsi, de nem nyitja ki az ajtót. Mondjuk arra rájöttem, hogy ha bent maradsz a bankban egyedül, akkor szépen bejönnek egy idő után.
Persze egy kis veszekedés ennél a missziónál is kellett. Hát hogyne...
Jajj! Hát a legfontosabb!
Karamboloztam egy akkorát, hogy felborultunk és leszakadt az ajtó. Visszaálltam kerékre és a 3 faszi ott ült úgy, hogy valakinél nem volt ajtó!
Utána elmentem enni és a Burger Shotban ott állnak melletted mint a testőrök, ameddig Te zabálsz. Ezek után már nem maradhatott ki egy Monster Stunt sem és egy rohadt szót nem szólnak, hogy konkrétan száz méter magasról ugratsz le velük...
-
Geryson
addikt
Tegnap belefutottam a bankrablós küldetésbe, hát azért ez nem gyenge.
- Először ramboztam és totál más irányba kezdtem el írtani, így hamar leadtam a rendszámot mondjuk a főutcán nem is volt már élő rendőr
- Másodszor már okosan gránátoztam a kocsikat, erre az egyik egy álványcsövet talált el és visszapattant egy kukára, amir kivállóan arcon is törölt
- Harmadszorra majd ma próbálom... -
konas
senior tag
a telom meg azt irja latogassam meg French Tom-ot hol van ???
-
Lindemann
tag
válasz
Mariann294 #9810 üzenetére
Lehet hogy eltérőek a grafikai beállításaitok. Mennyire használod maxon?
-
_ak_
addikt
-
barnam_
nagyúr
válasz
Mariann294 #9807 üzenetére
De azért látszik ahogy felemelkedik, nem olyan hogy az 1ik pillanatban zárva van, a másik pillanatban meg már világít.
Azt nem tudom hogy valójában mennyi idő alatt emelkedik fel egy olyan lámpa
-
fsb1000
nagyúr
Ez valóban klassz autó.
Tényleg van ilyen a játékban?Az este nagyot multiztunk LAN-on. Elöször 3-an aztán ketten maradtunk.
Átmentünk a szabadságszobros szigetre és kicsit mókáztunk.
A legjobb COD_UO-s időket idézte fel a multi fillingje, igaz csak a rendörök ellen küzdöttünk, mert csapatjátékhoz kevesen voltunk.
Szóval hullottak a helikopterek rendesen....
Aztán vissza a városba és egy kis autós üldözés... egymást érdekesebb üldözni.
Persze közbe a rendörök minden human playert üldöznek a lövöldözés miatt.
ja.. SWAT-os emberke átszállt buszba és úgy próbált meg elkapni miután felrobbant a páncélos kocsija. mégilyet!Ha lene 6-8 játékos aki NET-en keresztül multizna akkor szóljatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest