Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
pc-s megjelenés dátumáról van valami hír?
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz .:Kristian:. #1809 üzenetére
akko mosmá levan 1000+2ször is
-
rup1u5
nagyúr
-
-
rup1u5
nagyúr
miket olvasok!
-menteni csak online lehet
-netkapcsolat nélkül el sem indul
-kész bughalmaz ati kártyákkalbasszus!
nekem nincs otthon netem. akkor nem fogok tudni játszani? pfffff
csak ezért fizessek elő?
mennekannyukba!Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
GOW-ot kb 30perc játék után letakarítottam a gépemről, mert nagyon nem jönnek be a szörnyes-zombis butaságok.
akkor megnyugodtam hogy pislákol még a fény.
még az izgat hogy miért nem lehet a texture detailt medium fölé vinni?[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz DerStauner #3685 üzenetére
talán a buena vista?
-
rup1u5
nagyúr
válasz Sirandrish #4460 üzenetére
látom sikerült megbarátkozni a gémmel?
meglett az ideális beállítás?Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz jaja1981 #6690 üzenetére
na igen de én nem a saját gépem elött ülök.
mások meg itt linkelik a szkrínsotokat, meg bajlódnak a játékkal "onthefly" vagyis ugy jön le hogy éppen játszanak miközben én meloból csak böngészgetni tudok. ezért tűnik olyannak mintha egész nap otthon ülne és nyomná. vagy sokan munkában gta-znak?[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz gabi0725 #7372 üzenetére
Dehogynem!
Megvettem eredetiben és a füzetben bennevan a tracklist! A "the journey" adón ott virít az egyik kedvencem! Aphex Twin - Selected Ambient Works, azonkívűl Steve Roach!
Már csak az lenne jó ha el is indulna a játék és meg is tudnám hallgatni őket.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
Szóval adott egy gép, internet nélkül.
Erre telepítettem az eredeti GTA 4-emet.
Telepítés végén "megjelenési dátumot" akart ellenőrizni.
Internet híján a manuális módot választottam és a kapott linket telefonon keresztül bediktáltam bátyámnak aki net elött ült. Bediktáltam még az "unlock request code"-ot és a játék "serial code"-ját, mivel ezek kellenek az offline aktiváláshoz. Meg is kaptam egy kódot amit bepötyögtem a gépembe. Szépen ki is írta okézés után hogy aktiválva van a játék, mégsem tudom elindítani. Elindítottam, a Social club-ot rögtön e-mailt és jelszót kér, itt nyomtam a login-ra majd az offline-t választottam. Ezután a social club kezdőképernyőjén rányomtam a "PLAY"-re és kezdené tölteni a játékot de rögtön kiírja hogy a hálózaton szeretné ellenőrizni a megjelenési időt és megáll!
Előjön ugyanaz az ablak aminél elöszőr a manuális módot választottam azzal a különbséggel hogy most már hiába nyomok a manuálisra nem jön elő a másik ablak ahova az aktiválási kódot megadtam. Tehát azt nem értem hogy miért akarja hálózaton ellenőrizni a megjelenési időt mikor már kaptam unlock kódot amit el is fogadott és látszólag a registrybe is bekerült, ezért nem ugrik elő mégegyszer az az ablak.
Eddig jutottam és a játék nem indul el.
Szép a doboza meg szép a térkép, lehet nézegetni meg forgatni, meg olvasgatni de én inkább játszani szeretnék!
Aki járt már hasonló cipőben mondja meg hogy mit tegyek![ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
Fejtsd ki légyszives, hogy azt hogyan csináljam!
Egy olyan gépen amin nincs net.
Másrészt a játék manualjában szó sincs ilyen frissítésről. Ott azt írják, hogy lehetőség van olyan gépen is játszani amin nincs internetkapcsolat, csupán azokon a lépéseken kell végigmennem amiket az előbb levezettem. Azt sehol nem említitk hogy social club-ot kéne frissíteni.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
tegnap vettem.
szerintem nem ez lehet nálam a probléma mert akkor gondolom kiírná hogy frissítsem a social clubot. de nem ír ki semmi ilyet csak valamiért azután is a hálózaton szeretné ellenőrizni a megjelenési időt, hogy már manuálisan megadtam neki az aktiválási kódot.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
már elérhető a patch hozzá?
-
rup1u5
nagyúr
amint látom a patch-et sem lehet másképpen letölteni csak ezen a szerencsétlen social szaron keresztül, vagyis kell hogy legyen internetkapcsolat azon a gépen amin játszani szeretnék.
mekkora szivatás, hogy megvettem jópénzért a játékot és nem tudok vele játszani csak azért mert nincs otthon netem. ha nem tudtam volna ezt előre és nem készültem volna rá lelkiekben akkor most akár kurva ideges is lehetnék....csak tudnám hogy akkor miért írják oda hogy net nélkül is játszható???Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz Geryson #7424 üzenetére
köszi!
közben én itt találtam meg és ezt írják:
"Start your game and connect to LIVE to trigger the download."
ezért gondoltam hogy nem lehet külön letölteni.Az új rendszer szerint már valami 30 vagy 50 ezerig mennek a topikok asszem.
-
rup1u5
nagyúr
azok után amiket itt olvasok azt hiszem hogy szépen elrakom a játékot a polcra és majd pár hónap múlva veszem csak elő. friss oprendszerrel, netkapcsolattal, második, harmadik patchel, 9.1, 9.2 -es catalyst-al. és majd szépen fölfedezem. addig csak javulnak a dolgok remélem. ennek ellenére sem bántam meg hogy megvettem. az elöző részekért és ezért a részért is megérdemli a rockstart, hogy a tiszta utat kövessem. így talán jók lesznek a pc-s gta 4 eladások is.
-
rup1u5
nagyúr
válasz -=Sziszi=- #7733 üzenetére
kár hogy nem grand seft alumínium lett a címe
-
rup1u5
nagyúr
válasz Killing #8323 üzenetére
mert kevesebb mhz-en gyorsabbak most az intelek.
pár éve az athlon-p4 időszakban meg fordított volt az állás és egy 2ghz körüli athlon xp hozta egy 3ghz-es p4 teljesítményét.
most azért nem olyan drasztikus a különbség mint akkor volt.[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz Killing #8328 üzenetére
kattints a nevére és láthatod. scythe infinity figyel nála a procin, akárcsak nálam.
egyébként nem nagy cucc ekkora tuning egy wolfdale-től. az én conroe-m is 3.5-ön megy 2.33 helyett már több mint egy éve gond nélkül. ennyihez még feszültséget se nagyon kell emelni, ugyhogy nem kazán az enyém. az övé meg ráadásúl 45nm-es ugyhogy még hűvösebb is. hiába no! jól sikerült procik ezek. különösen a wolfik.#8330
sok jóra azért ne számíts! 800*600-ban mindent lowra véve is szaggatni fog egy 7600-on. ráadásúl ha jól emlékszem azt nem is nagyon támogatja a gém. csak a 7900-asok és attól fölfelé. de lehet rosszul emlékszem.Minimális rendszerkövetelmény:
Windows Vista SP1 vagy Windows XP SP3 operációs rendszer
Intel Core 2 Duo 1.8 GHz vagy AMD Athlon X2 64 2.4 GHz processzor
256 MB NVidia 7900 vagy 256 MB ATI X1900 videokártya
1.5 GB RAM
16 GB szabad lemezterületszerintem 7600-al nyugodtan felejtsd el.
[ Szerkesztve ]
-
-
rup1u5
nagyúr
tegnap nekem sikerült! motorcsónakkal bementem valami lezárt területre a szabadságszobor után és kaptam rögtön 6 csillagot. elvergődtem a helikopterpályáig ahol gyorsan áthuppantam egy kopterbe, amivel elhúztam hazáig és gyorsan lefeküdtem aludni.
igy sikerült megmenekülnöm 6 csillaggal.
közben persze végig lőttek rám és a helikoptert is csak gyorsan levágtam az utcára és kiugrottam belőle a házamnál. repült is minden szanaszét.Geryson: a fizetőkapunál áttoltam egy elöttem lévő autót a lezárt sorompón és simán át tudtam menni utánna anélkül hogy körözést kaptam volna.
imádok ilyenekkel szórakozni én is.[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
nem gondoltam hogy sikerülni fog -különösen a leszállás a szük utcában- de gondoltam megpróbálom.
nem sikerült leszálnom helivel a szabszobor tetejére. van a szobron 4 galamb és eddig nem tudtam rájönni hogyan szedhetném le őket. a legközelebb lévő felhőkarcoló tetejéről távcsövessel nem látszanak, mert nagyon alacsony a részletesség abból a távolságból.
csónakból közvetlen a szobor elött a vízről szintén nem látszanak a galambok.
hogyan lehetne feljutni rá és leszedni a galambokat?Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz Mariann294 #9714 üzenetére
a szobor közeléből a vízről kukkeroltam távcsövessel a szobrot de nem látszott egy galamb sem.
_ak_: mi ez a "szobor szíve" dolog?
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
tegnap végre bekötötték a netet otthonra. meg is csináltam a szosölklábbos acc-omat és a weboldalon keresztül be is tudok lépni.
viszont ha a játékot indítom és ugy akarok belépni akkor nem tudok.
azt hiszem valami gebasz van a microsoft xlive-al vagy mivel, mert oda nem tudtam regisztrálni vagy belépni. email cimet meg jelszót kért de nem vagyok ott regisztrálva így nem is tudtam belépni. mit is kell itt pontosan csinálni?Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz TazLeacher #10088 üzenetére
mindenem amerikai
-
rup1u5
nagyúr
válasz rup1u5 #10087 üzenetére
nahát! elég vicces oka volt a sikertelenségemnek.
alapból úgy jelent meg az e-mail címem a mezőben hogy volt elötte egy szóköz ami nekem nem tűnt fel. most kitöröltem majd beírtam újra és már be is léptem.Puma K: dvd olvasóval minden rendben? én megpróbálnám egy másikban. vagy ha nincs kéznél másik akkor lekapni imidzsbe és megpróbálni arról telepíteni. nekem is eredetim van de nem volt gondom a telepítésnél.
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz Papa-Georgo #10097 üzenetére
a telefonodban meg tudod nézni hogy mikorra lett megbeszélve az interju. nem kell aggódni mert elötte két órával kapsz emlékeztetőt róla és csak utánna fog megjelenni a térképen hogy hova kell menni.
én nagyából már mindent megcsináltam de még nem sikerült csatlakoznom multiplayerhez. rendben vannak az accountjaim, be is vagyok jelentkezve, játék is fut, mégis amikor a telefonban a multira böknék és kiválasztanám a live-ot akkor kiirja hogy be kell lépnem a live-ba. pedig be vagyok lépve. esetleg a symantec kavar be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest