- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
The Story of The Most Infamous GTA Online Player
Kedvenc campelős helyem volt ez nekem is onlineban.
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
nesh_019 #37029 üzenetére
Itt egy friss videója a srácnak DXVK-ről. Steames verzóval tolja.
-
rup1u5
nagyúr
100 FACTS about GTA IV | collected in the past 15 years PART #1
Még ennyi év után is vannak apróságok amik újak nekem.
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Puma K #37022 üzenetére
Tényleg!
Nem tudom miért gondoltam, hogy 21:9-en tolod. Talán a 1440p zavart össze. Nekem bejött. Tök jó rajta filmezni alsó-felső fekete sáv nélkül.
Mondjuk én se éreztem hogy anno a 1680 v2 vissza fogta volna a 3070-et pedig az jóval gyengébb egy 9900k-nál. Minden futott szépen, GPU állandó 99%-n. Annyit hozott a 7700x, hogy jobbak lettek a minimumok és most már 100%-ra kiakad a GPU.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #37018 üzenetére
Nekem se lenne. Következőre AMD-t szeretnék de ha ilyen macerák vannak akkor alaposan utána kell majd járnom vásárlás előtt.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #37016 üzenetére
Legközelebb vegyél nvidiát
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #37014 üzenetére
4890 óta nem volt Radeonom úgyhogy nem vágom az AMD kártyáit de biztos vagyok benne hogy ha 5000-es sorozatnál támogatott volt ez a fícsör akkor a 6000-esnél is mennie kell a virtual super resolutionek.
Itt egy kép ami igazolja.
Ez az opció hiányzik neked? -
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #37012 üzenetére
Ne viccelj már! Puma meg én is 21:9-en toljuk. Annyi hogy driverben beállítod milyen DSR ratio-kat akarsz és onnantól kezdve választhatóak azok a felbontások minden játékban.
AMD-nél VSR-nak hívják. -
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
FoxiestFox #36932 üzenetére
Le is toltam pár küldetést lazításnak.
-
rup1u5
nagyúr
Ha már szóba jött a VI:
Grand Theft Auto 6 map leaks indicate a return to Vice City -
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
#81556480 #36869 üzenetére
Majd számolj be hogy van e érdemi javulás teljesítményben vagy grafikai minőségben!
Tudtam, hogy valahol már olvastam róla. -
rup1u5
nagyúr
Ezt próbálta már valaki innen?
A GTA IV és a Vulkan -
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #36865 üzenetére
Na azt nem is néztem, látod!
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
Lehet hogy rosszul emlékszem mert már nagyon régen volt de mintha a 30fps-re limitálás is megoldás lett volna erre a helikopteres problémára. Én azt hiszem úgy csináltam meg.
-
rup1u5
nagyúr
Na bekerült a játék a R* launcherbe. (Steam példány)
-
rup1u5
nagyúr
válasz
cyberkind #36785 üzenetére
Én végigtoltam anno kétszer és most kezdtem el újra ismét. Szerintem egész tűrhetően fut, régi önmagához viszonyítva. A DLC meg még kicsivel simább is. Azt is elkezdtem újra. Nekem a fizika meg a rag-doll még mindig jobban bejön mint az V-ben.
Sosem tudom megunni ahogy röpködnek szét az emberek ebben a játékban!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
cyberkind #36783 üzenetére
Hiába teszel alá 2080Ti-t akár, itt valamit nagyon elcsesztek a kódban már a kezdeteknél és mindig lesznek frame drop-ok. Ezt el kell fogadni. Kb az egész játékot újra kéne írniuk ahhoz, hogy rendes skálázódást láss erős hardvereknél. Még mindig 100szor jobban fut mint anno a GTX 280-al vagy a 2GB-os 4890-emmel. Ez utóbbival volt a legfertelmesebb nálam. Játszhatatlan akadások, eltünedező texturák. Azóta se mertem Radeont venni!
-
rup1u5
nagyúr
Most jön le nálam 5.9GB update.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #36753 üzenetére
Mi van a multival?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
#81556480 #36751 üzenetére
Nálam a The Journey a kedvenc, második a Massive B. EFLC-ben meg a Self-Actualization FM. Sajnálom, hogy nem férek bele az elvárásaidba
de én chill-ambient és tört ütem / bass fülű vagyok.
Nekem anno nagy csalódás volt hogy nem került egy MSX FM szintű dnb adó a 4-be is. 3-ban csak az ment!
Nálam már a 3 megjelenése előtt is Omni Trio volt a kedvenc.
-
rup1u5
nagyúr
Hamarosan visszatér a játék Steamen és R* launcherben is!
A kedvenc rádiómat eltávolították sajnos
-
rup1u5
nagyúr
Fölnéztem most kicsit multizni és nagyon béna voltam!
Elszokott a kezem a GTA 4 irányításától. A végére azért csak sikerült megnyernem egy versenyt.
Még mindig ez a kedvenc gétéám! -
rup1u5
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #36731 üzenetére
Vagy csak átköltöztetik a R* laucherbe.
-
rup1u5
nagyúr
Get better performance in GTA IV by installing D9VK
Még nem próbáltam. -
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
#81556480 #36726 üzenetére
ja az más!
nálam akkor nézett ki így mikor grafiakai mod-okat próbálgattam -
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
pabiubi #36630 üzenetére
Próbáld borderless windowed mode-ban.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #36627 üzenetére
hardcore
-
rup1u5
nagyúr
válasz
#81556480 #36620 üzenetére
Szerintem én ezt most hallom elöszőr!
Akkor leírom én is:
Két kedvenc számom a IV-ből Burro Banton - Badder den dem-je és a Church Heathen - Shaggytől.
Ezen kívűl IV-ből a kedvenc adóm a "The Journey" mert nagyon szeretem a Global Communication-t. EFLC-ből meg a "Self Actualization" -
rup1u5
nagyúr
válasz
Bjørgersson #36611 üzenetére
Óriásiak!
Másik nagy kedvencem.
Megnézem programon van e még ez a ”Gaming in Symphony” náluk, mert akkor átugrom Dániába egy ilyen koncertre. -
rup1u5
nagyúr
Én nemrég kényszerűltem win10 reinstallra. Steam könyvtáram külön partición. Szűz win-re felraktam a steam klienst, megadtam neki a korábban telepített mappát és rögtön ment GTA IV, EFLC is. Nálam is egy nagyon jól belakott, 3 éves Win10 telepítés volt elötte. Nem nagy dolog belakni újra.
ez a 10001. szakmai hsz-em
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
ArthurShelby #36563 üzenetére
Telefonszám? Hmm...nekem soha nem kért ilyet.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Dilikutya #36556 üzenetére
Nálam sem gyorsult GTX 970-ről 1070-re váltás után.
GPU terhelés benézeget 20-30%-ra is akár. Ez van, már megszoktuk, hogy ez a játék ilyen. Mentések sajnos mindenképpen a gépen tárolódnak. Nemrég éppen buktam is őket egy win összeomlás miatt. Felénél jártam kb a storynak.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
buckrogers #36531 üzenetére
Én megvettem újra steam-en egy ezresért. Azzal nincs gondom w10 alatt.
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
negyven2 #36523 üzenetére
Egyedül a multi miatt van értelme külön topiknak. Story mode kérdések miatt elhajtani valakit valóban túlzás, bár én még sosem láttam ilyet...
Az V topik se szól már semmi másról csak az online-ról. Én egyébként már rég leszoktam a story módos kérdéseimmel fórumra jönni, akármilyen játékról legyen is szó. Google sokkal hamarabb megoldást kínál ilyen esetekre. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Bjørgersson #36508 üzenetére
GTA 5 után nekem is kellett egy kis idő mire visszaszoktam az irányításra.
(#36510) Wiz Khalifa:
Nekem mindig is jobban bejött a IV irányítása és törés/fizikája. Valahogy sokkal jobban élvezem mikor elszállok egy kanyarban és sokszor direkt "el is dobom" a kocsit. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Bjørgersson #36506 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Ricardo128 #36501 üzenetére
Ahány gép annyiféle megoldás létezik ennek a "csoda" játéknak az elindításához!
Én így tolom 50%-os vehicle density-vel egy 1500MHz-re húzott GTX970-el. Időnként beesik 30fps közelébe de cserébe nincsenek recék.
[kép] [kép] -
rup1u5
nagyúr
válasz
Ricardo128 #36498 üzenetére
Én nem tudom.....nálam IV, EFLC is steames és gond nélkül megy Win10-en. Semmi buhera csak "-nomemrestrict -norestrictions" és kész. LIVE megy és be is tudsz lépni játék közben? Microsoft marketplace-t és live-ot uninstalláld és tedd fel újra csak azokat külön. Hátha az segít.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Bjørgersson #36495 üzenetére
EFLC - 16GB
GTAIV - 15GB -
rup1u5
nagyúr
válasz
tzsolesz #36486 üzenetére
Win LIVE és Win Marketplace uninstall-reinstall szokott segíteni de a lemezessel csak szopás van. Az enyém teljesen használhatatlanná vált. Egyszerűen nem fogadta el a serial-om aktiválásnál a telepítés végén. Ezért aztán kénytelen voltam megvenni újra Steam-en. Az sokkal problémamentesebb és lehet találni eladó Steames példányokat már 1-2 ezresért is.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Anulu79 #36477 üzenetére
Más már megcsinálta, úgyhogy nem kell vele vesződnöm.
Nagyon alapos videó! Csak 1-2 apróság van amit hozzá tudnék még adni.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
rup1u5 #36475 üzenetére
Levágtam a fölösleges részeket.
Azon gondolkodom, hogy csinálok egy kis összehasonlító videót IV és V között azokról az apróságokról amikben szerintem a IV jobb. -
rup1u5
nagyúr
Kisérletezgettem kicsit a youtube streameléssel.
Így néz ki 3840*2400-ban, DSR-el egy 1920*1200-as monitoron.
0:50-től 13:20-ig A végén egyszerűen bezáródott! még hibaüzenet sem jött csak eltűnt az egész játék. 10-15fps mínusz van kb a stream miatt, mert GPU kódolja azt is, hogy ne legyen hulladék teljesen a videó minősége. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Anulu79 #36472 üzenetére
Most fölnéztem multiba TBoGT-ban és TLaD-ben is. Egy arccal találkoztam. Vele toltuk mind a két multiban kicsit. Ha biztosra akarsz menni akkor inkább a IV multijára menj rá. Ott mintha nagyobb lenne az élet. Tegnap volt olyan autóverseny ahol 8-an voltunk. Viszont a két DLC-ben más/új játékmódok és jobb fegyverek is vannak. Arról nem is beszélve hogy sokkal simábban és akadásoktól mentesebben fut. Én a multit is 3840*2400-ban tolom és a IV-ben voltak akadások, bár lehet hogy az a több játékos miatt. Ha érdekel a játék akkor érdemes mindegyiket beszerezni. Story szempontból sokkal jobb a IV + DLC, mint az V. Most elkezdtem újra a DLC-ket is. Multis módjaikról itt találsz infókat: [link] [link] [link]
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Anulu79 #36468 üzenetére
Nem. EFLC-nek is van multija. Külön a Gay Tony-nak és külön a Lost and Damned-nek. Szinte ugyan azok a játékmódok de az EFLC valahogy jobban optimalizált. A single és a multi is gördülékenyebben fut.
Ma is elég emberbe botlottam néhány autóversenyhez meg free mode ökörködéshez.
Persze, hogy hintázás lett belőle.Így 3840*2400-ban már egész sima a grafika is.
Legközelebb EFLC multis részét fogom megnézni. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #36463 üzenetére
Azzal nekem is gondom volt egy időben. Azt hiszem a windows marketplace leszedése és a live újratelepítése oldotta meg valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest