- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
rup1u5 #37011 üzenetére
A monitorom az 16:9-es. Nem szeretem az ultra széles monitorokat.
Nem tudom, mert nem foglalkoztam vele. Bármi amit elindítok az úgy fut ahogy nekem megfelelő. Már több hónapja-éve nem fut az MSI AB monitorozó része játékok közben. Egy ideje fel sem rakom.
Ha Steam-en elindítok egy játékot akkor ott látom az FPS-t minden címnél. Néha azt szoktam figyelni, de sok figyelmet nem fordítok erre. Inkább a géppel induló HWiNFO-t szoktam ellenőrizni a nap végén mielőtt kikapcsolnám a gépet. Minden értéket átfutok szemmel (még ha adott értékekre riasztás be is van állítva) aztán ha nem látok semmi kirívót akkor minden jó.Fix órajelen és feszültségen ketyeg a 9900K 2019 szeptembere óta. Bármilyen terhelést kap azt azonnal ledarálja a mellé rakott NVMe SSD segítségével meg a memóriák társaságában. Ugyan raktam a gépbe 4000 MHz-ces memóriát a 3200MHz-ces helyett, de egyelőre még csak a csere volt meg és a 3,2 GHz-ces memóriák beállításaival használom
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
rup1u5 #37019 üzenetére
Biztos van más lehetőség vagy esetleg nekem más a softver mert hogy én Adrenalin Edition-t használok.
De amúgy megjegyzem ez az első helyzet amikor bármilyen "probléma" merült fel. Sose kellett keresnem ilyet. Nagyobb felbontásokat meg a játékban találok ha kell csak a 2560x1080-as felbontásra nem találok 2x nagyobbat.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
rup1u5 #37015 üzenetére
Igen. Nincs ott az opció. És 6700XT-m van. Szóval nem tudom. De nem is baj mert igazából nálam minden maxra tolva 2560x1080-as felbontásban 40-60fps között van mindig és olyan hirtelen fps változás nincs amit én szemml láthatóan észreveszek és zavarjon.
Csak mint érdekesség vetettem fel ezt.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
rup1u5 #37013 üzenetére
Nekem nincs olyan. 5700-as szériáig támogatott. Nekem 6700XT van. És nincs is ilyen opcióm. Super Resolution van csak de az meg arra jó hogy kisebb felbontást tuningol fel a tényleges monitorom felbontására hogy több FPS-t érjek el a játékokban. Ennyi.
Amúgy nekem 2560x1080 a felbontásom.
-
Tubi2
senior tag
válasz
rup1u5 #36208 üzenetére
5 év után sikerült is kipróbálni.
Elkezdtem játszani és durván pixelesnek, recésnek tűnt a mai világban. GTX580-nal tolom perpill a 780Ti-m halála után és az elszállt VGA árak miatt. 3x-os DSR szorzót állítottam be, megy simán. (nyilván olyan simán, ahogy a játék tud)
De nagyon jó az ötlet, szóval köszi a tippet! -
cyberkind
félisten
válasz
rup1u5 #36784 üzenetére
Igen, már látom, marad a szarrá modolás, feltéve ha ezen a verzión mennek a dolgok, azzal legalább elérhető, hogy a gépet jobban használja, de jobban ne fusson.
Én valszeg pont ezen oknál fogva egyszer se kezdtem el igazán ezt a részt, és amióta kint van az 5, meg még inkább nem, pedig jó lenne ezt is.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
rup1u5 #36756 üzenetére
Nem lesz multiplayer, mármint ebben a Steames Complete változatban https://steamcommunity.com/games/12210/announcements/detail/3176663794401897532 [link] . Ha neked megvan a régi liveos, nem Steamen, akkor azzal játszható maradhat amíg a Microsoft nem lövi le a GFWL-t.
avagy Steamből érdemes kiírni a live aktiváló kódokat mind a 4 mind az EFLC alól mert eltűnhetnek , aztán vmi más változatban beüzemelni.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
rup1u5 #36733 üzenetére
Igen, azt akarják megcsinálni, hogy ne kelljen hozzá ez a windózos szar. Valszeg be lesz építve a Launcherbe. Ha kész, vissza fog kerülni.
(#36732) Puma K: A windows live-al van gond, amit a microsoft is likvidált évekkel ezelőtt. Ahogy írtam, sztem kiszedik a live-ot belőle és beleteszik a RS launchert.
-
törölt tag
válasz
rup1u5 #36621 üzenetére
pedig a vladivostok FM a kezdő rádió mikor beülsz roman kocsijába, aztán meg bármikor , amikor elviszed az esperantot
nem rossz ez a The Journey adó. Valahogy akkoriban még nem sokat rádióztam a GTA-kba. A V szeretette meg velem, majd visszamenőleg le le, töltögetve ( kamionozás közben) szinte minden rockos és poppos adót meghallgattam vezetés közben.
ez egy fake rádió, Nightride FM de kicsit emlékeztet erre a Journey adóra
-
Lord Myn
senior tag
-
Tubi2
senior tag
válasz
rup1u5 #36601 üzenetére
Fú, de jól néz ki! Most elkezdtem újra én is a GTX480-nal, és ronda és még az FPS is kevésnek tűnik. Bezzeg, mikor a GTX460-ról váltottam - még anno a topik segítségével - gyönyörűnek és simának tűnt.
Gondolkozok még, hogy vegyek még egy GTX480-at és lőjem be SLI-be, vagy egy 780Ti. Csakhát az SLI mégis két kari, dupla fogyasztás, és még fűteni se kell annyit a házban.
-
Dilikutya
félisten
válasz
rup1u5 #36557 üzenetére
Jó, de én egy RX550-ről váltottam, és azzal meg szintén csak szolidan volt gyorsabb mint az processzor IGP-je.
Alapvetően most már mindent maxra lehet tolni, a sebesség játszható, de néha beesik az fps nagyon, és jobb pillanataiban sem olyan, amit egy 10 éves játéktól várnék, mert hiába a nagy terek, de hardver is van most mellé már. Valószínűleg procival még lehetne gyorsítani rajta, bár a mostaninak is van 5 év előnye a játékkal szemben, hiába nem egy bika, de azért csak 4,4 GHz, 4 mag.
Elég elbaszott a mentési rendszere, bár lehet én is balfasz voltam, de annyira erőltette anno a Live-ot a játékhoz is, azt hittem, kell az online profil mindenképpen. De technikailag fölösleges, én költöztettem már GTA4 profilt úgy, hogy működött a mentés is utána, de csak a Live-ba bejelentkezve. Ezt kiganajozhatták volna belőle igazán, ha már felhőbe nem ment, legalább lehessen másolni a mentéseket. -
negyven2
veterán
válasz
rup1u5 #36522 üzenetére
Nem feltétlenül. Én anno a PC kiadással kezdetem valamikor 2009 januárjában. Az EFLC aztán premierben vettem meg. Majd az V-el tértem konzolra. Amúgy igazából egy-két ember hozzáállása zavarja talán az itt (meg az V) lévő konzolosokat. Mert a játék ugyan az mindenhol, vagyis ha valaki elakad a játékban konzolon ugyan az a megoldás. De egy páran segítség nélkül elküldik az illetőt, miszerint ez PC-s topik.
-
törölt tag
válasz
rup1u5 #36517 üzenetére
Most a V-ből megjelent egy új kiadás. Akkor az milyen platform dátum? Egy játék megjelenési időpontja az, amikor először debütál, platformtól függetlenül. De ebbe valaki mindig belekot, es az a valaki mindig PC-s.
Ja visszakerestem, 1 eve is meg lettem szólva
ok, en vagyok a gyász hogy ilyen infókat néha bedobok.
-
törölt tag
válasz
rup1u5 #36515 üzenetére
Gondolom PC masterrace utalás. De nem állja meg a helyét GTA V topicban is meg szoktak szólni, mikor a szeptemberi születésnapot bejelentem. Akármennyire is sértődött a PC tábor hogy nincs az elsők között, attol meg ez a játék megjelenési időpontja.
de veregesd meg a vállad hogy ezt most jól megmondtad
vagy linkeld be a GTA IV konzol topicjat aztán zokogva átvonulok oda.
-
Ricardo128
senior tag
válasz
rup1u5 #36499 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Próbálkoztam vele, nem volt jó. Na mondom, most vagy soha alapon csak nekifekszek még egyszer. Már nem tudtam, hogy keressek rá, erre beírtam a loading forever kifejezést, és láss csodát: több yt találat, steam fórum. Erre pedig a megoldás igazán egyszerű volt; hozzáadni az indítási beállításokhoz még egy adalékanyagot: "-availablevidmem X" - ahol az X-nek egyenlőnek vagy kisebbnek kell lennie a videókártya memóriájától. 2gigás kártya esetén: "-availablevidmem 2048.0". Szóval, megoldódott! Már csak a legjobb grafikai beállításokat próbálom megtalálni, mert körülbelül medium-highon fps drop van elég gyakran. 965-ös Phenomon, HD6970-el szebben ment évekkel ezelőtt, mint most I5-4200H, GTX960m kombóval. Tudom, hogy nem a legoptimalizáltabb játék, de hát na.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
rup1u5 #36475 üzenetére
Levágtam a fölösleges részeket.
Azon gondolkodom, hogy csinálok egy kis összehasonlító videót IV és V között azokról az apróságokról amikben szerintem a IV jobb. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1