- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snataniel
tag
Majd ha lessz időm én is csinálok
-
snataniel
tag
válasz
Mariann294 #10994 üzenetére
XDD Jó lett a videó!
-
dannyl9
csendes tag
felraktam uj drivert hát most high felbontásba nem laggol viszont fps ha gyors kocsival megyek maxon akkor ien 25 is néha egy egy kanyarba amugymeg ien 35-50 között ez nem hiszem h normális lenne a gépemmel.. a patch segithetne a dolgon?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #10994 üzenetére
-
Foose
addikt
Na lepucoltam a játékot,kimásoltam a mentéseket,újra felraktam,mentések a helyükre,és működik.
-
törölt tag
válasz
TGaben #10992 üzenetére
hát igen, van egy olyan sejtésem hogy soha nem lesz pc-n analóg gáz
ezt is csak azután csinálták meg, hogy már rég megy a logitech gamepad xboxos konrollerként egy nem hivatalos megoldással,
pff valami rohadt licenc genyóság van ebben is, az lesz a vége, hogy visszaváltok ps-re -
Mariann294
őstag
Kész az újabb videóm:
ÍmeIdeje lenni összegyülni és csinálni egy jó kis stunt videót végre
-
TGaben
tag
No?? Semmi a gamepad problémára??
Várom ám.....
-
Foose
addikt
Hát,megtaláltam a korábbi hsz-t,de az vista-hoz van. Megtaláltam a gépemen (xp) a savegame-t,de az xlive-ot nem találom. Dehát nem szeretném újrapakolni a játékot,mert van már tapasztalatom a mentések visszamásolásából,nem indult a játék. (más játék,de a lényeg ugyanaz) Valaki csinált már Xp-n backup-ot,és visszamásolt mentést?
-
Foose
addikt
válasz
medvezsolt #10979 üzenetére
Az az E betűs gond,hogy pl a netcafeban nem ül le a géphez...A helitourt csak azért kérdeztem,mert gondoltam,hogy nem-e a patch hibája,hogy nincs helikopter. Nem azért kérdeztem a mentést
Csak mert nem akarom újra pakolni a játékot...Nekem tört játékom van,valszeg azért nem jó a patch,veled ellentétben. Érti?
-
TGaben
tag
Akkor esetleg lenne valami megoldás erre a gamepad problémára?????????
-
medvezsolt
senior tag
Mi az a E betüs gond?
De azért remélem nem a heli tour zavar a leginkább és eztért akarsz ujra telepiteni mindentNálam naagyon cool minden a pecs után, gyorsabb , kevésbé tünnek el a texturák és jobban alakitható ugye a grafi is, több FPS
"A mentés kimásolásán kívül,van még megoldás a patch hibái helyrehozatalára?"
Ez nagyon furfangos kérdés, azt akarod kérdezni, hogy mit kell kimenteni, hogy ujra tehesd a gémet?Ne csak a mentést, hanem a winliveot is mentsd ki. Nem is olyan sok hsz-el feljebb van irva, hogy mit hol találsz.
-
rup1u5
nagyúr
-
Foose
addikt
Sziasztok! Én is feltettem az új patch-ot,sajna
Tört játékom van,egy ismim szintén felrakta,azt mondta jó,ezért raktam fel én is. És persze nem jó (neki sem) Az E betűs gond. (nem tudom,hogy pl a helitour ikonnál mindig van helikopter? Mert nekem nincs egy sem,igaz nem küldetésben néztem) A mentés kimásolásán kívül,van még megoldás a patch hibái helyrehozatalára? Nem feltétlenül szeretném újra kezdeni. Vagy csak az maradt? Köszönöm
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt már olyat, h az új patch felrakása után, nem ismeri fel a gamepadot?? (Logitech Rumbel 2)
Eddig ment minden faszán,mert ugye annó kiadtak 1 tapaszt (1.01) amivel már támogatta a játék a többi gamepadot is, nemcsak az Xbox szabványuakat. Végig is vittem vele a játékot, de a mostani patch után ugyan az a helyzet,mint az legelején,h nem támogatja a gamepadomat.
Help pls!!!! -
bonat
senior tag
Mostni új Benchmark-om az Új Nvidia 181.22-vel és az 1.0.2-es patch-el...
Statistics
Average FPS: 37.02
Duration: 37.06 sec
CPU Usage: 95%
System memory usage: 56%
Video memory usage: 100%Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Medium
Reflection Resolution: High
Water Quality: Medium
Shadow Quality: Medium
View Distance: 80
Detail Distance: 80
Definition: Off
VSync: Off
(Nemtudom itt mért rakja OFF-nak mikor mind2 bevan kapcsolva..ON)Mem: 1220/493
Sokkal gördülékenyebben, dinamikusabban fut a játék az új dolgokkal....
-
válasz
Mariann294 #10969 üzenetére
Annyi más játék várja még, hogy játszak vele (Witcher EE, World at War, BIA:HH...), meg tényleg elég is volt. Nem csináltam meg 100%-ra, de nem is fogom a galambokat keresgélni. A várost elég jól bejártam. kb 50-60 órát toltam. A multi meg sajnos nálam sok emberrel nem megy rendesen, 7-8 emberrel meg uncsi. Azért várom a folytatást, illetve még az is lehet, hogy szerzek egy X360-at és akkor a kiegészítővel is nyomulok majd.
-
TTomax
félisten
Igen ezt nekem is így csinálta,de lenn a kis zászlóra katt rá. és ott meg tudod oldani a problémát...fájlmásolással ne is probálkozz,mert egy egészen más xlive-t kell telepíteni...remélem a 64bites WIN7-et raktad fel,ha így van akkor rakd fel minkét foltot mert a nélkül nem nagyon kedveli a játék a rendszert...
-
ToBeY
nagyúr
REVENGERS TRAGEDY küldtesénél mit kell csinálni hogy Little Jacob felvegyen helikopterével?Valahogy nem sikerűl hogy felvegyen,mikor megyek a motorcsónakkal.
-
Sziasztok!
A legújabb patch elég sokáig tartott mire feltelepült, de megérte. Jobban megy a játék így, mert ugye többmindent le tudok szedni szépen. Pl. árnyékok közepesen még nem csúnyák, mégis sokat számít.
Viszont iszonyat meguntam a játékot. A multis résszel is csinálhattak volna valamit, mert az meg egyre gyakrabban dobott le.Összességében nekem ennyi volt a játék, ma meg is hirdettem.
További jó játékot nektek! -
TazLeacher
nagyúr
válasz
shaggy #10955 üzenetére
"(Aki tört játékkal játszik, komoly problémákat is okozhat a patch!! pl. netkávézóban nem lehet netezni, de ami inkább szívás, hogy el sem akar indulni a játék. Több küldetést nem enged megcsinálni, mert valami apróságot nem csinál a játék, ami kéne a küldetés befejezéséhez)."
Pár hsz-el lentebb...
-
Macka
veterán
A multiplájer hogyan működik? Csomó ember a mapon, és mindenki azt csinál,amit akar?
-
válasz
rup1u5 #10953 üzenetére
Azért használom egyelőre a 32 bites xp-t, mert ezzel a leggyorsabb a rendszer és ezen fut minden a leggyorsabban (tesztek, game, minden) és nem érezni a memókorlátot. Kipróbáltam az összes oprendszert ezzel a géppel is mióta megvan és tényleg ez a legjobb op, ez van na.
Kommy: Na ez egyre jobb, azért egy próbát megér, látod a GTA is megy sokaknál vista 64 biten, faxom tudja nálam mi lehet vele. A Crysis egyébként királyul fut a 64-es vistán, ez a GTA viszont szopat.
-
Kommy
veterán
válasz
shaggy #10955 üzenetére
1. hozzászólás
Mentések backupolása:
Windows újratelepítések előtt, ha nem szeretnénk elölről kezdeni a játékot, érdemes a mentéseket biztonságba helyezni. A fájlokat (Vista alatt) a C:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames\ mappában találjuk. Emellett nagyon fontos, hogy mentsük ki az C:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Microsoft\XLive\ mappát is, ugyanis a Games for Windows profilod itt tárolódik, és ez "össze van kötve" a GTA4 mentéseddel, ha nem másolod ki, nem fogod tudni visszatölteni a mentéseidet a Windows-újratelepítés után.Lenry: Fura dolog , hogy steames a game, vista alatt gond nélkül megy viszont win7-alatt az a hioba van amit írtam, felraktam én már minden de nem segített. Egyszóval nekem még újra sincs telepítve csak külön vinyón van a steames játék és onnan indítanám, raktan má fel mindent
-
-
shaggy
aktív tag
Az E betűs gondra valami megoldás?
Itt újratelepítést említett valaki hogy az orvosolhatja a gondot.Hova rakja a mentéseket a játék mert nem szeretném újrakezdeni?
-
-
Azért 6GB, mert a triple channel miatt 3 modul kell és 3 gigát nem akartam semmiképp.
Jó lesz a 6 giga, csak egy normális 64 bites rendszer kéne, talán a windows 7.
rup1u5: szerintem a kettőnek semmi köze egymáshoz. Minden megy pöpecül, csak ez a 64 bites vista nem az igazi. Lehet hülyeség, de én nem kínlódok vele, inkább akkor xp. Már van 64 bites win 7 is, kipróbálom azt.
-
Lenry
félisten
válasz
rup1u5 #10950 üzenetére
arra gyanakoszom hogy még nincsenek rendesen kiforrott alaplapi chipset driverek a lapodhoz vista alá. - mert XP alá van? nem hiszem. XP-nél is, Vistánál is jóval újabb a lapja, nem hiszem, hogy ez lenne a baj.
amikor ilyet meglátok, én legszívesebben sírni tudnék... 6GB RAM, és 32 bites OS
-
rup1u5
nagyúr
arra gyanakoszom hogy még nincsenek rendesen kiforrott alaplapi chipset driverek a lapodhoz vista alá.
a 6 giga ramodból és az 1 giga videóramodból vétek ennyit elpocsékolni! szerencsétlen xp jó ha a felét ki tudja használni rendesen.Lenry: na ez az! az a konfig egy tipikusan "Vista 64bit kötelező" kategória.
kb mintha vennék egy ferrarit bugacra, hogy a földúton azzal tiporjam a libaszart. -
szabod
senior tag
-
válasz
TazLeacher #10917 üzenetére
-DX10 nem izgat, amivel játszom DX9+ mod sokkal szebb
-xp se települ lassabban
-vista inspirat pack és kész a dizájn
-újabb ja, de ahhoz képest gyatrább mint xpAzért xp, mert jó, stabil, minden működik probléma nélkül.
rup1u5: majd meghúzom, csak jöjjön meg a hűtő, de kíváncsiságból, nem azért, mert kevés a power.
Próbáltam ott is és itt is, de senki sem tudott segíteni. A szereplőket mutogatja csak, nem megy tovább. Ha igen, akkor meg akadozik, fagy, 1 fps, vagy stabil 60 és kifagy. XP-n stabil 60.
-
Geryson
addikt
válasz
Petya2900XT #10942 üzenetére
Nem, ez a 640-es GTS húzva. Fogalmam sincs, hogy be van-e kapcsolva, csak játszom vele, nem állítgatom...
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Petya2900XT #10942 üzenetére
mivel 800-on hajtja a gpu-t így csak is g92 lehet.
lehet gta 4 szempontjából én is jobban jártam volna ha nem cserélem le a gts-emet 4850-re -
7
addikt
Az Alapelvek értelmében dannyl9 figyelmeztetve warez miatt. Ezt a témát nem kéne errefelé feszegetni.
-
Geryson
addikt
válasz
Mariann294 #10924 üzenetére
Akkor én meg mondok egy olyat, hogy ha kipukkad a kerét ÉS egyenesen mész, akkor gyorsabb a felnin haladó autó mint a keréken! Ezt érezni is lehet ha ilyen autót vezetsz, hogy veszettül megy!
Itt kerestem órákig a Youtube-on, merthogy én láttam már erről videót (drag verseny multiban és odaver a felnis kocsi a másiknak), de egyszerűen nem találom most...
dannyl9: miért nem próbálja egyszerűen ki?
-
mad1
veterán
válasz
Mariann294 #10924 üzenetére
Engem csak az qurt fel,hogy telefonalas kozben nem szal kocsiba,csak ha lerakom a telot,Kocsibol meg felveszi ....Lol kicsit.
-
Mariann294
őstag
válasz
-=Sziszi=- #10920 üzenetére
Hehe amikor megláttam ezeket csak ámultam és bámultam!
Ugyanakkor vicces hogy ezek mellett mik nincsenek kidolgozva.Csak néhány példa:1.Vegyük a hordót ami ugye lángol és általában a csövesek szoktak mellette melegedni.Na én próbáltam a hordót belelökni a tengerbe.Ez sikerült is csak a láng ba*ott ki aludni
Próbáltam eloltani tüzoltó kocsival.Ez sem oldotta meg az ügyet...2.Amikor jó koszos a kocsid..próbáltam félig a parton haladva "mosatni" sikertelenül.
Aztán megint jött a tüzoltós ötlet de semmi változásEgy ilyen játékan ahol ennyi minden ki van dolgozva ezek itt eléggé idegesitőek...
Jut eszembe...már rég rájöttem csak valamiért nem irtam le.Azt próbáltátok már hogy vagy fél percig füstölgetitek a kereket akkor kipukkad?LOL!
-
Buldozer99
senior tag
válasz
TazLeacher #10917 üzenetére
Ez engem is érdekelne...
-
MaciG
addikt
üdv.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a kamionra ,hogy lehet felkapcsolni a pótkocsit?
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
nicoka #10905 üzenetére
Múltkor lett egy kisebb dugó, az a szép hogy nem is én okoztam
A sok hülye meg néz ki a fejéből a kocsiban és dudál ezerrel, majd látom hogy egy taxis kávézás után kidobja a poharat az ablakon
Nagyon jó ilyeneket látni egy játékban. A taxisokat utálom a legjobban, hogy azok mindig útban vannak bazz.
Még a cigicsikket is fel tudod szedni az útról és bedobni a szemétbe egy kis "rendőrgyilkolászás" után ez kötelességed mint törvénytisztelő állampolgár -
rup1u5
nagyúr
Valóban felesleges húzni de én tutira nem bírnám megállni!
Nem akarok off-olni de konkrétan mi nálad a probléma 64-es vistával?
vista topikban próbáltál rá megoldást találni?
ilyen vasakhoz tényleg 64bit dukál. nem hiszem el hogy nincs a problémára megoldás! -
dannyl9
csendes tag
az felismeri a monitorom..
-
-
válasz
TazLeacher #10915 üzenetére
Hol írtam olyat, hogy nem lesz szebb? Csak arra utaltam, hogy patch nélkül is van bőven fps, ezért teljesen felesleges húzni a cuccot.
Akkor visszakérdezek: Ha már 32 bit, akkor miért vista?
Csak egy okot mondj, amiért inkább vista!
-
válasz
rup1u5 #10913 üzenetére
Én speciel nem húzom, mert felesleges, így is 60 fps van, akkor minek húzzam? Hogy 100 legyen? És mindez patch nélkül, érted már? Patchel elvileg még jobb lesz, tehát megint csak felesleges húzni.
Próbáltam a 64 bites vistát és xp-t is, de egy rakás szar mindkettő, ezért is írtam, hogy amíg nem lesz egy normális 64 bites rendszer, addig marad az xp. Attól, hogy nálad semmi probléma nincs a 64 bites vistával, az nem jelenti azt, hogy másnál sincs.
Ez az én szerény véleményem.
-
rup1u5
nagyúr
Nem értelek titeket! Core i7-es rendszer 4 és 6 giga ram-ok, übergiga videókártyák és nem húzzátok, XP-t raktok föl rá!!!!!! Eszméletlen!
Nem való nektek ilyen gép ha nem tudjátok összerázni rendesen. Nálam semmi probléma nincs a 64 bites vistával.
És ami a legszebb hogy nem rakod föl az új patch-et,pedig azzal egy csomó új grafikai beállítási lehetőség nyilik meg és sokkal jobban fut. Ennél nagyobb hülyeséget én el sem tudok képzelni. Ne vegyétek sértésnek srácok de komolyan nem értelek titeket.
Épp most helikoptereztem elöszőr mióta fölraktam a második patch-et és leesett az állam a látótávolságtól! Nálam nagyon sokat javított az új patch! Remélem a 9.1-es kata is fog még dobni rajta.
-
dannyl9
csendes tag
lehet az lesz nekem is
fos az egész pl. max felbontás 1280 mindenhol mert amiota felraktam az nvdia dirvert nem tudom nagyobbra rakni sehogy .. se gyárival se ujjal , se monitor driverrel semmivel ritka nagy egy fos. -
válasz
dannyl9 #10909 üzenetére
Indítsd el a gémet, majd esc és itt megtalálod.
Nem is kell húzni, így is agyonveri a húzott quadokat is, tapasztalat.
Ramjaid hogy vannak? Miért nem 3 modulod van?
Ja és játszál xp-n, sajna nekem sem jó vista alatt, gondolom azon próbálod. Amíg nem lesz egy normális 64 bites rendszer, addig marad az xp sp3.
-
dannyl9
csendes tag
nem látom ezt a clip capturét , patch nincs fenn amúgy , huzni meg semmiképp nem szeretném
valaki help h most mi lenne a jó akkor?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
dannyl9 #10902 üzenetére
valszeg azért lassú nálad mert a procid alapon megy. sokat dobna rajta ha felhúznád 3 gigára. a vidmemóriával meg az van hogy 2*894MB van a kártyán, 894 GPU-nként de mindkét adag memóriába ugyan azok az adatok kerülnek. tehát cloneozva van és nem összeadódik. persze lehet hogy nincs igazam de ezt tartom valószínünek.
lehet gta4 esetében jobban jár az ember egy 1gigás 285-el vagy 4870-el mint egy dupla gpu-s megoldással. -
Szajbee
tag
válasz
dannyl9 #10902 üzenetére
Nekem is i7-esem van, nekem full hd-ban minden a beállítható legnagyobbon van, kivéve a view distance-t (az 33-on), simán megy, fraps szerint a minimum fps 19-20 (amit láttam), a játék benchmarkja alapján az átlag 55 fps. Nem értem nálad miért ilyen
Az, hogy csak 894-et ismer fel, az azért van, mert nincs benne sli és crossfire támogatás tudtommal. Nekem is csak 1 gigáig mér. Ezt azért javíthatnák
Nekem az volt a bajom, hogy egyfolytában kifagyott fizikai memória túlcsordulás miatt. Kapcsold ki a clip capturet a "game" bellításoknál vagy az új patch-hel a főmenüen is van elvileg. Nekem az sokat segített. Már csak egy új hűtő kéne és felhúzni a procit 3,6 Ghz-ig
-
nicoka
tag
válasz
-=Sziszi=- #10904 üzenetére
Igen, igen ez azért jó. Egyszerűen hihetetlen maga a GTA IV világ. Az embereknek van célja, minden, hihetetlen, hogy lehet ilyen tökéletes játékot kifejleszteni...
-
nicoka
tag
Helló!
Bár én PS3-on játszok nem érintenek az FPS hibák... stb. Ennek ellenére nekem is nagyon tetszik a játék, nagyon élvezem, másodjára játszom, de nagyon tetszik. Most úgy játszok, hogy mindenkivel fenntartom a jó kapcsolatot, valamikor nem is csinálok feladatot vagy 30 percig, mert Romannal, LJ-al megyek sörözni... Azt amúgy észrevettétek (nem nagyon zavaró, csak furcsa) hogyha beszállsz egy fajta kocsiba akkor kb. 5-ik kocsi ugyanolyan mint a tied.
-
dannyl9
csendes tag
sziasztok.
valaki help.
gépem : core i7 2,66ghz , gtx 295 , 4giga corsair .
probléma gta4 csak medbe nem laggol 1280-ba ez normális?
a másik a graph beállitásnál azt irja 894mb a vga memori mikor az csak egy gpu-é ez normális?valaki help pls , ty.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Honda topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest