- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsy888
senior tag
A főkönyvtárba hozz létre egyet sima commandline néven és abba írd be -norestrictions -nomemrestrict kapcsolókat.
Először én is commandline.txt néven hoztam létre és észre sem vette, hogy beleírtam valamit. Már leírták, h valahogy ki van kapcsolva winbe, hogy mutassa a kiterjesztéseket, csak nem tudom hol. -
szabod
senior tag
Helló Mindenki és Boldog Karácsonyt!
Olyan problémám lenne a játékkal, hogy nem engedi a maximális beállításokat. Ugye ehhez 1Gb memóriás VGA kártya kellene, nekem 640 Mb-s van. Viszont a commandline.txt-s megoldással ki lehet ezt küszöbölni. Nekem viszont a játék észre sem veszi, hogy csináltam ilyet. Próbálkoztam már mindennel, beírtam a parancsikonjába, az összes almappába tettem commandline.txt-t, beleírtam hogy milyen beállításon futtassa, de egyik módszer sem hozott eredményt. Tudnátok valahogy segíteni? Esetleg létezik valamilyen launcher program? Segítségekt előre is köszönöm.
-
kem
addikt
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy a hang olyan mint ha be lenne lassítva iszonyatosan. Akadozik állandóan. Lehet ez attól, mert a hangkártyám nem ismeri egyáltalán az EAX-ot? Próbáltam már dxdiag-ban kikapcsolni a hardveres gyorsítást, de ez sem segített. Mi lehet a megoldás?
-
Zozzy
aktív tag
válasz
szabi6k #8388 üzenetére
Nincs húzva véletlenül a memóriád? Nekem akkor csinált hasonlót. Sem a rendszer, sem más nem fagyott, de a GTA IV szó- és hibaüzenet nélkül leállt a legváratlanabb pillanatokban. Volt, hogy mindjárt az elején, volt, hogy 10 perc után. Igaz, nem lassult be előtte, átmenet nélkül dobta magát. Amint visszább vettem a memória órajeléből, megszűnt a probléma.
-
Killing
addikt
Privát ment
-
Kommy
veterán
És melyikben nem tudsz bejelentkezni, Games for windows live-ba vagy a Social club-ba?
GfWL: ban nekem UK az ország, itt is megváltoztatható az ország gond nélkül
SC. pedig Magyarország amógy ez biztosan megváltoztatható később isEnton: nekem SC-ben magyarországra van állítva az ország és gond nélkül megy a multi.
Killing: mit szeretnél, nekem megvan a játék
-
Killing
addikt
Tudna valaki jelentkezni akinek megvan a game?
-
crysis
tag
sziasztok olyan problémam van hogy nem tok bejelentkezni és igy menteni se azt irja nem támogatott országba vagyok pedig netem jó minden fasza csak nem enged felcsatlakozni!Valamit be kell állitani?
-
Mariann294
őstag
Boldog Karit minden kedves GTA IV fannak!
-
Redy
tag
Statistics
Average FPS: 47.11
Duration: 37.04 sec
CPU Usage: 94%
System memory usage: 62%
Video memory usage: 73%Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
View Distance: 40
Detail Distance: 40Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 260
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz -
barnam_
nagyúr
válasz
DerStauner #8374 üzenetére
szvsz elég egyszerű irányítani a koptert.
-
Henker2
addikt
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
Mans20
addikt
Kellemes Ünnepeket!
Én még csak 4 % nál járok és még nincs egy normális fegyverem se,valaki tud valami helyet ahol van,vagy most még nemnagyon lesz?Remélem csinálnak valamit az AA val mert elég szar hogy mindenhol ahol árnyék van ott ahogy mozgok a játékba úgy vibrál.Jó lenne már egy értelmes javítás.
-
McCartman
őstag
válasz
Mariann294 #8301 üzenetére
ha ugy csinalod össze kell jönnie..
G@bi90MR: nálam med-highest, 40,70,80,1
és ami a commandline.txtben szerepel:
-height 960 -width 1280 -availablevidmem 0.826 -novblank -
DerStauner
senior tag
találkozott valaki az alábbi problémával:
Ray küldetéséről van szó. amikor Isaac-ot kell kinyírni, aki elbarikádozta magát egy hotelban (majestic). elsőre minden jó, már csak 1 embert kell kinyírni, de meghaltam. oké, játék visszatölt, és mégegyszer. na a probléma itt lépett fel, hogy szépen odaautózok a hotelhoz, és rámegyek a jelre, a játék kiírja, hogy tölt, és tölt, és tölt, ... és nem történik semmi. oké, alt-tab, játék kilő, újraindít, ekkor már betölti a hotelt, lifttel felmegyek, és itt is megakad a töltés. szóval röviden: hol a hotelnél, hol pedig a liftből való kiszálláskor megakad a töltés, egyszerűen nem megy tovább. miért??? ja, és a task manager-ben az application tovább fut, nem pedig not responding.
-
tib-bee
tag
Joggingot hol lehet venni? Kellene az egyik küldetéshez, de egyik boltban se találtam
??
-
athomi
veterán
válasz
DerStauner #8374 üzenetére
Numerikuson jól irányítható, de akkor meg nem lehet lőni.
-
DerStauner
senior tag
a helikopter irányíthatóságát kik tesztelték?? mert nem olyan egyszerű.
de azért sokadig próbálkozásra sikerült lelőni a másik helikoptert a paper trail küldetésben.
-
deicide
veterán
Karácsony örömére én is toltam egy benchmarkot kiváncsiságból...(A processzor tipusa érdekes...)
Statistics
Average FPS: 46.85
Duration: 35.81 sec
CPU Usage: 84%
System memory usage: 94%
Video memory usage: 93%Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1200 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 100
Detail Distance: 100Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4870 X2
Video Driver version: 6.14.10.6891
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processzorFile ID: benchmark.cli
-
.:Kristian:.
addikt
Üdv!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok az összes GTA-zó fórumtársnak. -
Vekiboy
tag
válasz
MarioAna #8364 üzenetére
A plusz 2giga ramot pont megeszi a vista..... Na jó csak majdnem...
Én is kipróbáltam a fusiont, nem történt semmi, csak elment a párbeszédek hangja, de gyorsabb nem lett.....
Meg csináltam egy benchmarkot (igaz egy jó régi vga driverrel):
Statistics
Average FPS: 33.75
Duration: 37.13 sec
CPU Usage: 93%
System memory usage: 47%
Video memory usage: 82%Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6860
Audio Adapter: Sound Blaster Audigy
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6400+File ID: Benchmark.cli
-
MarioAna
senior tag
Hy all!
A blur ("p" betű) vajon mennyire eszi a gépet? Mert anélkül meg elég recés minden, de nem veszek észre lassulást, vagy csak az én szemem vak? Egyébként most egy ilyen beállítással játszok:
Sorban: 1280*960, Medium, Very High, View Distance: 25, Detail: 75, a többi maximumon. Néha be-be akad elég rendesen, de átlagban játszható. Konfig: E7300@3.2GHz, 2 GB RAM (Corsair DDR2 800MHz-en CL4-ben) egy HD4850 alap órajelen, 8.12-es driver, de a CCC nem működik, valami mom implementation error vagy wtf-ot ír ki, pedig fent van az összes .net framework, drivert is úgy raktam, ahogy kell, uninstall, driver sweeper stb mind1. Januárba jön még 2giga ram, egy 320-as vinyó, és átállok vista-ra. Tényleg, VISTA-n érezhetően lassabb lesz a game? Bár a +2GB ram csak megteszi a hatását.
mod: Kellemes Húsvéti ünnepeket, és sok locsolót.
-
sanye89
csendes tag
Akkor ne is probálkozak telepiteni,ennyire rossz a lenne a játék élmény.?
-
konas
senior tag
Egesz jol megy nalam1024-ben,medium-on.he he.
-
Enton
addikt
-
konas
senior tag
Nah, elindult nalam is a game vegre.
Csak 800x600-ba fut,ezen kellene valtoztatni valaki le tudbna irni egyszerubben,mit hogyan adjak meg neki hogy lehessen allitani:::
Thx,all -
sanye89
csendes tag
Sziasztok!!!
Nekem is meg van ez a Játék csak a világ ért se tudom feltelepitení.
Pedig nekem is nagyon bejön ez a game.! Regisztrálni kell vagy mi?Szerintetek elfutna ezen a gépen:
AMD Athlon 5000 x2.
2GB RAM 800MHz.
1950 Pro Videokari.Mindenkinek Békés , Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag ,
Boldog Új Évet kívánok ! -
Neoteric
addikt
hát nemtom, én SAba se tuningoltam, csakha baromkodni akartam.
kocsi összetörik ugyis és akk benne a lé úszott.én a megvehető ingatlanokat, esetleg cégeket hiányolom..
-
athomi
veterán
válasz
Vasinger! #8348 üzenetére
Nincs benne bicikli és a kocsikat sem lehet tuningolni, viszont lehet moddolni.
-
mad1
veterán
válasz
<.RicHarD.> #8349 üzenetére
Nincs bizony
-
Vasinger!
nagyúr
Csak nekem hiányzik a játékból a bicikli? Még nem akasztottam ki játékot, de lesz benne tunningolás, mmint kocsit lehet majd tunningolni, mint a GTA SA-ban?
-
bpx
őstag
válasz
cellpeti #8303 üzenetére
hát, kb. esélytelen az a küldetés
nem kell lelőni, "csak" követni kell amíg leszáll, ami persze a csodálatos irányításnak köszönhetően lehetetlen
én úgy 30-szor próbáltam meg, abból egyszer sikerült azt elérni, hogy utána tudtam menni (és nem pedig 2mp múlva kiírta, hogy Dimitri meglógott;
vagy olyan is volt párszor hogy épphogy beszálltam a motorcsónakba, és rögtön kilőtt rakétával...)
akkor köröztünk egy kicsit, majd az első és második sziget között az egyik híd mellett leszállt a folyóparton
én is le akartam szállni, de mikor földet értem kiírta, hogy a helikopteremnek annyi, és rögtön mission failedaz a vicc, hogy amikor abban helikopterben ülsz, egyáltalán nem látod, hogy merre mész, mert ugye a kamera nem követi hogy merre fordulsz, és helikopterben egérrel is csak fordulni lehet, nem pedig kamerát állítani
persze ha lenyomod a space-t, akkor az amolyan 'célzó' nézet, úgy lehet előre is nézni, de mire erre rájöttem, már elegem volt az egészbőlmindenesetre én most elkezdtem mégegyszer elölről (új VGA + egy kis proci tuning, így már jól is néz ki + jól is megy), de az egyszer biztos, hogy a végén nem a pénzt, hanem a bosszút fogom választani (elvileg ott ha a motorról sikerül bemásznod a helikopterbe, egy csónakot kell követni, ami azért könnyebb)
-
cellpeti
nagyúr
Nincs vkinek a helikopteres küldi utáni mentése,mert azt nem tudom megcsinálni
Jó lenne!
-
Dark KillerX
addikt
E-Maxx
-
csaabz
őstag
Ehhez tudnátok mondani valamit?
Újratelepítettem a játékot és ez jön elő.Nem engedi feltölteni a képet.
A szöveg: "GTA IV FATAL ERROR: Xnetstartup failed - Please reboot the system and/or reinstall the game"A reboot már megvolt...
-
konas
senior tag
Hello.
Segutene valaki:::Elinditom a jatekot ahogy bejon a menuje,leall a gepem::kikapcsol???? -
Killing
addikt
A Need for Speed Undercover egyébként megy akadozás nélkül 800x600-on de sztem még ezen a felbontáson is jó grafikája.Itt inkább sztem videókari korlátoz.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Killing #8328 üzenetére
kattints a nevére és láthatod. scythe infinity figyel nála a procin, akárcsak nálam.
egyébként nem nagy cucc ekkora tuning egy wolfdale-től. az én conroe-m is 3.5-ön megy 2.33 helyett már több mint egy éve gond nélkül. ennyihez még feszültséget se nagyon kell emelni, ugyhogy nem kazán az enyém. az övé meg ráadásúl 45nm-es ugyhogy még hűvösebb is. hiába no! jól sikerült procik ezek. különösen a wolfik.#8330
sok jóra azért ne számíts! 800*600-ban mindent lowra véve is szaggatni fog egy 7600-on. ráadásúl ha jól emlékszem azt nem is nagyon támogatja a gém. csak a 7900-asok és attól fölfelé. de lehet rosszul emlékszem.Minimális rendszerkövetelmény:
Windows Vista SP1 vagy Windows XP SP3 operációs rendszer
Intel Core 2 Duo 1.8 GHz vagy AMD Athlon X2 64 2.4 GHz processzor
256 MB NVidia 7900 vagy 256 MB ATI X1900 videokártya
1.5 GB RAM
16 GB szabad lemezterületszerintem 7600-al nyugodtan felejtsd el.
-
Neoteric
addikt
válasz
Killing #8328 üzenetére
nekem is 3.6ra van húzva.
xigmatek s1283.
de olyan ám hogy akkor van csak 3.6on ha terhelés alatt megy, amúgy 2700on.
és ilyenkor értelem szerűen kevesebb fesz kell neki, szal nem vészes.meg jól szellőző ház. most vettem új vinyót gépbe, mondom akkor egy úttal ki is takarítom.
szinte nem is volt benne semmi por. igaz mostanába szinte éjjel nappal megy a gép, szal nagyon megülni se tudott.a ház alján meg elején ahol a beszívó ventik vannak, ott volt lerakódva por, szal sztem hasznos a szűrő.
ja és földön van a gép, nem asztalon. -
Zozzy
aktív tag
Mindjárt jön valaki, aki ezt megcáfolja...
Azért az Intelt is meg kell rángatni, hogy jól érezze magát a játék, nekem pl határozottan van különbség, ha alap 2.66 GHz-en járatom, vagy meghúzva 3.6-ra. Tegnap vissza kellett vennem alapra a rendszert, mert valamiért fagyogatott, utána igencsak észrevettem a játékon.
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni hogy elfog-e futni ezen a konfigon a GTA IV?
Gigabyte GA-M56S-S3 (Gaming Edition)
2x1GB Kingmax DDR2 800 MHZ
AMD Athlon 64 X2 4400+ (2310 MHZ)
BlissGainvard NVIDIA 7600GS 256MB
Mind ez Windows XP S3 alatt.A gépezet nincs tuningolva.(Nem is lesz) -
m4rek
csendes tag
hi. segítsetek már pls. hanghibám van, játék közben nincsenek párbeszédek, ill csak feliratozva vannak.. (pl ha autóban ülünk csak a rádió szól, szöveg semmi..) átvezető animációknál van szöveg... találkozott ilyennel már vki?
-
Kommy
veterán
Elég sok grafikai gondom és a hang folytoni kiakadása miatt úgy gondoltam újratelepítem a játékot, de nekem ugye steames van és hogyan ugyan úgy kell uninstalálni, mint ha dvd-ről tettem volna fel. És most jönne a lényeges dolog, hogy újra le kell e töltenem vagy megmarad a gépen a telepítője.
-
Malklar
tag
Valaki tudna nekem abban segíteni hogy nem e lehet megállítani az időt? Pl csak délután 14:00 legyen vagy xy csak ne legyen soha északa? Olyan csítet találtam ami az időjárást módosítja, de olyan kéne ami a napszakot!
-
csaabz
őstag
Hello! Tudna vki nekem emailben küldeni egy olyan handling fájlt, ami még nincs módosítva?
Én annyira szétbarmoltam az enyémet,h nem indul a játék..
Előre is köszi! -
-
Kommy
veterán
Valaki aki csinált már meg több sms-ben érkező kocsi szállítást Stevie-től attól lenne egy kérdésem , milyen gyakran jönnek az sms-ek, mert csak most vettem észre, azt az sms-t amiben a motort kell elvinni elvittem de nem kaptam még új sms-t, És 77%-nál járok, sztorival végeztem, így most csinálom a többit, hogy meglegyen a 100%.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
ÁRulja már el valaki,hogy hogyan lehet lelőnni a Dimitri helikopterét,mert már sikerül felszállnom a JAcobos kopterre,de mindig meglóg a másik gép!
-
fdisk
őstag
Én sem tudom Kate-t megfektetni.
Viszem ide-oda,kinyalom a picsáját is,de minden randi után csak goodnight,oszt csá.
Frigid a csaj,v mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest