- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Krobi79
üzenetére
Mellkasra. Sisakon is volt párszor, nekem nem tetszik úgy a látószög. (Mármint sisak tetején volt, állvédön nem próbáltam, youtube-on néztem összehasonlítóvideókat (chest mount vs chin mount), nekem jobban tetszik a mellkas.
Mozgás szempontjából nincs különbség, hogy tokban van, vagy anélkül. Kicsit nagyobb persze, de nem tünk fel.
Amúgy itt a topicon a többség az alu cage-et preferálta a búvártokkal szemben ilyen célra, szóval ez is ízlés kérdése. Az elsö kerék feldobálhat kavicsot is, sarat is, vagy ha valakit követek... Szóval nekem a búvártok megnyugtatóbb. Esetleges esésnél is többet véd szerintem, ha meg már akkora ütést kap, hogy a búvártok összeroppan, akkor a kamera a legkisebb baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Filmvilág
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Le Mans Ultimate
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest