Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
akkor félnek már, hogy visszafejtik a kódot és esetleg jobb fw-t csinál vki
mint anno a firelfy 8s-nél. -
-
Márton
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Osmo 1-nél így csináltam és anno sok-sok gopro-nál.
Lehet a 3-4-nél már csak mimon keresztül megy. -
-
-
Dareiosss
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nevetséges, hogy ilyen problémák vannak.
-
-
Dareiosss
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nem egyedi a hiba, lásd a linkeken, ismert bug, 3 telefonnal, 1 tablettel probáltuk, 2 wifi hálozaton. Ahogy az egyik video alatti kommentbe is leírták, szar a firmware a camon. Szóval nem nálam van a probléma, valszeg egy első szériás camot kaptam fos firmwarel.
Nekem nincsenek napjaim szenvedni vele, vagy beadom gariba vagy eladom a fenébe. GoPro t kellett volna vennem. -
válasz
Dareiosss
üzenetére
Nincs igazad, ne haragudj. Se az action 3 se az action 4 nem csinálta ezt nekem soha amit neked. Pedig több darab is volt, most is van 3 action 4-em. Elsőre csatlakozott azonnal, sokkal stabilabb és jobb volt mint a goprok. Van Insta aceprom is, azzal sincs gond.
Valahol nálad lesz a probléma.
-
Dareiosss
senior tag
-
Dareiosss
senior tag
Próbálom csatlakoztatni az action 3 at a telefonokhoz, de már 1,5 óra szenvedés utána sem lehet. A lightcut látja de nem csatlakozik, a mimo nem is látja. Vicc ez a Dji, jól megszívtam ezzel a szarral.
-
válasz
Tuninger
üzenetére
Nekem is van ilyen sárga bumszli fogantyúm, meglepetésemre gond nélkül fenntartja a víz tetején az Action4 kamerát, ami a cage-be van rakva, plusz rajta van a kamera alján a mágneses tartó klipsz is

Meg voltam győződve előzetesen, hogy ez így már túlsúlyos lesz a lebegő markolatnak, de szerencsére bírja

-
Hitch
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igen búvárra gondoltam, nem jött be és mélyre úgysem vinném.
azert gondoltam a floatyra ha gyerekek a medence szélére véletlenül homokba ledobják ne sérüljön elég vastagnak tűnik a védelméhez. -
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
hero10-hez gondolkodom a Floaty tokon.
medencébe/ tengerbe mennyire ideális? A műanyag tokban nekem érezhetően silányabb a képminőség és jobban is melegszik.előre is köszönöm.
-
Dareiosss
senior tag
Köszönöm a tapasztalatokat.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
1 friss adalék:
Van egy vadiúj Avata 2 drónom. A sok SD kártya közül egy 256-os Samsung Evo Plust tettem bele az első napokban. FW frissítés után a drón elkezdte azt csinálni, hogy a drónban a videofelvétel megállt 1 perc körüli időknél, a goggles szemüvegben ment tovább. Nagyon idegesítő volt, mert menet közben nem vettem észre, hiszen ment a rögzítés jel, a piros pötty. Csak a drón nem rögzített.
Beletettem egy Sandisk Exreme Pro karit, leformáztam a drónnal, azóta jó.
Nem tudom, hogy a kártya vagy a drón FW frissítése okozta-e a hibát, de mindenesetre ebben a gépben nem fogok Samu kártyát használni, csak Sandisket
-
válasz
Dareiosss
üzenetére
Megfontolásra javaslom én is, hogy ne 1 db 512 GB-os kártyát vegyél, hanem 2 db 256 GB-os kártyát.
Ha valami gond adódna az egyik kártyával, akkor ott a másik.
4-5 óra felvétel 4K/60fps üzemmódban is ráfér egy 256 GB-os kártyára, nem kell sűrűn cserélgetni és adatot menteni.
Nekem általában a SanDisk kártya a szimpatikusabb (DSLR gépemben olyat használok), ennek ellenére az Action4 kamerámban Samsung EVOPlus kártyákat használok, tökéletesen működnek

-
-
Dareiosss
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Mivel ausztriában élek, nem játszik a hardverapro, főleg hogy két hét múlva megyünk nyaralni. Továbbá 512 es kell, nem akarom sűrűn cserélgetni és lemásolni az adatot.
Így a kérdésre nem kaptam még választ, mindegy hogy samu vagy sandisk? -
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Uhh, bocsi benéztem

ITT egyébként vannak 512-esek is.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
De ő 512 GB-os kártyát keres, nem 256 GB-ost...
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Itt az aprón pl. Nézz körül, biztos fogsz találni.
256-os Samu-t pl. 8-9 ezerért lehet venni, 9-ért bontatlan újat vettem eddig 4db-ot
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hol láttál fele ennyiért ilyen kártyákat

-
-
Dareiosss
senior tag
Melyik sd kártyát érdemesebb megvenni? Samsung PRO Plus 512 gb 50 euro vagy SanDisk Extreme PRO 512 gb 58 euro?
DJI Action 3 hoz lesz. -
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Igen alacsony felbontású videó, törölheted
-
Márton
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
low resolution fideo
-
vihartigris
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A kamerának a vázon belüli lejátszáshoz szükséges fájl.
-
DJI Osmo Action4 kamera minden egyes .mp4 kiterjesztésű videófájl mellé ír egy azonos nevű, de .lrf kiterjesztésű fájlt is.
Az micsoda?
-
-
StLui
veterán
3 aksiból egyet, ami már nem is fér be a kamerába, "szétszedtem". Tulajdonképpen kívülről a fekete, az csak matrica, alatta az alumínium szerű lemezke, meg szinte papír vékony cucc. Ami nekem az érdekes, hogy a műanyag tok ki is van vágva minkét oldalán, és ott is púposodik, és elég szarul is néz ki a kivágás. Ma rendeltem két enduro-t kíváncsi lennék azok is ilyen kikönyítettek? Hátha dagadnak. Elvileg azokat jobbnak mondják. De röhej, én ilyen, púposodó aksival még sosem találkoztam, itt meg ahogy olvasgatok, ez a normális

-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ez nem a Garfield 3?
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ja, azt a filmet 2 perc alatt le lehetett volna forgatni:

-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
vagy az Űrodüsszeia
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Pár hónapja a 20 éves fiammal megnéztük a Nyolcadik utas: A Halál-t
Azt hittem halálra unom magam rajta, pedig anno micsoda mozi volt! Odaszögezte a fél világot a vászon elé. Ott megy a jóember a hajó raktárában fél órát és keresi a szörnyet, miközben sejtelmes zene megy. Dögunalom.
Ennyit változott a világ. Sokkal pörgősebb lett minden, és ami most megy, az a felfelé tartó exponenciális görbe jó meredek része már. Nézzétek meg a jutub shortsokat pl. Borzasztó.
Sajnos a 99% beleáll a mainstream-be, vagy nem is fogja fel, csak erre mozog rá az agya. A 20-30-60 másodperces snittek már unalmasak. A vége meg az, hogy megnézted a videót, fasza volt, de 10 perc múlva már nem emlékszel belőle szinte semmire.
-
válasz
Caspenberg
üzenetére
Action 4, stabilabb, megbízhatóbb
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Én sem bírom nézni azokat a videókat, amelyek 4-6 másodperces snittekből vannak összerakva

Ha ilyen kerül valamiért elém, akkor nincs az az érdekes tartalom, ami 15-20 másodpercnél hosszabb időre odakötne. Az a véleményem, hogy aki előre gondolkodva, megtervezve készít videót, az 1-2 perces etapokban is képes a lényeget megmutatni. Aki viszont véletlenszerűen, minden előzetes átgondolás nélkül csinálja a videókat, annak nagy segítség az, hogy a 4-6 másodprerces snittekből összedobott videó látványvilága érdekes...
-
sinci01
aktív tag
Sziasztok. Van egy Gopro 6-os kamerám, és a GPS infot nem mindig sikerül előhívni, vagyis nem minden videón szerepel, annak ellenére hogy a kijelzőn megjelenik a GPS ikon, és a menüben is be van kapcsolva. 5 videóból kb 1-en van csak info. Létezik az orvoslására valami? Köszönöm.
-
Caspenberg
csendes tag
Sziasztok!
Melyik kamerát ajanlanatok főként motorozás/quadozáshoz GP11 vagy DJI OSMO Action 4 ?
Köszi a tippeket előre is!
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Az egy teljesen más videó. Ahogy írtad is relax. Én is nézniek YT-on drone relax videót ami a tájat mutatja be. Természetesen ott nem kell a sürű vágás. Viszont egy síelős vagy motorozós videóba én sem nézem meg, hogy valaki 5-10 percig megy egy szerpentinen vágás nélkül. Pedig szeretek motorozni.
-
válasz
Khaosz55
üzenetére
Én ezektől tudok megőrülni. Nem bántásnak szánom, csak ez van. Van egy csomó drónos relax videó a yutubon, de a pár másodperces ugrásokkal teliket elkapcsolom. Legalább itt ne kelljen már pörögni. A sajátjaimat is imádom visszanézni éjszakánként elejétől végéig.
Amúgy egy FPV akksi kb. 7 perc, most 11 van aktív használatban.
Köv. szint az épített long range gépek, azok mennek 20-25 perceket is. Na utána tuti nem fogok látni, ha leveszem a szemüveget

Aztán a merevszárnyú repülők. Nagyon komoly amikor elmennek 15-20km messzire, ott fel a hegyek tetején a felhők közé, repkednek pár percet és még vissza tudnak vele jönni...
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nekem a motoros túrán összesen 9 nap alatt 440 Giga videó anyag jött össze. A komplett anyagot átnézni elég hosszadalmas .Ebből egy 13,5 perces videót vágtam össze, 205 vágás volt. Egy vágás nem volt több 4-5 sec-nél. Volt 1-2 ami hosszabb volt. Nekem jobban tetszik a rövid vágásos videók, fenn tudják tartani az érdeklődést, hamar vannak új képtartalmak. Észrevette, ha valakinek mutatok egy videót és hosszú ideig (20-30sc) nem történik vágás akkor a kutya sem nézni meg, vagy "unalomba" fullad nála.
Ezt hozta a tik-tok, rövid videók gyors input.
Nekem is jobban tatszik így a videó. -
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
- csináld az üzletet, dolgozz. // passzív jövedelem, örökölj sokat
- tartsd rendben a házat, kertet, kocsikat // erre való az asszony
- neveld a gyerekeket // erre való az asszony
- ha két hatost dobsz, ugorj vissza hármat // fenét, előre négyet
- menj drónozni (napi drog, ha nem jutok hozzá lassan már elvonási tüneteim vannak
) //FPV-re kell rászokni, ott csak 4 perc az üzemidő egy aksival
- válogasd ki mit szeretnél megtartani az alkalmanként 40-60 giga anyagból // lassan AI megoldja
- aztán még jöhet a vágás, fényelés, stb. // ki kell adni a feladatot, úgyis tele vagy lével a passzív jövedelemtől.Örülök hogy segíthettem

-
válasz
Tuninger
üzenetére
Apám ebbe is bele lehet mélyülni rendesen
a világ minden ideje is kevés.- csináld az üzletet, dolgozz
- tartsd rendben a házat, kertet, kocsikat
- neveld a gyerekeket
- ha két hatost dobsz, ugorj vissza hármat
- menj drónozni (napi drog, ha nem jutok hozzá lassan már elvonási tüneteim vannak
)
- válogasd ki mit szeretnél megtartani az alkalmanként 40-60 giga anyagból
- aztán még jöhet a vágás, fényelés, stb.Ez így csak ritkán jön össze, valami általában kimarad
-
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A GoPro is kikapcsolja a tonemappingot FLAT beállításon és a belső expo kompenzáció is visszaáll.
A DJI / Ace ugyanazt a Sony 1/1.3" 48MP Quad Bayer szenzort használja, csak más mögötte a képfeldolgozás. A LOG profiloknál mindkét esetben ki van kapcsolva az image processing. Persze teljesen sosem lesz, de jó az irány amit a gyártók odaadnak a felhasználónakA GoPronál is a LOG profil + kikapcsolt zajszűrés adja az igazán nyers képet, de ott is próbált csalni a GoPro, a Hero 11nél a (2023) márciusi FWvel odaadták a teljesen zajszűrt képet, majd valamiért az augusztusinál kicsit visszább vettek ami olyan zajt eredményezett mint az Action 4nél van -2 NR beállításon. Ez a pöttyös, blokkos zaj, ami nem szűrhető szépen (lent a középső példa). Aztán sírtunk fórumon és kaptunk egy olyan bétát ahol visszakaptuk a márciusi zaj egy részét (nekem a mai napig ez az FW van a Hero 11en), ez azt jelenti hogy a színzajt nem adták oda csak a luma zajt. De a végeredmény legalább annyi hogy ez sokkal szebben szűrhető utólag, és rengeteg részlet marad a képen.
A különbség:
Én emiatt maradtam a GoPronál az Action 4/ACE-val szemben, mert bár az utóbbi két kamera zajmentes képet ad úgy hogy meglepően sok részletet megtart, ISO1600ig a GoProból is döbbenetes eredményt lehet kihozni, több részlettel, megfelelő utómunkával. -
válasz
Tuninger
üzenetére
Azta... ez igen. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyit kompenzál, javít a képen a gopro. Nem semmi.

Ezért (is) olyan szép a Hero11 felvétele, hogy még mindig rezeg a léc az aceproval szemben. Na, meg a súlya sok az instának...
Instánál és DJInál nincs gondolom ilyen funkció, csak a kíváncsiság kedvéért megnézném, ha ki lehet kapcsolni.
-
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ki kell tapasztalni melyik szituációban mi a jó. A Hero 4-5-6-7-8-9-nél a normál/flat profilhoz a -0,5EV egy jó kiindulási alap volt a legtöbb helyzetre.
A Hero 10-11-12-nél nőtt a dinamika, javult a tonemapping, 0EVn gyönyörűen meg tudja oldani a kamera, legfőképp azért mert a normál profilba alapból be van építve egy -1EV-s expo kompenzáció (LABS Firmwarerel változtatható) amit te nem látsz és ő utólag tonemappinggal világosítja a sötét részeket. Nagy dinamikájú felvételnél tetten érhető, hogy nem ég ki a kép, de a sötét részek is kellően világosak, cserében van zaj, pedig szikrázó napsütés van. Ilyenkor hajtja ki a szenzort a csúcsra az automatika.Mivel GoPro Labsal ki lehet kapcsolni a tonemappingot, látványos mennyire brutálisan alexpóz a kamera
Így néz ki out of box:
Így néz ki kikapcsolt tonemappinggel, minden beállítás ugyanaz:
Ez ugyanaz csak +1EV kompenzációval:
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
sok kamera tudja azt is, igen: átlag, középre súlyozott, spot, csak a kép felső fele, stb..
-
válasz
Tuninger
üzenetére
Értem, köszi az infót. Én főleg a drónoknál szoktam EV-t állítani, de pont fordítva: ha sötétebb van, feljebb veszem. Lehet, hogy pont nem így kellene?
Vagy inkább nézni kell az adott helyszínt és kompenzálni a fénymérés hibáját, ahogy írjátok. Valamelyik kamerán mintha láttam volna fénymérés súlyozást, de nem vagyok benne biztos, annyit nézegettem őket az utóbbi időben... vagy a telefonon volt...
-
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ahogy Márton írja, a kamera elvileg nem tudja hogy most erdőben megy vagy sípályán, csak azt látja hogy az átlag világosság ennyi vagy annyi. Bár az ACEnál már el tudom képzelni hogy van képtartalom elemzés...
Így erdőben azt kompenzálod hogy nem sötét van, csak kevesebb az "ég" a képen, a sípályán meg a hó világossága miatti alexpót kompenzálod.
Ha jól van beállítva, sokkal szebb eredményt kapsz, korrekt stabilizációval, csak ehhez tudni kell mihez mit érdemes állítani -
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ez szinte minden kamerá(m)nál így van. Ha sok a nagyon világos rész a képen, hajlandó visszavenni a fényerőt EV 0-án, mert ő átlagot néz. Miközben pont a vakító, napsütötte hófehér tájat szeretném megörökíteni..
-
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
4.5 volt egy üveg sör. Oda kell figyelni mert az egyik márka 0.66 literes volt. Annyiért azért ok. Nem nagyon beszéltek angolul, németül meg egyáltalán, viszont vendéglátással nem volt problémánk nem volt negatív tapasztalatunk.
-
válasz
Khaosz55
üzenetére
A sör ára engem sem érdekelt
(ha jól emlékszem annyi volt mint az Íreknél, 8 EUR 1 pint). Inni kellett, meleg volt nyár közepén. Korzika valóban gyönyörű hely, mi Szardíniáról mentünk át 1 napra Bonifacio-ba komppal, de csak gyalog. Viszont a franciák nem hazudtolták meg magukat, se angol, se német, csak a francia megy! Pedig annyira franciák azok ott az olasz gyökereikkel mint én régen. Vagy néger...
Feleségem azóta is vissza szeretne menni hosszabb időre Korzikára.
-
Khaosz55
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
Nagyon tetszett, elsőnek szardíniát néztük ki, viedók alapján nekem Korzika jobban megtetszett. Livornóból indult a komp 5 óra alatt ott voltunk Bastian. A sziget nyugati partján foglaltam szállást kb a közepén foglaltam 4 napra Cargése-ben. Aztán utolsó napra meg Bastia-ban, hogy eléjük másnap reggel a kompot ami Genovába vitt.
A táj nagyon szép [motorcycle-diaries] -en vannak jó úvtonalok mi azokat jártuk be. Nem az összeset, arra nem volt elég 4-5 nap sem. Vannak csapatós utak, szép hosszú ívet kanyarokkal. Erdőben utak kiváló aszfalttal. Tengerpari utak ami inkább bámészkodós, 5km-ként megállsz fotózni, de nem túl jó az útminőség, igaz ott csak végi gurulsz. Hegyi utak amik elég magasra felvisznek és ott is csak bámészkodás van. Illetve volt egy út ami úgy nézett ki mintha ott forgatták volna a Winnetou-t. 70km-es szerpentinke... Sokat járunk Dolomitokba ami elég magas léc mocizási élmény szempontjából, de Korzika teljes mértékben megállja a helyét. Simán visszamennék máskor is.... A városokon kívül, nem nagy a forgalom, kevesebb mint a Dolomitokban. Mi söszesen 3300KM-t mentünk ebből kb 800-1000km-t Korzikán.
Árakról:
- Szállás kb 14 000 FT/Fő/Éj
- Komp: 115 Euro / fő motor szállítással.
- Benzin: 1.8 Euro / Liter
- Kajálás: Főétel kb 15 Euro + amit iszol. Sör nem olcsó, de pl engem nem érdekelt. -
Khaosz55
addikt
válasz
Tuninger
üzenetére
A többi felvételt úgy csináltam, hogy nem volt a gopro az Acepro-ra ragasztva, és azokon a felvételeken nincs gond a stabilizációval, gondolom a két kamera nagy súlya miatt nagyot rántott a mellkaspánton, az meg ilyen fing gumisheveder. Gondolom ha High-ra rakom akkor nem lett volna gond.
Minden esetre nem szeretem a túlstabilizált képet motoron, nem adja vissza a képi világot. Ha nagy a stabilizálás olyan mintha vasúti kocsiba ülnék és a 20-al motoroznék. Csináltam felvételt 360fokos stabilizációval, amivel teljesen ki van vasalva a kép, egy döccenés sincs és vagány, hogy a kormán jobbra-balra billen miközben a kép vízszintes. Viszont már csokizok a kanyarba a felvételen meg úgy néz ki mintha 15-el megyek...Minden esetre a gopro a hátsókerék elé volt szerelve az emelőszemhez. Csináltam vele előre és hátra is felvételt, nekem nagyon tetszik, főleg amikor a motor jól be volt döntve.
Illetve az is látszik hogy az akciókamerák mennyivel jobb képet csinálnak ha nincs gyors mozgás, amikor már 80-100 a tempó más a helyzet. -
Tuninger
addikt
válasz
Khaosz55
üzenetére
Hát nagyon harmatos volt itt az Ace stabilizációja, nem kellene számítania hogy rá van e ragasztva bármi vagy sem. Viszont jó az expó, jó a részlet, jó a dinamika.
A Hero 8-at lehetett volna úgy beállítani hogy jobb legyen (jó, az ACEt is), túlexpózza a felvételt, de nincs részlet, nincs dinamika, cserébe szuper a stabi.
Valószínűleg ha az ACE 30 képkockán megy a legjobb stabival, illetve a GoPro -1EV alexpóra van állítva ISO400as limittel, mindkettő jobban teljesített volna.
Azért ettől függetlenül látszik a korkülönbség a két kamera között.
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok. Korzikán voltunk motorozni, és korábban mondtam, hogy csinálok egy összehasonlító videót Acepro és Gopro 8 kamera között. Egy erős részen csináltam a felvételt szikrázó napsütésben.
Acepro- 4K120fps standard színek és a standard stabilizálás
Gopro 8 - 4K30Fps Standard színen és magas stablilizálás.Véltlen magason hagytam a stabilizálás a gopron , illetve 120Fps-esn a Acepro-t. A két kamerát szürke ragasztó szalaggal illesztettem össze ezért a Gopron nincs hang mert leragasztottam a mikrofont. Az Acepro volt a mellkaspánton és "hurcolta" a gopro súlyát ezért jobban bemozgott úthibák esetén. A többi videon az acepro esetében semmi probléma nincs a standard stabilizálással ha nincs ráakasztva még egy kamera.
Davinciben 4K30FPS videót csináltam. Nem tudom, hogy jobb-e a képminőség acepro esetén ha alapból 4k30-al veszek fel, lehetséges. A színekhez nem nyúltam, képzajszűrés sem csináltam csak az élességet állítottam be.
Van a vieóban külön 30-30sec nagyképernyőben a gopro8-ról és az acepro-ról.
Innen tölthető le a videó akit érdekl.: [link] -
Dareiosss
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi
-
-
Dareiosss
senior tag
Na fél éve figyelem az árakat, Go pro 11-12 vagy Dji Action 4 volt a kiszemelt, mindegyik típus adventure pakkal. Végül Action 3 at rendeltem tegnap mert osztrák MM ben 250 euro az adventure pakk, ez olyan ár amiért cserébe megéri a régebbi széria, úgyis csak nyaraláson lesz használva.
-
togvau
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
ja hát az alap metaadatokat kb minden tudja. Folyamatosan rögzitett pillanatnyi gps koordinátát, sebességet, és a többi telemetria adatot viszont nem.
-
-
togvau
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
hogy képes rá? Évek óta keresek valami ami lejátszás mellett megjeleniti a gopro adatokat, de nincs, csak ilyen konvertálós izé.
Régebben volt az a fos desktop quik ami tudta, ha éppen mükdött (többnyire nem), és az eredeti értelmetlen elnevezése volt a fájloknak -
Zsírkrétamen
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Az lesz, amúgy is egy X4-et akartam venni, de a 12-es mellé, hát így inkább helyette lesz.
Egyébként a 9-el sem volt bajom, csak azért akartam leváltani, mert az hittem, árában tudom cserélni egy újabbra, de mivel nem, így el is felejtem őket.
Már csak a pénzt kéne visszaszerezni, de ugye az sem egyszerű, 4 órája várok egy élő operátorra. -
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Vegyél DJI-t vagy Insta360-at

Vagy várd meg a Hero13-at, a 12 úgysem sikerült túl jó.
Vagy vegyél egy használt Hero11-et abban legalább van GPS, ezen kívül kb. ugyanaz mint a 12.
-
Zsírkrétamen
senior tag
Sziasztok!
Valaki otthon van a Gopro oldalon lévő dolgokban?
Vártam az előfizetésem megújítását, hogy végre megvehessem az új 12-esem (ezért el is adtam a 9-esem).
Ha nem vagyok belépve, akkor 350 juró most a kamera, meg egy év ingyen előfizu.
Eddig, ha be voltam lépve, ugyan úgy 350 juró volt, csak akkor nem kaptam hozzá semmit.
Na most, hogy meglett a megújítás, rohadtul ugyan annyiba kerül, csak mostmár előfizetői bónuszként írja, nem promókódként.Szóval, ha a gopro oldalán van egy akció, akkor a plusz akciót a kamera teljes árából vonja le?
Konkrétan, így hogy kivártam az egy évet, még szarabb ajánlatot kapok, mintha egy új ember lennék?
Ha ez viszont tényleg így van, akkor rohadtul lemondom az előfizetést, most vonták le, hátha vissza lehet csinálni....és az biztos, hogy soha többet nem veszek GoPro-t
-
Khaosz55
addikt
Ace proval csináltam horizontal lock felvételt, tehát mindig vízszintes a kép. Mellkaspánton volt a kamera. Nagyon jól néz ki a felvétel
M -
Tuninger
addikt
Előkotortál egy 1.5 éves hozzászólást?
igaz még most is valid. Amit linkeltél ott is ugyanolyan soft mint az én példámban.
A Wide/linear/L+ pedig utólag croppol bele a képbe, vagyis folyamatosan romlik a képminőség a kisebb látószöggel.A 10-11-12 képminősége megegyezik, mármint részlet terén, egy picit játszik a gyártó a tonemapping beállítással, így más a dinamika és bőrszín kezelés, de nincs nagy dráma.
markr041-el aki a fenti vidit csináltam már többször vitáztam, de nem az a sharp gyerek. Mindenesetre a kikapcsolt zajszűrés sokat segít a részletességgel ha nem tökéletesek a fényviszonyok, így a Hero 11-12 jelentősen szebb képet tud adni ilyen esetben.
-
Buddhha
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Van megoldás!
A GoPo oldalán, bejelentkezés után van media library link, és ott van minden! -
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
ah, így már világos
a link nem rossz, csak én nem az "install"-ra megyek, hanem a download az zip-re, mert ki tudom magam is csomagolni, ahova akarom, nem kell telepíteni, stb
-
Rosszul írtam, a Store-ból lehet letölteni... windows alkalmazás. A parancsikont akartam kitenni az asztalra, de nem találtam sehol a programfiles mappákban. Végül a feladatkezelőben néztem meg a fájl indítási helyét. Itt a winfosban is megy a hülyítés, az androidról nem is beszélve, hogy a júzer ne tudja mi hol miért van, csak használja azt a szart amit kap és ne gondolkodjon.
A linket Tuninger linkelte pár hsz-szel korábban
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
tegyük már rendbe: a play áruház nem android? Onnan hogy töltesz le x64-es .exe fájlt?
valami nem kerek. vagy mellettem suhant el a világ?
-
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
android? én pc appról beszéltem
ahova kicsomagolod, abban a mappában lesz -
Ezt vágom, de nincs sehol az exe.
Márton: biztos ugyanarról beszélünk? Play áruházból lehet letölteni...
....
Na megvan, ez e helye:
C:\Program Files\WindowsApps\29160AdrianRoss.Gyroflow_1.54.1646.0_x64__q81n4e8pq4bra
nem gondoltam volna.
Feladatkezelőben kellett a futó program exe helyét megnyitnom, úgy találtam meg.
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
jaaaa, na erre nem gondoltam

ez még "igazi" progi, igazik programozók által kreált, ráadásul ingyenes
Itt nem kínálnak tálcán mindent, neked kell az ikont kitenned, ha akarod.
én szeretem ezeket, semmi telepítés, win mappába szemetelés, stb.
-
Csandi
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Jobb klikk az .exe file-ra, parancsikon letrehozasa es kirakod az asztalra

-
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
nem értem, letöltöd a win verziót, kicsomagolod és ott van a gyroflow.exe
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Lehet én vagyok a hülye, de hol van a gyroflow indítási fájlja a c:\ meghajtón? Semmi hivatkozást nem találok a parancsikonjára...
-
válasz
dangerzone
üzenetére
Rossz a látószög, alig látszik valami a tájból. Túl sok látszik a motorból, ami ugye nem egy túl érdekes látnivaló hosszú távon

ja bocs most látom már írtátok

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Meg a legújabb mimo.apk leszedése is. Hányas verziót használsz ezekből?