Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Márton
nagyúr
ez csak egyet jelenthet: kanyarban a 6-os
-
fbfro
csendes tag
Na még olcsóbb lett. Most már csak 181 EUR

-
fbfro
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem német Amazonról egy OA4 Standard Combot. Elég jó áron van, 193,71 EUR (~76e HUF) szállítással mindennel együtt.
Jól sejtem hogy a garancia ilyenkor 1 év? Hosszabítani meg a DJI oldalán lehet pl 2 év Care Refresh-sel?Köszi
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Igen. Csak a 2-é kicsit alacsonyabb.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Úgy tudom, hogy nem. A 3-4-5 kompatibilis egymással.
-
bajnokpityu
félisten
A dji action 2 és 4nek ugyanaz a 2 karmos adapter van? Méret ugyanaz?
-
kircsi28
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Jó rendben
-
-
kircsi28
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
És a GoPro 10, 11-et is, katasztrófa...
12-től már jobbak, de a szerintem a DJI Osmo Action 5pro a legjobb, üzemidőben legalább is biztosan és a képminőség szerintem akciókamerához képest nagyon-nagyon jó!
Persze nem a milliós profi kamerákhoz kell hasonlítani a képminőséget, sokaknak olyan elvásárai vannak amit tényleg a nagyon drága "studio" kamerák tudnak, ez egyik sem az, ezt kellene elengedni.
ilyet választasz, biztosan nem fogod megbánni. -
-
Gyöször
senior tag
Tavaly blekkfrájdéjben vettem dji osmo action 4et adventure pakkban 100ért. És nem pénteken rakták fel az akciót, hanem szombat reggel szúrtam ki, meló előtt. Akkor már meg volt rendelve 120ért, azt hamarjában nem is kértem, pedig az is akciós ár volt. Euronics volt a 100ezres ajánlat.
-
Rush77
aktív tag
Köszi a válaszokat.

Akkor körbenézek a használt piacon az ajánlottak között, esetleg még hozzácsapok némi pénzt.
Igazából nem azért alacsony a keret mert nem tehetem meg, hanem mert elsőre nem szánnék többet rá
Meg számomra mondjuk a 150k + az túl van az ingerküszöbön.
És persze a minőséget meg kell fizetni valahol de azért az, hogy ha valaki újban gondolkozik akkor a beugró szint is 100k felett van (ha minőségi videót szeretne rögzíteni) az szerintem nonsense. De ez csak az én meglátásom.Az Insta360 One RS-ről mik a vélemények?
Vagy maradjak inkább a GP vonalon esetleg DJI. -
bandigyerek
senior tag
A 75e meg a jó stabilizálás+ képminőség új cuccnál sajna nem adja ki az egyenletet. SrTillának igaza van GP 9-10, vagy OA3 . Kiegészíteném az Inst360 Ace Pro vagy a DJI Osmo Action első fecskéjével. Ezeknél az Akaso meg barátainál még a Hetes GoPro-m is jobb (pedig nagyon utáltam). Használtat ezekből, vagy kuporgass egy komolyabb gépre. Azt ne felejtsd el, hogy nem két hétre veszed! Ha meg megveszed a sz@rt, bánni fogod, mit a kutya aki kilencet kölykezett a nyolc csecsére! Gondolom ezt a 75-öt sem az utcán találtad, inkább jól költsd el.
-
Zsírkrétamen
senior tag
-
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis tanácsot szeretnék kérni.
Szeretnék venni egy kamerát, hogy a motoros túrákon videózzak (menet közben is).
Kizárólag magán felhasználásra (tehát semmi YT, Insta, stb.)
Ami fontos az a stabilizálás és azért legyen egy elfogadható minősége az anyagnak.
A keret eléggé szűkös (max 75k).
Próbáltam nézni teszteket de nem lettem sokkal beljebb.
Nézegettem az alábbiakat.
Akaso márkájúakat néztem újonan.
Használt is szóba jöhet de nem tudom, hogy melyik az ajánlott.Köszi
-
Buddhha
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A sok kattintás miatt azt hittem, hogy a villanyautós topicban vagyok, és már azon gondolkodtam, hogy milyen kocsival parkoltál a tetőre...
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
bírom ezeket a tiny planet felvételeket

-
Kis hülyülés a tetőablakból egy felhős délután
(Osmo 360) -
-
-
Vyndree
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Lithiumos akkuból 100Wh (wattóra) a max megengedett amit felvihetsz a fedélzetre, 160Wh amit még NOTOC-cal, légitársasági engedéllyel. Feladottba semmilyen akkut nem szabad tenni sehol a világon, ICAO, IATA, EASA mindenki kimondja. Nem kell senkinek hinni, elég elolvasni a légitársaság oldalán. Feladottban csak kerekesszék akkut lehet vinni/szállítani mert az külön térben (compartment) van, lent van oltási lehetóség és elfojtja, ott nem okoz bajt. Ha a pogyóban van akkor az a gond hogy a többi 100 poggyász is lángra kep, azt már nem oltja el a rendszer biztosan.
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Akármelyik légitársasággal repültem mind azt írta hogy a lítium aksi kizárólag a kéziben lehet szállítani. Az elktromos fogkefét és borotvát szoktam a feladott poggyászba rakni de hallottam olyanról is akinek azzal is volt gondja.
Logikus is ha valami gond van az akksival pont a raktérben nem férnek hozzá. Fedélzeten ha gond van akkor gondolom bele rakják valami spéci dobozba aztán ott éghet kedvére. -
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Én mindíg felviszem kézi pogyászba az aksikat és kamerát. Szigorúan tilos a feladott pogyászba rakni.
-
Nem szoktam másolni a bejegyzéseimet, de ez most fontos lehet:
Bárkinek aki repülővel megy:
a két fiam most volt Pekingben, Shanghaji átszállással (ne kérdezzétek miért nem egyből Pekingbe mentek ami közelebb van; szervezett út volt, egy fúvószenekarral mentek zenélni, én nem így csináltam volna).
Direkt nem tettük a powerbankot és az Osmo360 kamera akkuit a kézipoggyászba, nehogy baj legyen az akkukapacitás miatt. Erre nem kiszedték a bőröndből, ami poggyász volt? Se só, se beszéd, csak a fólia hiányzott róla amikor megkapták Pekingben. Még a kamera töltőállomása is benne volt, csak akkuk nélkül. Egy papír, egy email, sms mittudomén, semmi értesítés nélkül. Hozzáteszem, a powerbank CE minősítésű volt és nem volt a határérték felett, a kamera akksik meg eleve kicsik... de lehet, hogy összeadva már elérték a határértéket. Basszus ha tudom, beteszem őket egy biztonsági drón akkutasakba, van itthon vagy 5-6 darab. De nem is gondoltam volna, hogy a bőröndből kiveszik.
A fiúk mondták is, hogy a shanghaji átszállásnál a kínaiak köcsögök voltak (valszeg ott vették ki). Plexifal mögött, maszkkal az arcukon, kínai angollal vajon mit lehetett érteni a karattyolásukból? Fel voltak háborodva, hogy nem értik őket.

-
válasz
CsirkePapir
üzenetére
Hát, ekkora ellenszélben nehéz lesz bármit is

-
CsirkePapir
csendes tag
Sziasztok!
Hozzám került egy doboz hibás Kodak pixpro Sp1, sp360, sp360 4k. Megjavítottam egy párat, de én teljesen laikus vagyok a kamerák világában, kreatív tippek, hogy mit csináljak velük?
-
Khaosz55
addikt
Nem lesz idén Acepro3 vagy Osmoaction 6 ? Ilynekorra már meg szoktak jelenni.
Bár hozzá teszem nem ártana az iparágnak vagy inkább a usereknek ha 2 évente jönnének új kamerák. -
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A fülesem okokzta a gondot, asztali hangszórón szépen szól.
-
bferenc
tag
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni, jelenleg van egy Xiaomi yi 4k+ kamerám, minden kiegészítő van hozzá, plusz egy gyári gimbal. Meg vagyok elégedve vele egy bajom van vele, hogy valami kompaktabb eszközt szeretnék, amelyhez nem külön stabilizátor használnom. Főleg utazások során van velem. Előre is köszi.
-
-
kovsol
titán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Kiváló ügynök volt. Sok tenger és óceánban mártoztunk meg együtt 🫡
-
-
kovsol
titán
Szegény hero7black tegnap meghalt egy kis tengeri session után. Már random bekapcsolt a vízben többször. Most meg már semmire nem reagál.
-
nfsu17
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Insta360 Ace pro 2
Tippre -
-
Most nézem vissza a hétvégi bringás felvételeimet.
AP2 a hang visszhangos lett, legfrissebb szoftver van rajta, nem rémlik, h valamilyen audio beállítással babráltam volna.
Bárkinek bármi ötlet, h mi mehetett félre, ill Davinciben ezt valahogy helyre lehet hozni? -
-
Tuninger
addikt
DC Rainmaker felrakott eredeti, módosítatlan X5 / DJI Osmo 360, GoPro Max 2 felvételeket cloudba, lehet tölteni, nézegetni, vizslatni.
kell hozzá GoPro Quick app, hogy át lehessen forgatni .360-ból .mp4-be.
Ez az első gopro aminek nem tetszenek az out of camera színei.
Meg úgy a részlet is még mindig lehetne több... bár jobb mint a többi 360as kamera. -
Márton
nagyúr
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Shenzhen
-
Márton
nagyúr
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
dji fórumán válaszolta egy admin
-
nfsu17
veterán
Jobb a békesség alapon töröltem a play áruházasat.
Megváltoztattam a jelszót.
Így néz ki a dji apk telepítve.
-
nfsu17
veterán
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Akkor ez mi?
Nekem tök hivatalosnak tűnik.
Innen regisztráltam be a kamerát, töltöm le a videókat róla, vágok ha kell, jelzi a frissítést a kamerára és jelzi az ap, hogy van .12-es app frissítés és a playen is valóban az a legújabb
-
nfsu17
veterán
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Én azt használom, ami a playen van. Nem kellene?
Khaosz55
Jó videó lett.
De végülis mivel készült?
Mert én már teljesen elvesztem.
Volt szó ace1-ről, kettőről, OA5-ről, hogy jobb a dlog, de a másiknak a gyári színe is jó...
-
Gyöször
senior tag
válasz
Tuninger
üzenetére
És Pitius!
Köszi, nem merem megcsinálni, mert tényleg rohadt meleg volt a kütyü. Megértem, hogy 120fps nél kikapcsol, ezt jelzi is a menü, de erre így nem voltam felkészülve, hogy 50nél is. Legközelebb 1080p kis fpsel csinálok ilyet. Rossz volt rájönni a végén, hogy tök fölöslegesen nyújtózkodtam a szelfibottal, hogy mindenki benne legyen. Legalább visítana folyamatosan, hogy "vége van Báttya!"
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
bandigyerek
üzenetére
Igen, a weboldalról szoktam. Csak még a verziószám is egyezik és régebben nem láttam a Playen. De igen tökéletes másolat.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Részemről passz. De menj el a DJI oldalára, töltsd le, és az biztos eredeti.
-
zsoltzsolt
addikt
A Google Play-ben fent lévő Mimo alkalmazás az eredeti?
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Acepro2-vel nem tudom mi a helyzet részletesség terén de 1 elmardt a OA5-höz képest. Milyen a 4k120 stabija különben ? Mert ott volt gondom az ave1-el.
Amerikaban minden böszme nagy. 1.5x európához képest mindenben, autó, kaja, út, minden .
-
válasz
Khaosz55
üzenetére
Nekem az 1-es színei túl voltak szaturálva a normál profilon is. 1-et már eladtam, megy a piacra a másik is, marad a 2-es, ez tényleg jó lett. És még a kis Avata1 is elbírja

A videód és a happening király lett, a Trump Tower előtt remélem elmormoltál egy imát
Az a GMC tank telitalálat volt, a Lincoln Lawyer-t juttatta eszembe... -
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Mondtam én korábban, nekem volt acepro1-em. A normál színprofilban még a DJI normál színprofilnál is jobb színe van. Hozzá sem nyúltam. Aztán most meg bele kostóltam a D-logM-be, az mindent visz ha utómunkázod, amitől nem kell félni mert nem holdraszállás.
Plusz egy kis kontraszt, +csipetnyi szín, és shadow és brightnessel játszani fényerőtől függően. Szóval szerintem D-logM az ász ha foglalkozol vele.
Ez egy Chicagói felvétel. Megnéztük a várost a fiam versenye előtt. [link] Persze YT minőség... -
Khaosz55
addikt
válasz
Tuninger
üzenetére
Én inkább azt mondom szikrázó napsütésne jó a Gopro. Teszteltem a gopro13-at. Ha egybefüggő felhős az és, akkor már kerti felvételeken láttam a képzajosodás és az árnyékok részletének elvesztését, motorozásnál meg elég egy erdős részren használni egyből off rotty... Lassan tölt, melegszik, hamarabb merül, őskori menü, rossz app, 0 innováció. Csak a név miatt veszik, DJI, insta is jóval előbbre van.
-
Tuninger
addikt
válasz
Gyöször
üzenetére
EU-ban alacsonyabbra van állítva a kikapcsolási hőmérséklet a szabályzás miatt mint USA-ban.
Ebben a videóban bemutatják hogy ha ráraksz egy kis txt filet a kártyára ami elhiteti a kamerával hogy melegedés teszten van, akkor nem fog leállni 18 perc után -
-
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
túlmelegszik, ha nincs feltöltve eléggé? ez nekem új
-
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
ÉS mi lett a teszt eredménye?

Ja, magassággal nincs baj, épp jöttek a zivatar felhők, ilyenkor egész be tudnak alcsonyra csúszni, így 120men is el lehet őket csípni
Amúgy nem baj, mert nem nagyon történik semmi. Kezd olyan lenni mint a mobil piac
-
Tuninger
addikt
Elnézegetve a teszteket, szerintem ez lesz a gopro utolsó kamerája. jó fényben tök jó, tényleg a legjobb a képminősége és oké, olcsóbb az ellenfeleknél, de a melegedés még mindig téma és az üzemidőben is elmaradozik a többiektől.
De inkább választanám a DJIt, mert az nem ideális fényviszonyok között is jó, nem melegszik el és jó az üzemideje.Idén nem lesz akciókamera csere, kicsit azért sajnálom

-
-
kovsol
titán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Jaj. Szerinted miért mind1 a márka? Hát mert az számít amit írtál is ...
-
-
Most jöttem haza repkedésből, teszt volt egy Avata 1 Axis motoros verzióval. OA5 pro, Osmo360, Insta360 Acepro2, és a végén a jó öreg Hero 12 Naked. (ND-zve, PL-ezve ahogy tudtam és amit engedett a hardver). Plusz azért felmentem a viharfelhőkhöz is az FPV-vel, nem írom le a magasságot.
Nagyon nagy baj, ha nem hoznak lázba az új hájpok?
Öregszem... -
Tuninger
addikt
Ma érkezik 14:00-kor az új DJI Nano, ami egy kicsinyített Action 5 Pronak tűnik, illetve
15:00-kor érkezik 2 új gopro. A Max 2 és az új sima Hero. Nem lesz Hero 14.
A Max 2 az eddigi szivárgások alapján nem teljesíti túl spec terén sem az X5-öt, sem a DJI-t. A sima Hero meg kap egy lámpát, egyébként meg egy Hero 7 recycling...Érdemes lesz lesni ma a youtubeot reviewkért.
-
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Minden snorkel után elmostam és 15 percet áztattam, ennek ellenére lejött a puha gumis borítás a zsanér körül. A só berakódott és lenyomta, illetve a flp screen köré is kirakódott. Idő után fehéres elváltozás lett. Napi 2x1-1.5 óra snorkel 12 napig. OA5-ön nyoma sincs hogy sós vízben volt.
Egy aceprot ki is cseréltek, de a másodiknál is ugyan az volt a jelenség. -
válasz
gixxergabi
üzenetére
Így van így van így van... jól tolják a srácok, bár ilyen lenne minden - azt nem mondom, hogy magyar, mert az eleve lehetetlen - de európai cég hozzáállása.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Hatalmas respect a DJI szervíznek, most bontottam ki a vadiúj készüléket, azt hittem javítják és fizetős lesz, de nem vacakoltak vele
-
-
Khaosz55
addikt
Acepro kapott új FW-t. Jól néz ki a kép. Alap beállításokban nagyon jó az acepro2. [link]
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Acepro 2-n még mindíg a zsanér körüli puha borítás nem bírja a sós vizet, lehet neked nem kritérium, de megoldhatták volna. A másik meg a mérete ami érezhető víz alatt és motoron is, azt kell mondjam OA5-t sokkal jobban akciókamara, acpeo inkább vlog kamera.
Mióta kitapasztaltam a D-logM-et már nem is vágyom más képmódra. -
Megjött ő is pár napja

Eddig kellemes csalódás, jó a minőség, könnyebbnek tűnik mint az 1-es. Igényesebben összerakott darab, mint az Action 5 vagy az Osmo 360. Az Osmo360-nál az akkufedél nem illeszkedik pontosan, kicsit kiáll a közepe, amit az ujjammal be lehet nyomni. Nem tudom ez hogy lesz így vízálló...
-
-
INTA123
újonc
Sziasztok!
"piackutatást végzek"
ha esetleg van tapasztalatotok.Ideiglenes (10 napra januárban) szükségem lenne egy akció kamerára.
Szerintetek melyiket könnyebb eladni január végén.1.) GoPro HERO12 Black sportkamera
2.) DJI Osmo Action 4 Standard Combo akciókameraHa találok valamilyen jó akciót érdemes most megvenni vagy inkább várjam meg a "fekete" leárazásokat.
Válaszaitokat előre is köszönök.
-
Fuvaros
senior tag
ilyet tartót keresek a kamerámhoz, belül menetes. nem lehet már kapni sajnos, de 2 éve még árulták

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Iqos cigaretta
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- További aktív témák...
- Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z objektív - Új -
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest