Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jilian
addikt
Ha jól tudom akkor 10m -ig írja, hogy nem kell tok.
Hol búvárkodnál? Helyileg.
-
jilian
addikt
Helló,
hát múlt 7en rendeltem pont tőlük. 2 nap alatt a kezemben volt. Én is a kiegészítőst választottam plusz még a dupla töltős akksit hozzá.
Hát én is még csak ismerkedek vele, próbálgatom a felvételeket az app elég jópofa amatőrként is tök egyszerű vágni módosítani a felvételeket.
Menteni mindig kér wifit (de lehet tévesen tudom)
4k120fps 57 percet ír a gyári 32Gb-ra -
Gergőke88
addikt
Sziasztok,
búvárkodáshoz és autós felvételekhez keresek akciókamerát.
[link]
Ezzel szemezek.
Kérdéseim: tudtok jobb beszerzési forrást?
Jól gondolom, hogy megéri a kiegészítős csomagot választani?
Telefonra egyből át tudod menteni az elkészült képeket videókat wifi nélkül is?
A 32gb-os kártyára mennyi videó fér 4kban?
köszönöm -
laccerot
tag
válasz
Sir Riccio #4003 üzenetére
Köszi király vagy.
Rendeltem is egyet azonnal.
-
Alg
veterán
-
Petyus65
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék,GoPro 11 a készülék.Szeretném a telóról kezelni a felvételt,de amint felvételre kapcsolok eltűnik a felvételi kép.Kikapcsolva látom! -
Alg
veterán
válasz
Tomasonda #4180 üzenetére
Ha berakod a kosárba akkor látod, most van még extra 15% kedvezmény is - elég elcseszett az árazós logika mondjuk...
A vásárlós oldalon nekem is azt mutatja hogy 700 helyett 500, de a kosárba már a 600 helyett 380EUR-s árral kerül.
Más: Ma voltam vele futni (Hero11 + HSU chesty)
Ezt rakta össze minimális állítgatással (kicsit a fehérgyensúlyt+kontrasztot+színhőmérsékletet lökdöstem, mert amúgy full sárgás-szürkés lenne minden) - nyilván nem egy profi kontent, de Instára/FB-ra tökéletes. Lehet majd csinálok egy YT-os verziót a saját hangjával, csak tanulásképpen...
-
jilian
addikt
Régió?
Ausztriát állítottam be.
-
Alg
veterán
Sziasztok, valaki használ SNAP-mounthoz hasonló mágneses megoldást chestyvel kombinálva? Működik ez?
Ötlet: a snapmount jó mert diszkrét, könnyen átrakható máshová, de nem túl stabil, húzza a pólót a kamera súlya ezért kényelmetlen, libeg mindenfelé stb.
Viszont ha a póló alá vennék egy Chestyt, arra a mágnest, a pólón kívülre meg a gopro, akkor az ugyanolyan stabilan állna mint a Chestyvel magában, de megmaradna a gyors csere lehetősége.
Próbálta már ezt valaki?
-
KIZS
aktív tag
Zsigerből nem használok ilyeneket
A kártyáról való beolvasás segített, de a GoPro által leírtakkal ellentétben a kamera saját stabilizálását is ki kellett kapcsolnom.És piszkosul kell figyelni arra, hogy a kamera ne töltse fel magától (vagy legalábbis utána ne törölje le) a felvételeket a felhőbe.
Érdekes egyébként, hogy a kamerát USB-re dugva nem látom a felvételeket, üresnek látja a kártyát. Még kis is írja, hogy a 238GB-ból 238 szabad. A kamera persze lejátsza, illetve közvetlenül a microSD-t a laptopba dugva én is látom a fájlokat.
Olyan mintha a 256GB-os kártyát nem tudná USB keresztül kikínálni a kamera. Kisebb kártyákkal nem volt ilyen gondom. -
Tuninger
addikt
A goproban ki kel kapcsolni a képstabilizációt teljesen. Legalábbis régen ki kellett, mióta integrálták a gopro quickba, azóta evileg stabilizált felvételen is kellene találnia metadatat.
másik: közvetlenül a kártyáról tallózd be a videót, nekem ugyanez volt a gond ha átmásoltam és a másolttal próbálkoztam. -
KIZS
aktív tag
ReelSteady-vel van valakinek tapasztalat?
Szerettem volna kipróbálni, de bármilyen videót is készítek, mindig "no metadata found"-ot mond. Pedig tudommal a kamerám (hero 11) szinte mindegyik felbontása támogatott. -
Deconst
csendes tag
válasz
gergo5991 #4161 üzenetére
Szia,
Nekem Hero 7 van, de előtte is évek óta használtam akciókamerát.
Először arra vettem, hogy ha nyaralás alatt strandra megyünk, ne kelljen telefont vinni a fényképezéshez, ezt simán viszem magammal a vízbe is, így nincs izgulás, hogy elviszik. Ha olyan helyre megyek akkor víz alatti videókhoz is tök jó. Kocsiba is szoktam tenni, ha olyan kirándulás van, amiből később csinálok kisebb videókat, illetve régebben voltak klubbos mini versenyek. -
-
Ano
senior tag
válasz
sityupityu #4165 üzenetére
Igazából kétértelmű, ha most így visszaolvasom, de a lényeg, hogy megértettük a végén a szándékomat
Az olcsó alatt én legalábbis mindenképpen max 100e Ft-os kategóriát értettem volna, ami van akinek olcsó és napi zsebpénz és van akinek drága, de ha már megvan akkor nem vesz egy GoPro-t 200+ ért
-
-
Ano
senior tag
válasz
sityupityu #4163 üzenetére
a kulcsszó az "olcsó" ...
-
-
Ano
senior tag
válasz
gergo5991 #4161 üzenetére
Ha fontos hogy évek múlva is jó minőségű videókat nézz vissza a régi túrákról/megozdulásokról, akkor érdemes ... a telefon is lehet "olcsó" alternatíva, de a stabilizálás ott még hagy némi kívánni valót, így egy akciókamera mindig jó választás lehet, ha van rá keret!
-
gergo5991
őstag
gondolkodom már egy ideje gopro 11 vásárlásán, akik vettek eltudnák mondani konkrétan mire vették? nem vagyok se vlogger se videós, elektromos rollerezéshez, bicajozáshoz, tátra túrázásokhoz akarnék ilyen kisvideókat csinálni magamnak meg barátaimnak ha együtt megyünk, érdemes ezért venni egy goprot? nyilván ezt nekem kell tudni, de aki vett, megbánta?
-
Russel009
csendes tag
Először is köszönöm a válaszokat mindenkinek (#szpeti40, #sityupityu, #Ano).
közben elkezdtem keresgélni és számolgatni.. 8-as szériát néztem ki (használtan) először és mivel gyakorlatilag semmilyen kiegészítőm nincs, így azokat is elkezdtem nézegetni... gopro termékek brutál áron vannak (laikusként nem tudom mennyire használhatóak, megbízhatóak más gyártók kompatibilis termékei), de minden esetben jópár 10 ezer forinttal megdobja a költségeket és ahogy te is említetted, számomra is kérdéses, hogy meddig kapható még pl pót aksi a 8-as szériához...
Míg a 9-10-11 szériát újonnan ugyan azokkal a kiegészítőkkel mondjuk 30-40 ezerrel drágábban tudnám beszerezni (gopro.com) és még jópár évig van hozzá támogatás a gyártó részéről... Tesztek alapján a 8-as is bőven megfelel az elvárásaimnak és igényeimnek, de hosszú távon lehet az újabb modell a befutó. Minden esetre alszok még jó párat a dologra.
Köszönöm még egyszer a tippeket!! -
Ano
senior tag
válasz
Russel009 #4155 üzenetére
Ha használtat akarsz venni akkor jók mind 7-től felfele, de!
Én egy apró dologra felhívnám a figyelmedet, miszerint a 9-10-11-nek ugyanolyan az aksija és lehet venni endura aksit ami sokkal jobb, főleg hidegben. Arról nem beszélve hogy tuti 4-5 évig még lehet majd kapni gyári újat is hozzájuk, így az időtállóság miatt én nem mennék a 9-es alá! -
-
Russel009
csendes tag
Sziasztok! Kissé amatőr kérdés, de a tapasztalatotok szerint melyik gopro típust érdemes jelenleg megvenni? Mármint a legújabb tud-e annyival többet mint a tavalyi, vagy azelőtti modell, hogy azt válassza valaki? Nyaralások, kirándulások, túrák során használnám nagyrészt rövid videók, fényképek, timelapse-k készítésére javarészt + megfelelő védelem esetén esetleg airsoft játékok során (de ez csak másodlagos). Eddig középkategóriás mobilt használtam erre a célra de ideje lenne váltani. Nézegettem a kínálatot és mivel a "használt piac" tele van korábbi modellekkel elgondolkodtam, hogy egy korábbi de használt típust, vagy egy újabb modellt válasszak. Korábban még nem volt akciókamerám így nincs összehasonlítási alapom sajnos. :/
-
SteadyMan
aktív tag
Valaki próbált már ilyet GoPro 11-hez? Jók ezek a szilikon védőtokok? Vagy inkább más, amit érdemes használni?
Ebay link -
-
K53TA
tag
válasz
sityupityu #4145 üzenetére
Telesin akkut használok a gyári mellet de már az is hamisítják így érdemes Allin közvetlen agyártó oldaláról rendelni..
-
Üdv!
Gopro 7-ez van bevált utángyártott akku, ami nem púposodik fel pár töltés után? Köszi.
-
szab13
aktív tag
Szia!
Megjött minden, 12-én hétfőn.
Kb. egy itthoni Hero 11 áráért (kb 220e) , érkezett egy Hero 11, vízálló tok, lebegő (narancssárga) nyél, dual töltő, két, enduro aksi, 32Gb memoria kártya, meg persze a kötelező éves előfizetés.
összesen:(519euro)
(Hollandiából jött)Még soha nem rendeltem így, ilyen összegben, de pozitív csalódás volt, főleg úgy hogy itthoni árakhoz képest, kb. 100E Ft -al olcsóbb volt.
-
K53TA
tag
Gopro-8 gyári akkuja 2év után most adja meg magát. Hidegben 100%-ról 8-10perc alatt, szobahőmérsékleten kb 20percet alatt merül le 0%-ra, vagyis még van benne egy kis élet.
Hogy ez az akku élettartam jónak mondható-e, vagy sem, passz. -
ImI87
őstag
Sziasztok, bocs az OFF-ért, és a reklámért!
Ingyen elvihető vadiúj tartozékok a HERO 7 korszakból:
[link] -
szab13
aktív tag
-
szab13
aktív tag
Sziasztok!
gopro.com oldalon elég jó akciók vannak. Innen rendelve vámmentes a szállítás?
vagy van külön eu store?
Köszönöm
-
CorsairS
csendes tag
Davinci resolve nem tud mit kezdeni vele?
-
Chosen
addikt
Egy gokart futam van két szeletben jelenleg.
step 1: Az már jó lenne, ha legalább egyben lennének. Erre bármilyen program jó, ha van más javaslat. Igen, re-encode nélkül még jobb.
step 2: Az elejéről-végéről levágnám a felesleges részeket + overlayt tennék rá a köridőkkel, így ehhez már mindenképp kell Premiere vagy hasonló.
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Van valami bevált gyakorlat arra, hogy 2.7K 100FPS videó szeleteket hogyan rakhatnék össze gyorsan?
Premiere-ben próbáltam, de ott H.264-nél nincs 60FPS feletti opció. H265-ben már van, de azzal még HW encoding mellett is ~9 órára saccolja a rendert... (Viszonyításképp egy ugyanilyen H.264 render ~15 perc max)
-
porker
tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem kérlek! Fiamnak szeretnék egy akciókamerát beszerezni de teljesen ismeretlen nekem a terep. Azt tudom, hogy a GoPro a legjobb de nem vagyok biztos benne, hogy ennyire drága kamera kellhet-e neki? A sport ahol használná a túrázás: 12-18 órákat mennek egyhuzamban így értelemszerű, hogy sok egyéb mellett a "nagy kapacitású" akku is szempont. Persze lehet, hogy egy Lamaxot kellene vennem és plussz aksikat... no de a képminőség...
Tehát a kérdés: használ-e már valaki 11 minit? -
kurucz24
tag
Sziasztok!
Bringázáshoz, nyaraláshoz, családi programokhoz keresnék Gopro-t, használtan, 50-60e a keret.
Melyik a leginkább bestbuy?Hero 4 session
Hero 4
Hero 5
Hero 5 sessionEsetleg más, ami kimaradt?
Köszi
-
Daudi Baldr
tag
Sziasztok!
Nálatok működik androidos appon keresztül a facebook live streaming? Pár napja vettem egy 8-ast és mikor próbálgattam ment gond nélkül, de ma mikor rányomok a facebook gombra, visszaugrik ugyanoda. Újraraktam a gopro/fb appot, factory reset, mindent is, de hiába :-/
-
Tündike25
tag
Igen, elvileg tényleg így van, de a gyakorlat valahogy mást mutat.
Itt van mindhárom lehetőség.
Az első 1 éves előfizetés, a második a normál lifetime (mondjuk itt elég jól váltják a dollárt), a harmadik pedig a fentebbi linken kiválasztott elvileg szintén lifetime, amit én is vettem. A második és harmadik között nem látok különbséget.
-
CorsairS
csendes tag
válasz
#16729600 #4108 üzenetére
Telesin ND szettről majd kérhetek véleményt? Van egy ND+CPL szettem, szivárványos képet produkál a GoPro tőle. Vettem sima CPL szűrőt is, mert youtubeos tesztvideók alapján nem csinál ilyet, de az is szivárványosít, bár kevésbé.
Üveg mögött próbáltam, lehet ha nincs előtte az üveg akkor a sima CPL jó, de a kombó minden helyzetben szivárványoz. -
Tündike25
tag
Sziasztok,
A MOVAVI-hoz hasonló, könnyen kezelhető WIn10es videószerkesztőt tudtok esetleg ajánlani, ami nem havidíjas? A MOVIAVIhoz találtam "akciós" linket, ez valóban csak egyszeri díjas lehet mégis?
[link]
Köszi! -
S.J.
tag
sziasztok:)
gopro 10: ha betörik az első képernyő, még használható marad a kamera? milyen funkciokrol kell lemondani, ha nem működik?:)
köszönöm a választ:)
-
törölt tag
Jut eszembe. Youtube taccsra vágja a 10 bitet , valóban csak valami untouched fáljt érdemes nézegetni, online anyag nem lesz jó. ( Davinci 18 ban se vagyok biztos, hogy export után mi jön majd ki a cső végén gropro vidi után )
-
Tuninger
addikt
-
törölt tag
Jött ma egy 11 bundle pack +Telesin töltő + Telesin Nd filter szett + INKEE Falcon Plus Gimbal. Senkit nem érdekel, na de akkor is...
-
atees
őstag
Nem tudjátok véletlenűl, hogy a 9/10es kamerához való üvegfólia készlet jó lehet a 11eshez?
-
-
válasz
szpeti40 #4097 üzenetére
Ha a méretet is nézzük, akkor a 7-es volt az utolsó normális gopro szerintem. Talán még a 8 is, de inkább a 7. Ezektől fölfele számomra már nem minősülnek igazi akciókamerának. Aki pl kocsiba stb helyeken rögzíti annak mindegy, hogy mekkora stb, de bármilyen más intenzív sportnál ahol a testedre van rögzítve ott már nem. Persze ez csak azén véleményem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Valami baja van a tápomnak
- Drón topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- eBay
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest