- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Sajnos én leszek a fekete bárány itt, úgy érzem, hogy nem fog menni a P9 tulajlás. Köszönöm azért mindenkinek a sok hasznos infót és segítséget. (és így is cikinek érzem, hogy ilyen drága terméket küldök vissza, hisz még soha nem küldtem vissza semmit).
Fotókra kerestem a legjobbat, hetekig variáltam, mi legyen, végül meglett.
Tökéletes, de tényleg tökéletes, ami fotókat csinál. De egyszerűen ezzel az árral nem tudok megbarátkozni, hisz ha meg a fotókat félreteszem, akkor 100%-ig mindenben ugyanazt az élményt kapom, mint a nevetségesen értéktelen Realme 10-esem. De az még formára, súlyra, egyebekre szimpatikusabb és kézreállóbb is. (A gyorstöltés hiányáról nem is beszélve).
Másrészt valahol érzem, hogy ez lenne majd az út, a minőségi minimum a fotózási színvonalban, de nálam valahol 150k környéke most még egy mobilnál az, aminél nem érzem tehernek az ár-érték arányt és anélkül tudom használni, hogy örökké azon járna az eszem, hogy az árából mennyi minden hasznos és elsőbbrendű dolgot kaptam volna meg.
Szóval sajnálom, hogy így alakult, nem a mobilon múlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Konteó topic
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest