-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Régebben használtam Chrome alatt egy olyan script-et (Userscripts-ről szedtem, azt hiszem, de lehet Firefox alatt használtam?!
), ami a javascript-es linket is egy új tabon nyitotta meg. Sajna nem emlékszem a nevére, és egyszerűen nem találom.
Nincs valakinek ötlete, hogy melyik lehetett ez? 
Úgy működött, hogy pl. ezen az oldalon lévő képre, ha ráviszitek az egeret, akkor láthatjátok alul a linket, hogy pl. "javascript: PicOverlay('article/pics/1607/Details/cm_690_iii1.JPG','article','1607')", ami ugye egy ablakban nyitogatja meg a képeket. Ennek a scriptnek hatására a középső gombbal kattintva, rögtön az új tabon nyílt meg a kép.
Előre is köszi, aki tud segíteni!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ami a javascript-es linket is egy új tabon nyitotta meg. Sajna nem emlékszem a nevére, és egyszerűen nem találom.
Nincs valakinek ötlete, hogy melyik lehetett ez?