- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
arnyekxxx #62045 üzenetére
Nem is értem, mit hypeolták annyira a Denevér stúdiót annak idején. Emlékszem, a Mood is ott vette fel a negyedik albumát, mert addigra már akkora nevek voltak, hogy megengedhették maguknak. Hát 2001-ben ilyen színvonalat kiadni... A dob olyan, mintha tejfölösdobozokat püfölnének. Az egész felvétel tök nyers, nincs "glue". Amikor csak egy-két hangszer szól egyszerre, még elmegy, de amikor minden szól, akkor csak egy puffogó katyvasz. Értem én a koncepciót, korai Black Sabbath hangzást akartak előállítani. Azért 30 évvel később egy ennyire jól felszerelt stúdiónak illett volna legalább megközelíteni, de nem igazán sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest