Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrob
őstag
Akkoriban nagyon jó áron mentek és jókat mondtak róluk, 1000 usd-t nem tudom 2024-ben ki ad érte reverben és szarrá vannak cseszve meg kopva...
Bacy:
Szerintem nem nagy misztikum egy láda sem, neten tengernyi hanganyag, kiválasztod milyen hangszóró, nyitott vagy zárt és kész.
90%-ig be tudod lőni hogy mire van szükséged és le tudod szűkíteni max 3db-ra, ha nincs della 3-at venni megveszed egymás után és kész.
Hány féle gitárra meg hol érdekel engem hogy szól egy usa strat amikor tudom hogy a hátam közepére nem kívánom (nekem ez a kriptonitom mint soft resetnek a tele) és van itthon gitárom amin fogom használni is, ergo lényegében a saját cuccomon kipróbálom nyugiban, úgy hogy nem néznek hülyének, nem húzza a száját az eladó hogy épp recskázna a budin ha én nem lennék ott.
Soft reset is eleinte úgy emlékszem ment boltokba próbálgatni és rájött, hogy nincs olyan gitár ami érdekelné, se raktár készlet hogy többet is ki tudjon próbálni és általában drágább is minden mintha online venné a 14 napos elállással. (Thomannon meg még több)És akkor kezdődhet ismét a vita, minek fej meg láda ha van hangkártya és plugin meg multik...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest