- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rejtj
újonc
ham_
Ebben teljesen igazad van. Persze félre ne értsd, nem ezért gondolkodtam el a gitár készíttetésen, hanem mert nincs olyan állapotú a magyar piacon. Ha lenne, akkor nem is gondolkodnék el ilyenen.
De abban abszolút igazad van, hogy szebb egy sötét, rózsafa fogólappal.
arnyekxxx
Egyrészt mert Swamp Ash hívő vagyok
ill. az idők alatt gyűjtött infók alapján minél régebbi Ibanezeket érdemes választani, mivel elvileg akkor még magasabb minőséget képviselt a márka mint manapság. Persze hogy ez utóbbi mennyire igaz nem tudom mert nem volt a kezembe sok régi Ibanez ezen a gitáron kívül de igyekszem elfogadni a véleményét a tapasztaltabbaknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- alza vélemények - tapasztalatok
- Apple iPhone 17 - alap
- Horgász topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Crypto Trade
- Windows 10
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De abban abszolút igazad van, hogy szebb egy sötét, rózsafa fogólappal.
ill. az idők alatt gyűjtött infók alapján minél régebbi Ibanezeket érdemes választani, mivel elvileg akkor még magasabb minőséget képviselt a márka mint manapság. Persze hogy ez utóbbi mennyire igaz nem tudom mert nem volt a kezembe sok régi Ibanez ezen a gitáron kívül de igyekszem elfogadni a véleményét a tapasztaltabbaknak.