Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ez édeskevés, egyszerűen nem inul meg a geforce Vista alatt, mintha be se lenne dugva a slotba, áramot vesz fel, de letiltja a vista, mintha rányomnál hogy tiltsa le az eszközt...
Amúgy ez az util azt mondja geforce fiziksz megy most is, pedig fluidmark szerint nem.
Pedig most néztem és tényleg jó cucc lenne ez a 8500GT is. Fluidmark alapján legalább is nem rossz. No accelerationnal 100%-on tekeri az egyik CPU magot, és 1212 pont, Geforce módban pedig 7-10% közt váltakozik az egyik CPU mag terhelése (szóval azt tényleg alaposan tehermentesíti ebben a tesztben), és így is 2204 pontot ad. (ami azért közelíti a dupláját) Szóval valós játék alatt is szép gyorsulást hozhat egy beiktatott 8500GT is (ha nem is annyit mint egy 8800GT de játszható lesz a game). De alig drágább egy 8600GT amiben már 2x annyi SP van, az tuti elég lenne.
Írtam egy mailt a microsoftnak, van-e módja letiltani ezt a limitációt. (biztos elküldik majd linkelve azt a knowledge base lapot amit már átbogarásztam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest