- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ez édeskevés, egyszerűen nem inul meg a geforce Vista alatt, mintha be se lenne dugva a slotba, áramot vesz fel, de letiltja a vista, mintha rányomnál hogy tiltsa le az eszközt...
Amúgy ez az util azt mondja geforce fiziksz megy most is, pedig fluidmark szerint nem.
Pedig most néztem és tényleg jó cucc lenne ez a 8500GT is. Fluidmark alapján legalább is nem rossz. No accelerationnal 100%-on tekeri az egyik CPU magot, és 1212 pont, Geforce módban pedig 7-10% közt váltakozik az egyik CPU mag terhelése (szóval azt tényleg alaposan tehermentesíti ebben a tesztben), és így is 2204 pontot ad. (ami azért közelíti a dupláját) Szóval valós játék alatt is szép gyorsulást hozhat egy beiktatott 8500GT is (ha nem is annyit mint egy 8800GT de játszható lesz a game). De alig drágább egy 8600GT amiben már 2x annyi SP van, az tuti elég lenne.
Írtam egy mailt a microsoftnak, van-e módja letiltani ezt a limitációt. (biztos elküldik majd linkelve azt a knowledge base lapot amit már átbogarásztam)
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- Gainward GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! Beszámítok!!!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 V2 OC LHR videókártya eladó
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest