Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem lehet valahogy multicore-ra force-olni azt a fránya fizixet?

Ez így annyira... Khm... És még az a szájba...
...rágott Mafia 2 is azzal lesz megverve, hogy szakadna le a húsz körme évente 5x a fejlesztőknek, mikor elvették érte a kenőpénzt... Vették volna a kenőmájast a hentespultról, de így velem csesznek ni, mert Radeonom van, és nem is cserélem le, míg fejős-rozi állítja be az árakat.No mindegy, csak ez most így kikívánkozott a versenyszellem jegyében...
juliabrilke: Tudom, láttam, vártam, nemjött... Pedig lemértem volna mit domborat az akkor még 8x466-on ketyergő Q6600-asom... Sebaj, majd jövőre lesz nekem AMD Apám, akarom mondani APU-m, és majd hu, meg ha, meg hi, ha nem fogom az egész szarságot és adom el a francba, hogy biciklit vegyek a helyére, mert a bringagyártók legalább nem sz*patják meg a vásárlóikat... Olyan gyakran...
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Fűnyíró topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest