Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
üzenetére
Értem. Hát sajnos ez a szomorú helyzet a kínai dual-SIM telefonoknál. Én inkább úgy döntöttem, hogy kimarad a b20 és veszek LeTV-t.
Az a baj, hogy akkora árverseny van a Xiaomi, Meizu és LeTV (LeECO) között, hogy a kis gyártók az európai vásárlók előtt max a B20-al tudnak labdába rúgni, mert ár/érték-ben nem tudják felvenni a versenyt. -
tibcsi0407
félisten
válasz
üzenetére
Mindenhol ugyanarra számolhatsz. Ha elromlik, akkor visszapostázod és vársz. Vagy ha nem teljesen hal meg a telefon, hanem valami működését nem zavaró hiba lép fel, akkor előfordul, hogy kártérítenek.
SPEmall-nak van spanyol szervize is, valamint EU Express "vámmentes" postája. Azt hiszem oda +10 Dollár a spanyol gari.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Persze, ha kell a béhúsz', akkor nem szóltam.