- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mat323
csendes tag
Sziasztok!
Tudtátok, hogy január 31-ig tart a tanulmányi félév? Utána már nem lehet vizságzni, csak ha újra felveszitek a tárgyat!
Van közületek olyan, aki harmadszorra vesz fel újra tantárgyat?
Én a Módszertan Szigorlattal vagyok így, már kétszer újra felvettem, de nem tudtam sose elmenni rá (nem volt üres hely az ETR-en).Megkérdeztem az Információs Közontot, azt mondták harmadszor is újra fel lehet venni tantárgyat, csak fizetni kell érte, azt hiszem 5800 Ft-ot (2003-ban kezdtem állami nappalin, GI szakon).
Azért aggódtam, mert az egy-két hete kapott bejeletkezéses levélben volt egy papírt, miszerint automatikus elbocsátással jár, "ha ugyanazon tantárgy követelményeit háromszori felvételre sem tudja teljesíteni"!
Erre a IK-ban azt mondták, hogy háromszori újrafelvételre vonatkozik mindez.
Ez szerintetek 100%-osan megbízható információ? Más kérdezte már és ugyanezt kapta válaszként?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs