Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
queens
tag
Üdv!
150.000 forintig kerekes használt gamer laptopot, fps, steamen, 2-3-4 éves játékok elfussanak rajta, van ilyen?
Nem kell, hogy maxon menjen a játék.
Egy 1080p-s tv-re közném ki vagy 1080as 24 colos monitorra.
A kijelző mérete másoldlagos nálam.Videokártyában mit keressek, mit kerüljek?
Ssd nem kell bele nagy, 1-2 játékkal játszom egyszerre.Hardverapró, vagy inkább használt üzletből vegyem, ahol adnak rá fél év garit?
Örömmel veszek bármi tanácsot.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
queens
tag
Alalkul a vásárlás.
Szerintetek egy akksi mitől púpospdhat? Most ki van szedve már. Mielőtt megvennék egy ilyen gépet, vigyem el megnézetni egy szervizbe? Beépített aksi volt amúgy. Ha újat veszek bele, lehet az is púposodni fog? Gari már nincs a gépre.
Nem szeretném ha tüzet vagy bármi gebaszt okozna.
Köszi
-
queens
tag
Sziasztok!
150-200-e ft között keresek laptopot alkalmi játékra, ez lenne az "irodai gép" is.
Nem a legújabb játékokra kellene, bár a végén ki tudjaNagyon el vagyok veszeve hogy intel, ryzen, 5-ös, 7-es, ilyen gen, olyan gen, 1050, 1650, 3070, ilyen vga-kkal látok gépeket, mit érdemes, mit nem, régen csináltam már ilyen hogy gépeket nézegetek
Jó lenne 17 colos, bár úgy látom, a gamerek általában azok.
Ebben a keretben tudtok néhányat linkelni esetleg, amin elindulhatok?
Azt hogy boltból valami új gép 200ért, azt felejtsem el, ugye?Köszi szépen
-
queens
tag
Sziasztok!
200-230 körül keresek gamer laptopot
használt is jöhet, új felmehet 260ig is
akksi ne legyen gatya
nem aaa játékokra kell
ez lenne a netezős gép is
kamerás legyen
15.6 jó méret
nem fontos hogy villogjonhasználtboltos bp-i gari előny
néztem egy lenovo legion 5öt 2060 és i5 10300h-val, ott lehet a proci a szűk keresztmetszet, bár lenne mivel játszani így is, tetszik a maga letisztultságában, de lehet bármilyen márka, mit tudtok most ajánlani ilyen paraméterekkel?
[link] - ez az ideapad 3 is tetszik, jó 12gen proci, de csak 3050 van benne, de a keretbe nem tudok minden jóságot beletenni, ez igaz
köszi szépen!
[ Szerkesztve ]
-
queens
tag
válasz Csupati #107200 üzenetére
Köszi a tippet srácok
https://hardverapro.hu/apro/areso_dobozos_uj_lenovo_ideapad_gaming_3_amd_ryzen_4/friss.html
Egy 3060as, ez tetszik, szép a színe!
14 hónap gyári gari van még, ez is játszik, vagy a tuf a több gari miatt, bár az +20k
200rol.indultam, nem akarok 600ig felmenni
[ Szerkesztve ]
-
queens
tag
srácok, ezt megfoghatom?
kereten belül van éppen, garis, ilyesmit keresek
képrnyője jó, jó széria ezt? -
queens
tag
válasz Bluesummers #107294 üzenetére
köszi a garis linket!
elkelt már, nem én vettem meg
-
queens
tag
Sziasztok!
Legion 5 prot nézegetek, van kétféle procival most jó áron
12500
6800Versus link
Az intelnek négy maggal több van.
Ha az árát nem nézzük, melyik a jobb parti?
3060 van bennük.Köszi szépen
[ Szerkesztve ]
-
queens
tag
válasz Juhaszatti #108288 üzenetére
Köszi!
1660rol indultam a nézegeteskor, nem vagyok akkora gamer, de néha jó lenne egy egy újabb játékkal is játszani, nem kell nekem a legjobb gép.
Ez lenne a mindenes laptopom, nem csinálok rajta semmi extrát, de jó lenne ha a god of war vagy ilyesmi elfutnak szépen, és gép lesz 5 év múlva is.Ezt néztem legutóbb.
Nem ragaszkodom az ujhoz, de min 1 év garihoz igen.Még tetszik,hogy fehér
https://www.alza.hu/lenovo-legion-5-pro-16iah7h-feher-d7917197.htm
4050-bol legion slimeket látok.
Ja ,szeretem a lenovokat[ Szerkesztve ]
-
queens
tag
Nah igencsak behúzok ma egy alzás legion 5 pro-t.
Ahogy látom 2 év gari van rá, de lehet hozzá +1-et szerezni, ha jól emlékszem, igaz?A kérdésem, hogy wint honnan szedjek rá?
Ezek az 1490 ft-os retailek biztonságokak, vagy a 25-e ftos bestbyteosat vegyem?
[link]Köszi srácok!
-
queens
tag
válasz queens #108301 üzenetére
megvettem a legion 5 pro-t
(16IAH7H) 12500+3060az első benyomásom ahogy kézbe fogtam, hogy nagyon egyben van, szerintem prémium az anyaghasználat, összeszerelés.
felinstallátam a wint, drivereket,
a rufus-os boot pendrive-ot nem ette meg, BI initializeLibrary failed 0xc00000bb kódot dobott, olvasgattam a fórumokat , hogy hogy lehet megoldani, eltöltöttem 3 órát próbálgatással, nem jött be semmi, fogtam magam és a win media creation tool-lal csináltam egy meg a boot pendrive-ot, egyból ment, mint a kisangyal
a garira 17 hónapot jelez prémiumot, gondolom akkor gyártották, majd utánanézek, hogy blokkal valahogy ezt 3 évesre lehet feltolni.
a bios 2022-es, azt merjem frissíteni?
milyen benchmark programot ajánlotok?140-et ment feljebb az ára hétfő óta, köszi szépen a helpet srácok, és a tippet az akciókról
[ Szerkesztve ]
-
queens
tag
válasz Muerte #108347 üzenetére
Oké,nem piszkálom, köszi
MAXXdamage már értem,nekem is lesz mostmár 😎
[ Szerkesztve ]
-
queens
tag
legion 5 pro garit próbálom helyretenni, a vantage 16 hónapot ír, annyi van még, 2 hete vettem
az alza 3 évet írt, hogy kell kitolni, kinek küldjem a blokkot vagy mi itt a teendő?
ha rányomok a fizetősre bármelyikre a 3 menüpont közül, ezt írja: At this time there are no available service offerings in the current country/region
illetve próbálom a bill színeit állítani, most csak kéken tud világítani két erősségben. a vantage-ben nem találok ilyen menüpontot.
olvastam hogy lehet nem is mind tud sok színt, nem halok bele, csak kíváncsi vagyok.
nagyon jó kis gép eddig
köszi a tippeket
[ Szerkesztve ]
-
queens
tag
a legion 5 prot hozzáközöttem egy hp g5 dokkolóhoz, szépen viszi a hdmi-t és egyéb usb cuccokat a dokk, de tölteni nem akarja a gépet, mi lehet az oka?
másik laptopot tölt, kipróbáltam.
ha nem gamel az ember,m 100 watt is elég, de ha játszanék is, akkor nem tudom milyen sokkoló tudná tölteni rendesen az kis usb porton.
tudtok rá megoldást?
azért kéne az oldalsó kis usbn tölteni, mert hátul a hdmi és a töltő port kábele megtörik, mert ki be huzogatnám stb, nem optimális az elhelyezése, mondjuk ígyköszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest