- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peet05
aktív tag
válasz
HoTaZo #112654 üzenetére
Ugyan, ha tudunk, segítünk, azért is van a topik.
Elméletileg automatikusan telepíti az Armoury-t, de ha nem, akkor az asus oldaláról le tudjátok szedni.
A töltés limitet a MyAsus-ban, ha nem teszi fel automatikusan, akkor szintén letöltős, de ha jól emlékszem, akkor ezt Microsoft Store-ból(?). Itt tudjátok a 80%-os limitet beállítani. Illetve szintén itt tudjátok a szériaszám alapján beregisztrálni a készüléket. -
peet05
aktív tag
válasz
HoTaZo #112647 üzenetére
Szia!
Talán csak annyi, hogy Armoury Crate-ben (vagy helyette G-Helper), elég lesz a Performance módot használni, nem kell a turbo.
Ha a gép hátulját megemelitek egy picit, pl. két kupak, vagy lego kocka, hogy több levegőt tudjon beszívni, nem fog annyira melegedni.
Hálózatról használva limitáljátok a töltést 80%-ra (akár My Asus-ban), ezt az akku hálálja meg.
Egyelőre ennyi. -
peet05
aktív tag
válasz
BalageK #112624 üzenetére
Próbáld meg Armoury Crate nélkül is, mert néha képes bezavarni dolgokba (helyette G-Helper).
Intel Graphics Software-t is megpróbálhatod a Graphics Command Center mellett/helyett.
Én ezt szoktam még használni, mert leszed mindent, amit kell - Intel Driver & Support Assistant
-
peet05
aktív tag
válasz
smallmer #112520 üzenetére
Szia!
Razer után/helyett keresni, nem lesz egyszerű, és a felsoroltakban nem is fogod megtalálni az utódját, mert nem azt a minőséget képviselik. De, ha csak ez az út járható, akkor:
Az A16-ot szerintem kihúzhatod, forrasztott RAM-os (16GB), nem cserélhető.
Strix G16 2453-ért, 1080p-s kijelzővel, ennyit nem ér.
Ha találsz TUF A17-et, 7940HS/RTX 4070, 1440p-s kijelző (az 1080p-s gyenge panelt kapott), akkor inkább azt. -
peet05
aktív tag
válasz
PedroPascal #112519 üzenetére
Gratula, remek választás.
Egyébként ahhoz képest, hogy iGPU (Arc 140V), meglepően korrekt játékok terén a kis Lunar.
Kíváncsi vagyok, hogy külön címezhető a vRAM mérete, vagy nem állítható? -
peet05
aktív tag
válasz
Imre9211 #112472 üzenetére
Az 5000-es szériáról nekem is megvan a véleményem, de a tesztben CP2077-nél az 1440p-s adatok, max. beállításokkal, DLSS off-ban kapott számok, szerintem RT-vel készültek.
Nagy átlagban így néz ki a helyzet a fent említett felbontáson, ultra settings:
Natív: ~90-98fps (+DLSS ~104-107fps)+(DLSS+FGx2 ~180fps)
+RT: ~27-35fps (+DLSS ~58-67fps)+(DLSS+FGx2 ~99fps)Desktop: 1440p+ultra+RT+DLSS ~129fps
-
peet05
aktív tag
válasz
Juhaszatti #112305 üzenetére
Igen, 15.6-os tengerben elveszik az 540-es ár, 1080p-s kijelzővel, ha van egy kis mák, akkor 100%sRGB egy-két modellnél meg is lesz, 144Hz-en.
De itt 17.3, QHD, 100% DP3, 240Hz, 32GB RAM, ha jól olvastam, akkor még 30 hó gari, utcára néző ablakok, nem lekotlott, stb.
Közben ránéztem HA-ra, 550-570 reálisnak tűnik. -
-
peet05
aktív tag
válasz
MaxxDamage #112153 üzenetére
Built in 980W power supply..
-
peet05
aktív tag
válasz
Mydgard #112130 üzenetére
Szia!
Perpill, szerintem többet rákölteni felesleges, már ezek az árak is ingerküszöb felett vannak:
A méret miatt elég szűk a kör, de az Asus TUF A17-et mondanám, 7735HS, RTX 4070, 32GB RAM, 1TB SSD - DE!, kizárólag az 1440p-s kijelzővel (sajnos az 1080p-s kijelző elég gyenge lett) - ha az említett felbontással sikerül valahol megcsípni 700-740k környékén, akkor "jó".
Ha méretben elég a 16-os, akkor:
Lenovo Legion Pro 5 - 7745HX, 32GB RAM, 1TB SSD, RTX 4070 ~729k
Lenovo Legion Slim 5 - 7735HS, 32GB RAM, 1TB SSD, RTX 4070 ~740k
Az RTX 4080-as gépek már "emilio+" kategória. -
peet05
aktív tag
Ami viszont tetszik, az a tool-less, pl. Strix G16 (2025)-nál - most ne az árat, hanem egy RAM/SSD csere könnyebbségét, vagy akár tisztítást nézzétek - [link] - hogy mennyire lesz tartós, az megint más kérdés.
-
peet05
aktív tag
válasz
Semin #111980 üzenetére
Azért azt is figyelembe kell venni, hogy 9800X3D-vel készült a mérés (persze, alap, hogy ne legyen limit).
Ettől függetlenül én is kíváncsi leszek, de ha a desktop részét nézem, 4070Ti Super, 4080 Super-ről nem feltétlenül éri meg a váltás, ár-érték/teljesítmény arányban.
Notebook-nál majd meglátjuk.Ez a latency növekedés mennyire észlelhető?
-
peet05
aktív tag
válasz
echterion #111946 üzenetére
Nem is kell annyit hűteni, mert Consono-val pár sorral feljebb beszéltük, hogy ha a GPU-nak 20W van adva, a rendszer összteljesítménye 35W (gyakorlatilag AC-ben átrakta silent módba), akkor hogyan muzsikál a kis Z13.
Innen nagyon nem is kell több, csak egy kis szoftveres mókolás, és kész is a handheld, amit kértem Asustól..Nálam most perpill úgy áll a helyzet, hogy újra elővettem a CP2077-et (2.2) az Ally-X-en. Z1 Extreme, 780M, 1080p, mid-high setup (FSR3), 17W-ot adtam a GPU-nak, 35-40fps, akkuról toltam 2 órát..
-
peet05
aktív tag
válasz
echterion #111938 üzenetére
KH-nak is írtam már válaszban, Z13, előrendeléssel - 1,1M..persze ez most még az újdonság varázsa, meg az, hogy ROG Flow, amik az előző generációnál sem nyitottak valami olcsón (és akadt probléma a VRM-mel is, aminek alaplapcsere lett a vége).
Itt inkább az lesz a kérdés, hogy az alsó szegmensbe is lecsordogál (pl. TUF A14) megfizethetőbb áron? -
peet05
aktív tag
válasz
CriticalHit #111936 üzenetére
#111926-tól
-
peet05
aktív tag
Uraim, ez is eljött - Ryzen AI Max+ 395 (RX 8060S) - [link]
-
peet05
aktív tag
válasz
Semin #111759 üzenetére
A SteamOS-re én is kíváncsi leszek, de egyelőre linux alatt nincs AFMF (legutolső infom szerint).
CES-t vártam, hogy lesz Ally2 bejelentés, de nem volt, "csak" Legion Go (2). Itt elsősorban a Z2 Extreme-s Go-ra gondolok (nem az S-re), 890M-mel. Elméletileg május környékén lesz belőle valami.
OneXPlayer F1 Pro-ban AI 370 dolgozik, 890M-mel, ahhoz tudsz nagyjából viszonyítani, összevetve a 780M-mel. Rendkívül jó az energiafelhasználása, 17W-on, játékfüggő, de van, ahol 20-25%-ot is gyorsul, ezzel a procival.
De amit írtam is, nekem, egyelőre tökéletes a 780M teljesítménye, és kényelmes maga a készülékház fogása is, a több RAM és úgy minden kicsi plusz miatt vettem végül X-et.Emellett ott az L5Pro, használom azt is, de tény, hogy ez egy másik kávéház, nyilván nem várod el azt, mint egy gamer setup-tól, de ahogyan Te is fogalmaztál, ez a jövőkép nekem is tetszik, ebben a köntösben.
#111760 Ubul86 - A sima Ally és a Legion Go egyik "problémája", hogy 16GB RAM van benne. Ebből csippant le a vga és a memória is lassabb, ami APU/IGP-nél elég nagy tényező. Ally-nál ott van még az SD kártya olvasó hibája (széria hiba, rengeteg megy vissza gariba). Legion Go-nál nincs VRR, illetve egyesek nem tudták megszokni, kényelmetlen volt a nagy méret miatt a fogása.
De mindezek ellenére is remek gépek.
MSI Claw-ból a 8 AI+ az, ami egészen szép teljesítményt hoz, Ultra 7 268V proci, ARC 140V IGP-vel, 32GB RAM-mal.Remélem, hogy ezek még elférnek itt off-ban, hiszen mobil procikról beszélgetünk, még ha más köntösben is.
-
peet05
aktív tag
válasz
Semin #111746 üzenetére
Pár napja használok egy Ally-X-et, hátőő.. Nem azért, mert az újdonság ereje, de amit ez a kis vas kiprésel magából, lenyűgöző (Z1 Extreme - 8/16, 24GB RAM - ebből alapból 8GB van címezve a vga-nak, de állítható, 1TB SSD, 780M - töltővel együtt kb. 800g, még talán annyi sem). Egyelőre még tesztelgetem (ahogy időm engedi), de perpill Kingdom C. D. II-ben, FSR quality-vel, 900p-ben, medium beállításokkal, 45-60fps megvan - akkuról! (80Wh), performance módban (17W!). És mindezt úgy teszi, hogy csak egy kis "suhogás" hallatszik a ventik felől. Turbo módban, akkuról, 20-25W is adható.
Dokkolva még nem használtam. Úgy 25-30W-ból garázdálkodna a kis 780M.
Természetesen lesz CP2077 is, stb.
Van, aki Bazzite-vel használja a gépet, és offolja a Win-t, vagy dualboot-tal, ahogy jólesik.
És van, aki megkínálta egy RTX 4090-nel (ETA Prime yt). -
peet05
aktív tag
válasz
RM007 #111691 üzenetére
Persze, hogy van élete, forgalma, látogatója, hiszen az célzottan egy kérdésre irányul, milyen notebookot vegyek (más ott nem fér bele, csak töltsd ki a kérdéssort, mert elég erősen cenzúrázott - ami nem probléma, mert rendet kell tartani.., néha talán túlzottan is). Nem egyszer volt már, hogy ha gamer noti kellett, akkor ide lett átirányítva a kérdező (utóbbi időben talán nem annyira).
Vannak a márka specifikus topikok, így a gaming notebook topiknak is van létjogosultsága, hiszen itt azért elég sok mindent meg tudunk beszélni, tanácsot adni/kapni, stb., és ehhez (persze keretek között) elég nagy szabadságot is kapunk, még offban is.Az, hogy "összemosod" pl. Vivobook-ot, egy Legion-nal, mert az előbbiben is van/lehet dVGA, attól nem lesz ugyanaz.
Ennyire ne riaszd el szegényt, 350-370-be (új gép) azért belefér az RTX 4050, és egy 6, talán 8 magos proci is, 16GB RAM, 512GB SSD. WoW, LOL, FC-re jó lesz. A hangzás egy másik kérdés, ebben az ársávban csodát nem kell várni. Pl. TUF A15, LOQ IRX9.
-
peet05
aktív tag
válasz
Roland861010 #111661 üzenetére
Annak örülünk.
Igen.Egy HWInfo-s mérést csinálhatsz, úgy, hogy lefuttatod ezeket a teszteket, lehetőleg performance mode-ban, külön-külön. Persze, ezek nem játék hőmérsékletek lesznek.
Csak ennél az egy játéknál csinálja ezt (melyik játék ez)? Azt is logolhatod, szintén hwinfo-val.
Esetleg egy DDU-t adhatsz neki, és utána frissen-tisztán feldriverezve megint megpróbálni a játékot.#111662 Juhaszatti:
Elvileg, kérdés, hogy meddig engedi el valójában. -
peet05
aktív tag
válasz
Juhaszatti #111659 üzenetére
De a proci attól még zongorázhat 45-100W-ig, teljesítménymódtól függően.
-
peet05
aktív tag
válasz
Roland861010 #111651 üzenetére
Egy MemTest-et futass le, lehet, hogy a cserélt RAM nem tetszik neki.
Azért az a 135W-os töltő is kérdőjeles számomra, hogy elég lenne a rendszernek.
-
peet05
aktív tag
válasz
Roland861010 #111649 üzenetére
Memória csere előtt is generálta ezt a hibát?
Mekkora töltő van a géphez (W)?
-
peet05
aktív tag
válasz
andaxin9 #111570 üzenetére
Szia!
Használt:
17-es méretben nem lesz egyszerű történet. Szerintem itt az ujjlenyomat olvasót el is felejtheted, és lehet, hogy csak 720p-s kamera lesz.
Proci - 5600H/5800H, 6800H
Jellemzően 3050/3050Ti-vel szerelt gépek vannak ebben az ársávban, elvétve 3060-nal, picivel drágábban. Ez utóbbi inkább 15-16-os méretben.
Fortnite-ot megnézed, hogy ezekkel a vga-kal hogyan szerepel, pl. YT, csak ne felejtsd el beírni a keresőbe, hogy mobile, vagy laptop rtx 3050-3060. Persze, mindegyikkel megy, csak nem mindegy, hogy Neked milyen beállításokon, mennyi fps kell.
Asus ROG Strix G17 G713, Lenovo Legion 5-öt keress itt HA-n.Új gépek, RTX 4050-nel, LOQ, TUF A15, kb. 330-tól vannak, de szintén nem 17-es méretben.
-
peet05
aktív tag
válasz
Evil Snowman #111554 üzenetére
Úgybiz'!
-
peet05
aktív tag
válasz
MaxxDamage #111550 üzenetére
MSI support oldaláról letöltöd az Intel Rapid Storage Tech. F6 drivert. Kicsomagol, betallóz.
Vagy BIOS - Advanced menu - VMD Controller disable (lehet, hogy rejtve lesz - Ctrl+S, ALT+F2, Ctrl+F2, RightCtrl+F2, Shift+F2)Wifi - driver le, kicsomagol - telepítésnél Shift+F10 -> devmgmt.msc - eszközkezelőben telepíted
Vagy telóról adsz neki netet, és leszeded úgy.*megelőztek
-
peet05
aktív tag
Ez is érdekes (4:25-től, hot spot): [link]
Kíváncsi leszek noti fronton mi lesz a helyzet.. -
peet05
aktív tag
válasz
p4tr1kv4gy0k #111520 üzenetére
Beállításokkal is játszhatsz egy kicsit:
Refresh rate: Maximum allowed by your display
Boost player contrast: Enabled
Wait for vertical sync: Disabled
Current video values preset: Custom
Multisampling anti-aliasing mode: 4x
Global shadow quality: High
Model/Texture detail: High
Shader detail: High
Particle detail: High
Ambient occlusion: Enabled
High dynamic range: Performance
FidelityFX Super Resolution: Ultra quality
Nvidia Reflex Low Latency: Enabled + Boost -
peet05
aktív tag
válasz
Imre9211 #111447 üzenetére
Azért valamilyen szinten jogos a felháborodás, hiszen a 3000-es szériáról, 4000-re váltásnál érezhető volt ( [link] ).
Az 5000-es széria "annyival erősebb, annyival fogyaszt többet, mint amennyivel többe is kerül".
A teljes rendszer fogyasztása (egy combosabb procival), 800W környékén leledzik, fingatva, természetesen asztali környezetben. -
peet05
aktív tag
válasz
LeventeV #111436 üzenetére
Szia!
Nekem anno volt G17 G713 (4800H, 3050Ti), nem nyekergett, pedig hordozva is volt, zsanérral sem volt probléma. Műanyag és műanyag között is van difi.
A kinézett gép teljesítménye rendben van, a proci lesz forrófejű (ha turbo nélkül használod, akkor nem lesz gond a hőmérséklet sem) és az 1440p-s kijelző is korrekt.
-
peet05
aktív tag
válasz
Cpt.Price #111001 üzenetére
Szia!
Ha grafikai munkára használja, akkor a kijelzőnél minél nagyobb felbontás és színtérlefedettség fontos. Az általad linkelt gép ezt tudja (100% DCI-P3), és árban is korrekt.
Napi hordozásra nem könnyű (2,5kg+töltő), illetve, ezek a "gamer" gépek, akkuról dolgozva/terhelve nem bírják sokáig. Ha ez/ezek nem szempont, és csak Windows, akkor simán vegye-vigye. -
peet05
aktív tag
válasz
Tomapiska #110937 üzenetére
Arra is érdemes figyelni, hogy egy-két LOQ-ban 1x16GB RAM van gyárilag. Ezt a psref oldalon a gyártói számmal le lehet ellenőrizni, mert nem mindegyik bolt tünteti fel, csak odaírja, hogy 16GB, de azt nem, hogy 1x16, vagy 2x8. Ha előbbi, akkor lehet vadászni mellé KIT-et, ami megint plusz pénz.
És akkor jön a gari kérdés, hogy standard, vagy prémium.. -
peet05
aktív tag
Újabb "morzsa", laptop RTX 5060: [link]
-
peet05
aktív tag
válasz
maximilian4 #110743 üzenetére
Az elmúlt hetekben/hónapokban nézegettem AllyX-et. Mire képes a kis Z1 Extreme, karöltve a 780M-mel. Zseniális, hogy 15-30W-ból, különösen az AFMF2-vel mit ki nem hoz. Az egész gép 640g, 80Wh-s akkuval.
Megvárom a 2025-ös CES-t, jön a Legion Go 2, erre lép az Asus az Ally2-vel, ha minden jól megy, akkor AI 9 HX 370-es procit kapnak, 890M-mel, ami 17W-on, CP2077(!) - 1080p, medium-ultra, 60fps-t tud hozni (OneXFly F1 Pro-ban már ez a tech dolgozik - [link] ). -
peet05
aktív tag
válasz
FőDudu #110662 üzenetére
Annyira azért nem, sőt, a 4000-es szériához képest vagy csökkentették, vagy egál a TGP, legalábbis a felső házban.
Mondjuk a vRAM is érdekesen alakul. 5050/5060/5070 8GB, 5070Ti 12GB, 5080/5090 16GB, igaz GDDR7.Ha nem sürgős, akkor várj még egy kicsit. Januárban CES, ott azért lesznek jó dolgok.
-
peet05
aktív tag
Csordogálnak az infok 2025-re - [link]
-
peet05
aktív tag
válasz
MaxxDamage #110657 üzenetére
Kitartást és gyógyulást kívánok!
A vashoz "csak" kitartást és szerencsét!
-
peet05
aktív tag
válasz
FőDudu #110531 üzenetére
Ezt már kb. 2 hónapja írtam Pidzse4-nek a 7945HX-el kapcsolatban - A chiplet felépítés miatt ilyen magas a hőmérséklet. A 7945HX 2 CCD-s (1 CCD-n 8 mag/16 szál, itt ugye x2, 16/32+IOD - memória vezérlő+610M igpu). És szintén ezért magas az idle fogyasztás is.
Nem könnyű hűteni az "asztali megfelelőjét" sem (igaz, ott bios-ban több a beállítási lehetőség, akár thermal limitet megadva, vagy PPT - fogyasztási limitet beállítani, vagy ECO mód).
Játékra jobb az 1 CCD-s, 8/16 (mag/szál).Azt nem tudom, hogy toolkit-tel mennyire fogható meg, de ha ezekkel megbarátkozol (fogysztás-hőmérséklet), akkor kapsz cserébe egy top 2-3-mas procit, 64MB cache-vel, ami szintén jól jön, nem csak játékokban.
-
peet05
aktív tag
válasz
Bluesummers #110362 üzenetére
Kicsit másképp látom, mint a többiek, szerintem van létjogosultsága (abban egyetértünk, hogy túlárazott).
Handheld vonalon, ROG Ally-val (amiben "csak" 780M van), egy kellemes setup összehozható, pláne, ha azt nézed, hogy HUB-ként is funkcionál, korrekt port kiosztással.Kereslet-kínálat kérdése, pont az Ally topikban volt róla szó (régebben is), hogy amikor volt XG - és az még nem is a 4090-es volt -, akkor nem kellett, amikor meg nem volt, akkor meg vitték volna, mint a cukrot.
-
peet05
aktív tag
válasz
freeknight #110144 üzenetére
Szia!
Sajna az APH a gyengébbik kijelzővel szerelt. AHP-t keress.
Biztosan itt [link] tudod leellenőrizni - a search részhez beírod/másolod a szériaszámot, kidobja, legörgetsz, és a kijelző/display tulajdonságoknál megtalálod az infot, pl. 100%sRGB, stb. -
-
peet05
aktív tag
-
peet05
aktív tag
-
peet05
aktív tag
válasz
Adi01 #110044 üzenetére
Szia!
Ha a leírásodban szereplő Legion-ban szeretnéd cserélni, akkor előtte nézd meg, hogy Premium vagy Standard a garid.
Standard esetében csak a szerviz cserélheti, garanciavesztéssel jár, ha kiderül, hogy Te, mint ügyfél nyúltál hozzá.
Premium esetében cserélheted, nem jár garanciavesztéssel. -
peet05
aktív tag
válasz
Pferi #110038 üzenetére
Szia!
A 4060 jól hangzik, de a többi "körítés" gyenge. 4+4 magos proci (4P+4E mag/12 szál - lassan 3 éves proci), ergya kijelző (sajnos ebben a gyengébb panel van, LOQ-ból IRX9-től érdemes nézelődni, vagy az AMD-s változat, AHP9, mert azokban 100%sRGB a kijelző).
Progik tekintetében, én használom a Vantage-t (mások szerint nem jó, én eddig nem tapasztaltam hibát). GeForce driver fel, és kb. ennyi. A többit majd szedi magától.
-
peet05
aktív tag
-
peet05
aktív tag
-
peet05
aktív tag
válasz
maximilian4 #109804 üzenetére
A #109800-ban linkeltem egy pontosabbat, illetve egy laptop-ra vonatkozót is.
Itt desktop-ról volt szó elsősorban (legalábbis RM007-nek direkt olyat linkeltem a külső vga miatt). Azért jóval erősebb a 4070 (a Super-eket nem is említve), még a 4060Ti-tól is, pláne 1440p-ben jön ki a difi (~30%, játékfüggő, van, ahol több is).
Gondolom a táblázatban feltüntetett számok avg értékek, kíváncsi leszek a droppokra.
-
peet05
aktív tag
válasz
echterion #109662 üzenetére
Volt levélváltás Lenovo szervizekkel (ide is betettem a múltkor), most ez a helyzet:
Ha az eladó nem tünteti fel, akkor az ügyfél megérdeklődi, hogy melyik garancia érvényes a készülékre (igen, dühítő):
Standard - nem cserélheti az ügyfél, sem az SSD-t, sem a RAM-ot, ha mégis, és rájönnek, akkor garanciavesztéssel jár.
Premium - csere mindkét esetben lehetséges, nem jár garanciavesztéssel.Részemről is egy szavazat a TUF-re.
-
peet05
aktív tag
válasz
pidzse4 #109639 üzenetére
Inkább úgy mondanám, hogy egy tól-ig-et venni, és onnan nézni a difit. Pl. egy TUF A15-ös, 4060-nal, kb. 350-től indul. 4070-nel, 630k környékén van. Nem kell ötszázig sem elmenni, hogy egy használható gépet kapj.
Az asztali gépes példára: új, 750-780k-ból (monitor nélkül), nem a legalja alkatrészekből, pl. - Ryzen 9700X, 32GB, 1TB, RTX 4070 Super (MSI Gaming X Slim), Asus ROG Strix B650 E-F, Seasonic GX750W, FD Pop Air - nem kell ide 1M-et ellocsolni..
-
-
peet05
aktív tag
válasz
Skyhunter #109478 üzenetére
Szia!
Ha ragaszkodsz a 17"-es mérethez, akkor első körben a ROG Strix Scar 17 G733PZ-t mondanám:
Ryzen 9 7945HX (16/32, 64MB cache), 32GB RAM (2x16, bővíthető), 2TB SSD (+1 szabad slot), RTX 4080, perpill ~1,1M16"-os méretben:
Legion Pro 7 - i9 14900HX (8p+16e, 32MB cache), 32GB RAM (bővíthető), 1TB SSD (bővíthető), RTX 4080 ~ 1,2M
Bluesummers kolléga árul még ilyen gépet, 16ARX8H (itt HA-n) - 7945HX, 32GB RAM, 512GB SSD, RTX 4090 - 1M (bill. német!, hivatalos, 3 év garancia) -
peet05
aktív tag
No, megjöttek a válaszok a Lenovo gépek bővítésével kapcsolatban, íme:
Standard jótállás:
Kedves Péter!
A végfelhasználó által cserélhető alkatrészekről gépének kézikönyvéből, a CRU (Customer Replacable Unit) részen tud tájékozódni.
Ez az otthoni felhasználásra szánt gépek esetében jellemzően a töltőre terjed ki, minden egyéb bővítést a Lenovo által megbízott szakszerviz végezhet el a gép garanciavesztése nélkül.
Üdvözlettel
Vörös Zsuzsanna
HelpDesk munkatárs
4iG Nyrt. | H-1013 Budapest, Krisztina krt. 39.
Szerviz: 1107 Budapest, Makk utca 9-11.
Tel.: +36 1 270 7600
e-mail: ugyfelszolgalat@4ig.hu | web: www.4ig.hu
Premium Care:Kedves Péter!
István vagyok a Lenovo PremiumCare támogatási csapatától.
A kérdésére közvetlenül válaszolva: igen, változtathat vagy bővíthet memóriát vagy tárhelyet. Csak arra figyeljen, hogy ne sértse meg az eszköz belső részeit, mert ilyen esetben a garancia érvényét vesztheti. De biztos vagyok benne, hogy ha van némi tapasztalata az ilyesmiben, könnyedén meg tudja csinálni önállóan. Ha azonban nem biztos magában, és még nem csinálta ezt korábban, határozottan javaslom, hogy keressen fel egy szolgáltatási partnerünket.
Amennyiben bármilyen további kérdése merülne fel, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velem; szívesen segítek Önnek.
Kívánok Önnek egy kiváló napot!
Üdvözlettel,
István
Lenovo PremiumCare támogatás -
peet05
aktív tag
válasz
Volband #109051 üzenetére
Feltünteti a Radium is, ha van premium care.
Vagy 3. opció, hogy csak a szerviz bővítheti hivatalosan.
Azt se felejtsd el, hogy a szervizt nemrégen vette át a 4iG.
Azok, akik addig megtették maguk a bővítést, és használják a gépet, vagy nem volt még szükség szervizre, vagy már lejárt a gari.Mindegy, írtam egy levelet külön a standard és külön a premium care címre (RAM/SSD csere ügyben). Majd jelzek, hogy mit válaszoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Call of Duty: Warzone
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- Lenovo IdeaPad 5 15-ABA7 AMD Ryzen 5, 15,7 FULLHD IPS, 8GB DDR4,Garancia!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Eladó új bontatlan eredeti Dell Latitude 5320 - 7320 - 7420 - 7520 akku battery - 1PP63
- Eladó új, eredeti Dell töltők USB-C - LA65NM190 - 20 V - 65W - 3.25A
- HARDVERAPRÓ LEGERŐSEBB LAPTOPJA Új 0km es Garanciás asus rog strix scar 17,3 rtx 4080 ryzen 9 7945hx
- Dell Latitude 3300 - 1 Év Garancia
- Acer Aspire E15 - 1 Év Garancia
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest