Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peet05
senior tag
válasz
RM007
üzenetére
Ez inkább ilyen renderelés, szimuláció, stb. alapú SoC, nem igazán játékra tervezett öszvér, hardver oldalról.
Szoftver oldalról még kérdőjeles a történet, mert ebben az nvidia élen jár egyelőre.
Nem kell kapkodni, 2027 Q4 még odébb van, de érdekes egyébként a konstrukció. -
peet05
senior tag
válasz
Gergello
üzenetére
Így teljes a kép. Azért a 3050 erősebb az 5700g apu-nál. Nem azt mondtam, hogy nem lehet vele játszani, csak rossz ár/érték arányú vga.
Ha mégis maradsz asztali megoldás mellett, akkor ez most kb. best buy kártya, ezen az áron, hosszú időre letudva a "gond" (előtte nézd meg a méreteket, hogy befér a házba)- [link] -
peet05
senior tag
válasz
Gergello
üzenetére
Rendben.
De a többi kérdésre nem válaszoltál. Mik lesznek azok a játékok, milyen felbontáson, milyen részletességgel szeretnéd majd csapatni?
Nálam 3050Ti volt egy G17-ben. Far Cry 6 (2021), 1080p, talán medium, elég sűrűn kilépkedett, mert elérte a 4GB VRAM határát.
Igen, amit kérdeztél, már a 6GB-os verzió, és el lehet vele lenni, ha tisztában vagy a kompromisszumokkal. De ár/érték arányban nem jó dvga.
Ha erre van keret, akkor nincs mese, mert igen, a következő lépcsőfok a 4050-5050 lenne, új, számlás/garis. -
peet05
senior tag
válasz
Gergello
üzenetére
Nitro-ról nem tudok nyilatkozni, nem ismerem.
Az LOQ (15IRX9), ebben a felállásban, saját vélemény:
RTX 3050-es gépet, ~290k-ért, 2026-ban már biztosan nem vennék.
PSREF szerint ez Ukrán régiós, leírásban nemzetközi bill. szerepel.Egyébként ez még a múltkori felállás, hogy irodai használatra IS kell a gép? És azon kívül játékra is használnád (fontos az is, hogy itt mi az elvárás, mik azok a címek, stb.)?
-
peet05
senior tag
válasz
FőDudu
üzenetére
Persze, megannyi lehetőség van. Néha úgy használom a 2021-es Fold3-mat, hogy HDMI-typeC-vel van monitoron, DEX-el. Ha éppen nincs kéznél egér, akkor a teló képernyője átvált trackpad-ra, no problem - persze, így nem az igazi, de ha nincs kéznél hub, megteszi, mert kihajtva nagyobb, mint egy noti trackp.
Vagy ott az otthoni stream lehetősége is, bármire ki tudod tenni adott hardvertől függően, adott hardverre.
Mindenki megtalálja a maga számítását.
ETA Prime (yt), pedig Androidon (teló) futtat CP2077, GTA5, stb. Azért a mai hardverek már borzasztó univerzálisak. -
peet05
senior tag
válasz
Decus Trivet
üzenetére
A proci összehasonlítás nekem abból a szempontból kicsit sántít, hogy egy mini pc-t hasonlítunk egy 2in1 laptophoz, ami szerintem nem korrekt, ráadásul az egyik 8 magos, a másik 6. Így fogyasztásban és teljesítményben is persze, hogy van difi, de teljes képet nem kapsz.
Egyébként teljesen rendben van a 7735HS a mai napig, hiszen a 8 mag jelenleg elég mindenre, és a mellette levő 4060/4070-nel remek párost alakít.Azért a Framework-os srácok is felültek az AI-ra, de ezzel nincs semmi probléma, nem pisálunk széllel szemben.
Nemrég néztem egy felmérést, hogy a PC maga abszolút nem halott, sőt. Itt azért most már beszélhetünk egy elég széles hardveres lefedésről, ahol a koca játékostól kezdve a progress gamer-ig bezárólag, mindenki megtalálja a számítását.
Perpill ott tartunk, hogy egy handheld képes futtatni pl. CP2077-et tisztességes sebességgel, ami egy esti/munka utáni "csak egy fél órát tolom-ra" bőven elég, aki ezzel beéri (mindegy, hogy Steam Deck, vagy ROG Ally). Mindezt ~700g-os tömeggel.
Aki gamer volt, ez után is az marad, mindegy, hogy noti, vagy asztali, ráfordítja azt az összeget, így is úgy is (többet, kevesebbet).A kialakult helyzetet sajnos ki kell bekkelni. Aki nemrég, 2024/2025-ben újított, szerintem simán el lesz a hardverrel még jó pár évet.
Ide tenném még a konzolok "ciklusváltását", ami az Xbox esetében egy 2in1 (konzol/PC) gép lesz (2027-2028), visszafelé kompatibilitással konzol szinten (megtartva a jelenlegi bázist, és növelve a megnövelt teljesítmény miatt), és elég modern hardverrel ahhoz, hogy a Steam könyvtáradat is futtatni tudja. Itt adott hardverre kell majd fejleszteni, ezért ha valaki megveszi, 6-7 évig adott a "nem kell hozzányúlni". Az árazás megint más tészta, de az biztos, hogy az 500 dodós konzolokat el lehet felejteni, mindkét oldalról. Tippre 1200-1500$-ra tenném.
Majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle...mit hoz a jövő. -
-
peet05
senior tag
válasz
axlfsi
üzenetére
és capulet75
Hátha:
BIOS - Power vagy Advanced fül - Wake on USB, vagy hasonló elnevezés - enabled
Win - eszközkezelő - usb vezérlők - usb root hub - tulajdonságok - power management - allow this device to wake the computer - pipa
Ha ezek nem, akkor lehet itt [link] megtaláljátok a választ. -
peet05
senior tag
válasz
SSunbro
üzenetére
4 óra alatt ezt szűrted le, de aki már beletett jóval többet, az megint mást mond. Az tény, hogy nagyon "sűrű" és szabad kezet kapsz, sok mindent csinálhatsz, nincs fogva a kezed, de ez nem volt zsákbamacska még megjelenés előtt sem, amikor már bőven volt info a játékról. Sokaknak pont ez a végtelen szabadság tetszik.
Ami mellett még nem lehet elmenni, az a részletesség/apró dolgok, amik másoknak semmiség, de akinek meg tetszik, odáig meg vissza van tőle.
Szintén megsüvegelendő a fejlesztők hozzáállása/reagálása javítások terén - MMO-s múlt előny.Bazzite-ot próbáltam ki Ally-X-en még régebben, jó volt, de nem éreztem hűha faktort.
Multinál off-os még most is (dolgoznak rajta), ahol anti-cheat rendszer van. -
peet05
senior tag
válasz
SSunbro
üzenetére
Nem vagyok egy irgumburgonya szabályzat terén, simán belefér nálam az off, de ne így és nem ebben a formában. Csak találgatunk, hogy mire gondolt a költő, mert a hardver eltüntetve, és feszt csakazértis mindenkié gyenge az övéhez képest, elég erősen kimeríti a trollkodás fogalmát, ami nem korrekt másokkal szemben, pláne úgy, hogy gaming notebook topik.
RM007 - sajnálom a blökit, kitartást!
-
peet05
senior tag
válasz
echterion
üzenetére
Értem, és köszönöm!
#117057 RM007 - Nincs jósgömböm, de a tensor core-ok alapján a 40-es széria is alkalmas lenne rá. A bemutatóban ugyan on/off szerepelt, de egy olyan lehetőséget el tudok képzelni, preset formájában, mint a 4.5-nél (pl. L,M,K) és a felhasználó majd eldönti, hogy melyiket használja - esetleg régebbi szérián nem lesz teljes értékű, de alap funkciókat megkapna. Majd meglátjuk.
-
-
peet05
senior tag
válasz
echterion
üzenetére
Ebben igazad van, de az x3D procik a nagyobb cache miatt "fluid-abb" játékélményt adnak.
Jobban profitál belőle, mint a magas órajelből.RM007 - nem az volt a probléma, hogy kevés, hanem a nagyobb cache-el rendelkező procikon (x3D) "gördülékenyebben" fut a játék.
A Crimson-t nagyon szépen rakják rendbe, megsüvegelendő a hozzáállás a csapat részéről. -
peet05
senior tag
válasz
SSunbro
üzenetére
Nekem nincs semmi problémám, sem a DLSS sem az (M)FG-vel. 1440p-ben használom, ha kell, akkor az MFG-t x2 beállításon. Ezzel a felbontással használva teljesen rendben van képminőségre (is), nem vágyom már natív-ra. Ebből a szempontból nem ördögtől való ez a "mágia", 1440p/4K esetén.
Azt elhiszem, ha a géped kijelzőjét használod, hogy 1080p-n a DLSS nem lesz "szép", de ott meg DLAA lenne a szebb/jobb választás, TAA helyett.#Aljasvip - én azt olvastam, hogy 2026 őszén érkezik RTX 50-es gpu-hoz.
Skálázhatóság, számítási költség a felbontással arányos - by NVIDIA -
peet05
senior tag
Vélemény erről [link] ? - DLSS 5
-
peet05
senior tag
És lőn, ventilátorok harsogják a rég elveszettnek hitt biteket, hosszú idő óta én erre a játékra invitállak benneteket: [link]
-
-
peet05
senior tag
válasz
RM007
üzenetére
Az elmúlt egy hétben volt driver gond is. Kiadták a frissítést, de pl. aki telepítette, nem egy-két esetben jelezte, hogy a venti vezérlést is módosította, leállította, illetve egyéb gondok is akadtak. Akkor visszavonták, és javasolták mindenkinek, hogy tegye vissza a régebbi drivert. Az új, a frissítés frissítése, elvileg már rendben van.
Lehet, hogy ezért is tapasztaltál anomáliát. -
peet05
senior tag
válasz
Ubul86
üzenetére
2022-es rendelésemnél minden rendben ment. Rendeléstől számítva, kb. 2 nap volt, mire kezemben volt a gép.
Az én esetemben bolti készleten volt.Ha Te olyan terméket rendeltél, ami raktáron címszóval szerepel, ott lehet késés. Igaz, annyi infoval szolgálhatnának, hogy a raktárról beszerzés/szállítás mennyi idő.
-
peet05
senior tag
válasz
RM007
üzenetére
Példaként a CP2077-et tudom csak felhozni RT+PT-vel, illetve néhány moddal (ami még a VRAM-ba belefér), mint open world, rengeteg npc, autó, stb, nekem a mai napig etalon.
Illetve, amit a múltkor említettem, Crimson Desert, most 19-én kiderül. Ha érdekel, akkor a Digital Foundry (YT) tett fel egy 17 perces videót a BlackSpace Engine tudásáról.A GTA6 meg GTA6, epekedve várom. Az, hogy mikor kapjuk meg PC-re..kérdőjel. Ne halasszanak többet, most az a fontos.
-
-
peet05
senior tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Teljes terhelés alatt nem tudja tartani, és visszavesz a throttling miatt.
HWInfo uptime majdnem 2 óra, ha ezalatt végig 100% terhelve van, ne csodálkozz. Kérdeztem, és írtad is, hogy egyelőre nincs megemelve a hátulja, így az is lehet az egyik probléma. A profil használatot kérdeztem, arra nem írtál.
Amit írtam, Vantage-ban, adj neki hőmérséklet limitet és/vagy vidd lejjebb a PL1/PL2 értékeket. -
peet05
senior tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Telepítéseknél, stb., jobban felpörög, az normális - pláne, ha párhuzamosan, sok feladattal kínálod meg. Ezek a HX procik eléggé forrófejűek.
Amiket írtam, próbáld meg.Az újrapasztázás, tisztítás jó ötlet, pláne, ha KH csinálja.
-
peet05
senior tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Szia!
Játék közben éri el? Vantage-ban milyen profilon van használva?
Egyéni profilnál állíts be neki hőmérséklet limitet, vagy/és próbálgasd, hogy a procinak max. 40-50W-ot adsz.Ha simán asztalon van, első körben emeld meg a hátulját egy kicsit, hogy több levegőt tudjon beszívni (akár két kupakkal).
-
peet05
senior tag
válasz
Adrian1111
üzenetére
Én most a Crimson Desert-et várom nagyon: [link]
-
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
és Semin
Nem lehet, hogy ez [link] a probléma? -
peet05
senior tag
válasz
marco0007
üzenetére
Ryzen-nel is jó, de itt 1x16GB RAM lesz, ha minden igaz - 2x8GB jobb lenne a dual channel miatt, 5-25% difi lehet játékokban. Ezt érdeklődd meg a bolttól.
#Rathrol:
Nálam a Cyborg, Thin, Sword, Katana nem játszik, különösen az 1080p kijelzővel. Külön öröm utánanézni, mert annyira nem képesek, hogy a hivatalos oldalon bármi is kiderüljön a színtérlefedettségről (általában 56% sRGB) - igen, láttam, hogy itt QHD-s lett betéve, biztosan jobb. -
-
peet05
senior tag
válasz
RM007
üzenetére
Pont ezért fontos a natív, az nem félrevezető. Amit írtam is, mellette ott van a DLSS/MFG tabella is. Teljes képet kapsz.
A 3000-res szériáról nagyobb ugrás volt a 4000-res széria, nem csak teljesítményben, fogyasztásban is (utóbbi negatív irányban). Natív, min. fps: [link]
-
-
peet05
senior tag
válasz
mistake767
üzenetére
Írtad, hogy Hybrid módban használod. De a teljesítmény profil melyik beállításon van (Quiet/Silent, Performance, Turbo, ha a gyári beállítások közül választod - egyéni profil-nál bekavarhat egy-két dolog)?
-
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Annak tükrében, ami Chiller által linkelt fórumban/leírásban van, szép "tiszta".
RM007:
Rendben, ha az AI azt mondja, akkor nincs semmi gond..
-
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nem azt Maxx, írtam is, ami alatta van, ha azt "kibontod" a nyíllal (PCI Express Error Counters).
RM007: az nem sok egy kicsit, pláne pirosan?
Chiller: Köszi az infot, de közben már én is utánaolvastam.
Valakinél a riser kábel volt a ludas, mert pci-e 5.0-n dobálta a hibákat/számokat - pirossal is -, amint visszaváltott pci-e 4.0-ra, semmi probléma nem volt. -
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A PCI Express Error Counters az mit takarhat (GPU Teljesítménykorlátozók alatt, HWInfo-ban)?
-
peet05
senior tag
válasz
Chiller
üzenetére
Én drukkoltam nekik (pedig nagy kedvencem a Strix Halo), mert a Lunar nagyon jól sikerült. Panther-ral emelték a lécet (nem is akárhogy), ez nekünk csak jó, mert lesz verseny.
Azért az nem semmi, hogy 10-15W-tól értékelhető teljesítményt nyújt, de, hogy ~25W-ig nagyjából pariban van a Strix Halo-val, le a kalappal.Az AMD Q4-ben (ha minden jól megy) jön a "Gorgon" Halo-val. Elvileg nem csak órajel emelés lesz, hanem dolgoznak a memória-vezérlésen is.
-
peet05
senior tag
Milyen szépet megy a Panther Lake a B390-nel, azt a mindenit: [link]
-
peet05
senior tag
válasz
frantyi
üzenetére
Sokan űztek/űznek sportot abból, hogy berendeli, kipróbálja, mehet vissza, mert nem szilicium-lottó nyeremény volt pl. a VGA, nem az első helyen van vele a TimeSpy-ban..
Miután visszakerült, árulhatja bontott, vagy használtként az eladó. Egy-két bolt azt csinálja, hogy a notórius visszaküldőket listára teszik. Az a baj, hogy sokan átesnek a ló túloldalára. -
peet05
senior tag
válasz
Chiller
üzenetére
Pff..
Sajnálom, hogy így alakult. Remélem, ha mást nem, egy kis kompenzáció lesz a részükről, az elnézést kérünk-ön kívül."megtekerve durva hangja van, illetve mondjuk egy win telepítés/update stb. alatt jóval hangosabb, mint amihez szokva vagyok... vagy ami elviselhető. Értem hogy 9955, de a 6800H-s asusomhoz képest ég és föld, és akkor még meg se volt hajtva az 5080, kelleni fog egy hűtőpad mindenképpen" - Más a chiplet kialakítás, kisebb a hőátadó felület, nehezebben hűthető.
-
peet05
senior tag
válasz
Chiller
üzenetére
"Internet alapból nálam nincs telepítés után 0 perckor, win10 esetén, ez gondoltam logikus (w11-nél se lenne, ha nem erőszakolná)." - W11-nél, telepítés közben, hálózati csatlakozásnál:
Shift+F10 -> OOBE\BYPASSNRO - enterA VGA-ra, ha a BIOS update/reset nem használt, esetleg még itt [link] megér egy érdeklődést, hátha, vagy szerinte/szerintük is gari.
-
peet05
senior tag
válasz
Chiller
üzenetére
"Nekem pld elég lenne melóra 9955HX3D egy 5050 kategóriás VGA-val (sőt akár olyan IGP-vel, mint a 780M), FHD kijelzővel, de hát ezt se lehet ugye sehol." - Nem volt benne semmi szarkazmus. Amit írtál, ott még szó nem volt nagy LLM futtatásáról.
Az Omen meg pláne nem tudom, hogy hogyan jön a képbe, mindenesnek, LLM-re is?
-
peet05
senior tag
válasz
RM007
üzenetére
Gratu a kártyához!
Mindenkinek:
Ha már DLSS! Kipróbáltátok az új 4.5-öt?
"..a DLSS 4.5 nagyban támaszkodik az FP8 alapú számításokra, ezeket viszont a régebbi architektúrák nem támogatják.
A Hardware Unboxed tesztjében a 4K-s helyett már 1440p-s felbontás volt érvényben a felskálázás pedig a „Quality” preset szerint működött. A mérések alapján a DLSS 4.5 a DLSS 4-hez képest nagyjából 9%-kal alacsonyabb FPS értékeket produkált a középkategóriás Blackwell videokártyák alatt, mint amilyen például a GeForce RTX 5070, míg az Ampere és a Turing alapú GeForce-oknál már akár 20-30%-os lassulás is bekövetkezhetett." -
peet05
senior tag
válasz
RM007
üzenetére
Én csak a "most"-ra reagálva tettem be a képeket, linkeltem a cikket.
Az AI-t én nem tartom lufinak. Egy hosszú folyamat elején járunk, ami sajnos megköveteli a kraftot
Nyilván arra fut mindenki, ahol a dollárjel van. Az egy másik kérdés, hogy oda sz@rnak, ahol eddig ettek. Ez a része nem tetszik.
Bízom benne, hogy előbb-utóbb megtalálnak egy egészséges egyensúlyt, és az átlag felhasználó is emberi áron tud venni hardvert. -
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Köszi!
"A vezérlő valós időben váltogat ezek között, attól függően, hogy:
mennyire van ténylegesen szükség sávszélességre
mennyi a teljes GPU terhelés
mennyi energia és hő áll rendelkezésre" - Akkor a jó oldalról közelítettem meg a történetet. -
peet05
senior tag
válasz
cyberkind
üzenetére
A hot spot az mindig magasabb ~10-15 fokkal. A többit a gyártó szabályozza, hogy milyen hőmérsékleten vegyen vissza a GPU.
Azt nem állítottam biztosra, hogy emiatt van az órajel ingadozás, csak tipp volt, vagy inkább kérdés.Nem tudom, hogy MSI-nél mi az elnevezés, de ilyenkor a max. beállításokon méred/nézed - nem csak a teljesítmény, hanem a venti is? Illetve mik a W adatok?
-
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ilyen esetben a GPU hőfokok hogyan alakulnak? Ugye cseles, mert a hot spot szenzort az 5000-res szériában hiába keresed, kivették.
Nem lehet, hogy emiatt veszi vissza, "ugráltatja", mármint a magas hőmérséklet miatt? -
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Maxx, a csúcson kell abbahagyni. Kipróbáltad, szép eredmény ez is, a többi tényleg szilicium lottó.
Mehet minden vissza default-ra (hypervisor is visszakapcsolható), tökéletes a gyári Enth. Profile.De azért csak nem hagyja nyugodni a TS CPU Score! Engedd el!
-
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Hádebáeg' a #116107-ben azt írtad, hogy BIOS-ban mindent beállítottál, és annak ellenére nem ment az UV! A videonak a VT része kimaradt, hogy ON.
A Hypervisor parancssor után írtam, hogy restart kell, utána fog működni.Mindegy, egyelőre úgy néz ki akkor, hogy jó. Jöhet a finomhangolás!
-
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Próbáld meg ezt:
Parancssor (rendszergazdaként):
bcdedit /set hypervisorlaunchtype off
- majd enter, újraindítás után elv. nem lesz VBS sem.
Megnézed, akár a bench-el, hogy most már működik rendesen az UV. Ha igen, win-win szitu.Visszakapcsolás:
bcdedit /set hypervisorlaunchtype auto
- újraindítás után ismét aktív lesz -
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Azt még megkérdezheted esetleg a sráctól, hogy Win-ben a hypervisor-t kikapcsolta, vagy ahhoz nem nyúlt.
-
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Jogos, elbambultam.
Ok, a srác mondta, hogy nála megy a Control Center, de Te megpróbáltad, hogy bench idejére kilövöd?
BIOS-ban engedélyezve van az UV, stb., tehát ha Te kilövöd a Control Centert, TS-ben elvileg attól állítható lesz "minden". Nézzük meg, hátha. -
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Egyébként, ha mindent default-ra teszel, nincs UV, csak:
PL1: 190
PL2: 190
Clamp: off mindkettőnél
Shift Speed EPP: 0Így mit dobna?
-
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
TS, CB23, és egyéb futtatása közben megy a Control Center (vagy mi a neve Erazer alatt)?
Feladatkezelőben, bench idejére lődd ki, mert lehet, hogy felülír bizonyos beállításokat. -
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Na jó, de Nálad BIOS szinten engedélyezve van az UV+egyéb beállítások, és a virtualizáció is off.
TS-ből azt a verziót használod, amit Ő?
-
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Akkor írja meg az Ő beállításait (meg ha esetleg volt HWInfo kép, akkor azt is mellékelhetné), a többi szilicium lottó.
Még egyet megnézhetnél:
TS-nél főoldalon Speed Shift EPP-t tedd 0-ra.
Tudom, hogy a srác TS képén off (128), csak kíváncsi vagyok, hogy mit dob így a CB23. -
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Azt tudtam, hogy az első nem a Te mérésed!
Teszt:
Nem lett jobb.. Pedig reménykedtem. -
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Az első képnél amit betettél, gondolom az az "etalon", onnan hiányoltam a HWInfot.
A Te mérésednél ott vannak az adatok, az ok. -
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A fene se tudja ez mennyire reális. Ugye nincs HWInfo kép, szerintem egyedül a TS kép (nekem) nem elég.
TS-ben Game mode helyett próbáld Performance-ban, és még:
PL1: 190
PL2: 190
Clamp off mindkettőnél
apply+okCPU Core: -65
CPU cache: -35
ok+applyMuerte - Köszi az infot!
-
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nem elég, hogy így is a top 5%-ban benne vagy?
190W-ból nem irreális elvárás egy kicsit a 42k+ score?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért beindult a meme gyár rendesen..