- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
válasz
peet05 #112648 üzenetére
Köszönjük!
Bocsánat a láma kérdésért, teljesen tapasztalatlanok vagyunk gamer, Asus és Ryzen téren.
Az Armoury Create az rajta van gyárilag vagy külön telepíteni kell?
A hálózati töltés limitet hogyan tudjuk beállítani?
Terv szerint, 70-80%-ban hálózatról fog működni. Hacsak nem tanácsoltok mást. -
EA's hit
őstag
válasz
peet05 #112423 üzenetére
Igen, az. Vannak a játéknak bőven hibái és furcsaságai, meg néha updatek totál el tudják cseszni a játékélményt, ezt én is tapasztalom évek óta, de ez ami most nálam van, ez totál más kategória, ez valami egyéni probléma.
FőDudu: köszi, eddig azért eljutottam, próbálkoztam vele, de nem engedi felrakni a legfrissebb Directx-et, mert azt írja hogy már egy azonos vagy újabb verzió van telepítve.
Esetleg a windows beépített alaphelyzetbe állítási funkciója megoldhatja ezt?
-
válasz
peet05 #112367 üzenetére
Igen, köszi!
Ez tegnap este történt. Van egy duplás dokkolóm amiben adatokat akartam cserélni egy 5 és egy 8 terrás lemez között. Amolyan rendrakás féle. Feljött minden, bebootolt mind két lemez, csak a 8-as valahogy használhatatlan volt adat tologatás és fogadás szempontból. A mappákat tudtam nyitogatni. Aztán gondoltam próbáljuk újra, na ez után történt a baj.
Mint néztem 2 topik is van a témában és az amit keresek ami a linked alatt van.
Többet a büdös életben nem veszek ilyet használtan. Semmi jele nem volt hibának. Nem is használtam, csak adat mentésekre. Megyek bemásolom a kérdésem.Közben a Partíció Manager szerint ott van a lemez csupaszon.
A nyomorult. Talán még sikerül megjavítanom valahogy. Végre van célja és értelme az életemnek.
Barkácsolni akarok!!!
-
echterion
nagyúr
válasz
peet05 #112304 üzenetére
Nincs az annyira ár alatt 500-ért.
LENOVO LOQ 15ARP9 - Ryzen 7 7435HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1000 GB, 24GB, Geforce RTX 4070 8GB + LENOVO Premium Care 529.900 Ft
És ez nem is akciós. Igaz, nem QHD, de a többség nem is azt fogja először nézni itthon, hanem az árcédulát. -
Imre9211
aktív tag
válasz
peet05 #112304 üzenetére
A nagy helyzet az az hogy adná el a f*szom az.(elnézést)Bármennyire is irodai kisgépként használtam az utóbbi időben mert a játékok vhogy már nem tudnak lekötni(amikor egy gow ragnarokon sóhajtozik az ember és másnap uninstall ott valami van)attól még nagyon betyár villámgyors kis vas.
DE januárban megszünt a munkahelyem. Azóta dobálom az önéletrajzokat jobbra balra de lóf*sz habbal. Egyenlőre. Spórolt maniból meg nem olyan jó érzés tengődni ki tudja még meddig. A lapos ára kis megnyugvást fog adni. Sajnos
Szóval nem csak arról van itt szó hogy nem kötnek le a játékok. Csak emiatt hülye lennék eladni.
Thats all folks
-
Juhaszatti
addikt
-
-
Semin
őstag
válasz
peet05 #112016 üzenetére
Nyilván messze nem tökéletes az új modell, de még most vezették be, így gondolom idő kell mire optiznak rajta. A DLSS 3.5 is jókora minőségi előrelépés volt a 3.0-hoz képest.
Én tesztelgettem külső alkalmazást skálázásra és MFG-re, és bár működik borzasztóan artifactos és szellemképes. Sokkal rosszabb, mint a nVidia saját megoldása.
Itt azért meg kell állítani és nagyíthatni a dolgokat, hogy összevethető legyen.Sem CP2077, sem Hogwarts Legacy alatt nem vettem észre hibákat, annak ellenére, hogy mind a kettőt DLSS (4.0) mellett játszom, bár az igaz hogy csak sima FG-nel.
Pedig hibák biztosan vannak, csak nem veszed észre, mert a játékra koncentrálsz. -
echterion
nagyúr
válasz
peet05 #111952 üzenetére
Az kimaradt. Viszont a visszafogott chip-et is teljes áron kell megvenniük a gyártóknak, amiről már látszik, hogy marha drága lesz, így szerintem a közeljövőben ez nem kerül kézikonzolba.
Nálam mostanában csak ps5 meg némi WoW pörög, ez utóbbi is csak egy sima Probook-on, jelenleg nincs gaming notim. Hobbiból építgetek a olcsó alkatrészekből összerakott gtx1080-as vizes gépet, ahhoz szoktam turkálni olcsó vízhűtés alkatrészeket, de ilyet nehéz találni, így még eltart egy darabig, mire kész lesz. -
válasz
peet05 #111926 üzenetére
Két dolog történhet:
- A LEHETŐSÉG: az nVidia mérsékelni fogja a laptop 40xx-es (főleg a 4050-es.4060-as) sorozatú GPU-inak az árát, mert így a mobil piacon nagyon erős konkurenciát kapott. Nem is lesz értelme egy ilyen proci mellé berakni egy kisebb RTX-et.
- B LEHETŐSÉG: mocskosul drágán fogja kínálni ezt a SOC-ot az AMD, azaz megközelítőleg olyan áron mint mondjuk egy Intel+4070 konfig. Mivel a pénz beszél:
-
Francia91
veterán
válasz
peet05 #111579 üzenetére
Én ismerem jócskán, és van tapasztalatom vele 4/8-as és 6/12-es procival is
Grafikából nem annyira igényes úgymond, egy 4 GB-os kártyával is már fel lehet csűrni a beállításokat, de a procira nagyon háklis, gondolom a netes multi mivolta miatt kell neki a 6 mag/12 szálas felállás. Én meg pont a proci miatt nemtudom fentebb húzni a grafikát, most egy Quadro P4000-es kártya van a laposomban (GTX 1060 és 1070 közt van teljesítményben), ha nyomom felfele a grafikát, a GPU ugyanúgy 60% körül dolgozik, az FPS viszont csökken, és a proci is sűrűbben van 90% felett
A War Thunder meg az ellenkezője, azzal is játszok annyit, mint a Fortnite-tal, ott a GPU a lényeg, a procim játék közben 50% körül malmozik, és a GPU megy 90-100%-on. -
Francia91
veterán
válasz
peet05 #111573 üzenetére
Nekem a Quadro M3000M is gyönyörűen vitte a Fortnite-ot magas beállításokon, ami ennél újabb, annak meg meg sem kottyan
Annyi, hogy a Fortnite nem szereti a 4 mag/8 szálat, kell neki a 6 mag/12 szálas processzor -
-
Adi01
tag
válasz
peet05 #111529 üzenetére
Itt egy pcguru-s cikk a hotspot témáról.
ha asztali verziónál nem lesz szerintem akkor laposnál sem lesz. -
Imre9211
aktív tag
válasz
peet05 #111450 üzenetére
Értem amit írsz és igazad van a TE szemszögedből. Meg másokéból is akik ugyanígy vannak vele.
Én a saját nézőpontomat vázoltam csak a dologgal kapcsolatban nem egy általános igazságot. Nekem semmi bajom az 5*** szériával. A fogyasztás nálam 20ad rangú kérdés, de ez én vagyok.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
peet05 #111448 üzenetére
Értem én, de akkor is viccesnek tartom.
*
Persze alapesetben magamból indulok ki, mert ha lenne több millió forintom egy beteg rtx5090-es buildre(akkor se arra költeném mondjuk)20ad rangú szempont lenne a havi villanyszámla.Most a környezetvédelmet hagyjuk mert mindannyiunknak akkora gigantikus az ökológiai lábnyoma, hogy amiatt kampányolni netto képmutatás. A nagy tech cégek mind elkötelezettek az xy kibocsátás és xy semlegesség mellett miközben az óceánok lassan plasztikból lesznek
Duma az egész. És továbbra is vicces elvárni egy flagshiptől olyat, hogy neked majd spórol az energián. Ja, ha úgy setupolod. Csak akkor minek fizettél annyit?
-
válasz
peet05 #111020 üzenetére
Igen, mindent feltoltam és újra is indítottam. Én is soknak találom. Van pici mozgás, de 200fps felett. Ez a legeleje, csak elindítottam....aztán nem tudtam átugrani egy árkot, majd begurultam és kiléptem.
A főhősnek nincs arca...bug?
Nézek videót mit kell ott csinálni. Dlss quality.....
Majd tanulmányozom és javítom ha valamit benéztem volna.Este fogom nézegetni.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
peet05 #110665 üzenetére
Ezt a 8Gb-os dolgot szerintem nemigen gondolták át. 3 lehetőség van
ad1 B*sznak rá, jóvanazúgy
ad2 Csak konzolon játszottak életükbe
ad3 Pc-n is játszottak, de max 1080p-ben medium detailenKib*szott sz*nalmas...És ezt egy new gen-be akarják kitolni ahol kb csak a high-end van megtámogatva(viszonylag)értelmesen vram-al. Jár a keksz(nem baj, van már tb5, vegyél külső vga-t paraszt)
*5050/5060/5070 8GB 5050-nél még azt mondom oké.(5060-5070 már paródia) De ezek mit gondolnak amúgy hogy mindenki rohanni fog a millás és afeletti laposokért csak mert véletlenül értelmes vram mennyiséget pakoltak beléjük
*képzeld anyu megvettem az új millás laptopomat 5070-el. Gaming ezerrel(de mikor arconcsap a felismerés hogy egy indiana jones-nál csak a low detailbe férsz bele a rendkívül következetlen gyártó miatt, na az megfizethetetlen. Minden másra ott a mastercard XD )
-
FőDudu
veterán
válasz
peet05 #110659 üzenetére
Nyomjak fel a TGP-t az egbe.
Erre az RTX4000 kartyaknal is vlahol 105W kornyeken volt a sweet spot - utana hiaba emelted 175 wattra, alig gyorsult.Szembe jott velem egy Lenovo Yoga Pro 9i 16 G9 - abban 100W koruli 4070 van 1200 nites miniled penellel es ultra 185H procival. 2SSD slot, 84Wh akku, halk a hirek szerint.
Elgondolkodtato a Macbook Pro helyett.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
peet05 #110387 üzenetére
Nem làttam sehol ebben az írásban hogy használnának egyáltalán dlss-t pl. De igazából mind1 is mert nem jàtszom fps-t.
Viszont lehet holnap ha nagyon unatkozom lekapom 5betűsről aztán mérek egyet. Legújabb drivert is ma pakoltam fel Nvidia app-ban. Ugye ezzel van promózva az appban mer mér ne.
Benchmarknak jó lesz
-
válasz
peet05 #110345 üzenetére
Igen a radír méret, meg hogy az alumínium vagy réz sem mindegy, mint utóbbi jobb lenne, meg a ventik száma. Momentán másfél évvel később nem mint mikor kellett volna beépítek mindjárt még két ventit a rendszerembe, hátha halkabb lesz tőle.
Erre én már több pénzt nem adok ki, inkább barkácsolok abban mindig jó voltam.Ha nem lesz elég a két venti van még erre slot a másik hűtőnél.
A vérem teljesen felforrt és izzad a tenyerem.
-
grizlisandor
veterán
válasz
peet05 #110088 üzenetére
Az AC meg videójáték, nem történelemlecke.
---
Hazánkban fut a Lenovo Legion Legends versenysorozatban Legion Pro 7 gépen tolják, az értékesítő srác szerint bőven tudja hozni azt a teljesítményt, amit az asztali számítógép is. 1.2M+ árazásával tudjon is teljesítményt.
-
maximilian4
addikt
válasz
peet05 #109806 üzenetére
Jogos. A lényeg h nem lesz gond, annyira nem fosok a mobil rtx 4060-nal. Visszatérve a régebben feldobott témámhoz, ami kapcsolódik a gaming notikhoz. Nekem pl rohadtul tetszenek az új handheldek (rog ally, msi claw, legion go stb.). Kíváncsi vagyok, hogy elfognak-e jutni arra a szintre, hogy egy ilyen volumenű új cím majd elfut rajtuk élvezhetően, kevés kompromiszummal. Mert akkor fix, hogy benevezek egyre.
-
válasz
peet05 #109806 üzenetére
Szintúgy hasonló észrevétel. A 4080S és 4090 között alig van pár fps különbség. Azért ez elég furcsa, mert a két kártya között elég nagy erő eltérés van. Egy benchmark esetén majd dupla pontszámot hoz a 4090 desktop-nál. Mondhatni kb amit egy 4080 2K-nál produkál, azt hozza egy 4090 4K mellett durván nagyjából. Nem kétszer erősebb, de sokkal.
-
-
pidzse4
aktív tag
válasz
peet05 #109640 üzenetére
Igen tudom. Nagyot ugrik árban a 4060 és a 4070 között de sebességben nem olyan nagy a különbség.
A 4060 1080p re tökéletes 2K ra meg a 4070 jó de ha sporolni akarsz akkor veszel 4060 és DLSS 3 bekapcsolod és ha kevés még mindig ott van az FG amivel megvan a 2K . Mivel ezek nem 4K ra vannak igy a 4060 teljesen jó választás lehet . Szerintem nagyon túlárazták a 4070 et.
echterion: Igazad van kinek mi a normális. MIndig az dönt kinek mire van szüksége és mennyi pénze van rá.
-
Volband
tag
válasz
peet05 #109055 üzenetére
Én még sehol se láttam Radiumon feltüntetve, most rá is néztem egy irx9-es gépre, és ott sem írják egy szóval sem (vagy csak jól eldugták), csak hogy 36 hónapos hivatalos magyar jótállás. Amikor beregisztráltam, akkor láttam csak, hogy premium care - bár sejtettem, mert sokat nézegettem Digiprime-ot meg Mysoftot is, és kb. nehezebb volt olyan Lenovo gépet találni, ami nem premium care-es.
Mindenesetre megkérdeztem a Radiumon, és maga SSJ God Songoku mondta, hogy igen, premium care jár az AHP9-hez is.
Annak viszont nagyon örülök, hogy más is a tettek mezejére lépett az ügyben, mert tényleg az a legbiztosabb az ilyen urban legendekkel kapcsolatban. Én a helyedben viszont a telefonálást választanám, mert érthető mód kapni fogsz egy halom sablon szöveget is, hiszen nem tudják, hogy milyen userrel beszélnek, szóval nem fogják azt mondani, hogy fúrd meg faragd nyugodtan, mert ők ütik meg a bokájuk, ha valaki fellelkesülve kettéfűrészeli a gépet, szóval több levélbe is telhet, mire eljuttok a lényegig. Élőszóban viszont úgymond sarokba tudod őket szorítani, és fekete-fehéren kimondathatod velük, hogy ha te rongálás nélkül ramot vagy ssd-t cseréltél, azzal ugrik-e a gari, valamint ha a 4ig mégis ezt mondja (mondhatja-e egyáltalán), akkor mi a helyzet, hiszen az nonszensz, hogy egy 400 000-es gép garanciája ugrik, ha a külső csavarokat már megbontottad - ráadásul vehetne az ember milliós Lenovo gépet is, amire elvileg ugyanazok a szabályok érvényesek.
szerk.: ja látom meg is jöttek a válaszok. szembesítsd őket akkor, hogy kiderüljön, ki a nagyobb kutya. Én teszek 1000 forintot a Lenovora.
Bár ezt a 4ig-t most legszívesebben én is felhívnám, hogy halljam amit összedadognak, főleg amikor mondanám nekik, hogy oké, megkérdezem erről a Lenovot is, mert úgy érzem át akarnak verni.
-
Volband
tag
válasz
peet05 #109045 üzenetére
Igen, hallottuk, hogy premium care esetén (amivel ezek a gépek jönnek) normális a szervíz, max ügyetlen.
Elképesztő, hogy milyen mély nyomokat hagyott bennetek egy ilyen "szomszédom mostohaapjának a kutyája mondta" sztori. De aki nem hisz nekem, annak ott a premium care telefonszám, hívja fel őket ő is, és kérdezzétek meg, hogy cserélhettek-e ramot vagy ssd-t. Csak ne terjesszünk már ekkora hülyeséget. Eleve 1x16 rammal jön a loq pl., de "nyilván" nem szabad bővíteni; a másik slot csak egy rafinált csapda a cégtől, hogy elbarmolja a user a garanciát - és ezzel csak itt MO-n buktak le, egy embernél...
Arra az iskolai gyakorlatra emlékeztet ez a lenovos sztori, ami palira vett itt titeket, mikor a tanár az első padban ülő diák fülébe súgott egy kisebb sztorit, és azt kellett a mellette ülőnek továbbsúgnia, és így tovább. Valamilyen pár mondatos természetvédelmi sztori volt eredetileg, de amikor az utolsó diákot megkérdeztek, hogy ő mit hallott: "a tavaszi csicsergés nem múlik el".
-
echterion
nagyúr
válasz
peet05 #109045 üzenetére
TUF már van itthon, azt ismerem, olyat kellene kipróbálni, amit még nem láttam. Amúgy ebből a keretből sztem a TUF a legjobb, de hát már van olyan a családban. Azzal a gigával már jó ideje szemezek, ennél olcsóbban még nem láttam, csak én is tartok a hangerejétől. Semmi sincs az ember kezében nagyon ott, elvileg nem is tud olyat, hogy állnak a ventik teéjesen. Max. a grafénlapozás.
ADAM1337: vga-ban egyformák. Az i7 sajna forrófejű és nem lehet szoftveresen korlátozni, csak a turbó kikapcsolásával, az meg eléggé lábonlövés sztem. Cserébe van TB4 port is rajta, illetve fém házat írnak ott, ami plusz pont, az akku is a tesztek szerint többet bír, mint a Lenovo.
-
pidzse4
aktív tag
válasz
peet05 #109001 üzenetére
Ebben a cyberpunk 2077 [link] videoban is láthatod, hogy jó esetben 90-97% között hajtja csak ki a 13980 a kártyát ez a vége nem tud többet. Nem képes kihajtani rendesen. Ezért is rendeltem meg a 7945HX asus laptopot 4090 gpuval. Az már ha jól láttam a teszteket kihajtja a 4090 et. Az igaz, hogy jobban melegszik, de majd beállitom, hogy ne melegedjen 85-90 fok fölé. Bár az sem alacsony ,de még elfogadható laptop perifériában. Majd ha megjött rakok fel videot és megnézheted. Az szerintem már ki fogja tudni hajtani a 4090 et. Az intel nem képes rá sajnos. Ez tény. Persze sokan azt mondják a 97 is jó. Nekem nem.
Még valami ezen a képen láthatod hogy a cyberpunkban a 7945HX 99 % kihajtja a 4090 Gput a 13980HX meg nem. Azért nem mindegy.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
peet05 #108797 üzenetére
Még nem sajnos. 1-2 nap még. De nagyon várom már.
Volt Tuf laposom már régebben. Abba valami ryzen 7 volt meg egy gtx 1660Ti. Több mint 2évig megvolt. Nagyon szerettem nem volt vele semmi gond azon kívül hogy egy kazán volt
Bár azt orvosoltam akkor. Win11-ben registryben átmókoltam egy értéket hogy le lehessen lőni a prociról a turbót.
Eredmény: Több óra masszív gaming után is max 80 fok volt a proci NYÁRON. Vga 99% on, proci meg ugyanúgy malmozott közben.
Nem értem a gyártókat miért kell sz#rrá boostolni a procikat ilyen majd 5 Ghz-es órajelig. Simàn elég lenne max 3.5 - 4Ghz ezek mellé a mobil Gpu-k mellé.
#
Természetesen majd érkezem a beszámolóval.99% stress teszt loadot viszont ne kérjetek mert nem fogom főzni a procit ha nem muszáj. Ilyen superposition benchmark, 3D Mark Time spy, meg ilyesmit szívesen monitorozok majd MSI ab-vel, meg amire kíváncsi vagy.
Engem is érdekel már nagyon milyen az i7 13620H
-
pidzse4
aktív tag
válasz
peet05 #108792 üzenetére
Az oled kijelzős gépek drágák. Ezért is ajánlottam neki használtan egy oled asus gépet. ASUS VivoBook Pro 15 M6500XV OLED - Ryzen 7840HS, 15.6 120Hz, 1000 GB, 16GB, Geforce RTX 4060
Ez 400 ért szerintem megéri megvenni. Ráadásul lehet ha ügyes le tudja alkudni kicsit mondjuk 350-380 ra ki tudja mennyit enged még az eladó? Ebben elég erős a vga és oled a kijelző aminek gyors a válaszidő és 120 herc. Minden tekintetben jó. Még gari is van rá. Újat oled kijelzővel nem fog kapni 400 ért, de használtan lehet jókat venni. -
Mobildeck
tag
válasz
peet05 #108780 üzenetére
Köszi, egy Asus TUF annyival jobb a Dell G15-nél? Sajnos még nem ástam bele magam az Intel vs AMD bugyraiba, anno amikor asztalikat építettem (jó régen) mindig AMD-t használtam mert sokkal jobbak voltak, nem csak ár-érték arányban.
Igazából ahogy nézem benchmarkokban a két CPU fej-fej mellett van teljesítményben, itt is inkább az összeszerelés minősége meg anyaghasználat ami dönthet. Meg hogy mennyire 'gagyi' egyik másik. -
válasz
peet05 #108625 üzenetére
Évekkel ezelőtt látható volt hogy ez lesz az irány. Legközelebb már a laptop bekapcsolása pillanatában ugrik a garancia, vagy megy a hivatkozás,
barátságtalan országban laksz.Hol van ma már a megveszed darabokban és összerakod magad felállás? 2016-17... -ben még meg volt. Nem voltak hozzá ne nyúlj matricák. Ez is egy ok amiért nem érzem vesztesnek magam a régi, de még komoly teljesítményt felmutatni tudó laptopommal, akkor is ha idő közben összeadva sokat költöttem rá. A szabadság érzése lassan a tényleges teljesítménynél is fontosabb lesz számomra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- Lenovo IdeaPad 5 15-ABA7 AMD Ryzen 5, 15,7 FULLHD IPS, 8GB DDR4,Garancia!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Eladó új bontatlan eredeti Dell Latitude 5320 - 7320 - 7420 - 7520 akku battery - 1PP63
- Eladó új, eredeti Dell töltők USB-C - LA65NM190 - 20 V - 65W - 3.25A
- HARDVERAPRÓ LEGERŐSEBB LAPTOPJA Új 0km es Garanciás asus rog strix scar 17,3 rtx 4080 ryzen 9 7945hx
- Dell Latitude 3300 - 1 Év Garancia
- Acer Aspire E15 - 1 Év Garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest