Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BalageK
tag
válasz
conexke
üzenetére
Csak tippek, mert nem volt / nincs ilyen gépem.
1 - BIOS-ban ErP ki van kapcsolva?
2 - Device Manager-ben, a LAN kártya beállításaiban a Power Management opcióknál az "Allow the computer to turn off this device to save power" ki van kapcsolva?
3 - de ez nem annyira biztos, hogy segít: fastboot ki van kapcsolva? -
Adi01
tag
válasz
conexke
üzenetére
Nézem a képet amit beraktál de valamit tisztázzunk le és a többiek javítanak ha tévedek.
Dedikált kártya én úgy tudom jelen esetben nálad az 5070Ti
Az integrált meg ami a prociban van iGPU: i9 275hx
Úgy futtass le tesztet, hogy előtte a biosban csak a dedikált tehát az 5070Ti engedélyezd és nézd meg úgy az Nvidia vezérlőpultot, mert elvileg úgy több minden lesz ha csak az 5070Ti megy. -
-
-
-
FőDudu
veterán
válasz
conexke
üzenetére
Temu?
Nem erdemes ilyesmit onnan rendelni. Szare-hugye kapsz Budaapesten is.
Nem a lehuzos banda, van naluk minden. -
Chiller
őstag
válasz
conexke
üzenetére
Olyan nagy szarvashibája nincs ránézésre, bár az MSI-ket komolyabban nem ismerem.
Itt a korábbi széria részletes tesztje:
https://www.notebookcheck.net/MSI-Vector-16-HX-laptop-review-Titan-performance-without-the-Titan-price.797217.0.htmlGsync ha jól látom még mindig hiányzik, pedig amúgy kiváló a kijelzője. Illetve a billentyűzet olyan amilyen (az átlagnál azért jobb), és hát nagy akkuidőre nem szabad számítani (idleben sem).
Mondjuk úgy látom máshol 1.2M-ért kapsz 5080-at is.
https://www.notebook.hu/msi-vector-16-hx-ai-a2xwig-026-9s7-15m352-024-384122 -
Chiller
őstag
válasz
conexke
üzenetére
Jelenleg úgy áll a dolog, hogy nem lesz AMD diszkrét VGA-val szerelt laptop.
Semmilyen.
Pletykák, útitervek alapján talán soha többet nem is lesz...
Strix halo lesz ha erősebb gamer gépet akarsz, de túlárazva és nem is igazán játékra tervezve.
Vagy marad az RTX. Abból pedig a 5050M a 4050M átnevezése lesz, a többiről meg már vannak specifikációk (5060M, 5070M, 5080M és 5090M).
-
válasz
conexke
üzenetére
Szia!
Szerintem ha megvan a pénz a vasra, akkor ne várj; döntsd el, hogy többnyire CPU-orientált dolgokra, vagy jobbára inkább GPU-t igénylő programokat fogsz majd rajta futtatni és a szerint maxold ki a lehetőségeket; azaz erős procis, de gyengébb vga-val szerelt gépet; pl: i9/Ryzen9+RTX4060 vagy gyengébb procis erős GPU-s konfigot: i7/Ryzen7+RTX4070 kell-e majd. -
Juhaszatti
addikt
válasz
conexke
üzenetére
Szerintem ezt érdemes most a kínálatukból, ebből a keretből.
4070, Ryzen 9, QHD 500 nit 100% DCI-P3 kijelző
-
BalageK
tag
válasz
conexke
üzenetére
Jelenleg a legerősebb gép a kínálatukban az MSI Sword 16 HX B13VGKG és az Acer Predator Helios Neo PHN16-72-92E7
Az Acer Neo 4060-as, de fényerőben jobb sokkal a képernyője, erősebb a CPU és nagyobb az SSD. És kb 30%-al drágább.
Én még várnék valami igazán jóra - ha már ekkora a keret. -
KISDUCK
addikt
válasz
conexke
üzenetére
Dell g5, Acer helios 300 2019. A többi márkából nagyon nem tudom mik használhatóak. Ne cserélni akarj asztalit laptopra, mert az leszűkíti a lehetőségeidet. Add el és inkább vegyél újat vagy használtat. Ha meg tudsz adni egy összeget és igényeket akkor itt és a "milyen notebookot vegyek" topikba már könnyebben tudunk segíteni.
-
KISDUCK
addikt
válasz
conexke
üzenetére
A TUF széria nagyon nem ajánlott és az anyaghasználat is gyenge. Egy fórumtárs korábban írt egy tesztet az FX505DU-ról, ha nem vagy a magad ellensége akkor kerüld a TUF gépeket.
Más: olvastam hogy írtátok a laptopszalon megszűnését, hát most örülök, hogy nyáron nem onnét rendeltem gépet. Tavaly még kaptam privát megkeresést oda szóló kedvezmény lehetőségéről aminek most nagyon örülök, hogy ezzel nem éltem.
#43005 MR007RM: az egy raid kártya? Szóval az megy 1 ssd-vel is vagy kell bele 2 egyforma?
-
válasz
conexke
üzenetére
Én megvettem azt a TUF gépet, tetám petám ugyan ezt a verizót.
Nem ajánlott sajnos. Én is vissza vittem 2 nap után, mert annyira túlmelegszik belül, hogy nem képes kihajtani a dolgokat. Nekem végül egy kicsit drágább kategóriát sikerült vennem az MSI GL63 9SEK-et, de ez már azért hozza amit tőle elvárok. Igaz a PUBG még ez alatt a vas alatt is hányásul gyengén megy..
Nem fogsz annyi FPS-t kihozni belőle, mint a jelenlegi asztalidból..
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- SörcsaPH!
- Autós topik
- Fejhallgatós találkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Muerte