Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Jogos a kérdés, én sem frissítettem hetek óta, mondjuk játszani sem játszottam a notin már jó rég... -
capulet75
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Megrendeltem végül a 9955-el szereltet. Remélem bírni foga a gyűrődést, mert sokfelé elviszem.

-
capulet75
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Igen, én i erre hajlok, azért ez még is csak fizikai 16 mag, és állítólag elég jól bírja a terhelést huzamosabb ideig. Az Intelről viszont kb semmit sem tudok, csak hogy jobban fogyaszt idle.
-
bakelitlemez
tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Igaz, utána rájöttem, hogy ott csak azt jelzik, hogy max 24 gigával értékesítik hivatalosan azt az adott "konfigszámot".
-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Igen, majdnem az, de mégsem.
ERAZER -
psion2101
tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Rendben köszi ránézek
-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Nem. A 4800-ashoz fogja igazítani a gyorsabb memóriát az alaplap, azaz 4800-on fog menni az 5600-as RAM
-
FőDudu
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Az a kerdes valoban kell-e az uj.
En a magam peldajan latom, hogy nem feltetlenul kell a legujabb hardver.(max CS:-t nyomok, arra az RTX2070SuperMaxQ is eleg 50 wattos TDP-vel (1080p minden maxon).
A tobbi jo a gepemen - talan jobb is a mai kiolcsositott atlagnal. Nema az atlag dolgokra, 8 orat kibir akkurol, 300Hz kijelzo amit nem kell lebutitani 60Hz-re ha akkurol neteznek. Most vagy 6 kulso vinyo/ssd van radugva es meg menne par darab a TB dokkra ha kell (ja bocs, ott is van 2db 3,5" mar, de meg van par port uresen). Es Razer, szoval nem egy muanyag gamer szemet. (akkun kivul masra nem volt szuksege. P990 Pro meg jo is)
(megtalaltam a mentesek kozott az NTlite2 konyvtarat amirol ennek az installnak a kigyomlalt telepitojet csinaltam. Igy azt majd szepen megfrissitem az ujabb frissitesekkel es lesz egy naprakesz ISO keznel. 2023 oktoberi W11 telepito - azota sem volt gond a frissitessel vagy barmivel, szoval amiket kiszedtem az valoban nem kellett.)
-
FőDudu
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Nem vagyok egy nagy app zsonglor - elotte jol at kellene neznem az appokat amit hasznalok.
Az SSD bovithetosege tetszik - a tesztelok szerint is jo az Oled es az akkus uzemideje.
Sok ismerosom van akik imadnak regebbi Surface cuccokon dolgozni. -
echterion
nagyúr
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Van, de nem mind egyformán működik. Nekem saját tapasztalat szerint a Legion és a G14-ben jól működik, legalábbis nekem megfelelően, egy Rog gépem is volt, az is csendben volt, de pl. az Alienware gépeim ugyanúgy hangoskodtak ilyen módban, ha erős terhelést indítottam el rajtuk.
-
gyépés
aktív tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Csak jobban ki akartam emelni a lényeget.
Vagy te most becsmérled a jó kis kocsimat? Legközelebb megcsinálom azt a tesztet csak neked! 
-
rodman73
aktív tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Igazán nincs mit
Főleg excel megy, néha 3d modell nézegetés. Egyszerűbb modellek mennek simán, de azért egy fröccsöntő szerszám már más tészta, jó persze, ez nem is workstation. 
Forzát nyomtam most, steamen ingyenes hétvége volt, 80-90 fps-t simán tudott magas grafikai beállításon, 1080p-ben.
@Csupati: wow simán elmegy rajta, a cod meg elég gépipégenyes, szóval annyira nem fogom erőltetni ezt az egpu témát. Bár a 3070-et ha esetleg ha le cserélném az asztali gépből, úgy érdekes lenne, bár elég drága kísérlet lenne, mert ahogy néztem ezek az egpu-k sem túl olcsók.
-
rodman73
aktív tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Lenyomtam performance módban is:
Picit jobb lett azért.
99%-ban munkára használom, hálózatról. 60%-ig engedem csak az akksit feltölteni, múltkor volt egy másfél órás telcom, 60-ról lement 20%-ra kb. Én amúgy elégedett vagyok vele, ventiket lehetne manuálisan állítani az tök jó lenne. Meg a COD-nak a 3060 is kevés, bár lehet csak az asztali 3070 után érzem így.
Max jövőre veszek egy egput mellé vagy esetleg erősebb gpu-s Legiont, de ezzel is el leszek bőven szerintem. TB4 miatt csábítóak az újabb inteles procik, de addig még ugye sok víz lefolyik a dunán.
-
rodman73
aktív tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Igen. Kevés?
-
gyépés
aktív tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Az a baj, attól függ, milyen szoftvereket/játékokat használnál, ezeket milyen arányban, mit és mennyit használnál akksiról, és mennyi a keret. Enélkül csak annyit lehet mondani, hogy minél erősebb vas, annál jobb.
-
Csupati
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Szia, én úgy tudom hogy ebben a ligában a ryzen mellett több az akku idő, szal ha sokat és sokáig használod akkuról akkor a ryzen , ha ez nem mérvadó akkor szabadon választott szvsz.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Lehet hogy nem megfelelően tettem fel a kérdést.
Amit weben olvastam, az alapján úgy értelmeztem, hogy az i7 teljesítmény szempontjából egy kicsit jobb választás, és bár ritkán vinném el a gépet, de ha a ryzen fogyasztása kedvezőbb, akkor lehet megfontolnám. Játékok xbox app forrásból mennének.Mit gondoltok? vagy az én igényeimhez mérten teljesen mindegy ?
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Fotó állvány eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Jogos a kérdés, én sem frissítettem hetek óta, mondjuk játszani sem játszottam a notin már jó rég...

Főleg excel megy, néha 3d modell nézegetés. Egyszerűbb modellek mennek simán, de azért egy fröccsöntő szerszám már más tészta, jó persze, ez nem is workstation.
Muerte