Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
echterion
üzenetére
... valójában nem arról van szó, hogy 14700-hoz hasonlítom, hanem az én Core i9 14900HX-em helyett vannak manapság szerelve Ultrákkal... Erre az összehasonlításra gondolok
(habár vannak bizonyos számítások, ahol még a nem Ultra 14900HX a jobb és nem feltétlenül mindenben az Ultra).<- jobban belegondolva, ez nem igaz. Valszeg egy Ryzenhez hasonlítva emlékeztem erre. Illetve, míg Ultrában 24 szál van "csak", ebben 32 - nabumm! ... ennyi... de az a CPU Mark különbség meglehetősen sok
, ha igaz...((sőt, eredetileg Ryzen-t szerettem volna, ... de már nem sajnálom, hogy így alakult))
-
axlfsi
veterán
válasz
echterion
üzenetére
Használd egészséggel!
Enyém is hasonló, kb egy hónapja vettem, de az év végi hajtás miatt, igazából nem tudtam még belakni, csak felment rá egy W11...
Annyi, hogy enyém Pro, viszont a proci "csak" egy Core i9-14900HX (és nem Ultra),... Habár nem vagyok benne biztos, hogy ez a gyakorlatban majd hátrányként annyira megmutatkozna... -
axlfsi
veterán
válasz
frantyi
üzenetére
Errol jut eszembe; en még nem nezegettem meg az utobbi napokban a noti arakat, de (gondolom) most az uj gepek arai is felmentek az annak megfelelo RAM tartalom fuggvenyeben? (feltetelezem igen, mert ha nem, akkor menne azok felvasarolasa es RAM-ok kivetele, kulon eladas, alapkonstrukcios 4GB-tal pedig tovabbertekesites, ... vagy pihentetes par honapig).
-
axlfsi
veterán
válasz
RM007
üzenetére
Persze, nem is vitás, hogy van létjogosultsága a több RAMnak a GPU-n, ... ahogyan a proci sem a legújabb (nem Ultra es nem is Ryzen 9955), de lehetne akár, ... ennek függvényében írom, hogy amit tapasztalok, ámulatba ejtő (de persze, tegyük azt is hozzá, hogy előtte régen cseréltem a vasat, egy Rog Ally Z1 és az aktualgenes konzoljaim a TV-re kötve más liga
).Mindegy, summa-summárum, talán csak annyi a konklúzió, hogy ha nem feltétlenül kell a leg-leg, ami által +200-300k -val is több lehet a végösszeg, bőven nagyon jó az "alap" 5070 és mellé egy - akár csak - Core i9
-
axlfsi
veterán
válasz
echterion
üzenetére
Tudom, nem tegnapi a komment, de csak érdekességképpen írom; ugyan nem tudom mennyivel ad többet az 5070 Ti a nem Ti GPU-tól és a Core Ultra 9 275HX a Core™ i9-14900HX -tól, de pár napja van egy ilyen notim (bőven misi alatti kategória tehát) és a pofám leszakad, hogy mennyire brutálisan jó gép
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, ha igaz...
).
Muerte